|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
22.10.2009 17:59:36   
mimi30
mimi od kod ta info? je verodostojna? ker naš mali vedno dol požira, čeprav po enis trani mi to ni logično, ker tako gre vsa svinjarija dol

sonček, moji prijateljici je P. rekla, da mora nos čistit tako, da otrok leži na hrbtu in mu takrat vlivat v nos fiziološko, da vse dol poje.....in da tako delajo tudi v bolnišnici

kaj na moje vprašanje o dopustih ima katera odgovoruser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
22.10.2009 18:04:57   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

kaj na moje vprašanje o dopustih ima katera odgovoruser posted image

Ja po zakonu je tako, da ti 10 dni dopusta propade...ostalo koristiš do konca junija 2010...če pa to kje spregledajo pa ne vem...odvisno je od delodajalce, samo po moje ne

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
22.10.2009 18:30:57   
sonček33
Krtekxxx kako je Brita?

mimi jaz žal nimam pojma o tem

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
22.10.2009 19:23:44   
Zvezdica
joj punce prave čveke ste. Jast niamm časa k komentirat, prebrala sem in to je to. Ker ri nas vladajo izredne razmere, kar pomeni, da patrik spleza na sedežno, pa hoče dol na glavo, nič ni varno pred njim, leze na stol, pol na mizo, kako NIMAM POJMA, čakam, da ga ujamem pri delu. Tko da grem, ker razturavata dnevno sobo user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
22.10.2009 19:28:27   
snikolina
Dober večer, nas ni nič doma, in ste tulk natipkale, da ne folgam brat. Upam, da se vsi pozdravite hitr, vsem user posted image za dosežene vse stvari tako pri otročkih kot pri vas.

Evo Vrtnica zdaj ti pošljem zs za facebook.

Mimi, me se mogoče jutri vidimouser posted image

Mere pri 9m1d: OG 47cm, teža 1050g in višina 74cm. Vse ok, ga je pohvalila.

Lep pozdravček!!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
22.10.2009 19:30:58   
Jancci
Jancci vsakič ko se logiram pa vidim tvojo slikco bi se kar preslikala tja

Kero??

Tako, da to vrjetno lahko izključiš?

Ronja napisala, sem, da VERJETNO lahko izključi + še vprašaj sem dala na koncu... ravno zaradi tega, ker pač za take stvari ne moreš biti dovolj pazljiv. Nikjer ne piše da to zagotovo ni od ribodermina!! user posted image

Ulla čestitam za šolo. Sej čas tako hitro mine, da niti ne boš vedla kdaj bo minilo. To je vedno dobra "naložba". user posted image

Mimi dopust moraš porabit 10 dni v tekočem letu oz. 12, če delaš 6 dni v tednu, ostalo se ti prenese v naslednje leto in moraš porabiti do junija, razen če se z delodajalcem ne dogovoriš drugače oz. če kolektivna pogodba ne določa drugače.

Danes sem ji kupila ful dobro belo kapico s cofkom in 3 knjigice z živalmi. Zdaj ji pa oči razlaga v slo in ang user posted image user posted image kaj je kera žival, pa v bistvu mu moram še jest zraven prevajat k so zraven tudi ene čudne živali. Ful dobr. user posted image user posted image Tamala se pa fuuuul "pogovarja" zraven. user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 22.10.2009 19:35:23 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
22.10.2009 20:59:59   
kiara24
čer,

Jaz sem pa ful jezna sem se štrihala na blond in pazte to niti odtenek nimama svetlejših las, groza sem jezna kot user posted image . Kar k frizerju bom šla ker to je sedaj že v drugo in da ne prime če se ne vem kaj....user posted image .

Ja res je glede dopusta tako kot je napisala Nina.... 10 dni ti ga vzamejo ostalo ti ostane in ga porabiš v letu 2010.

Jancci- jaz mam tudi dve knjigici k so živali notri in jih lahko boža... in je res vsako ve kej jo pobožati in pa zamoti se ful dolgčasa z njima in pol zraven čebla pa boža jih.

Mi že spimo in upam, da bo danes noč lepša kot včerajšna k sm k zombi že.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
22.10.2009 21:12:36   
mimi30
ena je sprašvala, farfala mensezdi - ja, ponoč bom še zmeri delala, pop. bom v šoli,dop pa z otrociuser posted image user posted image user posted image

pa gel misliš, da boš še tud kuhalauser posted image ...nared si zalogouser posted image ....dobra si in uspelo ti bo....sicer je pa tako, da večja kot je gužva, bol se zorganiziramo in več naredimo oz. zmoremo

hvala za odgovore....pol verjetn lahk kr odmislim tistih 10dni....upam, da ne bo še za ostale dni problem, ker bi naj pri nas dopust porabil v tekočem letuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
22.10.2009 21:14:34   
mimi30
Jancci- jaz mam tudi dve knjigici k so živali notri in jih lahko boža..

to imamo mi tudi še od prej...sem ji že pokazala pa jo neki še ne zanimata prevečuser posted image ....ona se vsede na eno stran knjige, pol pa hoče ostale strani obračat pa nekak ne greuser posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
22.10.2009 21:18:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

ena je sprašvala, farfala mensezdi - ja, ponoč bom še zmeri delala, pop. bom v šoli,dop pa z otrociuser posted image user posted image user posted image

pa gel misliš, da boš še tud kuhalauser posted image ...nared si zalogouser posted image ....dobra si in uspelo ti bo....sicer je pa tako, da večja kot je gužva, bol se zorganiziramo in več naredimo oz. zmoremo

hvala za odgovore....pol verjetn lahk kr odmislim tistih 10dni....upam, da ne bo še za ostale dni problem, ker bi naj pri nas dopust porabil v tekočem letuuser posted image

sam to je res, vešuser posted image jst če mam velik cajta pa mal dela, sam bluzim neki, pa nič od nič ne nardim...ko mam pa nagužvano, si pa še kaj poleg namislimuser posted image sem pač psihouser posted image

itak da mi bo ratalouser posted image user posted image sem se tko odločla...ker v trgovino več ne grem delatuser posted image s to izobrazbo pa kaj drugega mi glih ne preostane...razn kaj brez kvalifikacije, se pravi proizvodnja...to pa 4ure ponoč tud ne more bit tok švohuser posted image user posted image sam cel lajf pa ne moreš tkouser posted image plus da sm si mogla nujno zdej stroške nabit, pa da jih nam glih brezveze, nej bo še kaka korist od tegauser posted image

lubi je prejle neki računalnik še pošravfal, zdej ga ne smem ugasnt, pa da vidmo če bo jutr delal....zaenkrat je kul, dons je sam dvakrat crknuuser posted image

sm misla vas it za nazaj prebrat, sam se mi ne ljubiuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4110
22.10.2009 21:19:14   
kiara24
Mimi- pri nas je to ena izmed najboljših stvari, s katerimi se igra in zamoti. V stajici sploh noče ne vem kolk bituser posted image pa ma ful igračk notri.

Ena je pisala o nekih pikicah, mislm da Abc123 nekaj takega, ali jih imate še. Govorila sem z koelgico k je imela isto in je imel fantek star 9 mesecev sp. del  in zd. del hrbta pikas, male drobne pikice in je imel neko vrste virozo, je bila z njim pri P. So šli dat kri pa vse....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
22.10.2009 21:27:43   
khurde
ulla, pridna user posted image men so take odločitve zmer všeč user posted image

jancci, a tako piflarko že tvoj vzgaja user posted image

moj otrok ma pa zdej novo foro user posted image ona slema user posted image to zgleda k en metalc k z glavo naokol opleta user posted image to ma od dons + še fora, da se prime za ograjo postle/mizico v dnevni itd., pa se drži in jo kao trese kot da bi jo hotla premaknit in stran dat, zraven da še jezik vn, da se skor po vratu poliže user posted image user posted image in to slemanje tko zgleda, da se na štiri postav, še rajš na noge, pa da se mal nižje opira, da ma oporo dvignjeno do nekje prsi, ne preveč, pol se pa naprej nagne in z glavo buta naokoli... in se ji ful fajn zdi user posted image sem ji že rekla, nej se odloč a bo jezn panks k stvari zbija a metalc, k se z glavo mal manj k v tla buta... pol pa prej moj sedi na stolu in posluša megadeth, tko, potihem, ona pa pod stolom na vseh štirih z glavo opleta user posted image user posted image

sej ne vem kva še napisat... neki za faks prčkam user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
22.10.2009 21:27:53   
kiara24
pozabila sem vpr. Ali je katera že dajala svojemu malčku mlečno kašico Stračatella (notri so koščki čokolade). user posted image
Jaz sem jo včeraj naši dala prvič in je danes po obrazu malo pikasta, ni sile samo nekaj rdečih drobnih pikice je bilo no so šeuser posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
22.10.2009 21:33:29   
khurde
nisem še dala

mam pa jaztut en vpr.

kaj jejo vaši za večerjo?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
22.10.2009 21:35:28   
Anonimen
to zgleda k en metalc k z glavo naokol opleta

to neo tud dela...zgleda kt bi ful divje kimal, pol pa po možnosti tud fajn prbije kamuser posted image sam sedi, pa to počne...al pa na vseh štirih...

kiara jst nism nč dala, itak ne dajem teh kašic sploh, tko da res ne vem....

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 4115
22.10.2009 21:38:08   
sonček33
kiara jaz nisem dala

khurde naš navadno je za večerjo ovsene kosmiče ali pa ajdo

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
22.10.2009 21:38:56   
Jancci
Ja kaj češ Khurde - jabolko ne pade daleč od drevesa. user posted image Drugač pa meta tut zadnje dva dni skos neki jezik ven daje, ga šlata in se liže dol po bradi user posted image pa palček cuza in ji ga non stop ven dajem.

Drugač pa vprašanje:
Kolikokrat na teden kuhate kosilo za svoje srčke, lubije, može, dece.. karkoli jim že rečete in kolikokrat oni za vas?? Tko povprečno.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
22.10.2009 21:40:10   
Anonimen
kolikokrat oni za vas

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pocrkamo od lakote

drgač pa neo za večerjo polento user posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4118
22.10.2009 21:41:02   
Jancci
kaj jejo vaši za večerjo?

ponavadi mlečni riž

Stračetele pa jest še nisem dajala - nobene čokolade še ni jedla. No razen njena prva GH je bila čokoladna torta user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
22.10.2009 21:41:12   
sonček33
jancci a statistiko delaš? jaz navadno kuham vsak dan...ker to rada počnem..zdej en dan bolj, drug dan manj izvirno...mi ni problem, le z malim je to pač skoraj podvig

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
22.10.2009 21:42:57   
khurde
aha, sonček, hvala za odg. kako pa ajdo pripraviš? kot kosmiče? v vodi skuhaš + mleko al kako?

jaz ji zdaj dam riževe kosmiče od holle (so sam kosmiči brez sladkorja, soli, česarkoli), pol pa zraven včas kako sadje vmešam (suhe marelice al pa banane). in mal šnofam za ideje.

ulla, a neo pol tut vratne mišice krepi user posted image men to tok smešno zgleda user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
22.10.2009 21:45:03   
Jancci
jancci a statistiko delaš?

Ne, samo z mojim imava skos borbe, ker on je kosilo v službi in potem bi imel še doma kosilo in še večerjo in VSE naj bi mu jest pripravljala. Jest pa skos trobim, da nisem njegova osebna kuharica in da tut on ve kje je hladilnik in kje je šporget in da ima dve roki in da je star 33 let in......... user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
22.10.2009 21:45:10   
kiara24
khurde- naša dobi malo mlečne kašice čez pol ure pa mleko odvisno kot pozno dobi kašico. Mleka pa 210ml.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
22.10.2009 21:45:47   
sonček33
khurde jaz skuham kašo na vodi + pol AM, tako delam tudi polento.
Kupila sem ekspandiran riž + melko. To ima zelo rad. Sadje jaz zvečer redko dam, se bojim da ne bi bilo pretežkouser posted image
A kosmiče imaš ti tiste koruzne?

Q: Mene pa zanima sadni obrok. Kaj jim date?

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
22.10.2009 21:46:13   
khurde
jancci, ulla, tut hvala user posted image

kako nardiš polento? na vodi + mleko al kaj drugega? riž verjetno tut podobno, ane?

jaz večinoma vsak dan kuham, sam običajno sam midve jeva, moj je preveč izbirčen glede zelenjave.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?