Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 22:42:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....no sem danes pikecu zmerila nogo....ima 11 cm .... ...grem zdaj pogledat v katero velikost pade no sem pogledala....in je tam pri 17-18.... verjetno butasto vprašanje........sam kje si to pogledala?? ln ima 11.5 cm nogico veliko. oz. malo. na google sem vtipkala velikosti čevljev....in mi je vrglo marsikaj ven....sem pa gledala pod minisvet.si ...mislim, da je tak nekak.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 22:46:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Luciano Miki ..... ta barva in ta vzorec sta meni edina na mački všeč .... vse ostalo ...., ker nisem glih neki ljubitelj mačk.... ...raje imam psa.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 22:50:12
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you http://www.toysrus.at/service/starcard/ bubi, imaš to? Ja, imam. Čeprav ni nekih blaznih ugodnosti - zbiraš te pike, potem pa ti pošljejo kupončke, ampak ni bog ve kaj Saj res piše, da so v vrednosti več kot 100€, ampak to je tak - 1€ za to znamko, 1€ za ono.... pa valjda, da ne izkoristiš. Pri opremi recimo 10€ pri nakupu avtosedeža in podobno. Vem, da sem 1x dobila za bubija čestitko za RD (z bonom za 5€), za bubiko pa zdaj nisem dobila. Pa jo imam prijavljeno. jaz tud imam to karto, pa tud imam oba prijavljena, pa nisem nič dobila.....sem pa dobila iz ikeje, pa iz dm.... a rabiš kak punčkast kupon
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 22:52:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya barva tega mačka je po okusu mojega .... ...za tvojega dragega.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 22:59:40
|
|
|
|
gold fish
|
...spet moji monologi..... amor real...a si že zlikala? ...jaz sem....mi je prav fajn, ko sproti likam in ni toliko ..čeprav bi glih tak lahko bili malo bolj pazljivi ti moji dedci
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 23:07:22
|
|
|
|
gloria
|
...ojla...lepe slikice ..... MTY mi smo zdej za rojstni dan kupili gugalnico 3v1 dobila sem jo za 70 € ceneje kot pa v sezoni(bila je nekje 230 €)....kupljena je bila v merkurju.... ....BC ima zdej neke popuste na te stvari sam dosti je pobrano....
< Sporočilo je popravil gloria -- 13.9.2009 23:21:45 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 23:35:41
|
|
|
|
gloria
|
...babe lahko noč...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 7:29:56
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro! Tako, pa z Galom samevama - naslednje 3 dni. Včeraj se je pa Galu ogromno zgodilo za samo 1dan. Dobil je 8. zobek, prvič mu je uspelo, da je sam splezal na kavč, popoldan oa je še sam naredil ene 4 korake, da je prišel do enega vozička . Sem bila prvo kar presenečena, ker se je kar naenkrat spusitl in šel, potem sem bila pa ful ponosna na njega. Mišek moj mali. Bubi, saj ni takšen problem, da kam pridema z Galom, ker na apartmaje sem nalepla tel. št., pa naj me pokličejo, ko kdo pride. Je pa problem to, da je Gal malo smrkav. No, saj ni fejst, malo mu iz noska teče.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 7:33:32
|
|
|
|
Alenka_
|
dobro jutro punce! danes sem si delo prinesla kar na dom, ker ga ni za 8 ur pa še doma je treba marsikaj postoriti... tako da spet uživam doma. sicer delovno ampak prijetno za vikend smo imeli moževo sestrico na mini počitnicah in morm rečt, da je bil to za naju bolj dopust kot obveznost... sestrica je stara 12 let in bi človek pričakoval, da jo bo z njo več dela kot ne... ampak je cela dva dneva zabavala in se ukvarjala s Saro tako, da sva komaj smela priti zraven sta se lovili pa skrivali pa crkljali pa se igrali v Sarinem šotoru, se gugali, smejali, vozili po stanovanju... Sara je bila vsak zvečer takooo utrujena, naša varuška pa še bolj sta obe vsakič prespali kar konkretnih 13 ur tako... zdej vas grem pa nazaj prebrat pa mal pokomentirat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 7:34:44
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Dobro jutro! Tako, pa z Galom samevama - naslednje 3 dni. Včeraj se je pa Galu ogromno zgodilo za samo 1dan. Dobil je 8. zobek, prvič mu je uspelo, da je sam splezal na kavč, popoldan oa je še sam naredil ene 4 korake, da je prišel do enega vozička . Sem bila prvo kar presenečena, ker se je kar naenkrat spusitl in šel, potem sem bila pa ful ponosna na njega. Mišek moj mali. Bubi, saj ni takšen problem, da kam pridema z Galom, ker na apartmaje sem nalepla tel. št., pa naj me pokličejo, ko kdo pride. Je pa problem to, da je Gal malo smrkav. No, saj ni fejst, malo mu iz noska teče. BRAVOOOO GAL!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 7:36:17
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ta posnetek sem pa mogla Galu 12 x zavrtet. Tako je bil navdušen nad Bubiko. Kak sem se smejala.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 7:36:44
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bubika zadnje dni kaže zanimanje za žličko . Približno tako gre: Konča pa se zelo podobno kot pri Galu: bubika super si!!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 7:42:30
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ta posnetek sem pa mogla Galu 12 x zavrtet. Tako je bil navdušen nad Bubiko. Kak sem se smejala. še enkrat: bubika supeeeeer si!!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 7:44:00
|
|
|
|
Alenka_
|
in pa vse najboljše vsem slavljenčkom, ki jim nisem uspela pravočasno čestitat!!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 7:52:03
|
|
|
|
Alenka_
|
ko ste se pogovarjale o tem, kateri septemberček že kaj hodi... za vse junake in junakinje, ki so že shodili! tudi Sara pridno hodi. je ugotovila da pa se res hitreje in bolje pride kam po dveh kot pa po štirih... in zdej cele dneve pridno raziskuje "svet" še z druge persektive sem jo v soboto snemala pa mi na shrani.si kr nekej šteka... morm verjetno malce krajšo verzijo posnet... zdej pa res šibam... delo čaka. leeeep dan vseeem!!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 9:06:47
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you po netu iščem gugalnico, takšno ki ima spredaj zaščito, da mi ln ne pade ven. imate kakšne ideje?? MTY to se kupi tak nastavek gugalo, ki je do treh let, da ne pade ven. Enostavno kupiš gugalnico kakršno želiš, gugalo pa kje v BC, Pikapolonici, jaz sem ga preko Quelle.
< Sporočilo je popravil pf -- 14.9.2009 9:07:14 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 9:12:28
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Tako, pa z Galom samevama - naslednje 3 dni. Včeraj se je pa Galu ogromno zgodilo za samo 1dan. Dobil je 8. zobek, prvič mu je uspelo, da je sam splezal na kavč, popoldan oa je še sam naredil ene 4 korake, da je prišel do enega vozička Bravo Gal.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 9:14:25
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ za vikend smo imeli moževo sestrico na mini počitnicah in morm rečt, da je bil to za naju bolj dopust kot obveznost... sestrica je stara 12 let in bi človek pričakoval, da jo bo z njo več dela kot ne... ampak je cela dva dneva zabavala in se ukvarjala s Saro tako, da sva komaj smela priti zraven sta se lovili pa skrivali pa crkljali pa se igrali v Sarinem šotoru, se gugali, smejali, vozili po stanovanju... Sara je bila vsak zvečer takooo utrujena, naša varuška pa še bolj sta obe vsakič prespali kar konkretnih 13 ur No super, da sta se imeli tako lepo. Mislim, da bo punca še kar večkrat prišla.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 9:15:50
|
|
|
|
pf
|
Bravo Sara za prve samostojne korake.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 9:16:39
|
|
|
|
pf
|
Saraya Luciano Miki je lep mačkon. Tudi meni so najbolj simpatični take barve.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 9:43:08
|
|
|
|
pf
|
Jaz sem v bolniški, no bom ker imam popoldne osebnega zdravnika. Je pa mrzlo danes ko šus. Greva z miško v DM po mlečne kašice, čaj, pa robce za rito, pa še v Spar po malo mesa, ker je v skrinji se mi zdi bolj ali manj le še zelenjava z vrta in par mesnih omak.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 9:49:28
|
|
|
|
ključek
|
dan........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 11:19:35
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz sem v bolniški, no bom ker imam popoldne osebnega zdravnika. Je pa mrzlo danes ko šus. Greva z miško v DM po mlečne kašice, čaj, pa robce za rito, pa še v Spar po malo mesa, ker je v skrinji se mi zdi bolj ali manj le še zelenjava z vrta in par mesnih omak. fajn uštimi pr dohtarju.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 11:20:27
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Tako, pa z Galom samevama - naslednje 3 dni. Včeraj se je pa Galu ogromno zgodilo za samo 1dan. Dobil je 8. zobek, prvič mu je uspelo, da je sam splezal na kavč, popoldan oa je še sam naredil ene 4 korake, da je prišel do enega vozička Bravo Gal. se podpišem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 12:19:55
|
|
|
|
ključek
|
Virtualna, živjo!! Kako se imate v Berlinu?
< Sporočilo je popravil Me to you -- 14.9.2009 12:20:16 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?