nina166
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 jutro ni ''smeškotov'', ki bi opisali noč ....zbijali temperaturo s calpolom, hlajenjem v kopeli, obkladki, beljakom na podplatih,....pod 38°C nismo prišli....še ne bi tolk zbijal, če ne bi bil tak bogi, jamral, da ga boli glava, nogice, driskal je enih 5X....zdaj pa ima 37°C in sem P. rekla, da pridemo, če bo temp. spet naraščala in je ne bomo mogli zbit drgač se bomo pa borili kr doma....takega za okol vlačit mi ni glih sem zjutri dragemu rekla, da naj vpraša mamo, če lahk vsaj mal pride da pelje špelo za kakšno urco ven, pa nič ne javi , ne vem, če bo kaj s tega punce hvala za predloge in lepe misli, zlate ste mimi naš je tudi bolan...v sredo je popoldan trikrat bruhal...karkoli je pojedel ali spil je zbruhal...pa še vročino je dobil zraven...včeraj je imel vročine čez 39, sem mu dala najprej calpol pa je bolj slabo pomagal in ga je kar hitro začelo nazaj kuhat...pol sem su dala pa svečko, pa je bilo veliko boljše...včeraj je dobil dve svečki, ponoči je bil sicer malo vroč, zjutraj je vredu, tudi vročina mu do zdajle še ni narastla. Tako da ti svetujem, da mu poskusiš dat raje svečko...ker očitno so boljše kot sirup...vsaj pri našem. Pa čimprej se pozdravite