Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 13:16:27
|
|
|
|
*m*o*j*c*a*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica A ve ste že dale gres? Kako ga skuham, kar na vodi? Pa potem adaptiran mlek zraven al kako? moja ga ma full rada..pa ga ji skoz delam na alpskem mleku (no planinskem al kako je )..sam v začetku sem ga zredčila z vodo, ker ji samo mleko ni blo v redu..zdej je pa čist kul..ker na adaptiranem mleku je bljak.. js že ne bi tega jedla.. pa ji včasih dam not eno žličko cukra, tolk da je mal sladko, če ne, ne odpre ust.. včasih pa mal kakava..včeri sem ji naredila s kakavom in je pojedla 250ml tega..
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 13:21:17
|
|
|
|
ronja
|
Ronja, pa ja ne da si popustila tašči? Jah, v bistvu ja : mala je smrkala, ni pa mela vročine in ni (še) bila bolana. Vendar bi morali ostat doma, ali pa vsaj takoj spokat. Ponoči sem lubiju rekla, da je Ronja boga, pa če bo napisal mami, pa je rekel, da bi počakali do jutra. Zjutraj je bila res videt ok, razen da je smrkala. Samo bi se vseeno morali skregat, pa ostat doma. No, vemo za drugič. Jaz sem ji danes skuhala cvetačno juho s krompirjem, večraj pa lečno s korenjem in zeleno.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 13:31:23
|
|
|
|
kiara24
|
Punce nisem nič huda na vas.... k niste odgovorile sem že večktrat postavla vpr. pa ni nič bilo odgovora... zato sem rekla da sem na ignor. Hvala za odgovore. Mene je samo to skrbelo zaradi mleka, ker je povsod povdarek da ga mora pač spit pol litra ali več. Pila je pa druge stvari najraje ima sedaj kompot iz sliv in jabolk skoraj nič sladkan pa še to ji ga razrečim z vodo. Jedla je pa skoz GH kar me je presenečalo, mleka pa ni hotla. Ronja- jaz sem bila enako sedaj 3 dni bolna in Klara tudi mojega ni bilo in te res kar pobira, pa jemlje moči, je pa res da mam jaz samo enega bejbija ti pa dva. Naša je včeraj jedla gres, por in blitvo malo olivnega olja in slad smetane za kuhanje in malo soli vse zmazala. No dva dni nazaj je pa jedla ješpren z lečo in ji je bilo tudi ful dobr. Naši je ful všeč por pa krompirček pa mesek notri amak tako bolj na kremno juho, včasih ji dam tudi kruh v juhico. Danes ji pa naredim Barila špagete, malo omakice in meska- purana. Ali sedaj že lahko probas s paradižnikom?? Seveda brez olupka in pešk.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 13:44:33
|
|
|
|
Zvezdica
|
Ali sedaj že lahko probas s paradižnikom?? Seveda brez olupka in pešk. jast sem ju že dala paradižnik iz solate, ker je nor na te stvari. HB nič ni. kretxx hvala za odgovor. Jast sem bl pussy za take eksperimente z mlekom, pa bom še mal počakala, čeprav mu ne bi smel nič bit, ker nima nihče nekih alergij.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 13:45:08
|
|
|
|
Zvezdica
|
leča :) dobr ste me spomnile, jutri jo bom kuhala
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 13:52:47
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Ena moja kolegica nosi razkužilo kar v torbici in malemu non stop roke razkužuje. Kadarkoli gre npr. kej po tleh brskat, je v trgovini, ga kdo prime za rokico... to se mi pa zdi res pretiravanje, me pa zanima kolk je ta otrok zdrav oz. bolan
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 14:00:09
|
|
|
|
farfala
|
paradižnik bom dala z enim letom, tako priporočajo tudi za kivi gris pa je že jedel, kuhan v vodi kosilo danes: zeljne krpice in kompot iz hruške, banane in nektarine za malega pa makaroni brez jajc z zelenjavno omako (brokoli, korenček, peteršilj,bučka,malo olja) - obožuje testenine , za malico pa kompot samo brez sladkorja pa malo pasirane skute
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 14:08:54
|
|
|
|
Ploha
|
naša danes ne je nič, ker hujša!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 14:13:52
|
|
|
|
abc123
|
Kako pa ve dajete testenine? A jih narežete na majhne koščke, pretlačte al kako? Mi še nismo začeli z glutenom, ampak počasi pa bomo in me zanima. Kaj pa jajce? A katera že daje rumenjak? Kdaj naj bi to začele dajat?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 14:27:45
|
|
|
|
kiara24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha naša danes ne je nič, ker hujša! Kolk si nasramna abc- jaz ji jajca nisem dala še samega nič. Naj bi sedaj lahko pojedli 1/4 rumenjak trdo kuhanega. Testenine jaz malo pretlačim z vilico in jih je. Sej je pa zgodilo da je prav na hitro vzela kak piškot seveda nafilan z maremelado in da odgriznila tam so bil sigurno jajca pa ni bilo nič . Ko sem jaz opazila je bil piškot že v ustih in sem bila prepozna, da bi ji ga ven vlekla.Je pa že tudi jedla gov.juho z rezanci ki so narejeni iz jajčka pa tudi ni bilo nič. Je pa res da je to v blazno majhnih količinah
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.9.2009 14:34:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 15:15:03
|
|
|
|
petra88
|
David smrči v postelji danes smo za malico jedli banano in malo ajde sm dala zraven, za kosilo bi men pasala pašta s tuno in sirčki.. danes sva bolj pozna. jajca ne bova še en cajt ne ker je alergičen. spije pa ene 2dl vode na dan. +kar dobi pri meni. mi je pa ful čudno, non stop mu ponujam za pit, pa parkrat na dan joško, pa ma mal udrto mečavo, nevem zakaj. ulla? jest sm pa slišala, da je enkrat pršla v foto trgovino ena mama z otrokom (je mogu bit enih 5let star če ne več), cel cajt mu je govorila, naj se ničesar ne dotika, mu je ona odprla vrata. ker ga je tiščalo na wc in imajo notri stranišče je prosila če lahko gre in mu je spet ona odprla vrata, pipo, da si je lahko roke umil, ko sta prišla ven mu je rekla naj drži roke v luft, da mu jih obriše z njenim robčkom in bohnedaj da se dotakne kake stvari mislim sej nemorš no. bogi otrok, kaj bo z njim ko mamice enkrat ne bo zraven? in si ni nič sam kriv..
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 16:49:51
|
|
|
|
rubica
|
hojla mi smo pa vrtec dobil , ve ste ga vse? no tiste ki ste ga hotele? naša je jedla za kosilo čudn mix: purana, papriko, cvetačo, korenček, pa zmazala vse še mal skute je blo tut zravn pa 2 pereščka peteršilja. za malico bo samo jabolko, jutranja malica pa je bila jabolko, banana in malo skute. jutri bo bolj na joški in kak kozarček sadni gremo v aut., pa še kam malo nakupit, pa na izlet. komi čakam danes košarka ob 21 . grem malo počivat zravn punce ki sladko spi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 18:19:03
|
|
|
|
krtekxx
|
rubica Pomoč prosim: v ponedeljek mam eno ornk službeno svečano prireditev z visokimi gosti in rabim temu primerno obleko. V omari je najmlajša stara 2 leti, problem pa je, da nimam pojma kaj je trenutno moderno. a se katera od vas spozna kaj na to? Jutri imam še čas kam skočit kaj kupit.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 20:17:38
|
|
|
|
*m*o*j*c*a*
|
no da še js dodam nekaj glede hrane.. midve sva že jedle rumenjak..poje dva naenkrat ..pa je vse ok..pa tut jajčne izdelke (pač izdelke, ki vsebujejo jajca-matr kok kompliciram ) je normalno skoz..nisem nikol pazila..
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 20:38:03
|
|
|
|
Ploha
|
krtekxx: hm....jst ti ne znam pomagat, ker dlje od kavbojk še nism pršla kaj je moderno mi pa dol maha, ker nosim tisto kar mi je všeč, če mi paše, je pa tud čist druga zgodba zdej pa še mene neki zanima: oprala bi voziček: pa piše, da je za ročno pranje, na pralnem stroju pa imam program za ročno pranje, a pol loh kr v pralni stroj dam? me skrbi, da nau pol premajhno?? pa naj že pridejo te zobje ven! mojca: vidve pa že kravje mleko??
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 20:42:05
|
|
|
|
sonček33
|
krtekxx jaz bi lahko skor tko odg kot plohca ...no kakšen črne hlače še imam...kej druzga pa ne...ene dve luštne kiklce pa polt, elegantne imam nekje v omari in čakajo boljše čase ... plohca itak da lahk daš na ta program
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 20:44:30
|
|
|
|
Ploha
|
sonček: tenks
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 20:46:45
|
|
|
|
Ploha
|
aja še to sm pozabila: neo in tine
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 20:58:28
|
|
|
|
barba
|
krtekxx - menda so spet in črte in krila z visokim pasom ... drgač pa vpraš tam na tej temi: http://www.ringaraja.net/forum/Lepota_in_moda/forumid_235/tt.htm drgač jst nevem ... s črno oblekco nikol ne fališ
< Sporočilo je popravil barba -- 18.9.2009 21:00:27 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 20:59:13
|
|
|
|
*m*o*j*c*a*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha mojca: vidve pa že kravje mleko?? najprej sem probala delat z adaptiranim, pa sem sama probala in je blo fuj.. pa sem ji dala za jest, in ni hotla..pa sem probala s tem mlekom, samo sem ga redčila z vodo (tistega 3.5), zdej sem ji dala pa kr 1.5 pa nisem redčila z vodo..in je blo vse ok..ne vem no..včasih so otroci itak jedli sam kravje mleko..pa so tut gor zrastli.. itak če bi opazla, da ji ne paše, ji ga ne bi več dala..ampak je pa hrana velik bolj okusna na tem mleku in tamala to rada je..
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 21:05:31
|
|
|
|
farfala
|
krtekxx - style.com in recimo to , poglej video, samo vprašanje ,kaj se dobi pri nas in kaj je tebi všeč: http://www.ralphlauren.com/shop/index.jsp?categoryId=3474733&cp=2184048&camp=COFA09_5 barve pa: črna, siva, vijolična, črno-bela, oker rjava, usnje, krzno- tudi umetno , bleščeče
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 21:24:41
|
|
|
|
kiara24
|
Čer, No hladilnik smo napolnili za en mesec bo gmah . Se strinjam z vsemi, ki ste napislai da naj obleče kaj črnega to je vedno modno, je pa res da je viskoi pas zelo moder sedaj, meni je ful všeč samo ne vem če bi meni to sedlo. To sede bejbam sorry tistim k nnimajo nič trebuha in pa so bolj šlang no jaz v to skupino sigurno ne pašem. Glede kravjega mleka je pa tako, da so res vačih kupovali in rastli gor samo s tem pa jim nič ne fali. Jaz sem ga nekakrat že dodala samo ne ne vem kolk. Pa ni bilo nič.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 21:28:22
|
|
|
|
Anonimen
|
včasih so otroci itak jedli sam kravje mleko..pa so tut gor zrastli včasih so se sam dojili pol so tud sam kravje mleko jedli, ja...pa k je bla umrljivost in obolevnost dojenčkov ful velika, so začeli delat prve mlečne formule. kravje melko je za teleta in vsaj prvo leto, ko otrok živi praktično od mleka, naj je tako mleko, kt si ga zasluži, mleko ki je prilagojeno njemu in ne 50kilskemu teletu. pa brez zamere.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?