Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 10:10:38
|
|
|
|
sonček33
|
ronja in zvezdica jaz se pa nočem iti z vama tole igro
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 10:27:41
|
|
|
|
Jancci
|
Evo.. včeraj mami (jest ) dala otroka spat, ob enih ponoči je bilo tako dretje, da je vrjetno pol kranja v luft vrgla. Danes bomo ubrali drugo metodo. Neo bošček mali. Upam, da se čimprej zrihta. Greva zdej mal ven....
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 10:36:47
|
|
|
|
Anonimen
|
NORIM naš pravosodni sistem je za crknt, ma to so vsi za pred zid in za postrelit sem pa eno sodnico zdajle tak spovedla, da je reva jecljat začela, pol mi je pa slušalko dol poknla in pol bi večje plače radi, banda.... se opravičujem, če ktera dela v tam tak, se kr bolš počutim
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 10:40:55
|
|
|
|
khurde
|
dan, moja pa zadnje čase ubijalsko slabo spi... zbujanje non stop, jokcanje, premetavanje, nič ji ni prav... revček je... je pa dons tut ona za en čas zavzela alah pozo in se je tok časa, preden se je ulegla, okrog motovilila, da grem stavit, da je najdla smer meke ulla, isa ma tut taka hrapava lička zadnje dva tedna nekje, pa sem jo za foro par dni mazala s kremo (weledina otroška za mraz/veter) in je bilo bolje, zdej sem pa za neki dni nehala, pa ma spet hrapavo. tko da je možno, da ma neo od mraza, ker npr. jaz si vsako jutro namažem obraz s kremo, drugač mam totalno suho kožo, pozimi pa sploh in zgleda da ima tamala ob mrazu isto. drugač ma pa ona npr. pikice po obrazu tudi kadar je moj neobrit (99% časa) in jo žgečka z brado - takrat ma vedno rdeča lička, na začetku sva ugotavljala od česa bi lah bilo, zdej veva, da od žgečkanja. grem ven na mraz
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 10:54:54
|
|
|
|
Anonimen
|
sej to vem, da je lohk od mraza, sam men tole se ne zdi glih, pa sploh k res ni bil nek mraz do kak dan nazaj vsaj men se ni zdelo, oz. tist čas ko sma midva bla zun...jih pa jst zmeri mažem s to zaščitno kremo pred mrazom, mam afroditino, je ful fajna, kres tak film naredi, super je. pa še diši fajn nč še nism jedla dons zdele se mi pa kr tema dela....grem neki vržt vase....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 11:01:30
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ronja in zvezdica jaz se pa nočem iti z vama tole igro mi smo pa bili taki ponočnjaki prva dva meseca pa upam, da se ne ponovi A bi katera imela Cerazette tabletke, imam 3 škatle pa jih ne potrebujem? ulla pa s čim se vse ti zdaj ukvarjaš - duhovi, šolstvo, sodstvo... pa kar izpraši jim rit, si zaslužijo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 11:07:17
|
|
|
|
Anonimen
|
farfala jst sem še huj k rebeka dremelj joj kok je sitn tamau vn ne morma, kličem k kreten na geodetsko, pa ne dvigne bo še njim treba kaj povedat, sem glih prave volje tko da če ma ktera kako željo ozmerjat kogarkoli iz javne uprave, lohk pove
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 11:07:32
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Naši 3-je otroci gledajo DVD A je to in se režijo ko pohani mački. Oči (spet) kolesari. Je pa bil skoraj 1 teden pridno vse popoldneve doma, ker je bicikl polomu. To me je spomnilo nekoliko na to, kako sem jaz fotru kosilnico kvarila, ko sem bila ene 7 stara - da mi ni bilo treba sena spravljat. Mogoče velja kdaj uporabit to idejo...če bo prehudo. to si pa velja zapomnit KM: jaz sem ji ga že dala ene 3x, ampak zelo malo. S čokolešnikom. Ni ji reveč všeč, tako kot ji pač nobena stvar za jest ni preveč všeč. Rada bi videla, da bi bila kdaj tako navdušena nad hrano kot je Samo na fotkah, ki jih je Farfala dala na FB. pa saj je v redu Brita, pa še nikol ne bo jamrala tako kot nekatere od nas , da ima preveč kil, veš kaka frajerka bo Mraz: sem spet zimsko vrečo namontirala na vozicek. Za torek nam obetajo sneg. Aja, še to, danes je pri nas bil mraz - ampak to ni tak problem kot res zelo močan veter. pri nas je isto, ledeni veter
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 11:10:24
|
|
|
|
petra88
|
dan! midva sva že bila zunaj, matr je mrz. sm šla gledat: 5 stopinj, brrrrr. sva šla po kruh in bepanten. naš je tud čist flekast, rdečo rit ima, pa mozoljčke po licih. in to glih pred pregledom v bolnici. ga bom danes bolj z bepantenom mazala, sem tudi jaz ugotovila, da je boljši kot ribodermin. oblačenje: notri je oblečen v bodi in hlače + nogavičke ali pa žabe. za ven sem ga zjutraj oblekla v bodi, majčka, žabe, podložene hlače, nogavice, copatke, bunda in kapa. popoldne ko je dobrih 10°pa bodi, hlače, nogavice, copate in malo debelejšo jopo s kapuco. pa je zmeraj topel, samo lička in rokice ma mrzle, to jih imam pa tudi jaz. nočem prehitro začet oblačit, ker nevem kaj mu bom pa pozimi oblačla... za spat mu dam pa bodi z dolgimi rokavi in tanek pajacek, brez stopalk, čez pa pokrijem z rjuho. enkrat sm ga dala v vrečo je skoraj znorel, ker mu ne paše če ga kje kaj ovira. khurde naš je tud zmeraj čist rdeč oz pikast ko ga moj z brado žgečka. sam smeji se pa tud pa tud hitro izginejo pikice. ulla boga sodnica, sej ji ni druzga ostalo kot da je vrgla slušalko dol včeraj sva bila u qlandiji, sem kupila Davidu ene kao allstarke, take kosmate, za pozimi in ene nogavice, ki majo čez cel podplat gumo da ne drsi. farfala kolk je faca Samo na fotkah! Mate pa zmeraj zanimiva hranjenja
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 11:12:33
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 farfala jst sem še huj k rebeka dremelj to pa res
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 11:18:19
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra88 khurde naš je tud zmeraj čist rdeč oz pikast ko ga moj z brado žgečka. sam smeji se pa tud pa tud hitro izginejo pikice. pri nas je isto, ga skoz gnjavim, naj se obrije včeraj sva bila u qlandiji, sem kupila Davidu ene kao allstarke, take kosmate, za pozimi in ene nogavice, ki majo čez cel podplat gumo da ne drsi. jaz pa na ebayu iščem ene take kosmate skornje, petra, kolk si dala? farfala kolk je faca Samo na fotkah! Mate pa zmeraj zanimiva hranjenja uf to pa res, včeraj je polento hotel jest sam , ma pol ure sem še potem čistila kuhinjo, njega in sebe zakaj pa morate k zdravniku?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 11:29:00
|
|
|
|
petra88
|
v pikapolonici sm jih kupila, 10evrov so bili. včeraj sem dobila katalog domov, notri so, na internetu pa jih zdaj ne najdem. hehe, jst ga kar v lijak nesem v takih primerih pa ga tam spucam. čeprov taki še nismo bili k zdravniku greva na kontrolo zaradi šuma na srčku in zaradi kože, ker je večino časa bolj ali manj rdeč pod koleni. david spet smrči.a vaši tud?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 11:31:03
|
|
|
|
rubica
|
punce, a mate že vse zimske vreče za vozičke, če kakšne pa kje ste jih kupile, prosm povejte
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 11:33:49
|
|
|
|
rubica
|
gaja ne smrči ulla tut jaz moram na amis poklicat pa jih spet poslat v pm, sem tut prave volje- neprespana malčica spi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 11:39:02
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra88 v pikapolonici sm jih kupila, 10evrov so bili. včeraj sem dobila katalog domov, notri so, na internetu pa jih zdaj ne najdem. aha, te sem pa vidla, samo imajo le do št. 19 k zdravniku greva na kontrolo zaradi šuma na srčku in zaradi kože, ker je večino časa bolj ali manj rdeč pod koleni. držim pesti david spet smrči.a vaši tud? naš ne, to mi še manjka
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 11:43:05
|
|
|
|
petra88
|
mi pa z amisom ful zadovoljni farfala kolk pa ima Samo veliko nogo? jst sm kupila 19, pa so mu še za en prst preveliki
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 11:45:10
|
|
|
|
farfala
|
petra zdaj ima št, 20 plus debeli zokni, pa že rabiš 21
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 11:47:54
|
|
|
|
petra88
|
uff mi smo še daleč od 21 tud če ma žabe in nogavice oblečene
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 11:47:54
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: rubica punce, a mate že vse zimske vreče za vozičke, če kakšne pa kje ste jih kupile, prosm povejte imamo zimsko vrečo, mu je verjetno sedaj premala, moram sprobat, kot novorojenček je bil celi not, zdaj bi pa mogoče bila dovolj velika za nogice pokrit, nevem , kupili v A
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 12:03:42
|
|
|
|
nina166
|
Dan! Sem bla že pridna...sem že plače nakazala...zdaj pa še vas malo preberem. IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 špela se je pa vstala ob kavču spletko naša ponoči še vedno ziza...enih desetkrat na noč Kak je luškan tvoj sonček ulla za vas...naj zobki čimprej pokukajo na plano...pa da se koža čimprej zrihta...bošček mali...mogoče res najboljše, da namažeš z bepantholom, mogoče bo pa pomagal rubica jaz sem zimsko vrečo kupla zraven vozička...je pa voziček mel že Domen...je pa ful fajna tako da ti priporočam, da jo nabaviš za vse, ki ste ponoči slabo spale...vključno z mano
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 12:10:40
|
|
|
|
krtekxx
|
Ulla, jaz bi te gotovo rabila parkrat na leto. Pa katera druga tud, če združiš z astrologijo lahko res odpreš s.p. Mi spet delamo D vitamin. Jaz sem z račkotom pred hišo, da ni Brita sama v družbi mačke. Je pa v zaveterju na soncu prijetno lepo. Še ena resničnostna od mojega velikega in pametnega sina: Jaz - kdo je pa teb bolj všeč: fantki ali punčke? On - živali!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 12:57:18
|
|
|
|
Anonimen
|
, če združiš z astrologijo lahko res odpreš s.p. pa pol namest vedeževalka, odprem nap.izdovalka s.p. brihtn je tale tvoj pob, ni kej juho kuham - tako k greš s koso v vrt za njo dons mamo tetko jesen v vrtcu čeprov je tok mrzlo....brrrr....sam ajd...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 13:11:54
|
|
|
|
mimi30
|
dan midve sva iz trgovine...nakuple vse potrebno za kosilo (segedin), zdaj bom pa počas dala kuhat....stvari oz. vrečke sem kr na tla odložla zdaj pa špela lepo vse ven zlaga sortiranje smeti: jaz lepo zbiram papir na hodniku in grem danes ven in si mislim kak je moj priden, ker je vse v keson čez cesto nesel ....in pol ugotovim, da je vse skupaj lepo kr v naše komunalne odpadke vsipal ....ne morš verjet no, jaz tle gor vse lepo ločujem on pa dol nosi in vse v eno kanto sipa....kot, da že ni dovolj, da se iz bloka vedno derejo, ker papir tja nosim oni so prepričani, da so ti zbiralniki samo njihovi Včeraj je minilo eno leto odkar je umrla moja babi .... ne moreš verjet, da ste ravno v tem času, ko sem jaz razmišljala kako je bilo lani, ko se je to vse skupaj dogajalo, ve tudi tukaj pisale o smrti bližnjih kiara, kako uspavanje?...ti se to zraven nje v veliko posteljo vležeš al kako? ulla, moja dva imata tudi takšno kožo in to oba od tega, ker je koža tako suha....v banjico jima dajem par kapljic olja in mažem jih z A-dermo....ima pa zdaj špela po bedrci in prsnem košu prav tako kot lišaj in tudi lička ima od danes zjutraj rdeča.... za neo-ta, da čim prej mine....če boš z bepantenom mazala pa kr z navadnim, plus je bol za rane (kraste, udrgnine) zvezdica in vse ostale tole z nespanjem je pa res kriza .....pol je pa že naša varjanta boljša, ko je pač celo noč na zizi in zraven spi, nimam kaj jamrat ulla pa s čim se vse ti zdaj ukvarjašuser posted image - duhovi, šolstvo, sodstvo... pa kar izpraši jim rit, si zaslužijo je kot en multipraktik
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 15.10.2009 13:15:22
|
|
|
|
mimi30
|
Še ena resničnostna od mojega velikega in pametnega sina: Jaz - kdo je pa teb bolj všeč: fantki ali punčke? On - živali! ej, dober je
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
ksenciste zadovoljni s svojim življenjem?
partner, stanovanje, otroci, služba, prosti čas?da zelo zadovoljen/a (
40%)
da zadovoljen/a (
27%)
še kar zadovoljen/a (
27%)
nezadovoljen/a (
5%)
zelo netadovoljen/a (
1%)
Število vseh glasov: 224Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!