Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 22:12:50
|
|
|
|
Jancci
|
in on vpraša KAM???!? Jest mu vedno, za vsako stvar rečem naj jo da v hladilnik.Tut če je skret papir. Ponavadi se je režal, enkrat je pa pol že tok znoru, da sva se ornk pičla. Je reku naj ga neham je.bat. Ko pa vpraša kje kaj dobit pa vedno rečem pri mesarju. Pol pa nori okol.
< Sporočilo je popravil Jancci -- 22.10.2009 22:14:25 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 22:15:44
|
|
|
|
sonček33
|
Evo, naš palček
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 22:16:36
|
|
|
|
khurde
|
jaz svežega sadja ne jem zvečer, sam kakšno suho sadje (kompot) IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 al pride iz trgovine in reče kam ti dam kavo al pa kam ti dam sir za crknt!! poznano še hujša verzija je, k pusti v vrečki in mu rečem, zakaj ni pospravil, pa reče, da ne ve, kam
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 22:17:05
|
|
|
|
Anonimen
|
iii so mu pa zrastli laski res je fletn pob
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 22:17:21
|
|
|
|
Jancci
|
Evo, naš palček Šele ko druge vidim se zavem kok so že zrasli. Faca Lovro!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 22:17:42
|
|
|
|
khurde
|
sonček k gledam slikce drugih otrok se šele zavem, kok je moj otrok že zrasel
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 22:18:20
|
|
|
|
Anonimen
|
grem probat eno sliko naložit, če ne bo preveč za comp najbolš da tole dol zaprem, pa si slikomat odprem, pa tam zrihtam in pol spet tole odprem
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 22:18:47
|
|
|
|
khurde
|
ahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhahaha jancci, ne morem verjet, da nama je šla ista misel po glavi
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 22:19:13
|
|
|
|
farfala
|
Moj pa najbolj pogosto vpraša kje je ali pa kam si mi dala Ne vem kak je to možno, ampak bolj vem kam je kaj dal kot on sam.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 22:19:42
|
|
|
|
Jancci
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 al pride iz trgovine in reče kam ti dam kavo al pa kam ti dam sir za crknt!! poznano še hujša verzija je, k pusti v vrečki in mu rečem, zakaj ni pospravil, pa reče, da ne ve, kam "Najboljše" mi pa je pa to, ko pride domov in reče lej kakšno imaš!? Ko da on ne živi tukaj in da ni zvečer pustil gat sredi dnevne. Nekak mu je logično, da jest vse pospravim, ker sem DOMA.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 22:20:14
|
|
|
|
khurde
|
farfala, to je, da poživi življenje... men se zdi, da bi bil svet brez moških kar preveč simpl... in pol oni pravjo, da ME kompliciramo... japajade
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 22:20:56
|
|
|
|
Jancci
|
ahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhahaha jancci, ne morem verjet, da nama je šla ista misel po glavi če je pa res
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 22:21:14
|
|
|
|
farfala
|
O, Lovro je pa ful zrasel , lepi fantek
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 22:22:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 al pride iz trgovine in reče kam ti dam kavo al pa kam ti dam sir za crknt!! poznano še hujša verzija je, k pusti v vrečki in mu rečem, zakaj ni pospravil, pa reče, da ne ve, kam "Najboljše" mi pa je pa to, ko pride domov in reče lej kakšno imaš!? Ko da on ne živi tukaj in da ni zvečer pustil gat sredi dnevne. Nekak mu je logično, da jest vse pospravim, ker sem DOMA. AAAAAAAAAAAAAA tole, ja glih dons je pršu domov in je reku da JE MEN predpražnik zun stresu pa pol kako da mamo, prašiči da se kr melje pod nogami jst pa njemu da se mu je na sesalcu pajčevina nardila in sva bla zmenjena
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 22:22:30
|
|
|
|
Jancci
|
Moj pa najbolj pogosto vpraša kje je ali pa kam si mi dala Ne vem kak je to možno, ampak bolj vem kam je kaj dal kot on sam. ma vidim, da je SKORAJ povsod isto. Sm malo pomirjena, če bi lahko temu tako rekla.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 22:22:38
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 al pride iz trgovine in reče kam ti dam kavo al pa kam ti dam sir za crknt!! poznano še hujša verzija je, k pusti v vrečki in mu rečem, zakaj ni pospravil, pa reče, da ne ve, kam "Najboljše" mi pa je pa to, ko pride domov in reče lej kakšno imaš!? Ko da on ne živi tukaj in da ni zvečer pustil gat sredi dnevne. Nekak mu je logično, da jest vse pospravim, ker sem DOMA. sam res sej jancci, a maš sploh kej za počet teh par ur, k je on zdoma verjetn da od dolgčasa v zrak gledaš
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 22:24:22
|
|
|
|
khurde
|
ulla, ti maš pa tut že desca in pol
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 22:24:23
|
|
|
|
sonček33
|
Ja, niso več dojenčki so že malčki tile naši froci. Neo je luštn ful.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 22:25:38
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 al pride iz trgovine in reče kam ti dam kavo al pa kam ti dam sir za crknt!! poznano še hujša verzija je, k pusti v vrečki in mu rečem, zakaj ni pospravil, pa reče, da ne ve, kam "Najboljše" mi pa je pa to, ko pride domov in reče lej kakšno imaš!? Ko da on ne živi tukaj in da ni zvečer pustil gat sredi dnevne. Nekak mu je logično, da jest vse pospravim, ker sem DOMA. Jaz tud dobim kurjo kožo če mi reče to: pa ti si doma, ti maš čas!Sem ga že vprašala, če misli, da se celi dan po riti čoham al kaj in naslednji dan sem cel popoldan bla v šopingu , pa je bil taaaaak utrujen, vse ga je bolelo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 22:25:54
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 22:27:05
|
|
|
|
Jancci
|
sam res sej jancci, a maš sploh kej za počet teh par ur, k je on zdoma verjetn da od dolgčasa v zrak gledaš Ma nič no, sm lena ko ne vem kaj. Meta je danes spala cele POL ure ( v celem dnevu). Bom pa ja takrat možeku eno fensi kosilce skuhala, pa oprala, pa vse pospravila, pa šla za njega na banko, pa v trgovino, pa še kej spekla..... Neo je pa tooook cukr!!! Samo je že oddan ane?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 22:28:03
|
|
|
|
sonček33
|
uf ulla , ula je pa nabrita...se ji vidi...po mamici...fletkota
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2009 22:28:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 22:29:30
|
|
|
|
khurde
|
kok sta dobra uf, dobr da so si vsi podobni, sem mislila, da je sam moj tak spešl kaliber z enim čudnim smislom za humor
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 22:32:46
|
|
|
|
Jancci
|
Sm rekla da bom šla z Meto spat, se pa režim tuki. Pa čist sm komirana. Zdej pa res grem . Mirno nočko!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Vrtectojeto1Ali ste v zadnjih 5 letih dobile željeni javni vrtec v jaslih?da (velja za Ljubljano) (
16%)
ne (velja za Ljubljano) (
4%)
da (velja za ostale občine) (
35%)
ne (velja za ostale občine) (
11%)
ga nisem iskal-a (
34%)
Število vseh glasov: 330Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!