Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 jancci ja hudič je lakota :)... ma ti en maraš khat in to pol res ni fino. Jaz pa rada jem in tudi rada kuham in mi ni težko tut ob devetih zvečer kej konkretnega skuhat. sonček, tole mava midve zelo podobno . Pa tud kuham vsak dan, no kak dan zgodi da se ti pač ne da, načeloma pa jast zeloooo rada kuham, moj dragi pa sploh ni izbirčen in je full vesel, če pa ne skuham, pa on sam za vse poskrbi, kakšne tune, al pa kaj druzga. JE pa vedno tok navdušen nad mojo kuho, daje njemu užitek kuhat. Patrik že dva dni večerja mlečni zdrob, ker mu je tolk dobr. mima83 LEPO da si se javila. ŠE kaj pridi okoli! Sadje, jemo vse, najraje banane in borovnice. Jabolk je tko tko, sem mu pa dala za probat mandarino in je bilo vse ok. Predvsem mu je bila všeč. Ulla vidim, da me ti razumeš. Fajn. Prosim punce, tiste, ki imate fante NE jih razvadit!!!!!! Naj vsaj vejo katera gospodinjska opravila obstajajo ko jih boste oddale svojim snaham. user posted image jast svoje dva navajam(za zdaj liama), da bo vsaj pol tak kot je njegova ati, to pomeni da bo zlat, ker moj full dela, pa pol doma dela, pa men pomaga povsod, sam kuha ne, ker to mu pač ne gre. Sploh si ne predstavljam da bi imela nekoga, ki bi ga morala pedenat zraven dveh otrok . No, moja sestra ma tazga. KOSMIČI, vse od nature. Ja pa neki mam od holle, mislim, da riževe. joj, že od včeri tole pacam..... Lovro CUKER Neo ...cuker , pa čist je uli podoben, ula pa teb Praši taščo če mam prav? Ekola, od včeraj sem uspela neki skupaj spravit! Naš tamal je pa , je včeraj splezal nastol, pa na mizo...mene je skor kap. Danes je splezal na posteljo, sem ga komaj za tačke ujela. Nima sekunde časa za kaj druzga kot oslarije počet. kosilo pa povem kasneje. Je mali uničevalec priletel k račkotu :)
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 23.10.2009 8:46:13 >