Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ja meta ma tud kšn dan predn pride zob čisto ven, rdeča lička, prejšnič je clo mela neke fleke al pikce, kaj pa vem neo ma zdej če neki časa čist hrapava lička matr sumim da bo kaka alergija, sam pojma nimam na kaj dons sem pa opazla da se mu je še po rokah začelo delat tako....no, mamo posvetovalnico, pa bomo vidl kaj bo rekla....sam ko mu nič takega ne dajem, nič jajc, mleka....pšenica edin ma kr neki.... pa aja, kaj je blo dons na nogici, nad nartom, tam kjer je un pregib, v gubi notri se mu je malo vnelo...pa mu mažem skoz z riboderminom, pa se že porihta, pa spet na novo, pa k ga cote in zoknji tam ribajo, pa se mu luši pol, ma groza....sploh se nekak ne poceli, tko da zdej sem mu začela gazo gor devat, pa fajn namazat spodi...in dons ga prej zrihtam, mu namažem, pol sem ga pa kr tko dol dala, da se mu mal zrači, pa dam ulo na previjalno in še njo zrihtam...pol pa slučajno pogledam tamalga in me je kap skor k je sedel tam pa si praskal tam, prov tist histerično, čist not je padu, k en tak mali psiho, roko je mel že čist krvavo, nogico pa tud mislim, sej pol k sem umila ni tko grozn zgledalo, pač je poškodovana koža, pa k je praskov je zakrvavelo....sam k je blo pa vse krvavao, pa k je še z uno ihto čohal, me je pa kr stisnlo mal....
|