|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
20.9.2009 18:47:26   
spetko
dober dan...
danes ko imam čas...ni nobene..user posted image

eno nevmesno vprašanje...kaj se tuki prebrala da ste ene delale v proramu SPSS 1.5?...ker če ste..bi mi katera rekla kje bi lahko dobila ta program ki moram neki za fax naredit?

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
20.9.2009 19:40:04   
uršika***
ojla

hemeroidi- jih nisem imela - a to pride tudi od potiskanja se mi zdi?? no, jaz do potiskanja nisem prišla, tako da ni imelo od česa ven porinituser posted image
vem da je imel moj tudi že s tem težave, je bil že tudi operiran: no, sedaj ko razmišljam, je pri svojih 27 letih že veliko preživeluser posted image
kremo Modulex je imel moj, pa robčki za brisanje riti se dobijo- proti hemoroidom, in seveda lahko prebavljiva hrana, da je blato čimmehkejše, da se ne napenjaš preveč in da te ne boli.
Je bilo pa takrat fora, k je mogu moj vložke nosituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - mu je rit krvavela, sem se tolk smejala, on pa čist bogi- mah, sem mal zlobna.

Sonček s križem je boljše, jutri začne po 4 ure delat. kako bo pa vprašanje. hvala, lepo da skrbiš za njegauser posted image

Glede shranjevanja v hladilnik - jaz mu vedno skuham za dva dni- np. meso in zelenjavo zdušim, potem pa prvi dan skuham zraven še krompir, za naslednji dan mu pa shranim v frutek kozarček in pred uporabo segrejem in zraven skuham še kaj drugega- np polento, zdrob, mu notri nadrobim kruh, lečo, riž,... tako mu kuham vsak drugi dan. s tem nima bit kaj narobe- važno je samo, da se hrana na hitro ohladi in da ne daš vmes kakšen krompir, ker rata trd in seveda kot je mimi napisala- te stvari potem lahko posebej dodaš. skuhaš eno takšno osnovo, dodatke pa naslednji dan dodaš.
z rižem je samo ta problem, ker se ti bo ful zgostil. naslednji dan moraš še fajn vode dolit, pa bo.

Ulla- dobro razmišljašuser posted image
Midva sva imela činčilo preden se je Alen rodil- (no, potem je umrčkalauser posted image ) in nama je vse poglodala kje je bilo kaj- od časopisov, knjig, albumov, robov, štokov od vrat,... no, sedaj imamo pa za to Alenauser posted image user posted image in mu rečem kar činčilčekuser posted image ravno danes se je spravil nad en prospekt in ga cuzaluser posted image   samo obrneš se, pa že najde kakšen slasten prigrizekuser posted image

Jogurt in skutke:
našem tudi ne paše tole najbolj. sem mu dala nekajkrat, vmes prekinila, pa mu še ni ok. tudi okus mu ni dober. tudi ponoči se mi zdi, da ga potem trebušček boli(no, to se men lahko da samo zdi da je zaradi tega, kaj pa vem,..) v glavnem - mu rajši še ne dam.
Kakšne jogurte jim dajete?? pa skutke? vem da je ula že enkrat napisala da navadnega, pa da katera tudi kupljen sadni jogurt, np jogobelo pa te fore?

Krtexx lepa slikica. pa ona to lepo boža muco? ker naša Lara (beri bernardinka) se Alenu izogiba v velikem krogu, ker jo je on tako zelo lepooo začel božat- kot tudi seveda svojo mamico po lasehuser posted image user posted image user posted image   A so vaši tudi tako nežniuser posted image

Sonček  naše noči so čudne že skoz. danes se je skoz jokal- ihtel v spanju in spaluser posted image men se je pa kar srce trgalo. komaj čakam na dan, ko se bom vstala ponoči samo enkrat, dvakrat, trikrat,... pa tudi s petkrat bi bila zadovoljna- tole kar je pa sedaj je pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
danes smo np. čuli od 1 do 3 - jokali, se smejali, se nosili po rokah,..

sem pa prejle- mislim vsaj da začutila prvi zobek. š****, taka komaj čutna. sem 95% da je to prvi zobek.
poročam jutri, če sem pravilno začutila.

Spetko- jaz bi šla ziher k zdravniku - boš bolj mirna- no jaz se rada vedno prepričam- saj zato so pa tam.

mi nismo bili danes nikjer, ker smo sitni na veliko- še ven si ga nisem upala peljat, k je čist bogi- ziher bo zob, saj je že čas, a ne!

lp vsem !!!!

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
20.9.2009 20:56:38   
kiara24
čer,

No preživeli lep dan.

Košarko smo pa še danes izgubili, gorzauser posted image

Včeraj pozabila povedat je bila naša lubica stara 8 mesecevuser posted image groza gre hitro cajt naprej.

Danes je pa novica sploh super ker smo dobili 3 zobka jeeeeeeeee in to zg. Najbrž bo kamlu še en. Smo ga končno pričakali.

Krtexx- kakšen jogutr si ji pa dala. Pri nas je kul ko je navaden jogurt,če ji dam pa sadnega ga je pa pobruhala ne vse no samo ji očitno ne sede. joj je kjut, kolk lask mate že. Mi jih mamo tudi kar nekaj samo so blond!

Snikolina- vso srečo jutri na zagovoruuser posted image

Spetko- ja res je lahko komarček... probaj namazat z kamgelom, to je naši ful pomagalo. No boš videla kaj bo. Če ti je P rekla da pusti potem je res bolje počakati.

Drugače me je pa danes skoraj kap zadela, kwa mi je klara naredila. jo damos pat v posteljico in ona se zbudi se od kobaca ddo konca postelje in vstane, stoji na nogicah in malo zajoka, jaz letim tja in ona stoji na koncu postelje in se drži za kjuko od vrat. Dobro da se ni potegnila čez in padla....

Evo tolk sem rekla da se vam samo malo javim.

Grem na kavč.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
20.9.2009 21:01:39   
mimi30
Košarko smo pa še danes izgubili, gorzauser posted image

mogoč zato ker dans sem pa še jaz zravn igralauser posted image ....tak da smo zgubili jauser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
20.9.2009 21:32:06   
khurde
jou,

hemeroidi... (na srečo) nimam nasveta

jogurti, skutke... nimam velik izkušenj z GH... moja ima šele osnovno uvajanje... do zdaj je jedla korenje, bučke, blitvo, kolerabo, rdečo peso, cvetačo, brokoli, jabolko in danes slive (za razliko od jabolk je ni mrazilo zravenuser posted image ), ko bojo fige, bo dobila fige, pa grozdje, pol pa šele pridemo na jogurte itd. ... še kake dva tedna bo lačna, revca user posted image tko da tut glede shranjevanja nimam nasvetov

snikolina, držim pesti!

krtekxx, naš maček pa se ne pusti... ima dve leti in je ultra naspidiran mačkon, zadnjič mu je hotla nagajat in jo je mal "oklofutal"... s šapami (brez kremplov) jo je dvakrat po nogi, zdej ga pa sam na daleč gleda, si ne upa več direkt nanj spidirat user posted image

spss sem jaz od enga kolega dobila, ga je z neta potegnil... sam ne vem kera verzija je... bom mogla pa najti cd, bom tut rabla za faks

pikice... pri nas je podobno, ko piči komar

evo, spi od sedmih, je bila ultra utrujena... je imela njena babi, moja mami, piknik za 50 let in jo je zmatralo, očitno... se je pa moj meni ravno pritožil glede njenega obnašanja na pikniku user posted image je rekel, da ga cel čas ni šmerglala 5%, ko jo je imela babi v naročju in se ji je nasmehnil, je sam stran pogledala user posted image na način "te ne poznam" user posted image k doma pa ful pali na te zadeve in se mu non-stop smeji... je bil kar mal prizadet user posted image pa sej mene tut ni kej preveč opazila, edin, k je mela drugih dost user posted image sej sem mu rekla, da to ni nujno slabo, da nama že tok zaupa, da ve, da sva nekje blizu in da če pokliče (pojoka) bova pri njej user posted image se tolažim, ja, glede ignorance lastnega otroka user posted image user posted image user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
20.9.2009 21:43:47   
Anonimen
eno nevmesno vprašanje...kaj se tuki prebrala da ste ene delale v proramu SPSS 1.5?...ker če ste..bi mi katera rekla kje bi lahko dobila ta program ki moram neki za fax naredit?

jst sem si na partisu dol snela program, sam je bil 30dnevni trialuser posted image

Ulla- dobro razmišljaš

user posted image a sem spet razmišljala....kaj pauser posted image user posted image

gledam en čist odštekan film - leto 1 (year one) mensezdi...za crknt, valjam se od smehauser posted image user posted image user posted image priporočam

(odgovor članu spetko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1831
20.9.2009 21:49:59   
farfala
spetko naš je tud dobil take pikice od komarjev, če nisem z ničemer mazala, so prej izginili!Mislim da po enem tednu.

Jogutr, skuta našemu ne delajo težav, dala sem samo navadnega in pasirano skuto, včasih dam še sadje not in vse poje

krtekxx sem že enkrat spraševala pa ne vem al nisi vidla al pač nočeš odgovorit - ful sem radovedna kje oz. kaj delaš, da lahko delaš od doma, zdaj pa še ti 4 ministriuser posted image

špelca, bravo za sedenjeuser posted image

Hemeroide sem imela na koncu nosečnosti pa ne zaradi prebave oz. trdega odvajanja, sem se jih do poroda rešila, potem pa so se takoj po porodu spet pojavili.Ampak me ni bolelo, ni krvavelo, ker so bili zunanji.Modulex krema ali faktu samo to dobiš samo na recept. Takoj umivanje ali robčki.Se jih pa res ne znebiš, še zdaj so se mi pojavili, ko sem nekaj dni preveč nosila mojega težkega bumbarja.

Mi smo pa danes prvič bili malo v gorah user posted image - Ribniška koča, ampak za manj kot pol ure ga je ati nosil, ker sposojen nahrbtnik ni bil v redu pa še dokaj mrzlo je bilo. Pa na začetku še megla..Samu je bilo kar všeč.user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
20.9.2009 21:54:39   
kiara24

No jaz pa gledam Mria in pa za RRjem slonim.

joj, kolk mi je pa to hud komad od Alje, sedaj t tanov Brazil hudooooooooooo

Evo sedaj grem pa res, tuki se nič ne dogaja vse spite očitno.

Lepo mirno nočko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
20.9.2009 22:00:04   
khurde
kiara, http://www.youtube.com/watch?v=anE6p9hnk1U

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
   [Brisano sporočilo]
20.9.2009 22:02:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1835
20.9.2009 22:06:11   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: niia

To pa nič ne razumem?

hehe, kiara je pohvalila novo pesem alye, k se ji reče brazil, jaz sem pa pol dala link do originala, k je lih en kolega en čas nazaj poslal posnetka obeh komadov za primerjavo

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
20.9.2009 22:08:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

To pa nič ne razumem?

hehe, kiara je pohvalila novo pesem alye, k se ji reče brazil, jaz sem pa pol dala link do originala, k je lih en kolega en čas nazaj poslal posnetka obeh komadov za primerjavo

sej to se ve, da je plagiat, še preden je bil album zun, so povedli, pa še zato je tolk časa trajalo, k so mogli avtorske pravice uredituser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1837
20.9.2009 22:10:04   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

To pa nič ne razumem?

sej to se ve, da je plagiat, še preden je bil album zun, so povedli, pa še zato je tolk časa trajalo, k so mogli avtorske pravice uredituser posted image

jaz vem o slovenski glasbeni pop sceni sam to, kar mi stric facebook pove user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
20.9.2009 22:11:34   
Anonimen
jaz vem o slovenski glasbeni pop sceni sam to, kar mi stric facebook pove

jst še tolk neuser posted image user posted image sam ona je pa sokrajanka, pa sm mal bl na tekočemuser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1839
20.9.2009 22:13:15   
khurde

jst še tolk neuser posted image user posted image sam ona je pa sokrajanka, pa sm mal bl na tekočemuser posted image

aha, lokalpatriotizem, torej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
   [Brisano sporočilo]
20.9.2009 22:13:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1841
20.9.2009 22:15:09   
khurde

khurde, hvala za prevod. Jaz še nobenega komada nisem slišala. Je pa itak slov. glasbena scena en sam plagiat.

jaz tut ne, razen "originala", sej to je že pol v bistvu, user posted image sam verjamem unmu kolegu user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 20.9.2009 22:16:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 1842
20.9.2009 22:21:45   
Anonimen

aha, lokalpatriotizem, torej user posted image user posted image user posted image

niti ne, k sploh ne poznam njene muzkeuser posted image user posted image sam za ta komad pa vem ( čeprov ga še nisem čulauser posted image ), k je bla cela zbrka...k on, k ji ga je priredil, ga je na dopusti nekje u božjimaterni slišal, pa mu je bil ful všeč....in pol preden je našu izvajalca, pa da so avtorske urihtali itd....je kr trajalo. mi je blo pa kul, ti postopki, fer in to, ker večina pač naredi komad in se pol zgovarja, da je slučajno podobno in da dons tko ne morš neki novega narest. kle mi je blo pa kul, ker so že naprej povedli, da je priredba. se mi je zdelo korektno.

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1843
20.9.2009 22:24:02   
spetko
dober večer..

glede pikic..pa se mi zdi da jih ima malo preveč da bi ga komar pičil...sej jutri se gremo pokazat pa bomo videli kaj bo...
vseeno hvala za nasvete

kar se tiče slov.scene nimam pojma..razen siddharta ki mi je tko bolj všeč..drugo pa nič...

kiara24...še dobro da si pogledala kje je...mene je tudi strah tko takih stvari..še ki mi je padel s pojstle 2x...in me sama groza prime...

ulla a spss1.5 si pobrala na partisu?
sam kako je glup ta program...nič ga nisem štekala na faxu...user posted image ..sploh ne vem kako bo sem.nalogo naredila iz tega...
no neki bomo spacali...

nič..grem pogledat farmo...pridružit malo dragemu in spat...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
20.9.2009 22:27:05   
Anonimen
spetko jst sem tazadnjo verzijo snela, mislim da je bil 11.0 user posted image sem že pozabla, nimam ga pa tud ne več, k je poteklo...

(odgovor članu spetko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1845
20.9.2009 22:33:46   
spetko
ulla...ok hvala...bom šla preverit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
20.9.2009 22:40:48   
Zvezdica

khurde, hvala za prevod. Jaz še nobenega komada nisem slišala. Je pa itak slov. glasbena scena en sam plagiat.

user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ravno na to sem pomislila user posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 1847
21.9.2009 8:20:58   
Anonimen
jutrouser posted image

user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1848
21.9.2009 8:27:58   
krtekxx
Dobro jutro.

jogurt sem ji dala navaden. Brez dodatkov.
Maček je sterilizirana 2 leti stara mačka, ki sicer ne mara hrupa, ampak Briti se pa pusti božat (tudi cukat).
Fafrala: v Lj premetavam papirje iz enega kupa na drugega. Mislim, da je zadnja novica, da so 3 od 4 ministrov nujno zadržani, bodo prišli samo sekretarji.

LP.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
21.9.2009 8:33:04   
mimi30
jutrouser posted image

evo tolk se mi je luštalo sladkega, da sem si spekla en kupljen zamrznjen štrudl....pojedla polovico še vročega, njam

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?