ronja
|
mimi, ja tako sem delala - samo zdaj se je lubi nekaj menil s svojim fotrom, da bi peljal avto pogledat, kaj je narobe - ne popravit, samo pogledat. In me zjutraj kliče njegov fotr, rečem, da se lubi ni čisto zjasnil in da se morata najprej z njim zmenit (noben do njiju ga potem ni klical, jaz ga nisem dobila...), nisem hotela zanikat dogovora, če s(m)o se pač narobe razumeli, nisem vedla, kdo je zdaj sploh kaj mislil oz. narobe razumel - mogoče jaz? No, sicer nisem jaz narobe razumela (sva se zvečer pogovarjala z lubijem), samo znajo oni to mal tko obrnit, da mam vedno tak občutek - grrr! In če lubija ni, da bi lahko takoj preverla, potem jima vedno rata! Skratka: itak je bilo mišljeno, da pride njegov fotr sam, kar ni problem, ker on pri de za 15 minut, poje kak sladoled, al pa kruhek, če mam svežega, se na hitrco poigra s tamalo in gre. Potem sta prišla pa kar oba! In on kot je bilo zmenjeno odpelje avto, njegova mami pa tle ostane... hehe, mava podobne prijeme pri starih starših, se mi zdi . jaz tudi po navadi tako naredim, ko hoečm od njih -samo vseeno traaaaajaaaa . NO, meni je vseeno, pač ne bom več hodila tja sama sploh nikoli, kot prej nisem, pa če bojo prišli, bomo šle. sonček, dobro da si me spomnila, jo moram pofotkat! Sem si včeraj uspela ustvarit blog - nisem pa še nič napisala -t ak da upam, da ga bom v kratkem naštudirala in boste lahko vidle tele moje "stvaritve"
|