|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
22.10.2009 22:37:27   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Mimi pa kmetuje namesto da bi še kakšno fajn zgodbico tukaj povedala. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image tud mal...ne bote verjele ampak špela še kar ne spiuser posted image , tule se zraven mene igra....z dragim sva jo enih 5x uspavala odložla v posteljo in se je po par minutah zbudila in drla ko user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
22.10.2009 22:46:32   
mimi30
še hujša verzija je, k pusti v vrečki in mu rečem, zakaj ni pospravil, pa reče, da ne ve, kam user posted image

user posted image user posted image user posted image tole je pa moj

sam zarad kuhanja pa ne teži....ponavadi kr zunaj neki je in če je še doma kaj skuhano pol še doma je al si pa kasneje kak sendvič naredi....kuha pa ne, nazadnje je v osnovni šoli se mi zdiuser posted image user posted image ....je pa ful ponosen, če mu rečem, da naj kakšno stvar npr. dosoli al pa meša do konca in pol se hvali kako je on dobro skuhaluser posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
22.10.2009 22:52:58   
farfala
mimi a je Špela čez dan dost spala?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
23.10.2009 8:41:31   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

jancci ja hudič je lakota :)... ma ti en maraš khat in to pol res ni fino. Jaz pa rada jem in tudi rada kuham in mi ni težko tut ob devetih zvečer kej konkretnega skuhat.

sonček, tole mava midve zelo podobno user posted image .

Pa tud kuham vsak dan, no kak dan zgodi da se ti pač ne da, načeloma pa jast zeloooo rada kuham, moj dragi pa sploh ni izbirčen in je full vesel, če pa ne skuham, pa on sam za vse poskrbi, kakšne tune, al pa kaj druzga. JE pa vedno tok navdušen nad mojo kuho, daje njemu užitek kuhat.

Patrik že dva dni večerja mlečni zdrob, ker mu je tolk dobr.

mima83 LEPO da si se javila. ŠE kaj pridi okoli!

Sadje, jemo vse, najraje banane in borovnice. Jabolk je tko tko, sem mu pa dala za probat mandarino in je bilo vse ok. Predvsem mu je bila všeč.

Ulla vidim, da me ti razumeš. Fajn. Prosim punce, tiste, ki imate fante NE jih razvadit!!!!!! Naj vsaj vejo katera gospodinjska opravila obstajajo ko jih boste oddale svojim snaham. user posted image

jast svoje dva navajam(za zdaj liama), da bo vsaj pol tak kot je njegova ati, to pomeni da bo zlat, ker moj full dela, pa pol doma dela, pa men pomaga povsod, sam kuha ne, ker to mu pač ne gre. Sploh si ne predstavljam da bi imela nekoga, ki bi ga morala pedenat zraven dveh otrokuser posted image . No, moja sestra ma tazga.

KOSMIČI, vse  od nature. Ja pa neki mam od holle, mislim, da riževe.

joj, že od včeri tole pacam.....

Lovro CUKERuser posted image

Neo ...cukeruser posted image , pa čist je uli podoben, ula pa teb user posted image user posted image user posted image user posted image Praši taščo če mam prav?

Ekola, od včeraj sem uspela neki skupaj spravit! Naš tamal je pa user posted image , user posted image je včeraj splezal nastol, pa na mizo...mene je skor kap. Danes je splezal na posteljo, sem ga komaj za tačke ujela. Nima sekunde časa za kaj druzga kot oslarije počet.

kosilo pa povem kasneje. Je mali uničevalec priletel k račkotu :)

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 23.10.2009 8:46:13 >

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
23.10.2009 8:46:58   
Anonimen
jutrouser posted image

računalnik se je ponoči ugasnil samuser posted image očitno se je kak program zalaufal sam, čeprav sma vse izklopla, da se naj nebi nič pregledovalo....hm...no, po 6ih poskusih mi ga je ratalo zalaufatuser posted image sma se šla kdo je bolj trmastuser posted image valjda ni mel šansuser posted image

Neo ...cuker , pa čit je uli podoben, ula pa teb  Praši taščo če mam prav?

user posted image user posted image user posted image user posted image

itak. sm eno sliko najdla, k sem mislim da ene pet let stara, pa je res kt bi ulo gledaluser posted image in kaj reče tašča na to sliko? grozljivouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4180
23.10.2009 8:51:25   
Zvezdica
Kosilo

Goveja juhca (se že kuha), zelenjavni pire za otroke (VELIKO BROKOLIJA, cvetača in korenje), za naju zelnjava kot priloga, v foliji pečen file pange, zelena solata ali pa morda krompirjeva. Kokr se mi bo dalo.

Od tega bo patrik jedel kuhano govedino in zelenjavni pire., pa seveda juhco.

Danes sem zgodaj začela, se mi da :)

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
23.10.2009 9:08:51   
Zvezdica
Kveščn:

V sredo sem kupila brokoli, danes je pa že tak mal rumen gor, a je to še užitno? Ponavadi te reči kupim zmrznjene ampak zadnjič so imeli pri th best sosedu tak lep brokoli pa se ga kar tam vzela. Kaj pravite?

Ekola, tamalček zaspal, jast se grem pa k liamčku stisnt.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
23.10.2009 9:21:24   
khurde
zvezdica, ti pa maš kamikazo doma user posted image user posted image user posted image

glede brokolija... je užitno, ker je v bistvu zacvetel, sam ni več tok vitaminov ipd. v njem. če je malo, jaz dam, še raje pa une delčke, rumene, stran potrgam. k ko res zacveti, ima pa prav rumene cvetke gor (sem enega pozabila na vrtu, pa vem)

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
23.10.2009 9:25:18   
kiara24
Jutro,

o noči nebi govorila k je bila spet katastrofa in sploh ne vem kaj je to sedaj. Kaj sploh pomeni ponoči ta jokuser posted image . Upam, da se kamlu neha.
Tolk da se vam javim ker pol gremo z mojim lupatuser posted image .

Vidima da imate user posted image na tapeti no včeraj ste jih imele. Pri nas ni teh probleom kar se tiče mojega in mu ni problema naštimat kosila ali pa večerje....

Lovrouser posted image user posted image user posted image user posted image kjutek.

Neo kolk je cortiuser posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
23.10.2009 9:30:28   
mimi30
Šele ko druge vidim se zavem kok so že zrasli. Faca Lovro!! user posted image

ja, res je....dobro sta to s Khurde odgovoriliuser posted image

o, ulla tole akcijo pa pr nas tud poznamouser posted image ....dobra stauser posted image

mimi a je Špela čez dan dost spala?

ne, saj tud to je zanimivo, da je tudi čez dan nismo spravili spatuser posted image .....je bila kar kriza ampak nam je pol uspelo, da je spala pol urce

Q: kako pripravite borovnice za tamale....imam jih v skrinji

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 9:30:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4186
23.10.2009 9:30:55   
Zvezdica
zvezdica, ti pa maš kamikazo doma user posted image user posted image user posted image

glede brokolija... je užitno, ker je v bistvu zacvetel, sam ni več tok vitaminov ipd. v njem. če je malo, jaz dam, še raje pa une delčke, rumene, stran potrgam. k ko res zacveti, ima pa prav rumene cvetke gor (sem enega pozabila na vrtu, pa vem)

ja res je mali vragec.

Kar sebrokolija tiče pol ni za stran :), bo pa cvtečka sveža, pa korenje, pa bo tam več vitaminčkov. Naš ima rad zelenjavo, sploh če jo lahko sam z rokco je, je tok lušten za gledat. Dons mu bom mlečni riž delala za večerjo, a lohka dam basmati od zlatega polja, ker nimam unga lih za mlečni riž delat (ponavadi ga mam, pa ga je zmanjkalo)?

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
23.10.2009 9:35:23   
Zvezdica
Jutro,

o noči nebi govorila k je bila spet katastrofa in sploh ne vem kaj je to sedaj. Kaj sploh pomeni ponoči ta jokuser posted image .

user posted image

ne vem, v enem mesecu nisem ugotovila :(, zdaj mamo pa mi mir.

Q: kako pripravite borovnice za tamale....imam jih v skrinji

mimi, dodam jih v kako riževo kašico. In jih full rad poje.

dobro jutro,

evo noč je bila katastrofa. Nič nisem spala, očitno bomo tako nadoknadili eno dobro noč.

user posted image , mi pa tko dobr spimo odkar pije tist mlek od alete.

Niia, jast sem pa v sredo nabavljala, zdaj pa ne grem en teden v trgovino. :)

Sonček, zadnjič si me spraševala, mleko je že pripravljeno in ga daš v flaško, to ni kašica. :) 

Moram it, ker se liam dolgočasi.

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
23.10.2009 9:56:58   
Jancci
Jutro!

Zgleda smo bili na vrsti, da spimo celo noč! user posted image user posted image user posted image Ob 6ih je jedla, pol pa še do pol devetih. Skos v svoji posteljci, tako ,da sem danes spočita mamica. user posted image

Kosilo za meto - rižota z zelenjavo
Kosilo za naju - lazanja iz lidla user posted image in solata. Mislim, da pride lazanja v lidlu 3,5 evra, če pa grem k mesarju samo po faširano meso pride več kot 4 evre, pol pa še mleko, čebula, testenine, delo.... ma sej se ne splača za dva.user posted image Pa čist dobra je iz lidla!!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
23.10.2009 10:02:14   
Zvezdica
Pa čist dobra je iz lidla!

mogoče probam, k jast sem tam sam zelenjavo kupovala. A je res tam tok ceneje? Pa kvaliteta izdelkov?
Sem rekla da moram vprašat enkrat. Bom šla pa v hoferja po krizanteme za na popkopalšče. Pa še kako za doma k so men tako lepe. Mal sem čudna a ne?

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
23.10.2009 10:08:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Pa čist dobra je iz lidla!

mogoče probam, k jast sem tam sam zelenjavo kupovala. A je res tam tok ceneje? Pa kvaliteta izdelkov?
Sem rekla da moram vprašat enkrat. Bom šla pa v hoferja po krizanteme za na popkopalšče. Pa še kako za doma k so men tako lepe. Mal sem čudna a ne?

zvezdica midva večino vse v lidlu in hofru kupujeva. siri taki in drugačni, moke, rjav cukr,olje, olivno olje, sadje in zelenjava, tortelini....tuna je odlična! ma sploh ni primerjave, no. pa recimo za 80€ prpeljeva ven nabito poln voz, fasnga za cel mesec, vse živo, kar se pač rabi, razn mleka in mesa. za lazanjo pa ne vem, k teh prpravljenih jedi pa nikol nikjer ne kupujem. k mam pač uno mojo čudno kaprico, pa gravža se miuser posted image zato tud ven ne hodim jest, k mi pač niuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4191
23.10.2009 10:18:45   
Jancci
pa gravža se mi

Adej Ulla ti si čudna!! user posted image
Zvezdica ... ma men ni slaba no.. ni za vsak dan, tko za kdaj uštukat je pa čist ok. user posted image Jest tut veliko v lidlu kupujem in res sem na blagajni včasih kar mal presenečena nad ceno. V pozitivnem smislu. user posted image

Mi2 greva ven, je sonček zunaj.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
23.10.2009 10:25:53   
farfala
meni je pa iz lidla dober pohan sir, mocarela pa brusnična marmelada je zraven, velikih nakupov pa tam še nisem delala pa če pravite, daje v redu, bom pa poskusla

zvezdica jaz tud vsako leto kupim kako krizantemo za balkonuser posted image

Samo je zaspal samo za pol ure, spet nek nov režim al kaj, bom pa danes jedla stročji fižol s kisllo smetano, mogoče še malemu malo ponudim. Ati pa spet dela cel dan.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
23.10.2009 10:31:14   
Zvezdica
k mam pač uno mojo čudno kaprico, pa gravža se miuser posted image zato tud ven ne hodim jest, k mi pač niuser posted image

jast tud ne maram  zunaj jest k mam filing da si  nihče ne umiva rok....

Ekola, naslednji šoping grem v lidl, al pa hofr. Ma mene unič ta mercator zraven, vsak dan 20 - 30 eur, stem da tavelik šoping opravimo na 14 dni,pa extra meso  in ribe cca 130 -150  eur. Liam sam meso je, ata njegov tudi, jast pa obožujem in meso in ribe.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
23.10.2009 10:31:20   
farfala
aja ,ni mi pa dober iz hofra losos z omako, je sestri všeč pa sem poskusla in mi deluje res umetnouser posted image . Ko vidim vse tiste eje me kar mine, se mi zdi, da se že kar vnaprej odločim, da ni dobro.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
23.10.2009 10:33:15   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Mi2 greva ven, je sonček zunaj.

danes je pa pri nas oblačno, dež bo tud zgleda

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
23.10.2009 10:34:54   
Anonimen
aja ,ni mi pa dober iz hofra losos z omako

to ne vem kaj je, sej pravim, mi ni za tako...je odlična tuna, v hofru on v olju, v lidlu pa tud ona v lastnem sokuuser posted image

pa če pomislim da ful dolgo nisem prestopla praga teh trgovinuser posted image ker se mi je zdelo tko...hm....nikakvo...sem bla ziher da je sam krš notriuser posted image

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4197
23.10.2009 10:44:03   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

aja ,ni mi pa dober iz hofra losos z omako

to ne vem kaj je, sej pravim, mi ni za tako...je odlična tuna, v hofru on v olju, v lidlu pa tud ona v lastnem sokuuser posted image

pa če pomislim da ful dolgo nisem prestopla praga teh trgovinuser posted image ker se mi je zdelo tko...hm....nikakvo...sem bla ziher da je sam krš notriuser posted image

no vidiš točno to, da bom dala dnar za kr neki. tune mam pa tok rada, probamuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
23.10.2009 11:40:05   
kiara24
No jaz čakam dragega da pride domov iz službe k je šel je mogu it, sem bla jezna k user posted image , še takrat k smo zmeneni za dopust ga kličejouser posted image user posted image user posted image user posted image

Mimi- jaz jih dam ven, pa jih odmrznem pol jih pa zmešam z navadnim jogurtom in jih je ko nora. Ali pa jih zmešaj z banano je tud ful dobr.Pa ne ustraši se naslenjdi dan je drekec vijolčenuser posted image user posted image user posted image .

Lidel in hofer- jaz prej nisem kupoval nikjer od teh dveh k mi je bilo tako čudno. Sedaj pa večina sadja in zelenjave hodim iskat tja pa včasih tudi maslo jogurte... k smo mi pač kul. Največ pa kupujem v Sparu k je mi zdi da je dobra roba (ne govorim o zelenjavi in sadju). V Merkatorja ne hodim.

Zunaj je super midve sva bili eno urco in je KLar zaspala malo. Tudi mraza ni.

Meni pa niso všeč njihove ribe. Najboljše so mi rio mare ali pa safkol s čebulo, pa delamrisove k jih gremo takrta ko smo na morju iskat kar v IZolo ker se ful splača.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
23.10.2009 11:43:43   
Hijacinta
Jancci potapljaška user posted image Mi prou pade v oči in skomine dela.

Mima83 seveda se te spomnimo. Pozdravček nazaj.

Erik se je danes zbudu sredi noči, joku kot bi ga iz kože dajal, smo ga namazali s Calgelom pol je pa takoj zaspal nazaj. Tko da ne vem al ga spet zobje matrajo al je bilo to slučajno. Se vidi da sem scrkljana glede tega spanja, ker sem komi vstala dons. Si sploh ne predstavljam kako bi blo če bi blo to vsak dan. No sam sej vsak ma neki a ne. Pri nas se pa matramo z drugimi stvarmi, tko da se vse pogliha.

Glede kuhanja pa pri nas večinoma kuha moj, jst se šele sedaj, ko kuham malemu učim . Sedaj mogoče tud že mal rajši kuham, ker se mi vsake tolk kej posreči narest. Sej me je kr sram povedat, sam tko je.
Glede gospodinjskih opravil pa moj tud vse zna. Vse  user posted image mami, ker je imela 3 sinove in jih je naučila da morjo pomagat, ker ona ni mogla 4 dedcev pedenat. Tko da mi treba težit, ker se on strinja, da če skupi narediva bo hitreje narejeno in bomo imeli več časa zase. Glede tega kje je kej, sva šla pa enkrat ko sem mela polhen kufer tega, čez vse omare pogledat kje je kaj, tako da ne bo mogu rečt da ne ve, sam ni najbolj pomagal user posted image Je zaleglo za kakšen mesec.

Ta šoping je pa zmeri dražji. Včeri smo šli v trgovino in smo dal 110 eur, pa nič posebnega kupil. Bom šla jst tud pogledat mal v Lidl.

Mam pa še Q: a se vaši fantki tud skoz za lulčka prijemljejo? Sej vem da je to normalno, ampak takoj ko dam dol plenico, je roka že tam. Tud ko sedi na kahlici, lulčka prime in se igra z njim, polulano je pa okoli kahlice user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?