|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
16.10.2009 8:34:43   
Anonimen
ulla user posted image za neota..pa da mu bo kremica pomagala...
a bi se ti dalo napisat še zame..sem dvojček in imam v luni vodnarja in asc devico (čeprav nisem vedla točne ure tam na tistem linku)

če nisi vedla točne ure, pol je to mal bl utroflavanjeuser posted image bi rekla da devica mal kroti unga lufterskega dvojča, tud vodnarja mal prizemlji....da si velik bolj natančna od večine dvojčkov, nimaš v seb tolk muhavosti in  te spremenljivosti. tkole res lohk rečeš hvalabogu za devico, k ob dveh zračnih znamenjeh obstaja možnost da te odnese res visoko nekamuser posted image zlo tak živahen um, pa znaš bit kritična, ne preneseš omejevanj, rada si v dobri, mogoč mal drgačni družbi...zarad tolk lufta lohk deluješ mal hladno in vzvišeno, kar lohk na prvo žogo ljudi mal odganja....pa zlo nepredvidljiva tud po moje, čeprov to lohk spet mal devica blaži, k ona ma pa rada vse tiki-taki in pod kontrolo in tko. ena lepših plati tvojega značaja bi pa lohk bla izredna človekoljubnost in prijaznost...

dobro jutro naroduser posted image mrzlo je k svina, dons pa res, pri nas je vse slana požgalauser posted image morm zdej rože iz balkona spravt...bom letos najbrž kr porezala, pol grem pa mal smrečja nabrat, pa jerebika tamle raste ( mislim da je jerebika, k ma une rdeče jagodeuser posted image ) pa še kaj takega, pa si bom v korita ene take zimske aranžmaje nardila....

evo, sine je pršu neki fehtat, le kajuser posted image
spali smo pa za en drek....

(odgovor članu spetko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3776
16.10.2009 8:35:29   
ronja
Ronja, ma sej vem, samo tako se je slišalo...pa itak mi ni treba dost, da sem tečna še bolj

Sonček, saj razumem. Samo res nisem hotela nič slabega. Sva se lih s sosedo pogovarjali, da komi folgava, pa se mi to ni zdelo neki nizkega - samo vem, da mamo različen humor, pa kadar je človek na koncu z živci, prenese precej manj (manj for folgauser posted image ).

no, meni se pa včeri tašča namala na vrata - jap, dobesedno tako! Ne bu ne mu, kar prišla je. Pa vzela tasta s sabo, da je odpeljal naš avto na servis, da ne bi mogle pobegnituser posted image . Mah! Sem lubiju zabičala, DA JI NIKOLI VEČ NE POVE, KDAJ GRE NA TEREN! Ker če je on tle, se ga boji, je tudi takoj spokala, ko je on klical (to je bilo ob 15h, prišla je pa ob 9h)... Če ga pa ni, pa lepo izkoristi, da se jaz ne bom hotela grdo kregat, namige pa lepo presliši... No, naslednjič jo pa lepo ven vržem. Zdaj sem bila tok paf, pa še vse to z avtom mi ni bilo nič jasno, pol je bila pa že kar sezuta pa z Ronjo v rokahuser posted image . Itak spet Ronja, Ronja... No, ker je bila že tu, sva potem probali še to, da je mela mal sam lejlo, da ne bo problem za v vrtec 2. teden.
Ampak je prav res, no: glih ko misliš, zdaj je pa ok, sej se trudi ona in mi in nekam gremo... se ti pa tkole namala... Pol pa še ene 10x reče: "Ne bit jezni name, ker sem cel dan tle visela" Kaj naj ji na to odgovorim? Punce, nasvet, prosim!!! Ker če rečem, da si pač dneve, ko lubija ni (je na terenu), po svoje organiziramo, da se skoz neki dogaja, pa da smo mislile it v zoo, pa recimo soseda pride,... Navadno nič ne reče in se dela, da ne sliši, če ne, pa pravi, da ni problem, bomo šle pa drugič, zdaj mora itak it avto na servis, pa da je soseda nič ne moti... nekak tako...

pa še to z avtom: ta avto se zadnje čase skoz neki kvari - in midva sva razmišljala, a se ga sploh splača popravljat, ker vsakič na servisu pustiva več kot je vreden. In sva mal mislila, da bi pogledala za kakega starega, samo v boljšem stanju, da ga kupiva. In NISVA hotela dat tega za vsako ceno popravit - to je lubi tudi razložil svojim staršem točno par ur prej (je bil zvečer pri njima na obisku, glih zato, da je šel po zelenjavo, da ne bosta potem mela "vzroka", da se kar namalata tle...). No, tast je pa odpeljal avto tja, ga dal popravit in seveda plačal popravilo. Itak da ne bova pustila, da bi to onadva plačala! Samo zdaj bova plačala spet ene ogromne vsote za popravilo, ki ga sploh nisva želela!!! Lubi se je menil okvirno s svojim fotrom, da bi pogledal kak mehanik, da pove, kaj je sploh za popravit, da veva, kok bo stalo - zdaj pa to. ma, prav jezna sem!

Pa še naslednji teden mam uvajanje za Ronjo in bom morala vmes Lejlo njej pustit vsaj kdaj - čeprav bom probala naredit tako,d a bo čim manjkrat... Sem se že s sosedo in mami zmenila - tak da 2x mam zrihtano - samo mi ostane še 2x... grrrrr!

jaz mojih nič ne mažem po obrazu, saj še ni tako mraz - pravijo, da je nujno pod nulo, če ni problemov, seveda.

ulla, bananin olupek za opekline? Si bom zapomnila, če sem prav dešifrirala.

Aja, poročilo danes ponoči: najprej sem mislila, da bom šla kar z njima spat - Lejla je padla dol na joški še pred 20to, ker je bila tako zmatrana, Ronja pa še ob 21h ni spala (je spala pozno popoldne - itak, ko je gospa tašča šla;), čeprav to sem sama mal kriva, ker sva šli z Ronjo ven prej, da je probala met samo Lejlo...)
Tak da seveda nisem šla spat z njima, sploh ker sem še čakala, da me lubi pokliče - kar je bilo ob 23h in ker sem se vmes spravila delat eno hudo čestitko za sosedino tamalo (danes ma 6m) in sem jo potem pač morala dokončat, seveda... In je to trajalo do pol enih, da sem se še zrihtala, pa mal pospravla... Potem sem šla pa še po tamalo, da mi ne bo treba čez pol ure spet vstajat in sem naredila generalno napako, da sem hotla ornk pokrit Ronjo. Itak da se je zbudla... No, nekak je zaspala nazaj, jaz sem podojila Lejlo in na koncu smo vse spale - koliko je bila ura, pa ne vemuser posted image . Ampak DANES LEJLA PONOČI NI ŽURALA! Saj se je zbujala za dojit, ampak VMES JE PA SPALA!!! Sem čisto nova, čeprav se je Ronja ob 6h odločla, da je konec noči!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
16.10.2009 8:38:07   
ronja
Ulla, moje tehtnice v asc. nisi pa nič komentiralauser posted image Samo kozla v luni, hehe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
16.10.2009 8:42:14   
Anonimen
ulla, bananin olupek za opekline? Si bom zapomnila, če sem prav dešifrirala.

ja ja, prov provuser posted image

matr ej! a vidiš, vsa prijaznost in političnost nič ne hasneuser posted image to se te res direkt morjo bat, da maš mir pred njimiuser posted image
ne vem kaj ti rečt....tole z avtom...hm....ona dva verjetno računata, da bosta vidva itak posilila in dala denar, onadva se bosta lepe delala, da ne, sam na koncu bosta pa vzela.....jst bi se pa kr francoza nardila, pa rekla hvalalepa, bomo pa mi za un denar kam šliuser posted image tud ponudla neb da vrnem, garantirano jim nikol več nebi padlo kaj takega na pamet....

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3779
16.10.2009 8:43:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ulla, moje tehtnice v asc. nisi pa nič komentiralauser posted image Samo kozla v luni, hehe.

sej ni kej komentirat - dovoljno so samo tri sladke riječi - političnost, političnost, političnost user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3780
16.10.2009 8:51:35   
kiara24
jutro,

malo povožena.... že dva dni spimo bolj tako-tako... se zbuja malo samo tolk, da zajoka, pa ji dam dudo, na srečo jo ni treba nosit, pa nosek ji pucam ko nora k ma zabasanga, groza upam, da ostnaemo pri tem in da je bo kaj šlo naprej.

Dans je ustala že kar malo pred sedmo, pa je sedaj že 30 minutk odbrenkala.... zdej se pa igra z vrati.

Vidim, pa da ful hitro zjutraj hoče jest melko pa mi je čudno... a je mogoče da je kak poskok v rasti?

Ploha- bravo za kobacanje.

Mimi- pri nas je enako kot si ti napisala dokler se tam ko je ona je kul. če grem drugam gre ona za menoj in pa vpije mamamaamaam.... pol k pa pride do mene pa se potegne po hlačah gor in stoji zraven mene.user posted image
Mimi zdej greš venuser posted image jao kle mamo trenutno -3 stopinje ni šan da grem ven. Kasnej.

Sesanje in pomivanje- 2 krat tedensko se zgodi da tudi večrak posesam.

Grem mal pojest k drugač bo kriza.... se ful švoh zadnje čase me nič ni pa pol južna odpade in samo zvečer na hitro kak jogutr. Ne prašte sm mela že posledice včeraj. Me je bolel želodec k user posted image .

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
16.10.2009 8:53:44   
ronja
hehe, političnosti mi pa čisto zares nikoli niso "očitali". ne boš verjela, ampak moji doma mi očitajo, da sem ČISTO PREVEČ DIREKTNA IN NEDIPLOMATSKA! Lubi pravi, da mu je pa to všeč (da sem direktna)... Tak dauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
16.10.2009 8:58:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

hehe, političnosti mi pa čisto zares nikoli niso "očitali". ne boš verjela, ampak moji doma mi očitajo, da sem ČISTO PREVEČ DIREKTNA IN NEDIPLOMATSKA! Lubi pravi, da mu je pa to všeč (da sem direktna)... Tak dauser posted image

user posted image user posted image user posted image japajade.....sej to ne pomeni sam to, da neki mutiš pa se izmotavaš, pač pa da se za vsako ceno probaš izognit prepirom, pa da je vse uglajeno in tko. tehtnice imajo blazen smisu za estetiko in vse lepo....v tem primeru bi lohk rekli da se gre za estetiko odnosovuser posted image no, to men fali. pa mam tud acs v tehtnici, sam mam unga psihoja plutona gor in to bogo tehtnico čist pogaziuser posted image nima šans reva, tud mrdnt ne moreuser posted image kaj čmo....

aja pa še to....k si mnogi čist sfaljeno predstavljajo astrologijo...ni mišljena za napovedovanje neke prihodnosti, in take fore, čeprov ja, tud to se čist da, samo nekako ni glih etično....je bolj za razumevanje določenih stvari, zakaj se nam dogaja, zakaj reagiramo tko kot reagiramo, zakaj srečujemo točno določene ljudi, zakaj nam na nekem področju ne gre itd. tko nekak. k se skoz o nekem vedeževanju itd govori, men grejo pa ob tej besedi kr lasje pokoncuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3783
16.10.2009 9:00:59   
mimi30
Pa vzela tasta s sabo, da je odpeljal naš avto na servis, da ne bi mogle pobegnituser posted image

pa ni varijanjte, ne dam avta....joj, škoda, da ste ravno danes prišli, ko moremo nujno po neke stvari v trgovino oz. zmenjena z nekom magar v zoo in bi nabasala otroke v avto pa kr nekam šla.... aja, prvo bi jima povedala plane pol pa skuhala kavico, da jo spijeta ta čas, ko pazita otroke, da se jaz zrihtam za ven....za enkrat bi verjetno palilo, za drugič pa spet kaj drugegauser posted image

je spala pozno popoldne - itak, ko je gospa tašča šla;), čeprav to sem sama mal kriva, ker sva šli z Ronjo ven prej, da je probala met samo Lejlo...)

se tud pri nas zgodi....pol sem pa jezna na taščo oz. bol na sebe, ker sem se pustila in ker sem sploh dala spat otroka tak pozno....na to zdaj ful pazim.....mi se zdaj včasih kr pobašemo od njih, ker je taka ura, da mora it nejc spat....pol pa začnejo jamrat pa ne še in kar rečem, da pol bo spet cel utrujen, slabe volje, ne bo hotel jest, ne bo vedel kam sam s sabo, pa jokal bo v sanjah, pa ne vem kaj vse šeuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
16.10.2009 9:03:17   
snikolina
OJla

Mimi danes ne utegnem prit v mb, dobim obiske in moram mal pospravit. Me cele dneve ni in je vse v razsulu user posted image SORČI

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
16.10.2009 9:04:24   
mimi30
Mimi zdej greš venuser posted image jao kle mamo trenutno -3 stopinje ni šan da grem ven. Kasnej.

ne še sploh nisem preoblečenauser posted image ....sam najboljše bi pa bilo, ker se mi skoz med nogami muva in neki sitnar....zizo sem ji že dala in ne bi več, v posteljo sem jo že nesla je najprej mal tulila pol se je pa začela igrat in smejatuser posted image in sem jo ven vzela

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
16.10.2009 9:09:08   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

OJla

Mimi danes ne utegnem prit v mb, dobim obiske in moram mal pospravit. Me cele dneve ni in je vse v razsulu user posted image SORČI

pride katera na kafe v mb?....sem si za snikolino cajt vzela user posted image in nisem nikamor šla user posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
16.10.2009 9:11:16   
Zvezdica
jutro

noč bolj tako, zbujal se je od petih do šestih 30x, pa enkart vmes je imel budnico na 3 minute, ampak sem mal zluftala sobo, da je začutil hlad in je zadovoljno spal dalje.

Zdaj sem opravila šoping, ja že (v sppletni trgovini the best soseda), pa liama mam doma, ker je blo zjutraj tako mrzlo pa smo se kr crkljali pa tko...zdej grem pa pod tuš.

jaz pa sem začela z neko "dieto"..mislim niti ni dieta..ampak zvečer po 18h ne jem več..pa trebušnjake sem začela delat...ker to je too much..ker ne morem skoraj nič starega navlečt nase...pa še čez 1m in pol grem delatuser posted image user posted image ...pa lih ne morem v trenerki hodituser posted image

:)

sama se stem ubadam, ampak zadnje dni sem tolk utrujena, da priznam, da se mi popolnoma nič ne da. Pa sicer zelo rada tečem ampak zdaj no go.

Grem mal pojest k drugač bo kriza.... se ful švoh zadnje čase me nič ni pa pol južna odpade in samo zvečer na hitro kak jogutr. Ne prašte sm mela že posledice včeraj. Me je bolel želodec k user posted image .

dober tek :)

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 16.10.2009 9:12:18 >

i belive i can fly....

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
16.10.2009 9:20:29   
mimi30
PREHITEVALČKI

ime:                ime :   MERE                          ŠT.ZOB                   

19.12.08

AFRICAN QUEEN     NOAH  3090g    50 cm

31.12.08 
M*O*J*C*A               MEDEA  3580g     48 cm  user posted image 5M user posted image 7M1T;2 user posted image 7M
                                             8470/71 - 9M        user posted image 6M
user posted image TUKAJ SMO

user posted image user posted image

03.01.09
OLJICA                    FILIP    3450g    52 cm    
RONJA                     LEJLA   3520g    53 cm

04.01.09
KRTEKXX                 BRITA   3390g    54 cm       2
                                        5750g/62cm-3M

06. 01. 09

SAŠA78                    ANŽE   4210g    53 cm

09.01.09

SPETKO         TIAN     3650g   54cm          user posted image 5M3Tuser posted image 8M3T; user posted image 6M3T
                                 5200g/61cm-2M
                                 7100/76cm-5M        
user posted image 7M1T user posted image 8M3T
                                 7850/81 - 7,5M
10.01.09
FARFALA              SAMO     4650g   54cm          user posted image 6M;user posted image 8M user posted image 6M2T 
                                        8800g/72cm-6M        user posted image 6M3T user posted image 7M

12.01.09
NIIA                     OSKAR   3740g     54 cm     user posted image 4M3T;8 user posted image 5M3Tuser posted image 6M
                                    7300g/67cm-3M
                                    9500/81 - 8M      user posted image 6M1Tuser posted image 6M2Tuser posted image 7M2T

16.01.09
RUBICA                GAJA     3650g   53cm  user posted image 5M2Tuser posted image 6M3T
                   8000/72 - 8M      user posted image 6M2T user posted image 7M
17.01.09
PETRA88         DAVID    3380g   54 cm  user posted image 8M1T user posted image 6M user posted image 6M2T
                                    5350g/59cm  user posted image 8M3T

19.01.09
SNIKOLINA    ANŽE    4340g    54 cm   user posted image 6M3T  user posted image 3M;8
                                                         user posted image 7M user posted image 6M2T 
KIARA24
          KLARA    3260g   54 cm user posted image 4M2T  user posted image 5M;4 user posted image 6M
                                  8100/72 -7M   
                                                         user posted image 6M  user posted image 7M

20.01.09
JANCCI                  META     3240g   52 cm  user posted image 5M2T user posted image 6M;6 user posted image 7M
                                        7475/69 - 7,5M  
                                                            user posted image 7M    
21.01.09
NINA166            DAŠA   3200g   51 cm    user posted image 5M  user posted image 6M;4 user posted image 6M3T
                                   6960/68 - 7M           
24.01.09
PAJO                      ŽANA    2890g    51 cm         
URŠIKA***           ALEN    4200g    52 cm    user posted image 4M2Tuser posted image ;2user posted image 6M2T
                                       8850/75-8M2T     user posted image 5M2T           

25.01.09
ULLA80                NEO      3420g    48 cm    user posted image 6M  user posted image 6M;2  user posted image 5M2T
                                                                 user posted image 6M2T 
27.01.09
BARBA                   TINE        3860g     55 cm   user posted image 7M2T user posted image 5M2Tuser posted image 8M
                                           5200g/59cm-2M  
                                           8255/71 - 7,5M  user posted image 8M2T

29.01.09
YELCI             KIKI        3500g     50 cm    user posted image 4Muser posted image 6M3T;2 user posted image 6M
                                   8200g/70cm-7M     user posted image 6M2T user posted image 7M

30.01.09
TJASSSA                 NELI       3800g      54 cm       
KHURDE                  ISA        3735g  53 cm  user posted image 6M2Tuser posted image 7M1T user posted image 5M2T 
                                         7740/68 - 7M    user posted image 6M1T   user posted image 6M1T
CRTKA                    ALJAŽ      3430g     52 cm  user posted image 6Muser posted image 7M;2 user posted image 5M3T 
                                             8200/67 - 6M   user posted image 6M2T   user posted image 7M

31.01.09
SONČEK33          LOVRO      3820g   54 cm    user posted image 7M  user posted image 7M

NEA                       ERIK         3940g   52 cm  user posted image ;3 user posted image 7M1T   
                                           6250g/61cm-2M   user posted image 7M
                                           9300/72 - 7,5M
*x*y*z*              MATIJA     3310g   51 cm user posted image 6M user posted image 5M2T; user posted image 6M2T   
                                                                     user posted image 6M2T
                                           11000g/72 - 8M

user posted image   user posted image user posted image ......IN SMO JIH DOČAKALI
2.2.2009

ZVEZDICA      PATRIK     3550g   53 cm  user posted image 4M2T user posted image 3M3T;8user posted image 5M
                                     5150g/59,5cm-1M        
                                    8490/72,5 - 6M  user posted image 6Muser posted image 6M
3.2.2009
MIMI 30      ŠPELA      3770g    51 cm    user posted image 5M3T user posted image 6M1T;6 user posted image 6M2T
                                  4870g/59cm-2M  user posted image 7M3T user posted image 8M1T
                                  7490/70  - 6M
VRTNICA84       ANA        3110g    50 cm  user posted image 3M2T user posted image 8M1T;1 user posted image 7M
                                                             user posted image 6M

5.2.2009

SYMONA       AMADEJA      3910g    52 cm         
                                    8150g/68cm-6M 

6.2.2009
POLSKAVA       ELA      4150g    54 cm         

7.2.2009
PLOHA          META        3580g   52cm   user posted image 5M2T  user posted image 5M;4 user posted image 6M3T
                                    5200g/60cm-2M
                                    8270/69 - 6M user posted image 8M1T
TRENUTNO NEAKTIVNE MAMICE:
L009 (LANA), DETECE (RUJ),KINOKIJA (TINA), MAVRICA24(MARKO), PIKAPOKA2(NEŽA), JERČI(TADEJ), ŠTRUKELČEK(TAJ), ACITAK(NIKO), LUNICA12(ANINA) , SONČNI ŽAREK(LUKA), ANEJ01(ANEJ), SNEŽINKA7(ALEN), _KATHY_(GAL), LIMONA(LIA), HIJACINTA(ERIK), NAJKI(JAN MAI), URŠAP(ŽIGA), MIMA83(JAKOB), ZAJA23(ANAJA)

LEGENDA:

user posted image 1.zobek user posted image jem GH

user posted image sedim      user posted image plazim se

user posted image kobacam  user posted image hodim user posted image prva beseda

SONČEK - Lovro
NEINI  - Erik user posted image user posted image
META Ploha
user posted image user posted image Aljaž
RUBICA Gajauser posted image user posted image Tian
META Jancciuser posted image            

PATRIK        user posted image
OSKAR
user posted image ANA  user posted image
NEO user posted image user posted image
KLARA user posted image    user posted image  
user posted image   user posted image TINE

DAVIDuser posted image
user posted image   SAMO

< Sporočilo je popravil mimi30 -- 16.10.2009 9:22:15 >

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
16.10.2009 9:24:33   
sonček33
ma tele tašče  -jaz sem včeraj zjutraj, ko je šel lubi na šiht, zaklenila vrata... in itak da je okol 9h kljukala in ji ni bilo nič jasno. Ampak je potem cel dan ni bilo, čeprav sem pol pustila odklnejeno. Bomo vidl kaj bo donsuser posted image

ronja, pokažeš čestitko?

spanje je bilo še kar, zdaj pa spet spi
lovro čez dan spi v vozičku...ga moram ene 5x gor pa dol po hodniku zapeljat in je...če ga dam v posteljico ni šans, da zapsi...jokca in cmevka

kosilo: pire+čežana za oba

ven ne vem, kdaj bova kaj šla...je mraz k hudič

ploha kdaj je prišel dragi?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
16.10.2009 9:40:00   
Zvezdica
ma tele tašče -jaz sem včeraj zjutraj, ko je šel lubi na šiht, zaklenila vrata...

a to kr uleti al kako?user posted image

joj...men se zmeša. Res. Še ko smo tisti dve leti živeli skupaj, skor 2,5 moja tašča ni nikoli gor uletela ne da bi se napovedala od spodaj, pa vprašala če lahko pride. Pa tudi jast k njej ne, no, mogoče sem jast kdaj kr uletela, ona pa res nikoli. Pa so nas delile sam stopnice, ker te novogradnje niso planirane za dvodružinske. ugotavljam, da je moja tašča super.

kuhala bom piščančji file v smetanovi omaki in kuskus (za vse) in seveda nepogrešljiva zelena solata sploh za patrika. Aja, on je vse, česen solato, čebulo, peso, kumarice, sam da je kislo. Moj otrok

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 16.10.2009 9:41:43 >

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
16.10.2009 9:40:28   
Zvezdica
a vam tud RR nagaja?

kopirajte poste, da ne bo potem slaba voljauser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 16.10.2009 9:41:31 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
16.10.2009 9:44:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

ma tele tašče -jaz sem včeraj zjutraj, ko je šel lubi na šiht, zaklenila vrata...

a to kr uleti al kako?user posted image

user posted image user posted image

sej pr nas je blo tud tko...je pač pršla mal....al pošto prnesla, al kako kastrolo nazaj, al je pršla kej kao vprašat itd. rekord je bil 8x v enem dopoldnevuuser posted image zdej mogoč bl zastopiš zakaj se mi je mešalouser posted image in pol vsakič je ziher bla ene 10, 15 minutuser posted image razn če ni tamala spala, pa še tist je stala tam na hodniku en kej prov glasno govorilauser posted image mah...zdej je bolš, ne hodi več, sam pač zato k je užaljena...no men je vseen....sam da je mir....
pred otroci pa isto - nkol je ni blo, če je že kej rabla, je po tel. poklicala, ma tud po 14 dni je sploh nism vidla...pol pa vešde še tolk večji šok...

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3793
16.10.2009 9:49:41   
sonček33
zvezdca jap... a sem fejst nersmana, ker sem zaklenila?user posted image

ulla da nimava midve iste taščeuser posted image  čudn da ne prinese vsakega letaka pa kuvete poebej goruser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
16.10.2009 9:52:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ulla da nimava midve iste taščeuser posted image  čudn da ne prinese vsakega letaka pa kuvete poebej goruser posted image

oooooo da nauš mislauser posted image to to se je zgodilo, da je dvakrat prnesla pošto...k je prvič kao neki založla, pa šele pol vidlauser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3795
16.10.2009 9:55:53   
Zvezdica
Punce, dejte ve men povedat kje naj dobim TAPRAVE skibucke za našga tamalga?
Ker vse te neke z gumo okol men pač niso, k ma že tolk velike noge, pol pa še tist gor, sam še blj noge skupaj tišči.

Sicer gledam da bi mu tele merrelke kupila sam niso lih pocen, je pa res, da potem pač ne rabi nobenih drugih. Vsaj mislmuser posted image

http://www.superge.si/html/svn/6388267-AA.shtml

A so ok?

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
16.10.2009 10:03:39   
Zvezdica
al pa tele.... http://www.superge.si/html/svn/4612380-AA.shtml

joj, k nikol ne vem, kaj bi blo najboljš :(

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
16.10.2009 10:08:45   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ne zakaj. Sej to je vajino stanovanje, naj razume da če morda visiš an wcju ti pač družba ne paše. Sploh pa če so vrata zaprta so z razlogomuser posted image

oooooo da nauš mislauser posted image to to se je zgodilo, da je dvakrat prnesla pošto...k je prvič kao neki založla, pa šele pol vidlauser posted image

a ni hecen to? da se grejo te igrce. tudi določene mame...moj recimo. Ker če oz ko bom bila (nekoč pač bom valjda tašča nekomu) bi lepo rekla, ojla draga snaha, a lahko pridem gor? veš full bi rada otroka vidla, al pa mal bi s tabo počvekala....al pa dolgčas mi je, a loh kaj pomagam, a lohka otroka peljem ven....mislim scenarijev taužnt :)

No, a bi bilo to težko?  ker potem tud ta na drugi strani ne sprejme tega kot vsiljivost, pač pa nekoga na obisk. In takrat naj bo tri ure pri tebi, ne pa da uletava vsakih pet min.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 16.10.2009 10:09:55 >

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
16.10.2009 10:08:48   
Anonimen
zvezdica če za zimo misliš, pol že druge, oz. kaj podobnega....taprve so absolutno prenizke, to mu bo ja skoz sneg notri letel za šuhuser posted image da ne govorim da so sploh predrage, glede na to da zimo mi ne zgledajo glih primerneuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3799
16.10.2009 10:09:56   
Anonimen
(nekoč pač bom valjda tašča nekomu)

ja moji pupi, tak da glej da se boš lepo obnašala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Otroci
Ela123

Koliko otrok si želite imeti?

1 (10%)

2 (32%)

3 (42%)

4 (10%)

5 (3%)

6 ali več (4%)

Število vseh glasov: 442

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!