|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
16.10.2009 10:12:10   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

zvezdica če za zimo misliš, pol že druge, oz. kaj podobnega....taprve so absolutno prenizke, to mu bo ja skoz sneg notri letel za šuhuser posted image da ne govorim da so sploh predrage, glede na to da zimo mi ne zgledajo glih primerneuser posted image

sej to je to, ker se mi zdijo prenizke :( ampak po drugi strani pa bolj nogo oprimejo. Veš kaj ga kar peljem v tš pa naj proba. Najverjetne res vzamem te adidasove.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 16.10.2009 10:13:41 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
16.10.2009 10:12:52   
Zvezdica

(nekoč pač bom valjda tašča nekomu)

ja moji pupi, tak da glej da se boš lepo obnašala user posted image user posted image user posted image

uh, midve ga bova srale okol, bo skoz pravla na RR kok ma fajn taščo user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
16.10.2009 10:15:14   
ronja
mimi, ja tako sem delala - samo zdaj se je lubi nekaj menil s svojim fotrom, da bi peljal avto pogledat, kaj je narobe - ne popravit, samo pogledat. In me zjutraj kliče njegov fotr, rečem, da se lubi ni čisto zjasnil in da se morata najprej z njim zmenit (noben do njiju ga potem ni klical, jaz ga nisem dobila...), nisem hotela zanikat dogovora, če s(m)o se pač narobe razumeli, nisem vedla, kdo je zdaj sploh kaj mislil oz. narobe razumel - mogoče jaz? No, sicer nisem jaz narobe razumela (sva se zvečer pogovarjala z lubijem), samo znajo oni to mal tko obrnit, da mam vedno tak občutek - grrr! In če lubija ni, da bi lahko takoj preverla, potem jima vedno rata! Skratka: itak je bilo mišljeno, da pride njegov fotr sam, kar ni problem, ker on pri de za 15 minut, poje kak sladoled, al pa kruhek, če mam svežega, se na hitrco poigra s tamalo in gre. Potem sta prišla pa kar oba! In on kot je bilo zmenjeno odpelje avto, njegova mami pa tle ostane...

hehe, mava podobne prijeme pri starih starših, se mi zdiuser posted image . jaz tudi po navadi tako naredim, ko hoečm od njih -samo vseeno traaaaajaaaauser posted image . NO, meni je vseeno, pač ne bom več hodila tja sama sploh nikoli, kot prej nisem, pa če bojo prišli, bomo šle.

sonček, dobro da si me spomnila, jo moram pofotkat! Sem si včeraj uspela ustvarit blog - nisem pa še nič napisalauser posted image -t ak da upam, da ga bom v kratkem naštudirala in boste lahko vidle tele moje "stvaritve"user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
16.10.2009 10:27:57   
Zvezdica
LUMPI NALEPKE

moj tamal sprašuje če to zbirate in če imaste kaj viška. On ima tak velikkkk kup, pa skoz enake dobiva, tistih 5 k mu pa manjka pa ne. :(

A kaj menjate? user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
16.10.2009 10:40:16   
Zvezdica
manjka nam 6, 8, 14, 18, 38, 39, 40

mam pa 2, 4, 5, 9, 10, 2x11, 12, 3x13, 2x15, 3x16, 2x19, 21,25, 4x26, 27, 2x28, 2x29, 30,3x32, 33, 4x34,2x35, 2x36, 2x37.

tok če katero zanima user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
16.10.2009 10:46:09   
mimi30
sonček, dobro da si me spomnila, jo moram pofotkat! Sem si včeraj uspela ustvarit blog - nisem pa še nič napisalauser posted image -

jaz sem pa po tvojem albomu brskala, če je kaj notuser posted image

zvezdica, jaz bi raj tadruge...že zato, ker se jih ponavadi lažje obuje....pri vezalkah moreš včasih vse do gležnja narazen razštelat, da lahk čevelj sploh obuješ pol pa spet zavezovanje in zategovanjeuser posted image
Lumpi nalepke....glih teh ne zbiramouser posted image , druge pa skor vse se mi zdi

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
16.10.2009 11:28:36   
kiara24
Midve sva bili že zunaj in je na sončku prav prijetno... še vseeno je mraz samo se da prežvet, če hodiš. Klaro sem dala pa v voziček pa gor namontirala zimsko vrečo in pa becko notri paj je imela rokice še vseeno mrzleuser posted image .

Pucanje noska!!!!!!!! Zanima me če se vaši tudi ful upirajo in derejo ko jim pucate nos? Pri nas je to katastrofa dere se tolooolk kot bi jo iz kože dajali....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
16.10.2009 11:50:08   
Zvezdica

Pucanje noska!!!!!!!! Zanima me če se vaši tudi ful upirajo in derejo ko jim pucate nos? Pri nas je to katastrofa dere se tolooolk kot bi jo iz kože dajali....

mi2 ga komaj ukrotiva, oba.... resno. Ko se napne je močan k bikec.

zvezdica, jaz bi raj tadruge...že zato, ker se jih ponavadi lažje obuje....pri vezalkah moreš včasih vse do gležnja narazen razštelat, da lahk čevelj sploh obuješ pol pa spet zavezovanje in zategovanjeuser posted image
Lumpi nalepke....glih teh ne zbiramouser posted image , druge pa skor vse se mi zdi

ja, vidiš, sem rabla potrditev, pa še kot je rekla ulla, polno snega bo imel v čevljih. Danes jih greva probat in je to to. Ker vsega ostalega sem mu tolk nakupila, še kake žametke pa je čist popedenan.

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
16.10.2009 12:37:37   
Ploha
nism nč brala, bom zvečer ko bo cajt...

u glavnm...Mož je pršu dam okol 23.00..ima pa danes tigra + moralnega mačka. Sm mu jih zutri napela...glede alkohola!

sva ble na sprehodu, zdele je 2 obrok pojedla, kosilo: grah, ajda, polenta, piščančje meso.

zdej grem pa ribat kuhno,...neki sm jo že učer, še neki dons in jutr...delam generalno...ker mamo drug teden žegnansko nedeljo in je treba vse pospravt...drug teden je rezerviran za cvrenje bobov in še 100 drug jedi...

čaooooooo

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
16.10.2009 12:42:01   
nina166
Dan!

Pijem že drugo kavo in čakam, da se Daša zbudi user posted image  Jo morem pohvalit...kak teden že čez dan kar lepo spi...tudi po uro skupaj user posted image  user posted image  user posted image  Ponoči pa po starem user posted image

Ste zanimive s temi debatami o taščah...jaz tu nimam kaj pisat, ker jo mam 60km stran in jo vidim vsakih 14 dni, včasih pa še to ne...če pa bi skupaj živeli bi bil veliko bolj problematičen tast kot pa tašča user posted image

Ulla kak je blo na praznovanju jeseni...si se najedla kostanja? user posted image  Kako igrco ste pa gledali...mi smo o medvedku, ki ni hotel jest hruškove kaše in pol so mu jo miške pojedle user posted image  user posted image

ulla kaj pa te uradniki tako jezijo...so pa ja vsi tako prijazni user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

stvari oz. vrečke sem kr na tla odložla zdaj pa špela lepo vse ven zlagauser posted image

To pa Daša tud obožuje...posebno kaj takega ko je v papirnati embalaži user posted image

Jancci naša je tud čist nora na zizo...ko me vidi da si začnem majco gor vlečt in modrc odpirat se začne tako na glas smejat. Včeraj pa je kar mojo mamo napadla...ji je že lezla pod majco user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

nina166 ,kaj ti že delaš????user posted image

Ja, že dolgo user posted image

Pospravljanje: sesam vsak drugi dan...tak na hitro, prah in razne ostanke po tleh...drugače Daša vse pobere in poje user posted image . Brišem pa enkrat ali dvakrat...odvisno od tega koliko je moj doma...ta teden hodi domov samo spat, tako da še nisem nič brisala..me še čaka

khurde user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  za tvojga...moj še to verjetno ne ve kak metla zgleda user posted image

Zvezdica mi imamo za Domna takele (približno): http://www.superge.si/html/svn/4648141-AA.shtml
Pa ene Cicibanove, ki so tudi goretex, samo so visoki kot škorenjčki...so bili kar dragi ampak so super

kiara pri nas je tudi pucanje noska katastrofa...mi jo mara eden držat, drugače ji ne morem spucat...se mi revica kar smili zraven, samo če je treba je treba

Zunaj pa je konkretno mrzlo...bo treba bunde na plan privlečt. Mi že kurimo kakih 14 dni...samo imamo radiator odprt samo v hodniku in kopalnici

Grem zdaj v papirnico, trgovino, pa po Domna...Daša pa se gre razvajat k babici user posted image

Lep vikend

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
16.10.2009 12:49:48   
Anonimen
mi smo o medvedku, ki ni hotel jest hruškove kaše in pol so mu jo miške pojedle

mi pa uno k živali najdejo ogledalo, pol se pa kregajo čigava slika jeuser posted image

sma bla zun do zdejle, sej na sončku je prov fajn....sm bla v trgovini, nabavla ful robe, ker mamo čist prazn hladilnikuser posted image res čist čist....sm včeri ene ribe pojedla, k se že mislim da bolj kot en let valjajo not, pol veste da je res krizauser posted image user posted image tk da za eno silo bo, drug tedn pa v ornk nabavo....

kar se noska tiče, itak da se upira, sam zdej se mi zdi da se počas že navaja...ni tolk hudo več....sej pol poštudirajo, da jim je lažje, k lohk dihajo spet...

grem kosilo spacatuser posted image

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 3811
16.10.2009 12:53:20   
Ploha
sam to sm še povedat hotla..da se je naša miss ravnokar sama vsedla user posted image user posted image user posted image tako da mimi, za seznamček 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
16.10.2009 13:06:40   
*m*o*j*c*a*
dober dan!user posted image

mal sem vas pršla pogledat..čveke!user posted image joj tole nočno spanje, enkrat spi celo noč lepo, v svoji posteljici, pol naslednjo noč al pa dve se zbuja pa neki joče, pa pride k nama spat, pol spet lepo spi sama..user posted image nikol ne veš kaj bo..user posted image ne vem kaj tk zlo vpliva na to, da je enkrat vredu pol par dni dni, pa spet..rada bi jo navadila da spi v svoji posteljici, pa da tut če se zbudi, pol sama zaspi nazaj..user posted image to bi mi prou pršlo, ko bo še drug user posted image ..

aaa spet debata o taščicah?user posted image user posted image mah ja, včasih bi blo kr kej za napisat..user posted image če mam kdaj šanso, si začnem kr bajto zidat, da grem na svoje! to je veeeliiiika želja!user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
16.10.2009 13:08:15   
Anonimen
aaa spet debata o taščicah?user posted image user posted image mah ja, včasih bi blo kr kej za napisat..user posted image če mam kdaj šanso, si začnem kr bajto zidat, da grem na svoje! to je veeeliiiika želja!

tvoja tašča je pa ja tak faaaaajnuser posted image user posted image ( če mojga prašam, mu bo ziher oke ven vrglouser posted image )

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3814
16.10.2009 13:16:59   
*m*o*j*c*a*

aaa spet debata o taščicah?user posted image user posted image mah ja, včasih bi blo kr kej za napisat..user posted image če mam kdaj šanso, si začnem kr bajto zidat, da grem na svoje! to je veeeliiiika želja!

tvoja tašča je pa ja tak faaaaajnuser posted image user posted image ( če mojga prašam, mu bo ziher oke ven vrglouser posted image )

user posted image user posted image ja se men tut zdi, da bi se kej takega zgodilo, če mu kej omeniš..user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
16.10.2009 13:44:54   
Jancci
Sesanje... sploh nimam sesalca user posted image user posted image . Enga pici mici majčkenga, če ga kdaj rabim.. no zdaj ga veliko za nos pucat. Drugače pa uporabljam une maslenke-krpice, k ise na štil nataknejo in se fajn po tleh pobriše. Imava povsod laminat oz. ploščice. Pa je to najboljš za takle. Je pa treba vsak drugi dan, ker se zdej ful tega nabere. Pomivam pa vrjetno 1x na mesec., ko je že ful kriza. user posted image Mogoče zdaj malo večkrat ko se kakšno bruhanje na tleh najde. user posted image

Ulla da nisi ti mojih razmer opisovala.. ma te tastari so vsi isti. Men je že prav smešno. Pol mi pa reče, da se pa ona RES ne vmešava v moj lajf. To mi je ravno včeraj rekla. Ne vem zakaj sem jest pol zvonec naštimala spodaj. Itak mi vsak dan zvoni. A je to normalno??? Njej zgleda je. Sej tele strani ostanejo ane.. ko bom stara mama, da jih grem mal brat. Da ne bom slučajno kej takega počela. Zvezdica ti si fajn napisala kako naj bi to šlo.. sej se vse da zment, sam ne mislit, da smo tamlade vse neumne, ane?

Meta user posted image za puzanje in sedenje. Visdiš ploha, greste lepo za nami. Za žegnano nedeljo pa rajš km pejt, da te ne bo zmedlo, k si ravno sredi diete. user posted image user posted image

Spi, v kleti, v vozičku, vsa zadekana. No, v bistvu je tako kot Kiarina v vreči in na ovčki. Oblečena pa bodi+majčka+jaknica+žabice in hlače.

Mi še nič ne zbiramo. Še dobr!! Vrjetno se mojmu strga user posted image user posted image

Pucanje noska - ni take panike. Ponavadi mi tisto iz rok izpuli in si vtakne v usta. user posted image

Če bo kera vidla kiddy pro (avtosedež) kje v akciji mi povejte. Zdej sem se za tega odločla!!

< Sporočilo je popravil Jancci -- 16.10.2009 13:47:49 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
16.10.2009 14:08:37   
Zvezdica
Pijem že drugo kavo in čakam, da se Daša zbudi

jast še prve nisem tko k je treba.  sem pa plačala večino položnic user posted image user posted image user posted image

Zvezdica mi imamo za Domna takele (približno): http://www.superge.si/html/svn/4648141-AA.shtml
Pa ene Cicibanove, ki so tudi goretex, samo so visoki kot škorenjčki...so bili kar dragi ampak so super

take smo že imeli :) dobri so.

u glavnm...Mož je pršu dam okol 23.00..ima pa danes tigra + moralnega mačka. Sm mu jih zutri napela...glede alkohola!

edino pravilno! user posted image

sam to sm še povedat hotla..da se je naša miss ravnokar sama vsedla user posted image user posted image user posted image tako da mimi, za seznamček

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo tamlada

Zvezdica ti si fajn napisala kako naj bi to šlo.. sej se vse da zment, sam ne mislit, da smo tamlade vse neumne, ane?

user posted image ?

i belive i can fly....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
16.10.2009 14:16:53   
Zvezdica
drugače pa bili na sprehodiu, oblečen, trenirka, brez žabic, štumfi, copatki, body, pa termo jakna čez, nogce pokrite z dekco.  Še nisem šla po to vrečo zimsko oz pajaca. Moram to nardit danes.

grem kosilo skuhat dokler user posted image spančka. Aja, danes je potrgal kable iz zvočnikauser posted image

Očitno bodo vsi električarji. user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 16.10.2009 14:17:11 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
16.10.2009 14:36:11   
Anonimen
Aja, danes je potrgal kable iz zvočnikauser posted image

men je zlomu na printerju ono k liste drži, ko ven pridejo...pa v kopalnici stojalo za brisačeuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3819
16.10.2009 14:49:16   
Zvezdica

Aja, danes je potrgal kable iz zvočnikauser posted image

men je zlomu na printerju ono k liste drži, ko ven pridejo...pa v kopalnici stojalo za brisačeuser posted image

to na printerju je tudi pri nas že šlouser posted image

divjakci souser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
16.10.2009 16:39:37   
sonček33
Evo, sva bial zunaj 3 ure. Super je, čeprav mal hladno. Sva šla po nečakinjo k moji mami pa sem jo domov pospremila, pol ap domv in itak ej tik pred hišo zaspal, zdej je pa kot po čudežu že naspanuser posted image

Sem dala kuhat telečjo juhco. Njami.

A se gremo, kter mali več uniči? No, sej naš še ni kej tazga...

Sem mu pa prej, ko sem dala juho kuhat dala eno bržolo za igrat, vakuumsko pakirano, mi jo je oči prej dal ...in zdej mali diši po prekanajnmu kot ena bržola je tut onuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
16.10.2009 18:03:20   
yelci
O groza, mi računalnik nagaja, se mi vsake tok časa ugasne in nikol nism dost hitra, da pošljem postuser posted image , bo treba novga kuptuser posted image .
Mam eno vprašanje, v kaj boste obule vašeuser posted image , zdej k bo mraz.Sm že neki gledala po netu,pa nism nč našla, bi pa vseen rajš prek neta kupla, k je dost cenej.A ma kera link?
No našga tud kabli privlačjo, pa sesalc, najrajš ma metlo- user posted image sine. Včer je hotu v pralni stroj zlezt, se je tko kregu, k ni moguuser posted image user posted image , prov luštni so ratal tile naši hudički.
Jst ga podobno napravim, k zvezdica, morm tud jst it v šoping, po zimsko vrečo in kapico.
PLoha, bravo Meta user posted image , evo še mal pa bo shodilauser posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
16.10.2009 18:15:08   
Jancci
Zvezdica ti si fajn napisala kako naj bi to šlo.. sej se vse da zment, sam ne mislit, da smo tamlade vse neumne, ane?

?

Tole sm mislla user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Ker če oz ko bom bila (nekoč pač bom valjda tašča nekomu) bi lepo rekla, ojla draga snaha, a lahko pridem gor? veš full bi rada otroka vidla, al pa mal bi s tabo počvekala....al pa dolgčas mi je, a loh kaj pomagam, a lohka otroka peljem ven....mislim scenarijev taužnt :)

No, a bi bilo to težko? 

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
16.10.2009 19:32:55   
sonček33
LOvro spi že od pol sedmih. Upam, da to ne pomeni zgodnjega vstajanja.

Krtekxx vidim, da misliš že za september. Ja, nič, je treba. Kako pa da šele za takrat?

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
16.10.2009 19:37:24   
sonček33
Lovro ima 2. zobek zunaj. Za seznam, mimi, 8m2t

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

mesečno perilo
TLF

Koliko časa po porodu ste dobile mesečno perilo?

Skoraj takoj (17%)

1-3 mesece (26%)

3-6 mesecev (22%)

6-9 mesecev (17%)

9-12 mesecev (11%)

več kot eno leto (8%)

Število vseh glasov: 345

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!