|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
22.10.2009 21:47:18   
Jancci
ovsene kosmiče

Sonček kere ovsene kosmiče mu daš? Une ki se stopijo al navadne? A z vodo a z mlekom?

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
22.10.2009 21:47:28   
sonček33
jancci ja hudič je lakota :)... ma ti en maraš khat in to pol res ni fino. Jaz pa rada jem in tudi rada kuham in mi ni težko tut ob devetih zvečer kej konkretnega skuhat.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
22.10.2009 21:48:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

jancci a statistiko delaš?

Ne, samo z mojim imava skos borbe, ker on je kosilo v službi in potem bi imel še doma kosilo in še večerjo in VSE naj bi mu jest pripravljala. Jest pa skos trobim, da nisem njegova osebna kuharica in da tut on ve kje je hladilnik in kje je šporget in da ima dve roki in da je star 33 let in......... user posted image

user posted image user posted image midv a sma tole tud mela mal šolanja...sej ajd, skuham že, itak. sam ko pride domov, pa men čist dol visi, da je bil cel dan v službi al karkol pač je že počel....ker tud jaz nisem bla cel dan z nogami v luft pa čakala, kdaj se bo prikazal, da mu lohk kak z ljubeznijo pripravljen obrok serviramuser posted image pa ajd, če mam glih cajt in tko, mi tud ni problem mu tist pogret in dat na mizo....sam če pride zvečer, navadno pride glih takrat, k mam največ dela z otroci. in pol namest da bi on men pmagal otroke urihtat, naj jaz še njemu strežemuser posted image user posted image user posted image user posted image japajade....

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4128
22.10.2009 21:48:58   
sonček33
Matr jancci jaz poznam samo ene ovsene kosmiče - una zrna....ki so dokler niso nekej namočena ful zanič in trda. Jih najprej ene 5 minut namakam v vodi (mal vroče vode čez zlijem) pol pa dodam mleko. In ma res rad.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 22.10.2009 21:53:01 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
22.10.2009 21:50:15   
sonček33
khurde polento na vodi ja pa mleko zraven al pa jogurt

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 22.10.2009 21:52:17 >

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
22.10.2009 21:51:27   
Anonimen
jst tud vse na vodi kuham, pol pa moj mlek dodam. razn gres, k je ful zanič tko. zato noben ni jedu gresa, dokler nismo na navadn mlek prešaltali, se pravi ula po prvem letu, neo pa še ne. ovsene kosmiče mam jst tud te, navadne. pa koruzne in riževe. in jih isto najprej mal v vročo vodo namočim, pol pa mlek zravn.

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4131
   [Brisano sporočilo]
22.10.2009 21:51:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4132
22.10.2009 21:52:39   
kiara24
Sonček- sadni obroke je pa pri nas ful različen (jabolko, hrušk, banana, borovnice, kivi, marelice, jagode včasih dodam tudi jjogurt ali pa skuto...) borovnice in marelice imama v skrinji. Na nič od tega ni bila alergična.

Zdej grem pa spat k sm bogica in sem čist ferkit. Vse hodi za menoj, tole neprespane noči. Joj pa sam dva dni je pa sem čist zanič. Boge tiste k je tako skoz.

Fajn spit.

Nočka

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
22.10.2009 21:54:28   
khurde
kiara, hvala user posted image

sonček, mam riževe kosmiče za riževo kašico, v bistvu zgleda k en prah. sem hotla tut koruzne kupit, pa jih nimajo brez dodatkov, če ne drugače vsebujejo vsaj sol, pa so že meni preslani.

glede sadja... jaz ji dajem zdej večinoma suho sadje, ker jo je sveže zaprlo (tut če je bilo prekuhano). tko da ji namočim al pa skuham suhe marelice in slive ali jabolko, pa zmiksam oz. pretlačim, včas dam ekspandiran riž, včas pa ekspandirano kvinojo. včas ji pa tut fige dam, sam večinoma zmešam v jogurt al pa skuto. te dni sem ji prvič dala banano, pa bom videla, če bojo kaki problemi.

drugač ma pa rada suho sadje + polento, ji dam občasno za kosilo

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
22.10.2009 21:54:36   
Anonimen
mimaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kje si ti, bohtenemarauser posted image sam da ste kul, sem tolk študirala, kok ste in to, pa da ni kej narobe, k se nič ne javiš.....

sonček od sadja jst dam vse, kar pride pod rokouser posted image razn citrusov še ne, pa jagod, valjda.

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4135
22.10.2009 21:55:08   
sonček33
MIma83 jaz se te spomnim seveda in sem že parkrat spraševala, če ima ktera kontakt s teboj. lepo da si se vrnila...glej zvčer maš pa zihr en mal časa za nas. Lepo da sine napreduje.

Kiara thx za odg

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
22.10.2009 21:56:18   
khurde
mima, živjo user posted image oglasi se še kaj

ulla, katere koruzne kosmiče maš?

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
22.10.2009 21:57:05   
Jancci
Ulla vidim, da me ti razumeš. Fajn. Prosim punce, tiste, ki imate fante NE jih razvadit!!!!!! Naj vsaj vejo katera gospodinjska opravila obstajajo ko jih boste oddale svojim snaham. user posted image

Ovsene kosmiče jest kupim v DM-u ene nemške, kao BIO od alnature. Se takoj raztopijo in so FUL dobri. Če njej kaj ostane vedno vse zmažem.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
22.10.2009 21:57:59   
Anonimen
ulla, katere koruzne kosmiče maš?

mislim da od natureuser posted image oz. sej ne vem, k nimam več embalaže...v sparu sm jih enkrt kupla, pač te cornflakes, sam da so natur, brez cukra in tega, kar majo ti bolj komercialniuser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 4139
22.10.2009 21:58:24   
sonček33
khurde ja sladka polenta mora bit tut fajn

mislim da sem nekje enkrat vidla na eni "bio" polici pač te koruzne pahuljice brez dodatkov...sam bohve kje

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
22.10.2009 21:59:03   
sonček33
no khurde evo, je že ulla povedala..

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
22.10.2009 21:59:30   
sonček33
a je topla banana za večerjo prehuda reč?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
22.10.2009 22:01:23   
Anonimen
Ulla vidim, da me ti razumeš

user posted image

ja no...jst če sm lačna, si vzamem pa jem...če mam cajt splohuser posted image dedc če je lačn, mu je pa treba dat jestuser posted image user posted image
in pol reče a maš kaj za jestuser posted image jst če mam user posted image kt da je gost in ne ve kje je kaj...sej mu večkrat povem, da škoda ker kle živiuser posted image sam se mi zdi da me mal že zajebava, ker ve kolk me takole razkuriuser posted image sej pol se v hecu mal prčkava okol tegauser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4143
22.10.2009 22:02:25   
Jancci
Mimi pa kmetuje namesto da bi še kakšno fajn zgodbico tukaj povedala. user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
22.10.2009 22:02:34   
khurde
ulla, sonček, hvala, bom še za te pogledala. k sem iskala v eni bio trgovini, pa imajo brez cukra, sam so pa slani in prav SLAN okus imajo... men so zanič za v mleko al pa jogurt

za banano sem nekje brala, da je kul za večerjo, ker "uspava". zato jo tut te nočne kašice večinoma vsebujejo (baje, še nisem preverjala)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
22.10.2009 22:05:01   
Anonimen
ma ne vem, mene osebno banana ful napihne, res tist svinjsk, itak jo sam na prazn želodc prenesemuser posted image če je pa še kaj zravn za prebavljat, se pa to taki plini ustvarjajo, kt bi tahuj gnojnico kdo polival tu okoliuser posted image user posted image user posted image tak da jst ni šans da jem banano zvečer, pa jo tud otrokom ne dajem,  niti je nikol ne kombiniram z ostalo hrano, pač pa vedno samostojno, za malico recimo...

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 4146
22.10.2009 22:05:12   
Jancci
Ulla vidim, da me ti razumeš

ja no...jst če sm lačna, si vzamem pa jem...če mam cajt sploh dedc če je lačn, mu je pa treba dat jest
in pol reče a maš kaj za jest jst če mam kt da je gost in ne ve kje je kaj...sej mu večkrat povem, da škoda ker kle živi sam se mi zdi da me mal že zajebava, ker ve kolk me takole razkuri sej pol se v hecu mal prčkava okol tega

JAAAAA NO, da nista tedva v žlahti?? .. moj je pol zdele vrata od dnevne odpru, ker sem mu šla pol kruh pečt in je ful zadišal in me je vprašal , če bom kaj jedla user posted image user posted image Sam zajebava skos! Ko je pa sit in ga vprašam, če bo kaj jedu pa NE, čez 2 uri pa nori kje je hrana!! Ne misli niti 5 minut naprej.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
22.10.2009 22:08:03   
farfala
večerja: polenta, gris na vodi, mlečna kašica (koruzna, 4 žita) z AM, sadje nikoli zvečer

sadje: do sedaj kar je bilo doma, hruške, jabolke, maline, murve, jagode še ne,slive, sedaj imam pa samo še domače jabolke, dam pa tud banano ,breskvo, nektarino, dinjo.Zmešam včasih dve vrsti sadja, včasih dodam prepečenec, skuto ali jogurt

kuhanje: skoraj vsaki dan, edino zadnji dan nosečnosti pa po amnioc. je kuhal gospod. Bi mu pa sedaj blo bolj všeč, če ne bi kuhala, ker hujšauser posted image , ampak jaz sem cel dan lačna, če ne pojem nekaj konkretnega. Ampak ravno danes pa nisem kuhala, ker ga ni, sem samo solato jedla pa manchmellowse na vrhuser posted image . Saj paše malo pavze, pa včasih kaka gostilnauser posted image . Kuham pa sedaj vedno takrat, ko mali spi, ker drugače je to neizvedljivo

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
22.10.2009 22:08:43   
Jancci
Jest sadja nikoli ne jem zvečer in ga tudi ne dajem tamali. Enkrat mi je moj ati rekel, da je jabolko zjutraj zlato, zvečer pa železno in to sem se ful zapomnila in mi nekak ne gre dol.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
22.10.2009 22:09:41   
Anonimen
jancci pa mene na sploh taka glupa, mim vprašanja razpizdjouser posted image k se mi zdi da človk vpraša sam zato, da pač neki reče, al kaj....sem mu recimo zanč dala mjo kartico, k je šu neki kupit, pa pride nazaj in reče kle maš kartico. pa pravim ja posprav mi jo. in on vpraša KAM???!? daaaaa.....v kopalnco v uno šalco, k je ščetka za sekret notri, tam k jo mam pač zmeri hranjeno user posted image user posted image user posted image al pride iz trgovine in reče kam ti dam kavo user posted image user posted image al pa kam ti dam sir user posted image user posted image user posted image user posted image za crknt!!

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?