Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 17:59:36
|
|
|
|
mimi30
|
mimi od kod ta info? je verodostojna? ker naš mali vedno dol požira, čeprav po enis trani mi to ni logično, ker tako gre vsa svinjarija dol sonček, moji prijateljici je P. rekla, da mora nos čistit tako, da otrok leži na hrbtu in mu takrat vlivat v nos fiziološko, da vse dol poje.....in da tako delajo tudi v bolnišnici kaj na moje vprašanje o dopustih ima katera odgovor
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 18:04:57
|
|
|
|
nina166
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 kaj na moje vprašanje o dopustih ima katera odgovor Ja po zakonu je tako, da ti 10 dni dopusta propade...ostalo koristiš do konca junija 2010...če pa to kje spregledajo pa ne vem...odvisno je od delodajalce, samo po moje ne
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 18:30:57
|
|
|
|
sonček33
|
Krtekxxx kako je Brita? mimi jaz žal nimam pojma o tem
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 19:23:44
|
|
|
|
Zvezdica
|
joj punce prave čveke ste. Jast niamm časa k komentirat, prebrala sem in to je to. Ker ri nas vladajo izredne razmere, kar pomeni, da patrik spleza na sedežno, pa hoče dol na glavo, nič ni varno pred njim, leze na stol, pol na mizo, kako NIMAM POJMA, čakam, da ga ujamem pri delu. Tko da grem, ker razturavata dnevno sobo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 19:28:27
|
|
|
|
snikolina
|
Dober večer, nas ni nič doma, in ste tulk natipkale, da ne folgam brat. Upam, da se vsi pozdravite hitr, vsem za dosežene vse stvari tako pri otročkih kot pri vas. Evo Vrtnica zdaj ti pošljem zs za facebook. Mimi, me se mogoče jutri vidimo Mere pri 9m1d: OG 47cm, teža 1050g in višina 74cm. Vse ok, ga je pohvalila. Lep pozdravček!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 19:30:58
|
|
|
|
Jancci
|
Jancci vsakič ko se logiram pa vidim tvojo slikco bi se kar preslikala tja Kero?? Tako, da to vrjetno lahko izključiš? Ronja napisala, sem, da VERJETNO lahko izključi + še vprašaj sem dala na koncu... ravno zaradi tega, ker pač za take stvari ne moreš biti dovolj pazljiv. Nikjer ne piše da to zagotovo ni od ribodermina!! Ulla čestitam za šolo. Sej čas tako hitro mine, da niti ne boš vedla kdaj bo minilo. To je vedno dobra "naložba". Mimi dopust moraš porabit 10 dni v tekočem letu oz. 12, če delaš 6 dni v tednu, ostalo se ti prenese v naslednje leto in moraš porabiti do junija, razen če se z delodajalcem ne dogovoriš drugače oz. če kolektivna pogodba ne določa drugače. Danes sem ji kupila ful dobro belo kapico s cofkom in 3 knjigice z živalmi. Zdaj ji pa oči razlaga v slo in ang kaj je kera žival, pa v bistvu mu moram še jest zraven prevajat k so zraven tudi ene čudne živali. Ful dobr. Tamala se pa fuuuul "pogovarja" zraven.
< Sporočilo je popravil Jancci -- 22.10.2009 19:35:23 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 20:59:59
|
|
|
|
kiara24
|
čer, Jaz sem pa ful jezna sem se štrihala na blond in pazte to niti odtenek nimama svetlejših las, groza sem jezna kot . Kar k frizerju bom šla ker to je sedaj že v drugo in da ne prime če se ne vem kaj.... . Ja res je glede dopusta tako kot je napisala Nina.... 10 dni ti ga vzamejo ostalo ti ostane in ga porabiš v letu 2010. Jancci- jaz mam tudi dve knjigici k so živali notri in jih lahko boža... in je res vsako ve kej jo pobožati in pa zamoti se ful dolgčasa z njima in pol zraven čebla pa boža jih. Mi že spimo in upam, da bo danes noč lepša kot včerajšna k sm k zombi že.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:12:36
|
|
|
|
mimi30
|
ena je sprašvala, farfala mensezdi - ja, ponoč bom še zmeri delala, pop. bom v šoli,dop pa z otrociuser posted image user posted image user posted image pa gel misliš, da boš še tud kuhala ...nared si zalogo ....dobra si in uspelo ti bo....sicer je pa tako, da večja kot je gužva, bol se zorganiziramo in več naredimo oz. zmoremo hvala za odgovore....pol verjetn lahk kr odmislim tistih 10dni....upam, da ne bo še za ostale dni problem, ker bi naj pri nas dopust porabil v tekočem letu
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:14:34
|
|
|
|
mimi30
|
Jancci- jaz mam tudi dve knjigici k so živali notri in jih lahko boža.. to imamo mi tudi še od prej...sem ji že pokazala pa jo neki še ne zanimata preveč ....ona se vsede na eno stran knjige, pol pa hoče ostale strani obračat pa nekak ne gre
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:18:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 ena je sprašvala, farfala mensezdi - ja, ponoč bom še zmeri delala, pop. bom v šoli,dop pa z otrociuser posted image user posted image user posted image pa gel misliš, da boš še tud kuhala ...nared si zalogo ....dobra si in uspelo ti bo....sicer je pa tako, da večja kot je gužva, bol se zorganiziramo in več naredimo oz. zmoremo hvala za odgovore....pol verjetn lahk kr odmislim tistih 10dni....upam, da ne bo še za ostale dni problem, ker bi naj pri nas dopust porabil v tekočem letu sam to je res, veš jst če mam velik cajta pa mal dela, sam bluzim neki, pa nič od nič ne nardim...ko mam pa nagužvano, si pa še kaj poleg namislim sem pač psiho itak da mi bo ratalo sem se tko odločla...ker v trgovino več ne grem delat s to izobrazbo pa kaj drugega mi glih ne preostane...razn kaj brez kvalifikacije, se pravi proizvodnja...to pa 4ure ponoč tud ne more bit tok švoh sam cel lajf pa ne moreš tko plus da sm si mogla nujno zdej stroške nabit, pa da jih nam glih brezveze, nej bo še kaka korist od tega lubi je prejle neki računalnik še pošravfal, zdej ga ne smem ugasnt, pa da vidmo če bo jutr delal....zaenkrat je kul, dons je sam dvakrat crknu sm misla vas it za nazaj prebrat, sam se mi ne ljubi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:19:14
|
|
|
|
kiara24
|
Mimi- pri nas je to ena izmed najboljših stvari, s katerimi se igra in zamoti. V stajici sploh noče ne vem kolk bit pa ma ful igračk notri. Ena je pisala o nekih pikicah, mislm da Abc123 nekaj takega, ali jih imate še. Govorila sem z koelgico k je imela isto in je imel fantek star 9 mesecev sp. del in zd. del hrbta pikas, male drobne pikice in je imel neko vrste virozo, je bila z njim pri P. So šli dat kri pa vse....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:27:43
|
|
|
|
khurde
|
ulla, pridna men so take odločitve zmer všeč jancci, a tako piflarko že tvoj vzgaja moj otrok ma pa zdej novo foro ona slema to zgleda k en metalc k z glavo naokol opleta to ma od dons + še fora, da se prime za ograjo postle/mizico v dnevni itd., pa se drži in jo kao trese kot da bi jo hotla premaknit in stran dat, zraven da še jezik vn, da se skor po vratu poliže in to slemanje tko zgleda, da se na štiri postav, še rajš na noge, pa da se mal nižje opira, da ma oporo dvignjeno do nekje prsi, ne preveč, pol se pa naprej nagne in z glavo buta naokoli... in se ji ful fajn zdi sem ji že rekla, nej se odloč a bo jezn panks k stvari zbija a metalc, k se z glavo mal manj k v tla buta... pol pa prej moj sedi na stolu in posluša megadeth, tko, potihem, ona pa pod stolom na vseh štirih z glavo opleta sej ne vem kva še napisat... neki za faks prčkam
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:27:53
|
|
|
|
kiara24
|
pozabila sem vpr. Ali je katera že dajala svojemu malčku mlečno kašico Stračatella (notri so koščki čokolade). Jaz sem jo včeraj naši dala prvič in je danes po obrazu malo pikasta, ni sile samo nekaj rdečih drobnih pikice je bilo no so še
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:33:29
|
|
|
|
khurde
|
nisem še dala mam pa jaztut en vpr. kaj jejo vaši za večerjo?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:35:28
|
|
|
|
Anonimen
|
to zgleda k en metalc k z glavo naokol opleta to neo tud dela...zgleda kt bi ful divje kimal, pol pa po možnosti tud fajn prbije kam sam sedi, pa to počne...al pa na vseh štirih... kiara jst nism nč dala, itak ne dajem teh kašic sploh, tko da res ne vem....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:38:08
|
|
|
|
sonček33
|
kiara jaz nisem dala khurde naš navadno je za večerjo ovsene kosmiče ali pa ajdo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:38:56
|
|
|
|
Jancci
|
Ja kaj češ Khurde - jabolko ne pade daleč od drevesa. Drugač pa meta tut zadnje dva dni skos neki jezik ven daje, ga šlata in se liže dol po bradi pa palček cuza in ji ga non stop ven dajem. Drugač pa vprašanje: Kolikokrat na teden kuhate kosilo za svoje srčke, lubije, može, dece.. karkoli jim že rečete in kolikokrat oni za vas?? Tko povprečno.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:40:10
|
|
|
|
Anonimen
|
kolikokrat oni za vas pocrkamo od lakote drgač pa neo za večerjo polento
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:41:02
|
|
|
|
Jancci
|
kaj jejo vaši za večerjo? ponavadi mlečni riž Stračetele pa jest še nisem dajala - nobene čokolade še ni jedla. No razen njena prva GH je bila čokoladna torta
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:41:12
|
|
|
|
sonček33
|
jancci a statistiko delaš? jaz navadno kuham vsak dan...ker to rada počnem..zdej en dan bolj, drug dan manj izvirno...mi ni problem, le z malim je to pač skoraj podvig
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:42:57
|
|
|
|
khurde
|
aha, sonček, hvala za odg. kako pa ajdo pripraviš? kot kosmiče? v vodi skuhaš + mleko al kako? jaz ji zdaj dam riževe kosmiče od holle (so sam kosmiči brez sladkorja, soli, česarkoli), pol pa zraven včas kako sadje vmešam (suhe marelice al pa banane). in mal šnofam za ideje. ulla, a neo pol tut vratne mišice krepi men to tok smešno zgleda
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:45:03
|
|
|
|
Jancci
|
jancci a statistiko delaš? Ne, samo z mojim imava skos borbe, ker on je kosilo v službi in potem bi imel še doma kosilo in še večerjo in VSE naj bi mu jest pripravljala. Jest pa skos trobim, da nisem njegova osebna kuharica in da tut on ve kje je hladilnik in kje je šporget in da ima dve roki in da je star 33 let in.........
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:45:10
|
|
|
|
kiara24
|
khurde- naša dobi malo mlečne kašice čez pol ure pa mleko odvisno kot pozno dobi kašico. Mleka pa 210ml.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:45:47
|
|
|
|
sonček33
|
khurde jaz skuham kašo na vodi + pol AM, tako delam tudi polento. Kupila sem ekspandiran riž + melko. To ima zelo rad. Sadje jaz zvečer redko dam, se bojim da ne bi bilo pretežko A kosmiče imaš ti tiste koruzne? Q: Mene pa zanima sadni obrok. Kaj jim date?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.10.2009 21:46:13
|
|
|
|
khurde
|
jancci, ulla, tut hvala kako nardiš polento? na vodi + mleko al kaj drugega? riž verjetno tut podobno, ane? jaz večinoma vsak dan kuham, sam običajno sam midve jeva, moj je preveč izbirčen glede zelenjave.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?