Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 24.9.2009 13:27:26
|
|
|
|
Ploha
|
sm pa klicala G zdele, pa povedala, da me drug tedn ne bo, ker bom čez vikend dobla M, pa pol nimam kej iskat tm pa je rekla, da nej jutr test nrdim ....sam ga nam...ker čakam M OK dost te teme...grem kuhat meti kosilo: makaroni brez jajc, peteršilj (če ga mamo še kej ) korenje, piščančje meso, pa zdenka sir bom gor zagnala pa bo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 24.9.2009 13:52:32
|
|
|
|
krtekxx
|
Ploha, že cel dopoldan in popoldan tle težiš, pa še na FB. A nisi rekla, da boš danes začela diplomo pisat? Spoki se.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 24.9.2009 13:54:12
|
|
|
|
sonček33
|
Evo Ploha zdej si jih pa slišala ti tale morebitna zeloverjetna nosečnost ne da miru
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 24.9.2009 13:57:19
|
|
|
|
petra88
|
lah je pa res noseča pa zato ne more pisat
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 24.9.2009 14:00:53
|
|
|
|
Ploha
|
no coment
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 24.9.2009 14:02:45
|
|
|
|
sonček33
|
Uf samo ti si zdej res jezna na nas...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 24.9.2009 14:16:08
|
|
|
|
kiara24
|
Pajo- daj kaj napiš noooo... a si še vedno s tvojim v postelji Ploha- tako kot jaz, bi pa nebi samo mi delamo na tem že nekaj časa pa ni nič in vedno brez zaščite kaj to sploh je
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 24.9.2009 14:25:01
|
|
|
|
petra88
|
no mi smo dans jedli juhco iz krompirja, korenčka in brokolija. in malo govejega meska sm narezala notri. zjutraj za malico je jedel jogurt, popoldne bomo pa sadje (fige, grozdje, jabolko, hruška, nevem še kaj). zdaj bova šla pa malo ven, račke gledat
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 24.9.2009 14:26:51
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Ploha, že cel dopoldan in popoldan tle težiš, pa še na FB. A nisi rekla, da boš danes začela diplomo pisat? Spoki se. sem prej pomislila na to
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 24.9.2009 14:28:46
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Patrik za zobek ...zvezdica mali iam že tolk zob da lahko že odojka jeste... kdaj ga bomo pa mi jast sem hotla med drugim povedat da bomo morebiti zdaj spali ne pa ob dveh razbijali, k danes ponoč. Pa kakali seveda. Aja, še to. ta moj sin skoz kaka. Tud 5 x dnevno... ma dost mam tega sranja
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 24.9.2009 14:31:11
|
|
|
|
sonček33
|
Jaz vam privoščim nočno spanje...ima naš Lovro tudi take finte vsake tolko...bi ponoči mal plezal...sračkamo pa mi tudi večkrat na dan...sploh v sveže pelnice..tko da je previjanja še pa još
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 24.9.2009 14:36:54
|
|
|
|
kiara24
|
Zvezdica- pol pa upam, da boste danes spali. Mi kakamoenkrat do dvakrat dnevno včaih tudi več. Odvisno kaj je, če je prisoten jogurt ali pa skuta pol je večkrat drugače pa ne. Jaz pa danes delam za kosilo kvinojo in meso in bom naredila bolj tako na varianto rižota, upam, da nam bo všeč.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 24.9.2009 14:44:01
|
|
|
|
sonček33
|
za vse bolančke Nejc, Domen, Kristjan pozdravite se hitro. Koktajl LVM je prijel in sem danes čist ok. O planine... kako bi jo mahnila nekam s polnim ruzakom ...hrane pa si pol na cilju privoščla ene borovničke pa kislo mleko z žganci ... MI jo bomo danes popoldne mahnili na Sv. Petra ..ga damo v ruzak prvič. Niia pomoje je ga zdaj že lahko občasno uporabalja za kakšne ne prav dolge ture. No, odvisno,, kako močno je dete. Barba...evo jaz imam tudi vse zbrkano po porodu...no v bistvu že od časa jemanja Klomifena naprej ..Eh... Sej bo minilo. Plohca kaj jaz to berem... ma jaz navijam itak
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 24.9.2009 14:57:07
|
|
|
|
*m*o*j*c*a*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha mojca: kolk dolga cikla pa sta bla prva dva?? prva je trajala 6 dni, pol 34.dan od prve je pršla druga pa je trajala mislim da 7 dni..no ko tretje ni blo, sem mislila, je pač vse mal zmedeno..sam pol je pa že res dolg ni blo, je blo pa treba test polulat..
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 24.9.2009 15:09:57
|
|
|
|
Zvezdica
|
Koktajl LVM je prijel in sem danes čist ok. user posted image
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 24.9.2009 15:19:24
|
|
|
|
Jancci
|
PRVO TRADICIONALNO VSESLOVENSKO SREČANJE JANUARČIC in JANUARČKOV: JUTRI, 25.9.2009 ob 11ih KRANJ Tuš planet zgoraj Pofočkane: Jancci Kiara24 Krtekxx Sonček Zvezdica Barba Ploha Ulla (tista v roza trenerki) Yelci Mimi Petra . . . ajde babe, malo se zorganizirajte in na prvo tradicioanlno srečanje Niia, Spetko, Mojca... ???? Klikni ZEMLJEVID AC LJ-KR- izvoz KRANJ VZHOD- v krožišču tretji izvoz proti Kranju nadaljuj 2 km - v krožišču (zraven Merkatorja) tretji izvoz proti TUŠU, ki ga po 500m vidite na desni strani. To je to.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 24.9.2009 16:35:22
|
|
|
|
Nea
|
Hojla! Zjutraj smo bili na UZ ledvic in sečovoda. Zadeva se je malo popravila in če bo tako šlo naprej, operacija sploh ne bo potrebna. Jes!!! Kontrola enkrat decembra. Naš mali korenjak ima že 9300gr in 72cm. Ni čudo da me hrbet ful boli. Če primerjam z Emo ina Laro je veliko težji. Oni2 sta pri enem letu imeli 9600 oz 8600gr, Erik pa že zdaj ima več. Na pregledu je ves čas bil priden in vsem delil nasmehe. Jancci - za seznam: Erik ima tri zobke, od 7m samostojno sedi; 7m 1t se plazi kot vojak Zvezdica - bravo za vaše zobke srečanje - jaz bi tudiiiiiii. Obvezno prilimajte slike in povejte še kakšno za nas
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 24.9.2009 16:52:51
|
|
|
|
spetko
|
ciao babe... madona kako tipkate...od jutra vas že berem in nikakor do konca.. ja kje pa ste bile prejšnji vikend ko sem bila in v LJ in CE in MB...mi ne bi bil noben problem.. ... ampak zdej pa me vleče tudi... petra88 a ti greš pol jutri?...kolko bi nama rablo do gor?kje pa bi te pobrala če bi šle? kolko sem vse prebrala se niti ne spomnem kaj sem hotla napisat... amm...Ploha a ne bi imela še enega al kako? ..al ti je prehitro? kako pa kej diploma?...kaj ti si vire si že vse nabrala in zdej samo moraš začet pisat...? vsem ki ste bubani in da se čimprej pozdravite.. zvezdica za zobka...že 8 zobek...jaz bom pomoje to lahko rekla šele pri enem letu,če bo šlo tako naprej da bomo še vedno brezzobi nea...super za Erika...samo da gre tako naprej..pa da ne bo potrebno nobene operacije... ampak kile pa ima ja.. .. danes za kosilo pa nisem delala neki preveč.. tianu sem naredila krompir+ohrovt..nam pa še je ostalo kosilo od včeraj piščanček s krompirjem (ala čorbica) ne vem..še par stvari sem želela komentirat..pa se ne morem spomnit...kasneje mogoče..
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 24.9.2009 18:11:38
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Uf samo ti si zdej res jezna na nas... hihi ja ress, sm šla poj res delat za diplomo mojca: men je prva M trajala 39 dni, druga 37 dni, no dons je 37 dan. kiara: aja vidva pa že? kolk časa pa? ker midva NE delava na tem... spetko: ja bi imela še 1, samo so drugi razlogi za ne. Rada bi vsaj pri koncu s šolo bla, pa najbolj bistveno, da bi šla v hišo na svoje.... drgač sm pa začela šele z viri, na cobiss-u iščem, pa še na kmetijskih straneh...v pondelk v knižnco pol pa začnem pisat... sj sm razmišlala, da bi jutr namest na srečanje, raj v knižno šla?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 24.9.2009 19:32:47
|
|
|
|
petra88
|
spetko ZS
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 24.9.2009 19:34:17
|
|
|
|
Jancci
|
Babe zdele sm bila v Tušu v izvidnici. (po mojga sva šle na bowling). Sem rezervirala en prostor tam, kjer bomo lahko sedele v polkrogu, tamali bojo pa na sredini na tleh... placa če men vprašate dost, Je pa takoj desno, ko pridete iz dvigala. Taki oranžni stolčki, po tleh je tepih... ma SUPER BO!!! Dej punce, ki se še niste pofočkale kar pridite!!! Khurde kaj ti motoviliš? Te bo Ulla spotoma pobrala.... Aja.. pa seznama jest ne rihtam, samo uvozila sm ga za Mimi.. men to nekak ne gre, ker mi čist čudno dela tale program.. vidim same hieroglife.
< Sporočilo je popravil Jancci -- 24.9.2009 19:35:52 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 24.9.2009 19:34:27
|
|
|
|
petra88
|
sj sm razmišlala, da bi jutr namest na srečanje, raj v knižno šla? si upaš?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 24.9.2009 19:36:43
|
|
|
|
Jancci
|
sj sm razmišlala, da bi jutr namest na srečanje, raj v knižno šla? Ploha itak vemo kje je knjižnica.... te pridemo iskat!!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 24.9.2009 19:54:46
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci sj sm razmišlala, da bi jutr namest na srečanje, raj v knižno šla? Ploha itak vemo kje je knjižnica.... te pridemo iskat!!! sej ne bi šla v to kranjsko, ampak od faxa petra: ne, ne upam, ker bi pol še kšn let klele poslušala
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 24.9.2009 19:56:06
|
|
|
|
Ploha
|
jancci: dobr si to zrihtala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?