ronja
|
Ronja, ma sej vem, samo tako se je slišalo...pa itak mi ni treba dost, da sem tečna še bolj Sonček, saj razumem. Samo res nisem hotela nič slabega. Sva se lih s sosedo pogovarjali, da komi folgava, pa se mi to ni zdelo neki nizkega - samo vem, da mamo različen humor, pa kadar je človek na koncu z živci, prenese precej manj (manj for folga ). no, meni se pa včeri tašča namala na vrata - jap, dobesedno tako! Ne bu ne mu, kar prišla je. Pa vzela tasta s sabo, da je odpeljal naš avto na servis, da ne bi mogle pobegnit . Mah! Sem lubiju zabičala, DA JI NIKOLI VEČ NE POVE, KDAJ GRE NA TEREN! Ker če je on tle, se ga boji, je tudi takoj spokala, ko je on klical (to je bilo ob 15h, prišla je pa ob 9h)... Če ga pa ni, pa lepo izkoristi, da se jaz ne bom hotela grdo kregat, namige pa lepo presliši... No, naslednjič jo pa lepo ven vržem. Zdaj sem bila tok paf, pa še vse to z avtom mi ni bilo nič jasno, pol je bila pa že kar sezuta pa z Ronjo v rokah . Itak spet Ronja, Ronja... No, ker je bila že tu, sva potem probali še to, da je mela mal sam lejlo, da ne bo problem za v vrtec 2. teden. Ampak je prav res, no: glih ko misliš, zdaj je pa ok, sej se trudi ona in mi in nekam gremo... se ti pa tkole namala... Pol pa še ene 10x reče: "Ne bit jezni name, ker sem cel dan tle visela" Kaj naj ji na to odgovorim? Punce, nasvet, prosim!!! Ker če rečem, da si pač dneve, ko lubija ni (je na terenu), po svoje organiziramo, da se skoz neki dogaja, pa da smo mislile it v zoo, pa recimo soseda pride,... Navadno nič ne reče in se dela, da ne sliši, če ne, pa pravi, da ni problem, bomo šle pa drugič, zdaj mora itak it avto na servis, pa da je soseda nič ne moti... nekak tako... pa še to z avtom: ta avto se zadnje čase skoz neki kvari - in midva sva razmišljala, a se ga sploh splača popravljat, ker vsakič na servisu pustiva več kot je vreden. In sva mal mislila, da bi pogledala za kakega starega, samo v boljšem stanju, da ga kupiva. In NISVA hotela dat tega za vsako ceno popravit - to je lubi tudi razložil svojim staršem točno par ur prej (je bil zvečer pri njima na obisku, glih zato, da je šel po zelenjavo, da ne bosta potem mela "vzroka", da se kar namalata tle...). No, tast je pa odpeljal avto tja, ga dal popravit in seveda plačal popravilo. Itak da ne bova pustila, da bi to onadva plačala! Samo zdaj bova plačala spet ene ogromne vsote za popravilo, ki ga sploh nisva želela!!! Lubi se je menil okvirno s svojim fotrom, da bi pogledal kak mehanik, da pove, kaj je sploh za popravit, da veva, kok bo stalo - zdaj pa to. ma, prav jezna sem! Pa še naslednji teden mam uvajanje za Ronjo in bom morala vmes Lejlo njej pustit vsaj kdaj - čeprav bom probala naredit tako,d a bo čim manjkrat... Sem se že s sosedo in mami zmenila - tak da 2x mam zrihtano - samo mi ostane še 2x... grrrrr! jaz mojih nič ne mažem po obrazu, saj še ni tako mraz - pravijo, da je nujno pod nulo, če ni problemov, seveda. ulla, bananin olupek za opekline? Si bom zapomnila, če sem prav dešifrirala. Aja, poročilo danes ponoči: najprej sem mislila, da bom šla kar z njima spat - Lejla je padla dol na joški še pred 20to, ker je bila tako zmatrana, Ronja pa še ob 21h ni spala (je spala pozno popoldne - itak, ko je gospa tašča šla;), čeprav to sem sama mal kriva, ker sva šli z Ronjo ven prej, da je probala met samo Lejlo...) Tak da seveda nisem šla spat z njima, sploh ker sem še čakala, da me lubi pokliče - kar je bilo ob 23h in ker sem se vmes spravila delat eno hudo čestitko za sosedino tamalo (danes ma 6m) in sem jo potem pač morala dokončat, seveda... In je to trajalo do pol enih, da sem se še zrihtala, pa mal pospravla... Potem sem šla pa še po tamalo, da mi ne bo treba čez pol ure spet vstajat in sem naredila generalno napako, da sem hotla ornk pokrit Ronjo. Itak da se je zbudla... No, nekak je zaspala nazaj, jaz sem podojila Lejlo in na koncu smo vse spale - koliko je bila ura, pa ne vem . Ampak DANES LEJLA PONOČI NI ŽURALA! Saj se je zbujala za dojit, ampak VMES JE PA SPALA!!! Sem čisto nova, čeprav se je Ronja ob 6h odločla, da je konec noči!
|