Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 13:17:59
|
|
|
|
mimi30
|
dons mamo tetko jesen v vrtcuuser posted image čeprov je tok mrzlo....brrrr....sam ajd... fajn mi smo imeli tud za torek napovedan kostanjev piknik pa je odpadel, ker se je zdelo staršem preveč mrzlo ....tam 25°C bi bla idealna temperatura za kostanje zunaj pečt in za ta letni čas....pa še tak smo bili pridni in smo šli kostanje nabirat in nejc se je ful veselil
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 13:44:52
|
|
|
|
kiara24
|
ojla, kje je Pajo, nič se ne oglaša pa AQ tudi ne. No midve sva se potepali po KR, pa s kolegico sva šli na kavico.... nazaj grede mi je pa v vatu zaspala. Sedaj pa spi notri. No jaz jo imam oblečeno notri dolg rokav bodi+ majčka dolg rokav, žabice tanke+ nogavičke+ trenerka za ven pa enako samo da dam podložene hlačke+ valur sceno+ rutica, občasno pokrita z dekico. Vedno mrzle rokice kar mi sploh ni všeč. Smo pa malček prehlajeni kihamo in smrkamo in upam, da tako tudi ostane. Ven mi je pa ful smotan it k me je strah da jo bom še bolj prehladila. Šle bova samo danes pol popoldan k je sonček in upam, da danes ne bo pihalo. Ulla- upam, da je Neo kaj boljši. Zvezdica- baby tv Ronja- kako sploh lahko funkcijoniraš s tako mlao spanca meni se skegla. Petra- naša tudi ne mara vreče. Če jo pokrijem s kovtrom se pa skoz odkriva. No smo se že zbudil k me je ena klicala
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 13:48:06
|
|
|
|
Jancci
|
Še ena resničnostna od mojega velikega in pametnega sina: Jaz - kdo je pa teb bolj všeč: fantki ali punčke? On - živali! ej, dober je Pa še prav ima!!!! Bravo sine!! Vprašanje: a se vsi otroci enkrat SAMI odklopijo od zize??A obstajajo taki, ki bi bili do mature gor pripopani če jih nebi mi skenslali? K jest ne vem no.. moja je skos bolj nora nanjo. Ko sem jo zdele spat nesla je z vsemi 4imi brcala in vriskala zraven. Vrjetno jo kar kap rukne, če ji je nebi dala. Pa še neki.. a jih vse mažete z zaščitnimi kremami za mraz, veter? Kera je kej fajn krema za takle?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 14:12:18
|
|
|
|
mimi30
|
Vprašanje: a se vsi otroci enkrat SAMI odklopijo od zize??A obstajajo taki, ki bi bili do mature gor pripopani če jih nebi mi skenslali? K jest ne vem no.. moja je skos bolj nora nanjo. Ko sem jo zdele spat nesla je z vsemi 4imi brcala in vriskala zraven. Vrjetno jo kar kap rukne, če ji je nebi dala. user posted image zato pa vidiš al pa slišiš včasih kakšno mamico, ki ima 3. letnika na prsih ....moja je imela tudi zadnja dva dneva skor samo zizo, nč drugega ni hotla jest....upam, da bo dans boljše....mogoče ima kakšen poskok v rasti al pa samo večjo potrebo po crkljanju , kakšen zobek al pa katero drugo nelagodje , sej jih bo vse minilo....na maturancu si ne bodo želel mamine zize zraven, prej bodo kej druga pijuckal
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 15:23:45
|
|
|
|
ronja
|
ronja in zvezdica jaz se pa nočem iti z vama tole igro A dej no! Ne bodi zdaj party-braker! A bi katera imela Cerazette tabletke, imam 3 škatle pa jih ne potrebujem? že delata na 3jem? punce, a mate že vse zimske vreče za vozičke, če kakšne pa kje ste jih kupile, prosm povejte Moj PP Pramette ima eno tako zadevo itak že gor in jo imam gor - samo tisto ni nič zatesnjeno, sam lih tok da otroku v noge ne piha. Sem ji pa včeraj kupila eno ovčko (tako natur: nebeljeno, strojeno z rastlinskimi strojili, brez kemikalij) za v voziček, tak da ma to spodaj, tak da vsaj od spodaj ne piha. Bomo šli pa ta teden še po zimske pajacke itd... Sem naredila Ronji eno tako zadevo: v bistvu je bundica, ki ima spodnji del podaljšan v vrečo za noge - ful fajn zadeva, pa ful topla - to bo za pozimi. Za v voziček za te, ki še ne hodijo, je super. Ronja je niti ni uporabljala, ker je že hodila, taprvič je bilo pa zime prehitro konec . Bo pa za Lejlo super prišla. Lejla ma nogico 17 - očitno bo bolj po mamici (jaz mam 37, lubi pa 47... ja, big feet... hehe, je neki na tem ) Vprašanje: a se vsi otroci enkrat SAMI odklopijo od zize??A obstajajo taki, ki bi bili do mature gor pripopani če jih nebi mi skenslali? Obstajajo. Vsaj dve ziher . mimi, dobiš podatke, ko bom šla lahko v sobo (zdaj tam ronja spi in me ne spaviš s 4imi divjimi konji not!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 15:50:42
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: rubica punce, a mate že vse zimske vreče za vozičke, če kakšne pa kje ste jih kupile, prosm povejte točno to sem hotla vprašat pr men je tko, mam muro 3 (maxi cosi) pa mi una original foootmuffka ni všeč, pa bom probala kar quinijevo gor dat, k so lepše pa bolj uporabne, vsaj zdi se mi. Moram sprobat. Pa še neki.. a jih vse mažete z zaščitnimi kremami za mraz, veter? Kera je kej fajn krema za takle? bebe od johnsona (v mullerju se dobi) v taki kovinski škatlici roza z nekimi likci gor. Ta je najboljša ali pa bepanthen krema (tista z modro črtco). Sem ga parkrat z riboderminom pa ni blo v redu, full enih pikc dobi,
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 15.10.2009 15:51:58 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 16:27:23
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 Včeraj je minilo eno leto odkar je umrla moja babi .... ne moreš verjet, da ste ravno v tem času, ko sem jaz razmišljala kako je bilo lani, ko se je to vse skupaj dogajalo, ve tudi tukaj pisale o smrti bližnjih
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 16:39:31
|
|
|
|
farfala
|
nina166 ,kaj ti že delaš???? ronja neeeee, druge tabletke imam, mi je čisto v redu nenoseča bit Mi smo pa danes prvič zakurli, kak je fajn toplo . Mali je pa tečen za znoret , se dere, če ga oblačim za ven, se dere v vozičku, ko mu sonce posije v oči, se dere, če ga ne dvignem, se dere, če ne more (ne pustim) sam jest, se dere, ko mu delam flaško,se dere, ko ga brišem, se dere, ko mu nohte strižem, jesus .........Pa kaj je to?????? Samo nosit bi ga morala pa bi bil maksimalno zadovoljen Kaj je zdaj spet kak taka faza al kaj?????
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 16:49:34
|
|
|
|
ronja
|
Zakaj moj mlajši otrok NIČ NE SPI? Ok, saj ne rečem, ni tečna - hoče bit pa v rokah, ampak da mir, kot vidte lahko tipkam zraven - ampak - to ipak ni več normalno! Ne spi ponoči in ne spi praktično nič več podnevi! Že par dni! Zaspi za 10 minut in to je to - 1x na dan! Ampak dobesedno 10 minut, niti minute več, prej manj...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 16:50:22
|
|
|
|
ronja
|
Samo nosit bi ga morala pa bi bil maksimalno zadovoljen jp, pri nas je tako...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 16:54:36
|
|
|
|
sonček33
|
Ronja, vsaka ti čast. Jaz se že en tedn borim z mislijo, da gre lubi dons ponoč za tri dni na prvenstvo. Sem globoko v sebi tolk čudn jezna nanj...češ me puščaš samo z malim. Pa mu itak privoščim, k se tko veseli, sam mu tega ne znam pokazat. Ma se prav bojim teh treh dni...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 17:31:52
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 Včeraj je minilo eno leto odkar je umrla moja babi .... ne moreš verjet, da ste ravno v tem času, ko sem jaz razmišljala kako je bilo lani, ko se je to vse skupaj dogajalo, ve tudi tukaj pisale o smrti bližnjih mimi
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 17:32:38
|
|
|
|
ronja
|
Ma, sonček, super ti bo šlo, brez skrbi! Če ga ne folgaš, ga pa sem prinesi, meni se ne bo več nič poznalo - 2 al pa trije, hehe
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 17:40:46
|
|
|
|
ronja
|
mimi, dan mrtvih se bliža... tak čas pač... Jaz sem izgubila do zdaj samo 1 babico, ki sem jo imela res rada - ostali ljudje so pač umrli, ampak jih pač nisem imela tako rada. Od bližnjih samo njo. Ampak ona je ves čas nekje tu zraven: v mojem veselju do naravoslovja, v rokah, ko se mi mudi končat darilo ali čestitko, ki ga/jo delam in vem, da brez teh njenih "spretnih rok" to ne bi bilo mogoče v tem času, v tem, kako dekoriram sendvič... ona je tu . (baje sem ji ful podobna). ne vem, katera je že spraševala za šivanje: še 1x: jaz šivam SAMO IN IZKLJUČNO PONOČI, medtem, ko OBE spita. Sicer se ne da . Enkrat sem naredila ronji spodnje hlače medtem ko sta bili obe budni, ker ni imela več nobenih za oblečt, pa smo hotele ven na igrišče - samo sem orto poenostavila zadevo in bila v3 min. fertig
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 17:56:10
|
|
|
|
sonček33
|
joj ronja, tale je bila mal nizka...če ga ne folgam...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 18:22:46
|
|
|
|
Jancci
|
bepanthen krema (tista z modro črtco). Zvezdica na tej piše za nego kože in zdravljenje manjših opeklin A je to ql? Footmuf imam pa zraven vozička i nsem ga že namontirala+še ovčko zraven, pol ji pa zgoraj eno debelo jopco dam, ki ji je itak prevelika, da ima rokice notri , pa eno tanko bombažno kapico, pa je čist srečna. Je danes celo uro v vozičku zdržala.. še malo pela je..mammammmaaammmma Mimi
< Sporočilo je popravil Jancci -- 15.10.2009 18:26:51 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 20:00:37
|
|
|
|
ronja
|
joj ronja, tale je bila mal nizka...če ga ne folgam... Ma, to je bil hec. Jaz mam zadnje čase skoz občutek, da je ne folgam! Premalo spi, pa jaz z njo...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 20:06:22
|
|
|
|
Ploha
|
mimi: a lahko na seznamu popraviš, kobacanje 8m1t ja treba je bit natančen....pa 5 zobkov ma meta. kokr jst vs razumem, ki vam partnerji odhajajo za več dni od doma,...sploh ni fora, da ne bi zmogle otroka rihtat al jest ne vem kaj...ampak to da ga boste pač pogrešale (desca mislm ), da boste same....pol pa ne vem... sonček: lah greva na sokec, če ti bo kej hitreje čas minil?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 20:08:52
|
|
|
|
Zvezdica
|
Zvezdica na tej piše za nego kože in zdravljenje manjših opeklin user posted image A je to ql? jap, je za nego kože in manjše opekline. naš mali je ravno danes prijel "vroč" pokrov, tulil je full, sem mu namazala in je bilo v hipu bolje. Sej pravm, jast mam to, pa tisto bebe, preizkušeno že pet let.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 20:09:49
|
|
|
|
Ploha
|
kobacanje: jeeej meta zdej že skoraj obvlada...kr prekobaca neko razdaljo, in sem zelo vesela zanjo mam pa zdej druge skrbi...dec je šu s traktorjam nekam,...pa ga še kr ni nazaj...briga me če je pač kšnga srečov in da sta šla na pir...sam kaj pa če se mu je kej zgodil? Sam če bi se mu kej nardil...bi tako polcaji in ne vem kdo še klical domov...kokr mam izkušne mah sej bo minilo....pa še na telefonu mu je baterija crknla....eh, bo že...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 20:12:30
|
|
|
|
Zvezdica
|
kobacanje: jeeej meta zdej že skoraj obvlada...kr prekobaca neko razdaljo, in sem zelo vesela zanjo user posted image user posted image bravo naša "Tamlada" mam pa zdej druge skrbi...dec je šu s traktorjam nekam,. plohca, vse bo ok. Brez panike je reku Švejk
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 20:13:43
|
|
|
|
Zvezdica
|
mam pa zdej druge skrbi...dec je šu s traktorjam nekam,. pa sporoči ko bo prišel dam, da ga bomo skupinsko nakurle, da kwa se to prav, da okoli hodi brez mobitela, pa da tebe sekira
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 20:14:48
|
|
|
|
krtekxx
|
Sem globoko v sebi tolk čudn jezna nanj... Sonček, sej to je pa normalno, veš? Jaz sem vsakič, ko gre na bicikl ali pa kako drugo fajn reč zganjat, strašno jezna nanj! Folganje otrok: pismo, meni se tudi zdi da en zmorem. Manjka nam 2m visoka ograja okol bajte. Danes sem bila sama z vsemi in fantoma dovolim na trampolin ven...čez 2 minuti jih ni bilo nikjer več. Se derem kt ponorela v gmajno (Brita je glih probavala po stopnicah gor, ograjice pa še nimamo) in pol res prideta iz gmajne, k sta šla "enga jurčka iskat". Mislim... Ulla s.p.: kako je pa kaj z Neotom? Mazanje: jaz je nič ne mažem po obrazu, pa sva kar nekaj zunaj. če jo bom jo bom najbrž kar z riboderminom. Jaz na to kar malo ne mislim, saj tudi sama ne uporabljam nobene kreme razen za usta.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 20:22:24
|
|
|
|
sonček33
|
Ronja, ma sej vem, samo tako se je slišalo...pa itak mi ni treba dost, da sem tečna še bolj krtekxx, plohca hvala k razumeta. Plohca, morda pa res, samo kaj, ko se naš mali v avtu ne počuti ok... on joče po 2 minutah. Zdej je sicer mal boljše, ko je že v AS,a mpak prej je bial pa kriza na kvadrat. Pomoje se je v 8 mesecih, dokler ni dobil AS peljal z avtom ene 15x (na morje, na kliniko, ap ene dvakrat še tko) jaz pa več uporabljam bepanthen mazilo kot kremo ploha, sej bo prišel... veš tole s prazno abterijo al pa da mobitel doma pusti...to pa tudi emne mal jezi, ker pol imam vse scenarije v glavi...sam noben ni pozitiven kaj ste kuhale danes malim? ulla kako je neo?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 20:34:49
|
|
|
|
Zvezdica
|
kaj ste kuhale danes malim? polento je že dva dni, ker jo obožuje. Naš pa noče mesa, no je ga, sam bolj malo. Je če je spasirano, v kosščkih ga ne mara. nč ni po mami.
|
Ime za punčkotinči3Katero ime je najlepše?Viktorija (
9%)
Lia (
27%)
Ema (
29%)
Julija (
35%)
Število vseh glasov: 246Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!