Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:47:18
|
|
|
|
Jancci
|
ovsene kosmiče Sonček kere ovsene kosmiče mu daš? Une ki se stopijo al navadne? A z vodo a z mlekom?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:47:28
|
|
|
|
sonček33
|
jancci ja hudič je lakota :)... ma ti en maraš khat in to pol res ni fino. Jaz pa rada jem in tudi rada kuham in mi ni težko tut ob devetih zvečer kej konkretnega skuhat.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:48:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci jancci a statistiko delaš? Ne, samo z mojim imava skos borbe, ker on je kosilo v službi in potem bi imel še doma kosilo in še večerjo in VSE naj bi mu jest pripravljala. Jest pa skos trobim, da nisem njegova osebna kuharica in da tut on ve kje je hladilnik in kje je šporget in da ima dve roki in da je star 33 let in......... midv a sma tole tud mela mal šolanja...sej ajd, skuham že, itak. sam ko pride domov, pa men čist dol visi, da je bil cel dan v službi al karkol pač je že počel....ker tud jaz nisem bla cel dan z nogami v luft pa čakala, kdaj se bo prikazal, da mu lohk kak z ljubeznijo pripravljen obrok serviram pa ajd, če mam glih cajt in tko, mi tud ni problem mu tist pogret in dat na mizo....sam če pride zvečer, navadno pride glih takrat, k mam največ dela z otroci. in pol namest da bi on men pmagal otroke urihtat, naj jaz še njemu strežem japajade....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:48:58
|
|
|
|
sonček33
|
Matr jancci jaz poznam samo ene ovsene kosmiče - una zrna....ki so dokler niso nekej namočena ful zanič in trda. Jih najprej ene 5 minut namakam v vodi (mal vroče vode čez zlijem) pol pa dodam mleko. In ma res rad.
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 22.10.2009 21:53:01 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:50:15
|
|
|
|
sonček33
|
khurde polento na vodi ja pa mleko zraven al pa jogurt
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 22.10.2009 21:52:17 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:51:27
|
|
|
|
Anonimen
|
jst tud vse na vodi kuham, pol pa moj mlek dodam. razn gres, k je ful zanič tko. zato noben ni jedu gresa, dokler nismo na navadn mlek prešaltali, se pravi ula po prvem letu, neo pa še ne. ovsene kosmiče mam jst tud te, navadne. pa koruzne in riževe. in jih isto najprej mal v vročo vodo namočim, pol pa mlek zravn.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2009 21:51:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:52:39
|
|
|
|
kiara24
|
Sonček- sadni obroke je pa pri nas ful različen (jabolko, hrušk, banana, borovnice, kivi, marelice, jagode včasih dodam tudi jjogurt ali pa skuto...) borovnice in marelice imama v skrinji. Na nič od tega ni bila alergična. Zdej grem pa spat k sm bogica in sem čist ferkit. Vse hodi za menoj, tole neprespane noči. Joj pa sam dva dni je pa sem čist zanič. Boge tiste k je tako skoz. Fajn spit. Nočka
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:54:28
|
|
|
|
khurde
|
kiara, hvala sonček, mam riževe kosmiče za riževo kašico, v bistvu zgleda k en prah. sem hotla tut koruzne kupit, pa jih nimajo brez dodatkov, če ne drugače vsebujejo vsaj sol, pa so že meni preslani. glede sadja... jaz ji dajem zdej večinoma suho sadje, ker jo je sveže zaprlo (tut če je bilo prekuhano). tko da ji namočim al pa skuham suhe marelice in slive ali jabolko, pa zmiksam oz. pretlačim, včas dam ekspandiran riž, včas pa ekspandirano kvinojo. včas ji pa tut fige dam, sam večinoma zmešam v jogurt al pa skuto. te dni sem ji prvič dala banano, pa bom videla, če bojo kaki problemi. drugač ma pa rada suho sadje + polento, ji dam občasno za kosilo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:54:36
|
|
|
|
Anonimen
|
mimaaaa pa kje si ti, bohtenemara sam da ste kul, sem tolk študirala, kok ste in to, pa da ni kej narobe, k se nič ne javiš..... sonček od sadja jst dam vse, kar pride pod roko razn citrusov še ne, pa jagod, valjda.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:55:08
|
|
|
|
sonček33
|
MIma83 jaz se te spomnim seveda in sem že parkrat spraševala, če ima ktera kontakt s teboj. lepo da si se vrnila...glej zvčer maš pa zihr en mal časa za nas. Lepo da sine napreduje. Kiara thx za odg
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:56:18
|
|
|
|
khurde
|
mima, živjo oglasi se še kaj ulla, katere koruzne kosmiče maš?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:57:05
|
|
|
|
Jancci
|
Ulla vidim, da me ti razumeš. Fajn. Prosim punce, tiste, ki imate fante NE jih razvadit!!!!!! Naj vsaj vejo katera gospodinjska opravila obstajajo ko jih boste oddale svojim snaham. Ovsene kosmiče jest kupim v DM-u ene nemške, kao BIO od alnature. Se takoj raztopijo in so FUL dobri. Če njej kaj ostane vedno vse zmažem.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:57:59
|
|
|
|
Anonimen
|
ulla, katere koruzne kosmiče maš? mislim da od nature oz. sej ne vem, k nimam več embalaže...v sparu sm jih enkrt kupla, pač te cornflakes, sam da so natur, brez cukra in tega, kar majo ti bolj komercialni
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:58:24
|
|
|
|
sonček33
|
khurde ja sladka polenta mora bit tut fajn mislim da sem nekje enkrat vidla na eni "bio" polici pač te koruzne pahuljice brez dodatkov...sam bohve kje
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:59:03
|
|
|
|
sonček33
|
no khurde evo, je že ulla povedala..
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:59:30
|
|
|
|
sonček33
|
a je topla banana za večerjo prehuda reč?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 22:01:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ulla vidim, da me ti razumeš ja no...jst če sm lačna, si vzamem pa jem...če mam cajt sploh dedc če je lačn, mu je pa treba dat jest in pol reče a maš kaj za jest jst če mam kt da je gost in ne ve kje je kaj...sej mu večkrat povem, da škoda ker kle živi sam se mi zdi da me mal že zajebava, ker ve kolk me takole razkuri sej pol se v hecu mal prčkava okol tega
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 22:02:25
|
|
|
|
Jancci
|
Mimi pa kmetuje namesto da bi še kakšno fajn zgodbico tukaj povedala.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 22:02:34
|
|
|
|
khurde
|
ulla, sonček, hvala, bom še za te pogledala. k sem iskala v eni bio trgovini, pa imajo brez cukra, sam so pa slani in prav SLAN okus imajo... men so zanič za v mleko al pa jogurt za banano sem nekje brala, da je kul za večerjo, ker "uspava". zato jo tut te nočne kašice večinoma vsebujejo (baje, še nisem preverjala)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 22:05:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ma ne vem, mene osebno banana ful napihne, res tist svinjsk, itak jo sam na prazn želodc prenesem če je pa še kaj zravn za prebavljat, se pa to taki plini ustvarjajo, kt bi tahuj gnojnico kdo polival tu okoli tak da jst ni šans da jem banano zvečer, pa jo tud otrokom ne dajem, niti je nikol ne kombiniram z ostalo hrano, pač pa vedno samostojno, za malico recimo...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 22:05:12
|
|
|
|
Jancci
|
Ulla vidim, da me ti razumeš ja no...jst če sm lačna, si vzamem pa jem...če mam cajt sploh dedc če je lačn, mu je pa treba dat jest in pol reče a maš kaj za jest jst če mam kt da je gost in ne ve kje je kaj...sej mu večkrat povem, da škoda ker kle živi sam se mi zdi da me mal že zajebava, ker ve kolk me takole razkuri sej pol se v hecu mal prčkava okol tega JAAAAA NO, da nista tedva v žlahti?? .. moj je pol zdele vrata od dnevne odpru, ker sem mu šla pol kruh pečt in je ful zadišal in me je vprašal , če bom kaj jedla Sam zajebava skos! Ko je pa sit in ga vprašam, če bo kaj jedu pa NE, čez 2 uri pa nori kje je hrana!! Ne misli niti 5 minut naprej.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 22:08:03
|
|
|
|
farfala
|
večerja: polenta, gris na vodi, mlečna kašica (koruzna, 4 žita) z AM, sadje nikoli zvečer sadje: do sedaj kar je bilo doma, hruške, jabolke, maline, murve, jagode še ne,slive, sedaj imam pa samo še domače jabolke, dam pa tud banano ,breskvo, nektarino, dinjo.Zmešam včasih dve vrsti sadja, včasih dodam prepečenec, skuto ali jogurt kuhanje: skoraj vsaki dan, edino zadnji dan nosečnosti pa po amnioc. je kuhal gospod. Bi mu pa sedaj blo bolj všeč, če ne bi kuhala, ker hujša , ampak jaz sem cel dan lačna, če ne pojem nekaj konkretnega. Ampak ravno danes pa nisem kuhala, ker ga ni, sem samo solato jedla pa manchmellowse na vrh . Saj paše malo pavze, pa včasih kaka gostilna . Kuham pa sedaj vedno takrat, ko mali spi, ker drugače je to neizvedljivo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 22:08:43
|
|
|
|
Jancci
|
Jest sadja nikoli ne jem zvečer in ga tudi ne dajem tamali. Enkrat mi je moj ati rekel, da je jabolko zjutraj zlato, zvečer pa železno in to sem se ful zapomnila in mi nekak ne gre dol.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 22:09:41
|
|
|
|
Anonimen
|
jancci pa mene na sploh taka glupa, mim vprašanja razpizdjo k se mi zdi da človk vpraša sam zato, da pač neki reče, al kaj....sem mu recimo zanč dala mjo kartico, k je šu neki kupit, pa pride nazaj in reče kle maš kartico. pa pravim ja posprav mi jo. in on vpraša KAM???!? daaaaa.....v kopalnco v uno šalco, k je ščetka za sekret notri, tam k jo mam pač zmeri hranjeno al pride iz trgovine in reče kam ti dam kavo al pa kam ti dam sir za crknt!!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?