|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
23.9.2009 22:14:53   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

mimi: daj še mene za sosedo user posted image

zvezdica in farfala: sem vama že zanč prošno za farmjo sosedo prosila, pa ni odgovora? kva je zdej to? user posted image user posted image

jaz sem vse akceptiralauser posted image , samo potem pa sem stisnila da ne dovolim dostopa al nekaj takega, kaj jaz vem....a pol sem zaj*****?

pajo pošlji mi ZS s tvojim naslovom!!

Jaz bi pa samo to dodala, ker tud že 2 dni razmišljam kako mora biti ženski grozno: saj se strinjam s tem kar je povedal Pušenjak, ampak mene moti ta vzvišeni, obrambni in prepotentni ton ala mi smo strokovnjaki, mi vse vemo, mi smo vse naredili pravilno, mi se nikoli ne zmotimo (razen v kaki periferiji se),ni bilo tako, kot pravi ona, vi nič ne veste,nimate pojma vi vidite le eno plat....Vedno je tako!To me jezi.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
23.9.2009 22:14:56   
rubica
mimi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
23.9.2009 22:15:15   
Ploha
rubica: pridi pridi user posted image

jancci: hvala, ti odpišem jutri user posted image seveda z dodatnimi vprašanji.user posted image

zvezdica: ni panike user posted image

ma dej, a je z mano kej narobe, zadnje 4 dni samo jokam, kva mi je????? user posted image user posted image user posted image ob najmanši malenkosti, recimo gledam film, pa joka, nikol se mi ni to dogajal, pa gledam od jancci blog pa njene filmčke pa jokam, ma daj nooooooooo

grem spat, vsa objokana user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 23.9.2009 22:16:01 >

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
23.9.2009 22:21:48   
Anonimen
az sem vse akceptiralauser posted image , samo potem pa sem stisnila da ne dovolim dostopa al nekaj takega, kaj jaz vem....a pol sem zaj*****?

očitnouser posted image k zvezdico pa mam zdej za sosedouser posted image sam tebe ni nikjer...

ma dej, a je z mano kej narobe, zadnje 4 dni samo jokam, kva mi je????? user posted image user posted image user posted image ob najmanši malenkosti, recimo gledam film, pa joka, nikol se mi ni to dogajal, pa gledam od jancci blog pa njene filmčke pa jokam, ma daj nooooooooo

jst sem bla taka, k sem bla noseča...katastrofa...pa k recimo mi grejo na živce neki kao romantični filmi, jst sem to kr živčna zravn,kje da bi jokala....takrat se pa hulka gledala in ful jokala zravnuser posted image user posted image user posted image pa za vsak drek, ma prov na živce sem si šla, sem rekla da če bi skoz moglo tko bit, se kr obesimuser posted image

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2129
23.9.2009 22:24:15   
mimi30
kaj pa v šentrupertuuser posted image to je gredoč user posted image

ulla, če sam mal dol z avtoceste zavijem ni problema....upam samo, da ne bomo bolani

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
23.9.2009 22:29:30   
Anonimen
Jaz bi pa samo to dodala, ker tud že 2 dni razmišljam kako mora biti ženski grozno: saj se strinjam s tem kar je povedal Pušenjak, ampak mene moti ta vzvišeni, obrambni in prepotentni ton ala mi smo strokovnjaki, mi vse vemo, mi smo vse naredili pravilno, mi se nikoli ne zmotimo (razen v kaki periferiji se),ni bilo tako, kot pravi ona, vi nič ne veste,nimate pojma vi vidite le eno plat....Vedno je tako!To me jezi.

vidiš, mene pa ne tolk...tud me mal, sam ne tolk...k človk stoji za svojimi dejanji, jih tudi argumentira in je prepričan v to, kar dela. to je meni kul.
pa tud drugo plat je treba razumet ( pa ne zagovarjam zdravnikov, nikakor ne, povečini so res bebci...), ampak predstavljajte si, da ste zdravnik...10, 15, 20 let delovnih izkušenj, dnevno neke drame in tragedije, umiranje itd...in zdej nam, pacientom, k so to naše osebne tragedije, seveda najhujše kar jih more bit, se zdi da si zaslužimo posebno obravnavo, pa sočutje itd.sam jaz pa mislim da je zelo malo ljudi, k so sposobni tko opravljat ta poklic....k po moje se ti utrga, da se v vse stvari tolk čustveno vpletaš....zato verjetno držijo distanco in po parih letih jim to še predobr uspeva...upam da razumete kaj hočem povedat...jst razumem, da je težko dnevno sporočat neke tragične novice in gledat kako se ljudje lomijo in se jim podira svet in obenem ostat človeški, topel in sočuten...jst vem da neb zmogla....
pa še en vidil je - vsem nam je blazno všeč dr.house...ga občudujemo, se mu smejimo, kolk je oh in sploh, ma najboljši je, briljanten...samo v RL pa tkoj, k nas ne božajo in ne trepljajo, k se nam  ne prilizujejo itd. skočmo v luft in smo blazno prizadeti....nič briljantnega ne vidmo v tem....

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2131
23.9.2009 22:30:12   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: rubica

zvezdica upam, d nism jaz kaj kriva z včerajšnjim komentarjem za tvoj post user posted image

itak da siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hec rubicauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
23.9.2009 22:32:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

kaj pa v šentrupertuuser posted image to je gredoč user posted image

ulla, če sam mal dol z avtoceste zavijem ni problema....upam samo, da ne bomo bolani

ja, tist je tkoj, k greš dol, bi me pobrala, pa nazaj na AC...sam sej bom šla s svojmu avtuuser posted image sem se ravnokar odločla, ker bohva kak bo, pa lohk je tamal tečn, pa bo treba 100krat stat, pa je mal nadelžno, če morš nekoga obremenjevat skoz poluser posted image

lohk pa ktero poberem na poti (recimo khurdeuser posted image ), sam ne not po lj, k pol pa sem definitivno tko zgubljena, da me živ boh več ne najdeuser posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2133
23.9.2009 22:35:51   
Zvezdica
pa še en vidil je - vsem nam je blazno všeč dr.house...ga občudujemo, se mu smejimo, kolk je oh in sploh, ma najboljši je, briljanten...samo v RL pa tkoj, k nas ne božajo in ne trepljajo, k se nam ne prilizujejo itd. skočmo v luft in smo blazno prizadeti....nič briljantnega ne vidmo v tem....

bemti to sem jast hotla povedat. Jast ko sem im ela IMN, sem bentela in krivila vse, od moje sužbe do vseh g na ginekološki..... dejstvo pa je da sem imela zapacan jajcevod....tko da realna slika je drgana ko je naša v času tragedije.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
23.9.2009 22:36:01   
Zvezdica

očitnouser posted image k zvezdico pa mam zdej za sosedouser posted image sam tebe ni nikjer..

a mi2 sva sosede, am kje jast to vidim. Al loh pridem mal k teb na farmo?

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
23.9.2009 22:39:42   
Zvezdica
lohk pa ktero poberem na poti (recimo khurdeuser posted image ), sam ne not po lj, k pol pa sem definitivno tko zgubljena, da me živ boh več ne najdeuser posted image user posted image

ja lahko tud čez LJ prideš  pa za mano voziš.... da te ne bi iskal na gorenjskemuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
   [Brisano sporočilo]
23.9.2009 22:42:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2137
23.9.2009 22:44:21   
Zvezdica

Srečanje:mi2 še ne veva če prideva. Še sporočiva.
Oskar zdaj spi, pa se morava jutri dogovoriti, če bo za.user posted image

ojla
Jast sem pa upala da prideta. No, če se uspešno dogovorita sporoči.

grem spatuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
23.9.2009 22:44:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

očitnouser posted image k zvezdico pa mam zdej za sosedouser posted image sam tebe ni nikjer..

ja tm spodi, k je ona vrstica, maš sosede, pa vešde lohk prideš k men na obiskuser posted image

a lahko tud čez LJ prideš pa za mano voziš.... da te ne bi iskal na gorenjskem

ma nam čez lj hodla, v najslabšem primeru, ča kam v kako tujo državo zalutam, mam tk tvojo cifro, pa od mimi...user posted image

k nazadnje k sem na bled hodla, v gorje provzaprov, so me na meji ustavliuser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2139
23.9.2009 22:46:51   
mimi30
ja lahko tud čez LJ prideš pa za mano voziš.... da te ne bi iskal na gorenjskemuser posted image

ulla, lahk se jaz za tabo vozim, pol pa medve skup za zvezdicouser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
23.9.2009 22:47:38   
*x*y*z*
Kaj jst bi tudi lahko dobila še kako sosedo, razen Ulle in Plohe?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
23.9.2009 22:48:07   
Anonimen

ja lahko tud čez LJ prideš pa za mano voziš.... da te ne bi iskal na gorenjskemuser posted image

ulla, lahk se jaz za tabo vozim, pol pa medve skup za zvezdicouser posted image

user posted image user posted image

sam to bi se pa lohk zmenle, sam bi se jsz za tabo vozla, ker jaz sem res obupen primer, ti ne morš bit hujuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2142
23.9.2009 22:48:49   
mimi30
k nazadnje k sem na bled hodla, v gorje provzaprov, so me na meji ustavliuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image midva z mojim sva šla pa enkrat v biograd na morje pa sva v bosni na meji pristala in mogla še zeleno karto kupituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
23.9.2009 22:50:19   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image midva z mojim sva šla pa enkrat v biograd na morje pa sva v bosni na meji pristala in mogla še zeleno karto kupituser posted image

user posted image user posted image

jst sem pa na meji obračala, cariniki so krepali od smeha, ma ni za govortuser posted image tko da najboljš da grem ob 8ih od doma, še tko ni ziher da bom ob  11h v kruser posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2144
23.9.2009 22:50:22   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

vidiš, mene pa ne tolk...tud me mal, sam ne tolk...k človk stoji za svojimi dejanji, jih tudi argumentira in je prepričan v to, kar dela. to je meni kul.
pa tud drugo plat je treba razumet ( pa ne zagovarjam zdravnikov, nikakor ne, povečini so res bebci...), ampak predstavljajte si, da ste zdravnik...10, 15, 20 let delovnih izkušenj, dnevno neke drame in tragedije, umiranje itd...in zdej nam, pacientom, k so to naše osebne tragedije, seveda najhujše kar jih more bit, se zdi da si zaslužimo posebno obravnavo, pa sočutje itd.sam jaz pa mislim da je zelo malo ljudi, k so sposobni tko opravljat ta poklic....k po moje se ti utrga, da se v vse stvari tolk čustveno vpletaš....zato verjetno držijo distanco in po parih letih jim to še predobr uspeva...upam da razumete kaj hočem povedat...jst razumem, da je težko dnevno sporočat neke tragične novice in gledat kako se ljudje lomijo in se jim podira svet in obenem ostat človeški, topel in sočuten...jst vem da neb zmogla....
pa še en vidil je - vsem nam je blazno všeč dr.house...ga občudujemo, se mu smejimo, kolk je oh in sploh, ma najboljši je, briljanten...samo v RL pa tkoj, k nas ne božajo in ne trepljajo, k se nam  ne prilizujejo itd. skočmo v luft in smo blazno prizadeti....nič briljantnega ne vidmo v tem....

Sigurno si morajo ustvarit en obrambni zid in distanco, ker drugače se jim lahko zmeša pa še pomagat ne moreš, če si čustveno vpleten v zadevo, to je jasno. Če hočeš pomagat utapljajočemu, ne boš skočil v vodo, ker bosta oba potonila, ampak mu boš drugače pomagal.
Ni pa prav, da vstopijo v sobo in ne znajo niti pozdravit, kaj šele, da bi se predstavili, ni prav, da moraš letat za njimi, cukat za rokav,klicarit, da povejo kar bi že itak morala biti njihova pojasnilna dolžnost, ni prav, da ti opozarjaš, da se je zdravstvena situacija pacientu poslabšala in šele potem odreagirajo,ni prav, da se obnašajo kot da so vsevedni, a so samo ljudje in kot vsi ostali tudi oni delajo napake, pa tega ne bodo priznali pa če se jih loti španska inkvizicija pa tako naprej. To mislim predvsem, ta čuden odnos al kaj sploh to je.
Pa na žalost pri nas al pa RL ni dr. Hausov,ki bi vsak primer rešili, tak da s tem tud ne moreš delat primerjave. Ker če pa tako obvladaš zadeve kot on, maš pa kar pravico biti aroganten in mizantropuser posted image , Ampak to je pravljica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
23.9.2009 22:51:34   
mimi30

takoj, ko sem dodala ulo za sosedo bi mogla it neki k njej pomagatuser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
   [Brisano sporočilo]
23.9.2009 22:52:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2147
23.9.2009 22:52:54   
Anonimen
farfala sej se strinjam, katastrofa je kako se obnašajo...samo tud mi včasih, v žalosti in bolečini ne znamo ločit...al gre za vzvišenost, aroganco, strokovnost, al gre za lažno prijaznost in sočutje, za katrem se skriva največkrat ravno nestrokovnost in neznanje in nezmožnost priznat, da je bila storjena napaka...

ma v penisu je vse skp....

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2148
23.9.2009 22:53:04   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

Kaj jst bi tudi lahko dobila še kako sosedo, razen Ulle in Plohe?

mene lahk dobiš jaz zdaj to obvladamuser posted image , mi pošlješ ZS?

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
23.9.2009 22:53:30   
Anonimen

takoj, ko sem dodala ulo za sosedo bi mogla it neki k njej pomagatuser posted image user posted image

ja lej kako farmo mamuser posted image user posted image se kuj delo najdeuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?