|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
14.9.2009 22:05:52   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

jaz ne vem no.........a smo v naših krajih res tako zahojeni???? nimamo ene pametne trgovine za otroke, v Mercatorju, Sparu, Hoferju........nič ne najdeš, tako slabo založeno.user posted image

Oblačila misliš? Hofer ima pač tak način, da je treba reklame spremljat in zjutraj ob osmih tam bit. Pa dobiš ful lepe stvari za ugodno ceno. Popoldan je roba že precej izbrana.

Pa saj ti si v LJ v službi, ko imaš varstvo, malo podaljšaj in pojdi v šoping.

ma ja, sej bom šla. sam ta teden sem še doma. pa problem je, ker sva imela obljubljene cunje, pa je neki vmes prišlo in jih ne bova dobila. tko da že malo primankuje cunj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
14.9.2009 22:06:33   
gold fish
mty - a še maš čips? ........................  moj pa bi ga malouser posted image ....

...  jaz mam pa zdaj tiste palčke s sirom iz hoferja....user posted image .... moj že celi cajt nekaj išče po bajti in pol posledično se še jaz nažiram.....user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
14.9.2009 22:06:54   
ključek

Jutri te bo LN presenetila, boš videla user posted image

upam.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
14.9.2009 22:07:15   
petra1978
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

....kaj naredit..da ta zadeva - magična  - ostane na mizi ...naš vse, ampak res čisto vse v trenutku spravi z mize....pa naj bo to posodica , ki se pritrdi ali pa ta zgornja zadeva.... najprej odstrani posodico, pol pa še podlogo.....včasih se pa te podloge že prej loti user posted image ....

aja, pa še slinček..... ni šans, da ga obdrži gor...če ima tega bo si ga nekak spravil dol...tistega za zavezat zadaj, pa tako dolgo vleče, da je že cel rdeč zadaj od vrvice...user posted image user posted image user posted image

...ma kaj mam jaz to nekega divjakauser posted image user posted image

...po vrhu je pa še novorojenček spet postal......no še hujši ...kar se spanja tiče......  od cepljenja dalje...bog ve kaj so mu tam not vse zmešali user posted image .... jaz pa ko zombi

Madona, sta najina otroka podobna. Edino glede spanja je pri nas mogoče malo bolje, čeprav sem zdaj zvečer bila že 3x pri njem, ampak to je zaradi zamašenega noska. Grem zdaj spat, vprašanje kakšna bo noč.
Razmišljam, da bi šla jutri k zdravniku, ker Gal tako grdo kašlja, da me je kar groza zraven user posted image

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

Neposredna povezava do sporočila: 1204
14.9.2009 22:07:36   
*bubi*
bubika si tudi zokne dol vleče. Ampak teh usnjenih copatkov pa ne user posted image

Pri teniskah si samo ježke odpenja.

Eh, zdaj že ve, da mora bit obuta, če hoče okoli letat user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
14.9.2009 22:07:41   
ključek

mty - a še maš čips? ........................  moj pa bi ga malouser posted image ....

...  jaz mam pa zdaj tiste palčke s sirom iz hoferja....user posted image .... moj že celi cajt nekaj išče po bajti in pol posledično se še jaz nažiram.....user posted image user posted image user posted image .....

imam. pošljem preko fb, skypa, ali rr-ja??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1206
14.9.2009 22:09:35   
gold fish

jutri imamo sistematski pregled. jao jao, se bo spet drla. ne mara zdravnikov, pa pika. in že ko jo meri in vaga sestra se začne dretje. pa še sami bova šli, ati ima nujne službene stvari..........tko da me kr mal skrbi. ker ko se začne dretje..........user posted image user posted image

naj te ne skrbi ..... ln čuti, da si ti nervozna, pa se še mogoče bolj dere....

...jaz tud mislim, da te bo jutri ln presenetila.....še sploh, ker bosta sami....user posted image  ....user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
14.9.2009 22:13:40   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

....kaj naredit..da ta zadeva - magična  - ostane na mizi ...naš vse, ampak res čisto vse v trenutku spravi z mize....pa naj bo to posodica , ki se pritrdi ali pa ta zgornja zadeva.... najprej odstrani posodico, pol pa še podlogo.....včasih se pa te podloge že prej loti user posted image ....

aja, pa še slinček..... ni šans, da ga obdrži gor...če ima tega bo si ga nekak spravil dol...tistega za zavezat zadaj, pa tako dolgo vleče, da je že cel rdeč zadaj od vrvice...user posted image user posted image user posted image

...ma kaj mam jaz to nekega divjakauser posted image user posted image

...po vrhu je pa še novorojenček spet postal......no še hujši ...kar se spanja tiče......  od cepljenja dalje...bog ve kaj so mu tam not vse zmešali user posted image .... jaz pa ko zombi

Madona, sta najina otroka podobna. Edino glede spanja je pri nas mogoče malo bolje, čeprav sem zdaj zvečer bila že 3x pri njem, ampak to je zaradi zamašenega noska. Grem zdaj spat, vprašanje kakšna bo noč.
Razmišljam, da bi šla jutri k zdravniku, ker Gal tako grdo kašlja, da me je kar groza zraven user posted image

....naš je drugače že ful lepo spal.....celo noč...zdaj ga pa nekaj sračka......  jaz upam, da se porihta to no....

danes celo noč ni kaj prida spal, potem je dop. zadremal za 10 min in še pol 1x v avtu max 15 min........ to je bil ves današnji spanec......no zdaj že spi, pa upam, da ne bo prva budnica spet ob 12user posted image

user posted image user posted image   ... za gala, da čimprej mine ta zamašen nosek....

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
14.9.2009 22:17:06   
gold fish

imam. pošljem preko fb, skypa, ali rr-ja??user posted image

...kak češ.... najboljše, da se sama zmenitauser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
14.9.2009 22:17:24   
ključek
user posted image .............dej mi povej...........lani, ko ste delali fasado...........koliko časa so vam delali? in kakšna je bila za cena za m2?in najpomembnejše....kakšen svinjak so naredili okrog hiše?? pri fasadi se baje ful umaže.

< Sporočilo je popravil Me to you -- 14.9.2009 22:18:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 1210
14.9.2009 22:21:28   
ključek
katero št. cunj kupujete za user posted image ?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
14.9.2009 22:23:49   
gold fish

user posted image .............dej mi povej...........lani, ko ste delali fasado...........koliko časa so vam delali? in kakšna je bila za cena za m2?in najpomembnejše....kakšen svinjak so naredili okrog hiše?? pri fasadi se baje ful umaže.

pri nas so delali mislim, da okrog 14 dni..nisem pa ziher....pa to je bilo letos aprila.....se je vmes  ful ohladilo, pa so morali prekinit. za nekaj dni.....

..nimam pojma koliko je bilo na m2...cifra je bila nekje 8ooo€ .....    svinjak user posted image user posted image user posted image  ne govori........  , nam je pa pol en drug cokl delal...pa ni nič umazal.......    oba sta pa imela zaščiteno.....samo pri enem je zaščita pomagala, pri drugem neuser posted image ...    na kratko: hvala bogu je mimo.....

...delajo pa zdaj pri sestrični fasado in se tud vleče že ful dolgo.....predvsem zaradi vremena...letos je user posted image  glede tega....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
14.9.2009 22:25:42   
ključek
danes dopoldne (za sadni obrok) sem ln pripravila kivi. ko ji prinesem krožniček k stolčku, dam na mizico in ji rečem-no lubica, dober tek. boš jedla? pa začne z glavo odkimavati, govoriti ne ne, si pokrivati usta z roko.....tudi poskusiti ni hotela. par minutk nazaj pa skoz-ama ama, in je šla do hladilnika in kazala z roko gor in -ama ama. nato je tako trmarila, da potem niti banane ni hotla jest. pa jo obožuje drugače. odkar je v vrtcu............ne vem, čist drugače se obnaša pri hranjenju. včasih sploh noče probati, pa četudi je hrana, ki jo ima rada (npr. pire, špinača....) in je morm prou na finto dobit, da dam žlico v vusta. sej pol k proba je okej, poje. ampak do tja priti........je včasih kriza.user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
14.9.2009 22:26:13   
gold fish

jaz sem našemu danes nekaj bodijev kupila št. 80, pa 86, ker sta bili čisto isto veliki.....no enobarvni je bil 80 večji kot 86user posted image ...   Drugače pa je našemu tud še 68 prav, ker mu na širino ne pobere nič....nosi pa drugače 74.  Nekatere stvari pa mu dam gor  12 mes. al pa 9-12 mes. ...koliko je to št. pa ne vemuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
14.9.2009 22:27:17   
*bubi*

prav ji je 80, kupujem že 86 za čez zimo. Oz. 12-18m, kjer so take številke. bubika je skoraj po JUSu. user posted image

Za zimskega pajaca bom imela kar problem user posted image  86 ali 92 user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
14.9.2009 22:27:32   
ključek

pri nas so delali mislim, da okrog 14 dni..nisem pa ziher....pa to je bilo letos aprila.....se je vmes  ful ohladilo, pa so morali prekinit. za nekaj dni.....

..nimam pojma koliko je bilo na m2...cifra je bila nekje 8ooo€ .....    svinjak user posted image user posted image user posted image  ne govori........  , nam je pa pol en drug cokl delal...pa ni nič umazal.......    oba sta pa imela zaščiteno.....samo pri enem je zaščita pomagala, pri drugem neuser posted image ...    na kratko: hvala bogu je mimo.....

...delajo pa zdaj pri sestrični fasado in se tud vleče že ful dolgo.....predvsem zaradi vremena...letos je user posted image  glede tega....

to naju še čaka. in mi je že zdej slabo, ko samo pomislim. no, HB ni okolica še urejena, tko da je to velik +. sam tok časa k to traja.........user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1216
14.9.2009 22:28:20   
arabela*
Pozna katera koga,ki okna montira?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1217
14.9.2009 22:29:11   
ključek

prav ji je 80, kupujem že 86 za čez zimo. Oz. 12-18m, kjer so take številke. bubika je skoraj po JUSu. user posted image

Za zimskega pajaca bom imela kar problem user posted image 86 ali 92 user posted image

ja. ker prevelik jim ne sme biti preveč, premajhen pa tudi ne. pa bubika bo že sama po snegu hodila....naša...mogoče bo, mogoče pa ne.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
14.9.2009 22:29:12   
arabela*

Za zimskega pajaca bom imela kar problem user posted image  86 ali 92 user posted image

saj boš vidla,kak bo in ji boš kupla...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
14.9.2009 22:29:23   
gold fish

danes dopoldne (za sadni obrok) sem ln pripravila kivi. ko ji prinesem krožniček k stolčku, dam na mizico in ji rečem-no lubica, dober tek. boš jedla? pa začne z glavo odkimavati, govoriti ne ne, si pokrivati usta z roko.....tudi poskusiti ni hotela. par minutk nazaj pa skoz-ama ama, in je šla do hladilnika in kazala z roko gor in -ama ama. nato je tako trmarila, da potem niti banane ni hotla jest. pa jo obožuje drugače. odkar je v vrtcu............ne vem, čist drugače se obnaša pri hranjenju. včasih sploh noče probati, pa četudi je hrana, ki jo ima rada (npr. pire, špinača....) in je morm prou na finto dobit, da dam žlico v vusta. sej pol k proba je okej, poje. ampak do tja priti........je včasih kriza.user posted image

naš pa da v usta, samo če mu ni dobro ..spusti nazaj...... al si pa gre z roko proti ustom, da bo vzel ven....si predstavljaš, ko je pire al pa grisuser posted image ......pol si pa še po možnosti zadaj lase primeuser posted image

...saj pravim, da je neki divjakuser posted image  

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
14.9.2009 22:30:25   
Lara Croft
Meni se zdijo ti rdeči noski ful dobra ideja.

Kaj pol člowk počne s temi noski? Špilaš klovna? Dam tisti evro brez problema - noski, plastične flaške, pa vse sort smeti - ne hvala. user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
14.9.2009 22:30:26   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Pozna katera koga,ki okna montira?

ajmuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
14.9.2009 22:31:29   
ključek

naš pa da v usta, samo če mu ni dobro ..spusti nazaj...... al si pa gre z roko proti ustom, da bo vzel ven....si predstavljaš, ko je pire al pa grisuser posted image ......pol si pa še po možnosti zadaj lase primeuser posted image

...saj pravim, da je neki divjakuser posted image  

ne govori o laseh..........vsako jutro ista pesem........nekaj časa ji lahko jaz dajem, potem pa hoče sama. in najprej 2x z žlico, potem pa samo z roko. in kaj kmaluj pristane gres, čokolino na laseh......in kako užaljeno se potem joka, ko jo umivam.user posted image pa zdej, ko ima še kozice, je treba vse bolj previdno.

Neposredna povezava do sporočila: 1223
14.9.2009 22:32:10   
gold fish

Za zimskega pajaca bom imela kar problem user posted image 86 ali 92 user posted image

ja. ker prevelik jim ne sme biti preveč, premajhen pa tudi ne. pa bubika bo že sama po snegu hodila....naša...mogoče bo, mogoče pa ne.user posted image

jaz pa mislim, da bodo kar vsi trije naši pamži po snegu hodili......   bubika že po prvem, najina pa še letos..kateri to bo....boma prešteleuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
14.9.2009 22:32:13   
*bubi*
Lahko noč vsem. Upam na boljšo noč kot včeraj, se pa mi zdi, da je bil poleg zamašenega noska kriv tudi 2. zobek user posted image  Zdaj bo zgleda na brzino vse ven vdarilo, jaz pa zombi v službi user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?