|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
15.10.2009 20:37:20   
sonček33
Lovro ima tudi zelo rad polento. Meni se zdi, da skoz isto kuham. Mislim, sej v bistvu ne, sam že tole čez dan...sadje je itak tako omejeno - jabka, hruške, banane, slive user posted image ...mlečna kaša pa tut en dan riž, en dan polenta, pa ajda..pol smo pa že okol. Danes sem mu skuhala rdečo lećo+omako iz jajčevca +koleraba +korenje in je bil ful flekast potlej. Leča??? Jajčevec?????

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
15.10.2009 20:49:25   
khurde
krtekxx, poba je faca! pa še prav ima! user posted image

sonček, matr, da te razumem na en svoj način user posted image ma čez dobr teden prijateljica rd in časti eno predstavo v lj, pol pa se gre tradicionalno v orto bar... in zdej me sprašuje, a grem zraven na predstavo a ne, ker mora karte naročit, za naprej itak ve, da ne bom šla... je pa zvečer, tamala naj bi takrat spala itd., jaz bi po eni strani fuuuul šla, po drugi pa si kar predstavljam kričečega otroka, k ga fotr ne more pomirit drugače kot da ne prižge luči in jo totalno zbudi, mogoče še pet krogov z avtom zapelje itd. ... in ja, sem kar mal jezna na moške, ker oni bi to takoj zagrabili (pa ne, da bi bilo s tem kaj narobe)... me ženske pa kolebamo, pa si "ne upamo", pa najprej mislimo na otroka in njegovo počutje, ne ravno na svojo zabavo in sprostitev... in se mi zdi, da ta "jeza" prihaja ravno iz tega, ker vem, da bi on takoj šel (pa čeprav bi bila vesela zanj, da gre), meni se pa same "resne" misli po glavi motajo... v bistvu sem mu v določenih trenutkih slabosti fouš za egoizem user posted image ... ima svobodo, jaz pa lah še 20 let čakam (karikiram)

ploha, mene tut izključeni mobiteli znervirajo... čeprav sama ga imam pa zeeloooo redko pri sebi user posted image

dons sem ji kuhala blitvo+krompir+olivno olje. to ma ful rada. jaz si pa pol sam kak tofu, sejtan al pa "klobaso" popečem, pa je.

jaz po obrazu mažem pozimi, ko ima suho kožo. jo pa z (otroško) weledino kremo za obraz.

moja je bila pa dons cel dan neki jokava. prav en tak mali cmeravček. je imela očitno bolj občutljiv dan. user posted image mi je lubčkala roko, pa vmes kdaj pa kdaj mal ugriznila in sem ji vsakič odmaknila roko in rekla, da tega pač ne sme. in se je vsakič zarila z obrazom vame in začela prav jokat. user posted image pol sva se neki igrali, pa sem sedela na tleh, ona je šla dva metra stran in delala svoje, sem vstala in šla proti kuhinji (5 metrov stran), spet jok... isto pol z mojim... zajtrk in kosilo je jedla mal v stolčku, pol pa v naročju, ker drugače ni šlo... očitno je tak čudn dan za te male danes

jancci, moja tut z vsemi štirimi opleta, ko jo dam na postlo in vid, da bo dojenje-tajm user posted image

zimska vreča... še ne. je bila pa kupljena zraven vozička.

ploha, super za premike!user posted image

pa mimini špelci tut za vstajanje!user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
15.10.2009 20:49:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Zvezdica na tej piše za nego kože in zdravljenje manjših opeklin user posted image A je to ql?

jap, je za nego kože in manjše opekline. naš mali je ravno danes prijel "vroč"  pokrov, tulil je full, sem mu namazala in je  bilo v hipu bolje.

Sej pravm, jast mam to, pa tisto bebe, preizkušeno že pet let.

za opekline je zakon balanin olup. res! se brezveze sliš, ampak je ni kreme, ki bla boljš!

kar se decev tiče, moj tak še sam spat hodi domovuser posted image bi se res komot za samohranilko prjavlauser posted image

v vrtcu smo se mel fajn, sam mrzlo je blo k svina...drgač pa luštno, smo najprej tam v en breg rinili, da smo žetone dobili, pol smo si eno igrco pogledali, super so te naše vzgojiteljiceuser posted image pol smo pa žetone vnovčliuser posted image

kobacanje: jeeej meta zdej že skoraj obvlada...kr prekobaca neko razdaljo, in sem zelo vesela zanjo

user posted image user posted image user posted image jeeee...pridna pupa, da men kredibilnosti ne zbijauser posted image user posted image

Ulla s.p.: kako je pa kaj z Neotom?

user posted image kr uredu, dans nič pretresljivga, tud spi zaenkrt ok....kupla sem bepanten plus, k tist na nogi je kr u bistvu rana...bomo vidl zdej...

spet sem na sladoleduuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3753
15.10.2009 20:52:13   
Anonimen
jst bi šla pa na zztope jutruser posted image user posted image enkrt sem že bla in so raztural!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3754
15.10.2009 21:01:34   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

jst bi šla pa na zztope jutruser posted image user posted image enkrt sem že bla in so raztural!

js tut. nisem bla, ampak bi pa šla. mam take nostalgične spomine nanje, še iz otroštva, k jih moj padre posluša user posted image pa mi je blo zmer zanimiv une strice z bradami gledat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

khurde: ZS user posted image

enako user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
15.10.2009 21:03:51   
Ploha
sonček: pol pa povej kje pa kdaj bi ti najbol ustrezal pol bom pa vidla kako mam jst čs...do kam morm pridt? :)

kosilo: ajda, korenje (2 vrsti) brokoli, malo graha + zdenka sir.

desci in telefoni: ja itak da bom povedala...sicer mam pa govor že naštiman :) sabo ga ma, sam nekam ga je založu, ker ga je kolega tud klicov pa se tud ni javu...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
15.10.2009 21:12:51   
mimi30

enako....pa kakšen vozni park je bil pred halo, uf....veliko harlijev

evo, ulla jaz sem pisala, da ima špela suho kožo in lišaje po bedrcah, danes je pa dobila še rdeča lička in v pregibu nogic ornk velike fleke in po trebuščku ful pikicuser posted image ....spet sva probali skuto in to danes drugi dan, mogoče pa le ni samo suha koža ampak reakcija na skutouser posted image , sem ji pa dala navaden jogurt (zmešala s sadjem) pa ga noče, no po tistih dveh žličkah, ki jih je pojedla pa ni bilo nobene reakcije....a je možno, da bi bila samo skuta krivauser posted image

špela se samo vstaja in vstaja ob vsem kar vidi in je vse skupaj kar nevarno.....npr. prijela se je za nejčevo mizico, ki se je obrnila in vse z mizo vred je padlo na njo, enako se zgodi s stolčki, na noge se postavi ob škatli, ki je ful nizka in pol pade čez njouser posted image .....vglavnem nevarno je tole njeno vstajanje

joče, morm it

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
15.10.2009 21:16:30   
Anonimen
mimi to zna res bit reakcija na nekajuser posted image ma men ni nč jasno pr vsem tem...kr neki..

ja, to vstajanje je tkouser posted image jst včasih raj kr stran pogledamuser posted image pa čakam a bo dretjeuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3758
15.10.2009 21:18:08   
sonček33
plohca, sva na vezi

mimi joj...ma sej zgleda, da sekar nekaj pojavlja....jaz sem kar zmedena glede tele hrane. Držim pesti, da bo jutri že ok pa da ni alergija.

Q: Kolikokrat na teden pomijete po tleh?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
15.10.2009 21:23:27   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3760
15.10.2009 21:25:48   
sonček33
ulla zakaj se smeješ, vsak danuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
15.10.2009 21:28:45   
Zvezdica

posesamo enkrat na full, ponavadi nedelja zvečer in takrat tud pomijem s h2o, potem pa sproti kolikor znese popucamo.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
15.10.2009 21:32:50   
sonček33
no ulla, da nauš dol padla od režanja..sem samo kost vrgla..zato, ker jaz že 3 dni govorim sama sebi, danes večer bom pa pomila...no pa še nisem uspela...včeraj sva z malim posesala - to mu je še fajn, pomivat pa tut on ne marauser posted image

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 15.10.2009 21:34:09 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
15.10.2009 21:33:10   
Ploha

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o hvala ulla...sm mislna da sm sam jst ena svinja :) 1x/teden.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
15.10.2009 21:34:44   
sonček33
Bom pa jutr, oblubm kele gor, da bom.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
15.10.2009 21:36:28   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

o hvala ulla...sm mislna da sm sam jst ena svinja :) 1x/teden.....

meni niti to ne uspe več user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
15.10.2009 21:39:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

no ulla, da nauš dol padla od režanja..sem samo kost vrgla..zato, ker jaz že 3 dni govorim sama sebi, danes večer bom pa pomila...no pa še nisem uspela...včeraj sva z malim posesala - to mu je še fajn, pomivat pa tut on ne marauser posted image

ja jst posesam še, k tamal zad lazi...pomivanje je pa že zfuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3767
15.10.2009 21:39:01   
khurde

bom mojga vprašala, ma on čez pomivanje in sesanje oz. pometanje (je povsod parket/ploščice)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
15.10.2009 21:42:02   
khurde
nekje 1x/teden pomije, včas na 10 dni, včas 2x, odvisn. pometanje pa ene 3x na dan user posted image je prevzel, k je obupal nad mano user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
15.10.2009 22:03:36   
mimi30
včeraj sva z malim posesala - to mu je še fajn, pomivat pa tut on ne marauser posted image

midve sva tud včeraj sesaliuser posted image .....sam pomivanjeuser posted image ....1x na teden mi glih uspe s H2O -jem čez stanovanje it

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
15.10.2009 22:19:00   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: rubica

punce, a mate že vse zimske vreče za vozičke, če kakšne pa kje ste jih kupile, prosm povejte

točno to sem hotla vprašat user posted image

jaz jo imam original od vozička, je bila zraven.....za nejca sem imela pa od jane in je ful fajna, sem jo posodla in jo dobim nazaj

za mazat: imam še od lani neko nivejino za otroke za mraz in veter

Jaz se že en tedn borim z mislijo, da gre lubi dons ponoč za tri dni na prvenstvo. Sem globoko v sebi tolk čudn jezna nanj...češ me puščaš samo z malim. Pa mu itak privoščim, k se tko veseli, sam mu tega ne znam pokazat. Ma se prav bojim teh treh dni...

sonček saj smo vse približno iste...meni tud ni bilo prav, da je šel na jadranje po drugi strani sem mu pa privoščla, ker jaz tako ne bi šla (to je vedno bil in bo moški odklop)....vidva se bosta pa čist fajn imela in hitro bo minilo....ti samo naštudiraj kaj tvoj dragi ne dela oz. kam ne gre preveč rad (npr. obisk pri kakšni tvoji kolegici) in to vidva vse opravita v tem času, ko njega ne bo

mimi, dan mrtvih se bliža... tak čas pač... Jaz sem izgubila do zdaj samo 1 babico, ki sem jo imela res rada - ostali ljudje so pač umrli, ampak jih pač nisem imela tako rada.

ronja, tak je, da je ta moja babi živela v isti hiši pod nami in je bila edina babi oz. stari starš, ki sem jo imela....šele zdaj vidim kako uspešno je ene stvari držala na vajetih, da smo lahk normalno furali in kako grozno je če si tako bolan, sam sebe sit, pol pa še sitn ne smeš bit, ker takega te noben noče za družbo

kobacanje: jeeej meta zdej že skoraj obvlada.

user posted image user posted image user posted image   Meta

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
15.10.2009 22:55:09   
spetko
dober večer punce..

evo pijem čaj in se grejem..tukaj je zelo mrzel veter in lep sonček..vseeno za lepo za sprehod..
tudi jaz moram kupit kremo za veter/mraz...ker je tudi dobil neka rdeča lička..

zvezdica....no super,ti kr pokliči ko boš na obali...pa bomo šle giro di capodistria..user posted image
joj tvoj mali bo pravi žurer...a to se že zdej pripravlja za pol..user posted image ?

ulla user posted image za neota..pa da mu bo kremica pomagala...
a bi se ti dalo napisat še zame..sem dvojček in imam v luni vodnarja in asc devico (čeprav nisem vedla točne ure tam na tistem linku)

ronja...res si dobra da ti gre tako...da ne spiš ne ponoči in podnevi...upam da tvojo malo čimprej mine in da boš malo več spala..oz. tolko kolkor ti rabiuser posted image

mimi..user posted image za špelco, da pikice čimprej zginejo...pa user posted image za vstajanje..
tian tudi tako vstaja in še imamo stekleno mizo (jo bomo morali trenutno zamenjat) ker je res nevarna in moram bit ful oprezna...ko pa nekje drugje ustaja pa počakam če bo začel jokat in se ne bojim tolko...ker tudi on kr ustane in se čez prekucneuser posted image

ploha user posted image user posted image za meto...kmalu jo boš rabila lovit tam okoli...user posted image
ufff jaz tudi ful sovražim ko je izklopljen gsm..al pa ko mi ne javi da je zaglavu al šel na drink...pol pa men pobere od skrbi kaj se je zgodilo...

sonček33...ja probaj se z nečim ukvarjat kar ti je všeč...oz. delaj tisto kar ne moreš kadar je on zraven..pa ti bo čas prej minil..drugače pa te razumem popolnoma..
kar se tiče pomivanja tal...vsak dan s suho viledino krpo poberem prah...ene 2x na teden h2o..in 1x na teden sesalec...to je tko..povprečje..kdaj se zgodi da manj al pa več...user posted image

jaz pa sem začela z neko "dieto"..mislim niti ni dieta..ampak zvečer po 18h ne jem več..pa trebušnjake sem začela delat...ker to je too much..ker ne morem skoraj nič starega navlečt nase...pa še čez 1m in pol grem delatuser posted image user posted image ...pa lih ne morem v trenerki hodituser posted image

nič..grem se dat v horizontalo počasi..

lep večer ..pa upam da boste spale..

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
16.10.2009 7:51:22   
sonček33
Jutro!

Evo pa je nov dan.
Sva včeraj sestavila prenosno posteljico, pa jo imam zdej v dnevni....ej tole je pa malo lažje... ga imam vsaj kam odložit.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
16.10.2009 8:09:35   
krtekxx

Se trudim 1x na teden posesat in pomit, sam mi ne rata prav vsak teden. Ta hujše smeti sproti pometem ali posesam, ker ima Brita to navado, da se plazi potleh in vsako smet, ki jo najde, da v usta in proba pojest.
Dans je spet spala tako, da se je vsako uro hotela dojit. Berem uno knjigo Brez joka v spanje. Čez dan poskušam njena spanja podaljševat. Dalj pa še nisem prišla (v knjigi),.
Kak dan!!!! Jaz bi kar nekam na 2000+ šla občudovat barvo macesnov.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
16.10.2009 8:19:49   
mimi30
jutrouser posted image

o spanju ne bomuser posted image user posted image ....najboljše, da greva kar ven in da mrkne v vozičku, ker doma verjetno ne bo glih

penaste puzzle po tleh bo treba pospravit....ni več niti sekundo gor....so še samo za razstavljanje in razmetavanje

špela se igra na tleh in je mirna dokler ne odnesem riti v drug prostor, pol pa hitr v jamranje in za mano

krtekxx, o tej knjigi sem jaz tud že razmišljala, da vidim, če je not še kaj takšnega napisano kar bi lahko sprobali

nejc gre pa danes z vrtcem v pokrajinski muzej imajo abonma....no pa da vidimo, če ga bo to zanimalouser posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

spanje
tailor

ob kateri uri hodijo vaši otroci spat?

ob 19h (15%)

ob 20h (42%)

ob 21h (29%)

0b 22h (8%)

ob 23h (3%)

drugo (2%)

Število vseh glasov: 453

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!