|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
15.10.2009 10:10:38   
sonček33
ronja in zvezdica jaz se pa nočem iti z vama tole igrouser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
15.10.2009 10:27:41   
Jancci
Evo.. včeraj mami (jest ) dala otroka spat, ob enih ponoči je bilo tako dretje, da je vrjetno pol kranja v luft vrgla. user posted image user posted image user posted image user posted image Danes bomo ubrali drugo metodo. user posted image

Neo bošček mali. user posted image user posted image Upam, da se čimprej zrihta.

Greva zdej mal ven....

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
15.10.2009 10:36:47   
Anonimen
NORIM user posted image user posted image user posted image

naš pravosodni sistem je za crknt, ma to so vsi za pred zid in za postrelituser posted image

sem pa eno sodnico zdajle tak spovedla, da je reva jecljat začela, pol mi je pa slušalko dol poknlauser posted image user posted image user posted image

in pol bi večje plače radi, banda....

se opravičujem, če ktera dela v tamuser posted image

tak, se kr bolš počutimuser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3703
15.10.2009 10:40:55   
khurde
dan,

moja pa zadnje čase ubijalsko slabo spi... zbujanje non stop, jokcanje, premetavanje, nič ji ni prav... revček je... je pa dons tut ona za en čas zavzela alah pozo in se je tok časa, preden se je ulegla, okrog motovilila, da grem stavit, da je najdla smer meke user posted image

ulla, isa ma tut taka hrapava lička zadnje dva tedna nekje, pa sem jo za foro par dni mazala s kremo (weledina otroška za mraz/veter) in je bilo bolje, zdej sem pa za neki dni nehala, pa ma spet hrapavo. tko da je možno, da ma neo od mraza, ker npr. jaz si vsako jutro namažem obraz s kremo, drugač mam totalno suho kožo, pozimi pa sploh in zgleda da ima tamala ob mrazu isto. drugač ma pa ona npr. pikice po obrazu tudi kadar je moj neobrit (99% časa) in jo žgečka z brado - takrat ma vedno rdeča lička, na začetku sva ugotavljala od česa bi lah bilo, zdej veva, da od žgečkanja.

grem ven na mraz

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
15.10.2009 10:54:54   
Anonimen
sej to vem, da je lohk od mraza, sam men tole se ne zdi glih, pa sploh k res ni bil nek mraz do kak dan nazajuser posted image vsaj men se ni zdelo, oz. tist čas ko sma midva bla zun...jih pa jst zmeri mažem s to zaščitno kremo pred mrazom, mam afroditino, je ful fajna, kres tak film naredi, super je. pa še diši fajnuser posted image

nč še nism jedla donsuser posted image zdele se mi pa kr tema dela....grem neki vržt vase....

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3705
15.10.2009 11:01:30   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ronja in zvezdica jaz se pa nočem iti z vama tole igrouser posted image

mi smo pa bili taki ponočnjaki prva dva meseca pa upam, da se ne ponovi

A bi katera imela Cerazette tabletke, imam 3 škatle pa jih ne potrebujem?

ulla pa s čim se vse ti zdaj ukvarjašuser posted image - duhovi, šolstvo, sodstvo... pa kar izpraši jim rit, si zaslužijo

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
15.10.2009 11:07:17   
Anonimen
farfala jst sem še huj k rebeka dremeljuser posted image user posted image

joj kok je sitn tamauuser posted image vn ne morma, kličem k kreten na geodetsko, pa ne dvigneuser posted image bo še njim treba kaj povedat, sem glih prave voljeuser posted image tko da če ma ktera kako željo ozmerjat kogarkoli iz javne uprave, lohk poveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 3707
15.10.2009 11:07:32   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Naši 3-je otroci gledajo DVD A je to in se režijo ko pohani mački. Oči (spet) kolesari. Je pa bil skoraj 1 teden pridno vse popoldneve doma, ker je bicikl polomu. To me je spomnilo nekoliko na to, kako sem jaz fotru kosilnico kvarila, ko sem bila ene 7 stara - da mi ni bilo treba sena spravljat. Mogoče velja kdaj uporabit to idejo...če bo prehudo.

user posted image user posted image user posted image to si pa velja zapomnituser posted image

KM: jaz sem ji ga že dala ene 3x, ampak zelo malo. S čokolešnikom.  Ni ji reveč všeč, tako kot ji pač nobena stvar za jest ni preveč všeč. Rada bi videla, da bi bila kdaj tako navdušena nad hrano kot je Samo na fotkah, ki jih je Farfala dala na FB.

pa saj je v redu Brita, pa še nikol ne bo jamrala tako kot nekatere od nasuser posted image , da ima preveč kil, veš kaka frajerka bouser posted image

Mraz: sem spet zimsko vrečo namontirala na vozicek. Za torek nam obetajo sneg.
Aja, še to, danes je pri nas bil mraz - ampak to ni tak problem kot res zelo močan veter.

pri nas je isto, ledeni veter

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
15.10.2009 11:10:24   
petra88
dan!
midva sva že bila zunaj, matr je mrz. sm šla gledat: 5 stopinj, brrrrr. sva šla po kruh in bepanten. naš je tud čist flekast, rdečo rit ima, pa mozoljčke po licih. in to glih pred pregledom v bolnici. ga bom danes bolj z bepantenom mazala, sem tudi jaz ugotovila, da je boljši kot ribodermin.

oblačenje: notri je oblečen v bodi in hlače + nogavičke ali pa žabe. za ven sem ga zjutraj oblekla v bodi, majčka, žabe, podložene hlače, nogavice, copatke, bunda in kapa. popoldne ko je dobrih 10°pa bodi, hlače, nogavice, copate in malo debelejšo jopo s kapuco. pa je zmeraj topel, samo lička in rokice ma mrzle, to jih imam pa tudi jaz. nočem prehitro začet oblačit, ker nevem kaj mu bom pa pozimi oblačla...
za spat mu dam pa bodi z dolgimi rokavi in tanek pajacek, brez stopalk, čez pa pokrijem z rjuho. enkrat sm ga dala v vrečo je skoraj znorel, ker mu ne paše če ga kje kaj ovira.

khurde našuser posted image je tud zmeraj čist rdeč oz pikast ko ga moj z brado žgečka. sam smeji se pa tuduser posted image pa tud hitro izginejo pikice.

ulla boga sodnica, sej ji ni druzga ostalo kot da je vrgla slušalko dol user posted image

včeraj sva bila u qlandiji, sem kupila Davidu ene kao allstarke, take kosmate, za pozimiuser posted image in ene nogavice, ki majo čez cel podplat gumo da ne drsi.

farfala kolk je faca Samo na fotkah! Mate pa zmeraj zanimiva hranjenja user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
15.10.2009 11:12:33   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

farfala jst sem še huj k rebeka dremeljuser posted image user posted image

to pa res user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
15.10.2009 11:18:19   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: petra88

khurde našuser posted image je tud zmeraj čist rdeč oz pikast ko ga moj z brado žgečka. sam smeji se pa tuduser posted image pa tud hitro izginejo pikice.

pri nas je isto, ga skoz gnjavim, naj se obrijeuser posted image

včeraj sva bila u qlandiji, sem kupila Davidu ene kao allstarke, take kosmate, za pozimiuser posted image in ene nogavice, ki majo čez cel podplat gumo da ne drsi.

jaz pa na ebayu iščem ene take kosmate skornje, petra, kolk si dala?

farfala kolk je faca Samo na fotkah! Mate pa zmeraj zanimiva hranjenja user posted image

uf to pa res, včeraj je polento hotel jest samuser posted image , ma pol ure sem še potem čistila kuhinjo, njega in sebe

zakaj pa morate k zdravniku?

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
15.10.2009 11:28:14   
rubica
http://bibaleze.si/clanek/starsi/prizgimo-svecke-za-vse-umrle-otroke.html

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
15.10.2009 11:29:00   
petra88
v pikapolonici sm jih kupila, 10evrov so bili. včeraj sem dobila katalog domov, notri so, na internetu pa jih zdaj ne najdem.

hehe, jst ga kar v lijak nesem v takih primerih pa ga tam spucam. čeprov taki še nismo bili user posted image

k zdravniku greva na kontrolo zaradi šuma na srčku in zaradi kože, ker je večino časa bolj ali manj rdeč pod koleni.

david spet smrči.a vaši tud?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
15.10.2009 11:31:03   
rubica
punce, a mate že vse zimske vreče za vozičke, če kakšne pa kje ste jih kupile, prosm povejte 

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
15.10.2009 11:33:49   
rubica
gaja ne smrči user posted image

ulla tut jaz moram na amis poklicat pa jih spet poslat v pm, sem tut prave volje- neprespana

malčica spi user posted image user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
15.10.2009 11:39:02   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: petra88

v pikapolonici sm jih kupila, 10evrov so bili. včeraj sem dobila katalog domov, notri so, na internetu pa jih zdaj ne najdem.

aha, te sem pa vidla, samo imajo le do št. 19user posted image

k zdravniku greva na kontrolo zaradi šuma na srčku in zaradi kože, ker je večino časa bolj ali manj rdeč pod koleni.

držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

david spet smrči.a vaši tud?

naš ne, to mi še manjkauser posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
15.10.2009 11:43:05   
petra88
mi pa z amisom ful zadovoljni user posted image

farfala kolk pa ima Samo veliko nogo? jst sm kupila 19, pa so mu še za en prst preveliki

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
15.10.2009 11:45:10   
farfala
petra zdaj ima št, 20 plus debeli zokni, pa že rabiš 21

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
15.10.2009 11:47:54   
petra88
uff mi smo še daleč od 21 user posted image tud če ma žabe in nogavice oblečene

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
15.10.2009 11:47:54   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: rubica

punce, a mate že vse zimske vreče za vozičke, če kakšne pa kje ste jih kupile, prosm povejte 

imamo zimsko vrečo, mu je verjetno sedaj premala, moram sprobat, kot novorojenček je bil celi not, zdaj bi pa mogoče bila dovolj velika za nogice pokrit, nevemuser posted image , kupili v A

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
15.10.2009 12:03:42   
nina166
Dan!

Sem bla že pridna...sem že plače nakazala...zdaj pa še vas malo preberem.

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30
špela se je pa vstala ob kavču user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

spletko naša ponoči še vedno ziza...enih desetkrat na noč user posted image  Kak je luškan tvoj sonček user posted image  user posted image  user posted image

ulla user posted image  user posted image  za vas...naj zobki čimprej pokukajo na plano...pa da se koža čimprej zrihta...bošček mali...mogoče res najboljše, da namažeš z bepantholom, mogoče bo pa pomagal

rubica jaz sem zimsko vrečo kupla zraven vozička...je pa voziček mel že Domen...je pa ful fajna tako da ti priporočam, da jo nabaviš

user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse, ki ste ponoči slabo spale...vključno z mano user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
15.10.2009 12:10:40   
krtekxx
Ulla, jaz bi te gotovo rabila parkrat na leto. Pa katera druga tud, če združiš z astrologijo lahko res odpreš s.p.
Mi spet delamo D vitamin. Jaz sem z račkotom pred hišo, da ni Brita sama v družbi mačke. Je pa v zaveterju na soncu prijetno lepo.
Še ena resničnostna od mojega velikega in pametnega sina: Jaz - kdo je pa teb bolj všeč: fantki ali punčke? On - živali!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
15.10.2009 12:57:18   
Anonimen
, če združiš z astrologijo lahko res odpreš s.p.

pa pol namest vedeževalka, odprem nap.izdovalka s.p.user posted image user posted image user posted image

brihtn je tale tvoj pob, ni kejuser posted image

juho kuham - tako k greš s koso v vrt za njouser posted image

dons mamo tetko jesen v vrtcuuser posted image čeprov je tok mrzlo....brrrr....sam ajd...

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 3723
15.10.2009 13:11:54   
mimi30
danuser posted image

midve sva iz trgovine...nakuple vse potrebno za kosilo (segedin), zdaj bom pa počas dala kuhat....stvari oz. vrečke sem kr na tla odložla zdaj pa špela lepo vse ven zlagauser posted image

sortiranje smeti: jaz lepo zbiram papir na hodniku in grem danes ven in si mislim kak je moj user posted image priden, ker je vse v keson čez cesto neseluser posted image ....in pol ugotovim, da je vse skupaj lepo kr v naše komunalne odpadke vsipaluser posted image ....ne morš verjet no, jaz tle gor vse lepo ločujem on pa dol nosi in vse v eno kanto sipa....kot, da že ni dovolj, da se iz bloka vedno derejo, ker papir tja nosimuser posted image oni so prepričani, da so ti zbiralniki samo njihoviuser posted image

Včeraj je minilo eno leto odkar je umrla moja babi user posted image .... ne moreš verjet, da ste ravno v tem času, ko sem jaz razmišljala kako je bilo lani, ko se je to vse skupaj dogajalo, ve tudi tukaj pisale o smrti bližnjih

kiara, kako uspavanje?...ti se to zraven nje v veliko posteljo vležeš al kako?

ulla, moja dva imata tudi takšno kožo in to oba od tega, ker je koža tako suha....v banjico jima dajem par kapljic olja in mažem jih z A-dermo....ima pa zdaj špela po bedrci in prsnem košu prav tako kot lišaj in tudi lička ima od danes zjutraj rdeča....user posted image za neo-ta, da čim prej mine....če boš z bepantenom mazala pa kr z navadnim, plus je bol za rane (kraste, udrgnine)

zvezdica in vse ostale tole z nespanjem je pa res krizauser posted image .....pol je pa že naša varjanta boljša, ko je pač celo noč na zizi in zraven spi, nimam kaj jamrat

ulla pa s čim se vse ti zdaj ukvarjašuser posted image - duhovi, šolstvo, sodstvo... pa kar izpraši jim rit, si zaslužijo

je kot en multipraktik user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
15.10.2009 13:15:22   
mimi30
Še ena resničnostna od mojega velikega in pametnega sina: Jaz - kdo je pa teb bolj všeč: fantki ali punčke? On - živali!

user posted image user posted image user posted image ej, dober jeuser posted image user posted image user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

ksenci

ste zadovoljni s svojim življenjem? partner, stanovanje, otroci, služba, prosti čas?

da zelo zadovoljen/a (40%)

da zadovoljen/a (27%)

še kar zadovoljen/a (27%)

nezadovoljen/a (5%)

zelo netadovoljen/a (1%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!