khurde
|
krtekxx, poba je faca! pa še prav ima! sonček, matr, da te razumem na en svoj način ma čez dobr teden prijateljica rd in časti eno predstavo v lj, pol pa se gre tradicionalno v orto bar... in zdej me sprašuje, a grem zraven na predstavo a ne, ker mora karte naročit, za naprej itak ve, da ne bom šla... je pa zvečer, tamala naj bi takrat spala itd., jaz bi po eni strani fuuuul šla, po drugi pa si kar predstavljam kričečega otroka, k ga fotr ne more pomirit drugače kot da ne prižge luči in jo totalno zbudi, mogoče še pet krogov z avtom zapelje itd. ... in ja, sem kar mal jezna na moške, ker oni bi to takoj zagrabili (pa ne, da bi bilo s tem kaj narobe)... me ženske pa kolebamo, pa si "ne upamo", pa najprej mislimo na otroka in njegovo počutje, ne ravno na svojo zabavo in sprostitev... in se mi zdi, da ta "jeza" prihaja ravno iz tega, ker vem, da bi on takoj šel (pa čeprav bi bila vesela zanj, da gre), meni se pa same "resne" misli po glavi motajo... v bistvu sem mu v določenih trenutkih slabosti fouš za egoizem ... ima svobodo, jaz pa lah še 20 let čakam (karikiram) ploha, mene tut izključeni mobiteli znervirajo... čeprav sama ga imam pa zeeloooo redko pri sebi dons sem ji kuhala blitvo+krompir+olivno olje. to ma ful rada. jaz si pa pol sam kak tofu, sejtan al pa "klobaso" popečem, pa je. jaz po obrazu mažem pozimi, ko ima suho kožo. jo pa z (otroško) weledino kremo za obraz. moja je bila pa dons cel dan neki jokava. prav en tak mali cmeravček. je imela očitno bolj občutljiv dan. mi je lubčkala roko, pa vmes kdaj pa kdaj mal ugriznila in sem ji vsakič odmaknila roko in rekla, da tega pač ne sme. in se je vsakič zarila z obrazom vame in začela prav jokat. pol sva se neki igrali, pa sem sedela na tleh, ona je šla dva metra stran in delala svoje, sem vstala in šla proti kuhinji (5 metrov stran), spet jok... isto pol z mojim... zajtrk in kosilo je jedla mal v stolčku, pol pa v naročju, ker drugače ni šlo... očitno je tak čudn dan za te male danes jancci, moja tut z vsemi štirimi opleta, ko jo dam na postlo in vid, da bo dojenje-tajm zimska vreča... še ne. je bila pa kupljena zraven vozička. ploha, super za premike! pa mimini špelci tut za vstajanje!