Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 12:27:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma kaj daste otrokom za zajtrk in večerjo? Lara ni kej navdušena nad tistmi pocarijami na mleku.... kosmiči še grejo, pa tisti lešnik čokolino, ki ima neke koščke notri, ko nekaj čuti v ustih, kašice pa ji grejo tko težko dol.... Pa bi rada, da poje nakaj na mleku... Ima pa tko rada sadje.... prej je pojedla 1 kiwi, 1 hruško, 1/4 banane in še enih desed jagod grozdja - ta debelega... pa še bi, ma se mi ni dalo več pripravljat... Tudi hrano pri kosilu ima ful rada, kar koli skuham poje. Jogurtki in skute so tudi zakon.... Samo za zajtrk in večerjo ne vem kaj....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 12:33:04
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Virtualna, živjo!! Kako se imate v Berlinu? Mrzlo je ... brrrrrrrrrrrr....tak je mrzlo danes, da z Leylo ze cel dopoldan cepiva v stanovanju....oni bi se sla .... sam, ko se meni ne da nikamor po takem mrazu...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 12:39:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mrzlo je ... brrrrrrrrrrrr....tak je mrzlo danes, da z Leylo ze cel dopoldan cepiva v stanovanju....oni bi se sla .... sam, ko se meni ne da nikamor po takem mrazu... Meni se pa sploh ne da več z vozičkom šetat... tudi Lari je bolj fajn, če se lahko igra na tleh, kot, da sedi v vozu...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 13:38:16
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma kaj daste otrokom za zajtrk in večerjo? Lara ni kej navdušena nad tistmi pocarijami na mleku.... kosmiči še grejo, pa tisti lešnik čokolino, ki ima neke koščke notri, ko nekaj čuti v ustih, kašice pa ji grejo tko težko dol.... Pa bi rada, da poje nakaj na mleku... zajtrk: koruzni kosmiči, včasih kar kruh nadrobim v mleko. Jogurt je tudi že dobila. V DMu imajo otroške sadne muslije - Alnatura, tak fino zmlete. Sem bubiju kupila, pa mu ni dobro, tak da lahko probam bubiki dat. Večerja: vedno kašica, pa ne mara čokoladne . Pa flaša mleka v posteljo (to je cca 0,5-1 ura razlike).
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 13:39:38
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mrzlo je ... brrrrrrrrrrrr....tak je mrzlo danes, da z Leylo ze cel dopoldan cepiva v stanovanju....oni bi se sla .... sam, ko se meni ne da nikamor po takem mrazu... Meni se pa sploh ne da več z vozičkom šetat... tudi Lari je bolj fajn, če se lahko igra na tleh, kot, da sedi v vozu... bubika je tudi začela kazat, da bi raje zraven šetala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 13:40:13
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meni se pa sploh ne da več z vozičkom šetat... tudi Lari je bolj fajn, če se lahko igra na tleh, kot, da sedi v vozu... No pol sva pa dve. Tudi meni se ne da več tak vozičkat kot včasih. V soboto sva, pa včeraj tudi, ampak ne toliko in tako daleč kot včasih.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 13:41:25
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Dobro jutro! Tako, pa z Galom samevama - naslednje 3 dni. Včeraj se je pa Galu ogromno zgodilo za samo 1dan. Dobil je 8. zobek, prvič mu je uspelo, da je sam splezal na kavč, popoldan oa je še sam naredil ene 4 korake, da je prišel do enega vozička . Sem bila prvo kar presenečena, ker se je kar naenkrat spusitl in šel, potem sem bila pa ful ponosna na njega. Mišek moj mali. Bubi, saj ni takšen problem, da kam pridema z Galom, ker na apartmaje sem nalepla tel. št., pa naj me pokličejo, ko kdo pride. Je pa problem to, da je Gal malo smrkav. No, saj ni fejst, malo mu iz noska teče. Gal. Zdaj se res hitro dogajajo nove stvari No, potem pa lepo vabljena
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 13:42:35
|
|
|
|
pf
|
Glede zajtrka in večerje. Tudi jaz ji dajem zaenkrat še mlečne kašice, ampak bi tudi kaj druga probale. Samo noče piti mleka po flaši, jaz bi pa vseeno rada da ima mlečne obroke.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 13:47:14
|
|
|
|
ključek
|
punce, ali katera zbira Lumpi nalepke? mi jih, in jih imam že nekaj za menjavo. Lara, še rabiš magnetke???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 13:48:09
|
|
|
|
ključek
|
je ln zdle zmazala cel krožnik testenin z omako. jih zgleda obožuje, tako kot mami!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 13:51:03
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you je ln zdle zmazala cel krožnik testenin z omako. jih zgleda obožuje, tako kot mami!!! Pridna. A sta še doma? Kako kaj kozice?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 13:58:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you punce, ali katera zbira Lumpi nalepke? mi jih, in jih imam že nekaj za menjavo. Lara, še rabiš magnetke??? Mi smo nekaj zbirali. Imamo trenutno obljubljene za poln album. Ostale so samo 3, 8 in 23; če rabiš
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 14:04:02
|
|
|
|
pf
|
Bubi si gotova s službo za danes?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 14:06:15
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you punce, ali katera zbira Lumpi nalepke? mi jih, in jih imam že nekaj za menjavo. Lara, še rabiš magnetke??? Mi smo nekaj zbirali. Imamo trenutno obljubljene za poln album. Ostale so samo 3, 8 in 23; če rabiš hvala, te imamo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 14:07:28
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you je ln zdle zmazala cel krožnik testenin z omako. jih zgleda obožuje, tako kot mami!!! Pridna. A sta še doma? Kako kaj kozice? ja. ta teden bova še, da mi ne stakne kakšnega prehlada v vrtcu. kozice so okej, vidno izginjajo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 14:09:34
|
|
|
|
pf
|
No pa sta se rešile ene nadloge. Nas še to vse čaka. Pa kaj češ, to je življenje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 14:12:19
|
|
|
|
pf
|
Jaz imam pa 15.15 zdravnika, pa mi je tašča obljubila da bo pazila na L. Mama me je prej klicala, da je kupila L neke štrampleke lepe v Hoferju. Da so vse razgrabli. Naenkrat je postalo mrzlo spet in bo treba kar jaknico obleči malim navihančkom.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 14:17:33
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Bubi si gotova s službo za danes? ja. S službo. Z delom pa ne. Ampak to pride na vrsto po 20. uri, ko sta otroka v postelji
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 14:19:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Mama me je prej klicala, da je kupila L neke štrampleke lepe v Hoferju. Da so vse razgrabli. Naenkrat je postalo mrzlo spet in bo treba kar jaknico obleči malim navihančkom. Pa niso to danes večje številke v Hoferju? Drugače pa sem bubiki lepe štrample z motivom medvedka Pu kupila v Pikapolonici. Tudi ni neka grozna cena Upam, da bodo dobre novice danes od zdravnika
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 14:34:40
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa niso to danes večje številke v Hoferju? Drugače pa sem bubiki lepe štrample z motivom medvedka Pu kupila v Pikapolonici. Tudi ni neka grozna cena Upam, da bodo dobre novice danes od zdravnika Nisem vidla štramplčkov, tak da ne vem če so večji ali manjši. Jaz sem ji zadnjič ene s polžkom kupila v NKD, pa so lepe in tudi ugodne - 3€.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 14:42:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara, še rabiš magnetke??? Ne hvala.. Rabim pa album, če ga katera kje vidi, naj mi ga prosim kupi... Album za magnetke, da ne bo pomote.
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 14.9.2009 14:47:05 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 14:49:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Glede zajtrka in večerje. Tudi jaz ji dajem zaenkrat še mlečne kašice, ampak bi tudi kaj druga probale. Samo noče piti mleka po flaši, jaz bi pa vseeno rada da ima mlečne obroke. Ja, ma kaj drugega? Kruh in marmelado, nutelo, maslo, med, sir? Samo kaj, ko en deci mleka po lončku ne spila. Flaške pa ji ne dam več. Zato ji tudi jst kašice turam. Ma bom pogledala v DMju za te mlete muslije... Pa sej je polno teh reči, ki se jih da v mleko, ma kaj, ko je treba imet mal več zob v ustih...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 14:52:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jaz imam pa 15.15 zdravnika, pa mi je tašča obljubila da bo pazila na L. Ti želim, da bojo izvidi dobri... Lara pa ima 24.9 pedontologa, sem danes poklicala. Ma se mi zdi, da ji tisti zobek že izpodriva enkico. Ma đizus, že pri enem letu bo mogla izkušat zobarje...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 14:55:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kaj so že štrampli? Sigurno ste mi že povedale, ma se ne spovnem.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 15:59:25
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma kaj daste otrokom za zajtrk in večerjo? Naš je bil nor na mlečne kašice, zdaj pa jo sicer poje, ampak ne prav navdušen. Za zajtrk mu dam flaško mleka (ampak ne več kot deci in pol), potem pa kruh s sirčkom ali marmeladko - pa je naš precej občutljiv, mu je huda muka prijemat namazan kruh; v vrtcu pa itak dobijo kruh z namazi ali salamami - menda kar lepo poje. Zvečer pa mlečno kašico, kdaj tudi kako hrenovko, komaj čakam, da bo lahko kako mehko kuhano jajce pojedel; kdaj mu dam tudi kruh z namazom. Pred spanjem pa še malo mleka, ker drugače ne bo zaspal (to je sicer razvada, ki me zelo jezi, ker si prej umijeva zobke, ampak se še ne morem pripravit do tega, da bi ga odvadila)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?