uršika***
|
ojla hemeroidi- jih nisem imela - a to pride tudi od potiskanja se mi zdi?? no, jaz do potiskanja nisem prišla, tako da ni imelo od česa ven porinit vem da je imel moj tudi že s tem težave, je bil že tudi operiran: no, sedaj ko razmišljam, je pri svojih 27 letih že veliko preživel kremo Modulex je imel moj, pa robčki za brisanje riti se dobijo- proti hemoroidom, in seveda lahko prebavljiva hrana, da je blato čimmehkejše, da se ne napenjaš preveč in da te ne boli. Je bilo pa takrat fora, k je mogu moj vložke nosit - mu je rit krvavela, sem se tolk smejala, on pa čist bogi- mah, sem mal zlobna. Sonček s križem je boljše, jutri začne po 4 ure delat. kako bo pa vprašanje. hvala, lepo da skrbiš za njega Glede shranjevanja v hladilnik - jaz mu vedno skuham za dva dni- np. meso in zelenjavo zdušim, potem pa prvi dan skuham zraven še krompir, za naslednji dan mu pa shranim v frutek kozarček in pred uporabo segrejem in zraven skuham še kaj drugega- np polento, zdrob, mu notri nadrobim kruh, lečo, riž,... tako mu kuham vsak drugi dan. s tem nima bit kaj narobe- važno je samo, da se hrana na hitro ohladi in da ne daš vmes kakšen krompir, ker rata trd in seveda kot je mimi napisala- te stvari potem lahko posebej dodaš. skuhaš eno takšno osnovo, dodatke pa naslednji dan dodaš. z rižem je samo ta problem, ker se ti bo ful zgostil. naslednji dan moraš še fajn vode dolit, pa bo. Ulla- dobro razmišljaš Midva sva imela činčilo preden se je Alen rodil- (no, potem je umrčkala ) in nama je vse poglodala kje je bilo kaj- od časopisov, knjig, albumov, robov, štokov od vrat,... no, sedaj imamo pa za to Alena in mu rečem kar činčilček ravno danes se je spravil nad en prospekt in ga cuzal samo obrneš se, pa že najde kakšen slasten prigrizek Jogurt in skutke: našem tudi ne paše tole najbolj. sem mu dala nekajkrat, vmes prekinila, pa mu še ni ok. tudi okus mu ni dober. tudi ponoči se mi zdi, da ga potem trebušček boli(no, to se men lahko da samo zdi da je zaradi tega, kaj pa vem,..) v glavnem - mu rajši še ne dam. Kakšne jogurte jim dajete?? pa skutke? vem da je ula že enkrat napisala da navadnega, pa da katera tudi kupljen sadni jogurt, np jogobelo pa te fore? Krtexx lepa slikica. pa ona to lepo boža muco? ker naša Lara (beri bernardinka) se Alenu izogiba v velikem krogu, ker jo je on tako zelo lepooo začel božat- kot tudi seveda svojo mamico po laseh A so vaši tudi tako nežni Sonček naše noči so čudne že skoz. danes se je skoz jokal- ihtel v spanju in spal men se je pa kar srce trgalo. komaj čakam na dan, ko se bom vstala ponoči samo enkrat, dvakrat, trikrat,... pa tudi s petkrat bi bila zadovoljna- tole kar je pa sedaj je pa danes smo np. čuli od 1 do 3 - jokali, se smejali, se nosili po rokah,.. sem pa prejle- mislim vsaj da začutila prvi zobek. š****, taka komaj čutna. sem 95% da je to prvi zobek. poročam jutri, če sem pravilno začutila. Spetko- jaz bi šla ziher k zdravniku - boš bolj mirna- no jaz se rada vedno prepričam- saj zato so pa tam. mi nismo bili danes nikjer, ker smo sitni na veliko- še ven si ga nisem upala peljat, k je čist bogi- ziher bo zob, saj je že čas, a ne! lp vsem !!!!
|