|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
14.10.2009 12:11:30   
uršika***
pa je sam v tankem bodiju brez rokavov in tanki pižamci oz pajacku, pa ene zokne...

odstran body pa zokne, če je v vreči

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
14.10.2009 12:17:09   
krtekxx
Ulla, zjutri je blo 3, zdej je 8. Ej, jaz sploh ne morem pisat, k skoz neki hoče...
Kosilo: ričet.

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
14.10.2009 12:47:30   
Anonimen
a mislte da če naredim une skutne cmoke ( marelične) brez jajc, da mi bojo razpadliuser posted image k bi jih tamaumu dala za južno tud, sam nekak brez jajcuser posted image al bi mu dala z user posted image al bi dala sam rumenjake not (sam to je pomoje brezveze, k glih beljak najbolj veže) user posted image

da ne bo revež spet kr zelenjavno čorbo jeduuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 3653
14.10.2009 13:08:56   
mimi30
ulla, probi najprej naredit sam z rumenjakom pa vzam za en cmok pregnetene mase vstran pol pa dodaj še beljake, če se ti bo zdel, da se ne drži skup

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
14.10.2009 13:09:20   
mimi30

PREHITEVALČKI

ime:                ime :   MERE                          ŠT.ZOB                   

19.12.08

AFRICAN QUEEN     NOAH  3090g    50 cm

31.12.08 
M*O*J*C*A               MEDEA  3580g     48 cm  user posted image 5M user posted image 7M1T;2 user posted image 7M
                                             8470/71 - 9M        user posted image 6M
user posted image TUKAJ SMO

user posted image user posted image

03.01.09
OLJICA                    FILIP    3450g    52 cm    
RONJA                     LEJLA   3520g    53 cm

04.01.09
KRTEKXX                 BRITA   3390g    54 cm       2
                                        5750g/62cm-3M

06. 01. 09

SAŠA78                    ANŽE   4210g    53 cm

09.01.09

SPETKO         TIAN     3650g   54cm          user posted image 5M3Tuser posted image 8M3T; user posted image 6M3T
                                 5200g/61cm-2M
                                 7100/76cm-5M        
user posted image 7M1T user posted image 8M3T
                                 7850/81 - 7,5M
10.01.09
FARFALA              SAMO     4650g   54cm          user posted image 6M;user posted image 8M user posted image 6M2T 
                                        8800g/72cm-6M        user posted image 6M3T user posted image 7M

12.01.09
NIIA                     OSKAR   3740g     54 cm     user posted image 4M3T;8 user posted image 5M3Tuser posted image 6M
                                    7300g/67cm-3M
                                    9500/81 - 8M      user posted image 6M1Tuser posted image 6M2Tuser posted image 7M2T

16.01.09
RUBICA                GAJA     3650g   53cm  user posted image 5M2Tuser posted image 6M3T
                     8000/72 - 8M      user posted image 6M2T user posted image 7M
17.01.09
PETRA88         DAVID    3380g   54 cm  user posted image 8M1T user posted image 6M user posted image 6M2T
                                    5350g/59cm  user posted image 8M3T

19.01.09
SNIKOLINA    ANŽE    4340g    54 cm   user posted image 6M3T  user posted image 3M;8
                                                         user posted image 7M user posted image 6M2T 
KIARA24
          KLARA    3260g   54 cm user posted image 4M2T  user posted image 5M;4 user posted image 6M
                                  8100/72 -7M   
                                                         user posted image 6M  user posted image 7M

20.01.09
JANCCI                  META     3240g   52 cm  user posted image 5M2T user posted image 6M;6 user posted image 7M
                                        7475/69 - 7,5M  
                                                            user posted image 7M    
21.01.09
NINA166            DAŠA   3200g   51 cm    user posted image 5M  user posted image 6M;4 user posted image 6M3T
                                   6960/68 - 7M           
24.01.09
PAJO                      ŽANA    2890g    51 cm         
URŠIKA***           ALEN    4200g    52 cm    user posted image 4M2Tuser posted image ;2user posted image 6M2T
                                       8850/75-8M2T     user posted image 5M2T           

25.01.09
ULLA80                NEO      3420g    48 cm    user posted image 6M  user posted image 6M;2  user posted image 5M2T
                                                                 user posted image 6M2T 
27.01.09
BARBA                   TINE        3860g     55 cm   user posted image 7M2T user posted image 5M2Tuser posted image 8M
                                           5200g/59cm-2M  
                                           8255/71 - 7,5M  user posted image 8M2T

29.01.09
YELCI             KIKI        3500g     50 cm    user posted image 4Muser posted image 6M3T;2 user posted image 6M
                                   8200g/70cm-7M     user posted image 6M2T user posted image 7M

30.01.09
TJASSSA                 NELI       3800g      54 cm       
KHURDE                  ISA        3735g  53 cm  user posted image 6M2Tuser posted image 7M1T user posted image 5M2T 
                                         7740/68 - 7M    user posted image 6M1T   user posted image 6M1T
CRTKA                    ALJAŽ      3430g     52 cm  user posted image 6Muser posted image 7M;2 user posted image 5M3T 
                                             8200/67 - 6M   user posted image 6M2T   user posted image 7M

31.01.09
SONČEK33          LOVRO      3820g   54 cm    user posted image 7M  user posted image 7M

NEA                       ERIK         3940g   52 cm  user posted image ;3 user posted image 7M1T   
                                           6250g/61cm-2M   user posted image 7M
                                           9300/72 - 7,5M
*x*y*z*              MATIJA     3310g   51 cm user posted image 6M user posted image 5M2T; user posted image 6M2T   
                                                                     user posted image 6M2T
                                           11000g/72 - 8M

user posted image   user posted image user posted image ......IN SMO JIH DOČAKALI
2.2.2009

ZVEZDICA      PATRIK     3550g   53 cm  user posted image 4M2T user posted image 3M3T;8user posted image 5M
                                     5150g/59,5cm-1M        
                                    8490/72,5 - 6M  user posted image 6Muser posted image 6M
3.2.2009
MIMI 30      ŠPELA      3770g    51 cm    user posted image 5M3T user posted image 6M1T;6 user posted image 6M2T
                                  4870g/59cm-2M  user posted image 7M3T user posted image 8M1T
                                  7490/70  - 6M
VRTNICA84       ANA        3110g    50 cm  user posted image 3M2T user posted image 8M1T;1 user posted image 7M
                                                             user posted image 6M

5.2.2009

SYMONA       AMADEJA      3910g    52 cm         
                                    8150g/68cm-6M 

6.2.2009
POLSKAVA       ELA      4150g    54 cm         

7.2.2009
PLOHA          META        3580g   52cm   user posted image 5M2T  user posted image 5M;4 user posted image 6M3T
                                    5200g/60cm-2M
                                    8270/69 - 6M user posted image 8M
TRENUTNO NEAKTIVNE MAMICE:
L009 (LANA), DETECE (RUJ),KINOKIJA (TINA), MAVRICA24(MARKO), PIKAPOKA2(NEŽA), JERČI(TADEJ), ŠTRUKELČEK(TAJ), ACITAK(NIKO), LUNICA12(ANINA) , SONČNI ŽAREK(LUKA), ANEJ01(ANEJ), SNEŽINKA7(ALEN), _KATHY_(GAL), LIMONA(LIA), HIJACINTA(ERIK), NAJKI(JAN MAI), URŠAP(ŽIGA), MIMA83(JAKOB), ZAJA23(ANAJA)

LEGENDA:

user posted image 1.zobek user posted image jem GH

user posted image sedim      user posted image plazim se

user posted image kobacam  user posted image hodim user posted image prva beseda

SONČEK - Lovro
NEINI  - Erik user posted image user posted image
META Ploha
user posted image user posted image Aljaž
RUBICA Gajauser posted image
META Jancciuser posted image            

PATRIK        user posted image
OSKAR
user posted image ANA  user posted image
NEO user posted image user posted image
KLARA user posted image    user posted image  
user posted image   user posted image TINE

DAVIDuser posted image
user posted image   SAMO

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
14.10.2009 13:16:46   
mimi30
ronja, evo glej sem seznam prilepla pa kr pokukaj gor katere podatke vpisujemo....ma zdejle mi že cel čas ena taka bedna hod po glaviuser posted image , da bi dodala kdo je krščen in kdo neuser posted image , hecam se

špela se je pa vstala ob kavču user posted image user posted image user posted image

oblačenje: ponoči: bodi brez rokavov, bombažni spalni pajac in bombažna vreča + pokrita ja/ne/ja/neuser posted image ; podnevi: bodi z dolgimi rokavi, majčka, jaknica ali flis, tanke žabice( no danes je imela samo dokolenke in podložene hlače), hlače, trak čez ušesa, če piha; nejc še nima pa nič na glavi

jancci, naša se igra s škatlo od čevljev (HB, da sem si jih kuplauser posted image ), s škatlami za cd-je (HB, da so že od prej polomljeneuser posted image ), starim nedelujočim mobitelom, reklamami,.... igračke so še najmajn zanimive

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
   [Brisano sporočilo]
14.10.2009 13:27:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3657
14.10.2009 13:29:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

ulla, probi najprej naredit sam z rumenjakom pa vzam za en cmok pregnetene mase vstran pol pa dodaj še beljake, če se ti bo zdel, da se ne drži skup

sm že tko nardilauser posted image en cmok brez jajc, pa v folijo sm ga zavila in ga bom tko kuhalauser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3658
14.10.2009 14:52:02   
spetko
dober dan...

evo še malo mene po dolgem času..vejretno me nobena niti ni pogrešalauser posted image user posted image user posted image

danes vas berem od 10h zjutraj in šele zdej mi je ratalo tko skoraj vse prebrat..

ulla...jaz sem tudi dvojček..ampak po tistem linku ki je dala ronja (s tem da ne vem točne ure) imam luno v vodnarju in asc v devici...veš kaj povedat..user posted image
drugače pa tudi z moje strani user posted image user posted image ..da te čimprej mine to obdobje..

spanje ...meni spi v nogavičkah,pajacku in pokrit s tanko dekico..in je dovolj..včasih celo preveč...v stanovanju pa imamo okoli 19stopinj..
zbuja pa se mi še ene 2x na noč..a vaši ponoči še jejo?

kontracepcija...je nisem imela in je trenutno tudi nimam..."pazimo"

ribe in leča...ribo sem dala že za probat in sicer vitki som in osliča...vse je bilo ok..in je pojedel še preden si rekel keks...lečo pa še ne...ampak jo bom

mojca...čestitke za diplomo

jancci..user posted image za 6.zobek...mi imamo še vedno samo dva..spodnje enkeuser posted image

zavrnjeno imam vlogo od vrtca...user posted image user posted image user posted image user posted image ...rekli pa so da smo med prvimi na listi če se kdo izpiše..mahuser posted image
zdej pa moram ga dat vrjetno v privat vrtecuser posted image user posted image

zvezdica..dobra si..da ob tej uri že kosilo delaš..
jaz sem tudi ko je bil tian prehlajen (se je še vedno malo ampak je dosti bolši)...se je zbujal vsake pol ure in tam okoli 4h zjutraj sem dala prat perilo pa okol 6h ga obesila...user posted image user posted image ..mojemu pa nič jasno kdaj je vse to bilo narejeno..

včeraj pa sem si privoščila in sem bila cel dan na sončku s tamalim..
s svakinjo sva šle v portorož in peš do pirana...super je bilo...pojedle kebab in sladico..tko da moje kile so še vedno na +9...tko da zvezdica...tudi jaz razmišljam kako naj jih dam doluser posted image user posted image

tašča/mama...mamo vidim ene 3x na teden,ker se zelo dobro razumemo...s taščo pa kakor kdaj...vsak vikend,včasih pa tudi med tednom..odvisno kako dela,pa od časa...ki se pa tudi dobro razumemo...

amm..ne vem kaj drugega komentirat..
grem dokončat kosilo...ribe in maslen krompir...tian pa ribica in krompir z blitvo..
pol pa na sprehod in v šoping..moram si čevlje kupit...jiuhuuser posted image

lep dan želim...

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
14.10.2009 14:57:38   
spetko
user posted image

mimi pa še slikica za seznam..user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
14.10.2009 16:28:10   
VRTNICA84

Ronja: imam eno vprašanje? Kak lahko zraven male šivaš? Ker sama bi zelo rada zraven mele kvačakala ali pa šivala gobelin. Samo mi nikakor ne uspe. Mi lahko daš prosim kakšen nasvet.

Naša mala spi v bodiju z dolgimi rokavi in v spalni vreči. Ker če jo dam tak  noter v posteljo in jo pokrijem. Se takoj odkrije. Pol pa se zbudi, ker jo zebe.
Čez dan pa ima oblečen bodi, majčko, flis, trenerko in včeraj sem ji dala gor štramplčke. Ker pri nas full piha mrzli veter.

Uršika; mi delamo pire krompir na normalnem kravjem mleku. Ker naša mala noče več jest aptamila. Hoče imet pravo mleko. Samo ji ga pa rečim.

Mojca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naša se tudi vstane pri sedežni in v posteljici. Začela pa je že tudi kobacat. Igra pa se reda z pilotom od televizije, telefoni invsem drugim samo z igračkami ne. Edina zanimiva igračka so kocke.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
14.10.2009 16:49:54   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: spetko

user posted image

mimi pa še slikica za seznam..user posted image

spetko, luškan je, ko kaka punčkauser posted image

kravjega mleka mu še nisem dala

Vidim, da dosti bolj oblačite malčke kot jazuser posted image .Danes je imel zunaj oblečen bodi z dolgimi rokavi, majčko, malo toplejše hlače, kratke nogavice, copatke, toplejši zg.del trenirke in brezrokavnik, na glavi pa kapuco, pa malo pokrit po nogicah. Rokice je imel sicer mrzle, ampak lička pa toplauser posted image . A je to premalouser posted image

Sem mu v HM kupila sp. del trenirke za starost 12-18 m pa so mu komaj pravuser posted image .Pa se mi ne zdi toliko velik, bušija pa ma, o jauser posted image user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
14.10.2009 18:24:11   
krtekxx
Naši 3-je otroci gledajo DVD A je to in se režijo ko pohani mački. Oči (spet) kolesari. Je pa bil skoraj 1 teden pridno vse popoldneve doma, ker je bicikl polomu. To me je spomnilo nekoliko na to, kako sem jaz fotru kosilnico kvarila, ko sem bila ene 7 stara - da mi ni bilo treba sena spravljat. Mogoče velja kdaj uporabit to idejo...če bo prehudo.
KM: jaz sem ji ga že dala ene 3x, ampak zelo malo. S čokolešnikom.  Ni ji reveč všeč, tako kot ji pač nobena stvar za jest ni preveč všeč. Rada bi videla, da bi bila kdaj tako navdušena nad hrano kot je Samo na fotkah, ki jih je Farfala dala na FB.
Mraz: sem spet zimsko vrečo namontirala na vozicek. Za torek nam obetajo sneg.
Aja, še to, danes je pri nas bil mraz - ampak to ni tak problem kot res zelo močan veter.

< Sporočilo je popravil krtekxx -- 14.10.2009 18:25:17 >

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
14.10.2009 19:32:29   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

da je skor pol moje familije bikov (sestra, padre, star ata)

sam da ni tvoja mama, hehe.

user posted image
user posted image

sam smo pa tle v tej naši hiši štirje vodnarji in en oven (moj)... se mi zdi, da se mu včas kr mal meša user posted image

Za moje pojme to niso nadnaravne stvari - tako kot včasih niso znali razložit strele - pa je tudi popolnoma naravni pojav in jo znamo zdaj še sami naredit v labu...

maš prav

ženska potrebuje moškega tako kot riba potrebuje kolo" user posted image user posted image user posted image

To sem že slišala, ja, hehe. Samo ti povem, da včeraj bi se mi pa glih utrgalo brez njega! Že tko sem reveža takoj napadla, ko je prišel domov... (so meli ene sestanke, pa se je ful zavleklo)... jaz pa glih čist na konc, ker mala ni nič spala cel dan in bila posledično take volje...

ja, ta prijateljica ma rada vse take izjave... zanč mi je tut eno simpatično povedala "friends are like peeing on yourself: everyone can see it but only you get a warm feeling" user posted image user posted image user posted image

ulla, jaz ne morm s štumfi spat, res ne... če pa že, pa z muko in zbujanjem tok časa, dokler jih dol ne potegnem... tko da jih tut tamali ne turim, edin če ni pajacek s stopali

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Vprašanje: a se vam zdi mal mim, da jaz puščam v tem "mrazu" Brito čez dan spat kar zunaj v vozičku?

jaz tut mojo puščam. itak se mi ne zdi tok mrzlo, če sonce sije, pa jo dam na sonce. k če je sonce in sva not, imam pa itak okno v spalnici odprto, tko da je na konc zunaj bol toplo. edin mal pazim, ker precej piha in jo tko obračam, da ji ne piha v voz (k pol se pa tut zbudi)

IZVIRNO SPOROČILO: yelci
Q:a lohk grisolino zmešam z adaptiranim mlekom?

v bistvu ne vem kaj grisolino je, sam pomoje da lah. če pa more bit mleko vroče, bi pa jaz zmešala z vodo in dodala AM.

spanje... bodi brez rokavov ali pa bodi z rokavi, odvisno kok se mi zdi toplo/mrzlo, pa tanke hlače s stopalkami ali pa pižamica z dolgimi rokavi brez stopalk

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Q: Kako jih sploh napravite vaše malčke za ven?

zjutraj ji dam podložene hlače, bodi z ali brez rokavov, jesensko (debelejšo) majčko z dolgimi rokavi ali poletni (tanek) pulover, zdej ji dam čez še neki na način termovelurja, pa termo nogavice in copatke do kolen, če je ful mrzlo in obstaja možnost, da bi ji kej kože ven gledal (k je al v mei taiu al pa v slingu) pa ji dam še gamaše, da res ni lufta med nogavicami in hlačami... če je v vozičku in spi, jo pa sam še z dekco pokrijem

k zdele berem kako jih ve oblačte, se mi zdi, da jo jaz zelo malo... sam se mi ne zdi, da bi jo zeblo... pa če piha ji dam kapuco čez glavo, za kape moram nujno v nabavo

IZVIRNO SPOROČILO: nina166

Eno vprašanje: saj mogoče ste že kaj pisale o tem, samo nimam časa brat za nazaj... a vi že kaj dajete vašim sončkom navadno alpsko mleko...npr. ko jim delate pire krompir, ali pa ko ga dodate v kakšne omake...jaz še vedno delam samo z am

jaz delam vse s svojim mlekom, pa verjetno še neki časa bom, ker sem se šele danes naučila vsaj kokrtok spodobno (beri: v normalnem času) iztisnt user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: spetko

b]a vaši ponoči še jejo?

kokr kdaj... zdej sem opazla, da če se čez dan dost doji in zvečer poje tiste riževe kosmiče z mlekom, se ponoč doji sam enkrat, pa ene trikrat sam preveri, če je vse še tam, k je treba (se prisesa in takoj spusti)... če pa se čez dan ne doji toliko, pa ponoč nadoknadi user posted image

babice... mojo mami vidi enkrat tedensko, včas dvakrat, včas pa na 10 dni... taščo (spodnji štuk) vidi ene trikrat tedensko za dlje časa (od 5 minut naprej), za kratek čas (ko se srečamo na vrtu, stopnišču itd.) pa jo tut ne vidi vsak dan

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

Vidim, da dosti bolj oblačite malčke kot jazuser posted image .Danes je imel zunaj oblečen bodi z dolgimi rokavi, majčko, malo toplejše hlače, kratke nogavice, copatke, toplejši zg.del trenirke in brezrokavnik, na glavi pa kapuco, pa malo pokrit po nogicah. Rokice je imel sicer mrzle, ampak lička pa toplauser posted image . A je to premalouser posted image

moja je bila približno isto oblečena, minus brezrokavnik, pa bodi s kratkimi rokavi

jancci user posted image za zob

spetko, luštn poba user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 14.10.2009 19:34:18 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
14.10.2009 19:41:01   
Zvezdica

Pol manj jej, brez heca. Bi ti rekla, da četrt manj jej, ampak potem bi morala dodati 5x1h teka na teden, za to pa nimaš časa. Pa nobenih ocvrtih reči in nobenih sladkarij. Jaz sem enkrat imela 72kg (za primerjavo: na koncu nosečnosti 64) in na ta način shujšla na 50. Mi pa to ni uspelo, dokler sem po vsakem teku šla na pivo, ki se je podaljšalo v 2, 3...pivi. Ampak mislim, da ta skoraj predpraznični čas (Martinovo, Miklavž in ostali krščanski, socialistični itd. možje) za te podvige niso primerni.
A si dobila igrački?

to je že napor :)

Ne moram se lotit, ker tkole sem k ena big mamauser posted image

Dobila dobila igrači. user posted image

Kako je Brita?

, ta otrok je pa čist premočenuser posted image pa je sam v tankem bodiju brez rokavov in tanki pižamci oz pajacku

pri nas enako, nč noče met na sebi, ponoč sam bomažno pižamco brez bodija, nič pokrit.  Danes smo iskali zimskega pajacka, on se dere k zmešan, ker sem mu dala podloženo jaknco gor user posted image , kaj naj z njim, po moje bo pozimi okol v bodiju skakal in zato ne najdem pajacka, ker ga očitno ne rabiuser posted image .

Zdaj je pa 4x sračkal, upam, da ni kaj fasal, sam tko eksplodira, ni driska, nč ne smrdi...po moje da je leča krivauser posted image

ja tak je, da smo vsi prestrašeni, ko se odloč neki popravituser posted image user posted image user posted image

ta bi z mojim očetom lahko skup delal. Česar koli se loti je vedno kak višek delovuser posted image .

Vprašanje: a se vam zdi mal mim, da jaz puščam v tem "mrazu" Brito čez dan spat kar zunaj v vozičku?

Ne, mi 2 greva ven že ob osmih, ker liama peljeva v vrtec in pol takoj en dolg sprehod,  pa skoz spi v vozičku, se revež vsaj nadiha. Pa pol tolk ni oblečen, sam je verjetno pri vas bolj mrzlo. Pa liama sem skoz imela zunaj, nikoli mu ni bilo nič. Ok, pri minus 15 pač ne, zdaj pa ja.

Čez vikend smo dobili 2 nova zobka in sicer zgornjo enkico in spodnjo dvojkico...tako da imamo zdaj 4...tri spodaj in enega zgoraj...zdaj me bo šele grizla pri dojenju user posted image

čestitke za zobka.user posted image user posted image user posted image user posted image

Jancci, vam tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eno vprašanje: saj mogoče ste že kaj pisale o tem, samo nimam časa brat za nazaj... a vi že kaj dajete vašim sončkom navadno alpsko mleko...npr. ko jim delate pire krompir, ali pa ko ga dodate v kakšne omake...jaz še vedno delam samo z am

Samo adaptirano. Kaj pa vem, je še prekmalu, tam okoli enega leta bom začela, ker gre marca v vrtec pa je fajn vedet če je kaj.

zobki: 2 spodnja

četitam uršika user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko sva končala s P sem mu šla eno toplo bundo nabaviti, pa še malo naokrog sem imel naamen iti. Kupila bundo potem sva se pa usedla na kavo in je bil tako hud, da sem jo spila v 2 min in šla domov. Takoj ko sva se usedla v avto je bila tišina in nasmešek. Ta mali lu

ej, mi2 sva tud okoli hodila, pa sva še eno kolegico v supernovo peljala, pa me je tamal z belo kavo zalil po novih Hlačah user posted image

Naše igrače so vse nezanimive, zanimivo je perilo v košari, pralni stroj, potem pomivalc, sesalec, lonci, DVD predvajalnik, vsi telefoni, knjige-še posebaj če se listi lepo trgajo npr.kakšni slovarji, aja pa rože, gume od vozička.

Se vidi da sta kompanjona user posted image user posted image user posted image

evo še malo mene po dolgem času..vejretno me nobena niti ni pogrešalauser posted image user posted image user posted image

danes vas berem od 10h zjutraj in šele zdej mi je ratalo tko skoraj vse prebrat..

jast sem te... user posted image

zvezdica...tudi jaz razmišljam kako naj jih dam doluser posted image user posted image

ti enkrat prilaufaj do mene, pa bom jast do tebe, pa bova kot kaka kenijca user posted image user posted image user posted image user posted image

kok je luštkan Tianuser posted image

sam smo pa tle v tej naši hiši štirje vodnarji in en oven (moj)... se mi zdi, da se mu včas kr mal meša user posted image

mi mamo tud ovna (moj) mi2 s tamalim vdnarja, liam Lavčina...to se pri nas kreše user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
14.10.2009 20:04:46   
barba

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

lih visoka nisem, drgač pa vse drži

u a ti si vodnar tut...pa še fizka, to je čist vodnarjevo področjeuser posted image kak nori znanstvenik je komot tipičen vodnaruser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sam res user posted image user posted image user posted image ne praš kva sm na medenih tednih bralauser posted image user posted image user posted image einsteinovo biografijo, na platnic je blo na velik napisam E=mc2 ... se me je folk na daleč izogibaluser posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
14.10.2009 20:31:45   
Jancci
Kolk je bila zadnjič cena kidy pro ko je bila akcija v BC?

Ploha ga je pomoje kupila takrat?!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
14.10.2009 20:40:28   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

ja jst sm ga kupila...iz 240 € je bil znižan na 170€...to je 99% user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
14.10.2009 20:52:22   
khurde
zvezdica, sam a ni oven-vodnar taka zanimiva kombinacija... nikol ni dolgčas user posted image user posted image user posted image

ploha, dobr si to kupla, res... jaz pa zmer pozabm na te akcije user posted image

mene pa neki zanima... off topic completely user posted image k jaz bi se spravla enkrat torto pečt, mogoče drug teden user posted image če ne drugač pa k bo mela čmrlesa rd user posted image ... in me zanima, ulla, npr. user posted image kako si nardila uli une okraske na torti? pa berem že cel dan o ticino masi, pa si ne predstavljam dela s tem user posted image pa ne vem, a to se dela k s fimo maso user posted image (tu sem kr doma) a k z ne vem čim user posted image ... pa če bi delala pikapolonico, kako se nardi un kup user posted image da pikapolonca ni ravna, ampak polkrožna user posted image mam cajt do konc januarja naštudirat zadeve user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
14.10.2009 21:06:46   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ja jst sm ga kupila...iz 240 € je bil znižan na 170€...to je 99% user posted image

OK, sam tolk da povem,...ta 99% pomen, da ne vem za zihr če je bilo tako znižanje sem pa 99 procentna :).....ker me klikne mami na FB-ju in mi reče, če še zmer ne znam procentov računat al ka mi je? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
14.10.2009 21:09:15   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

zvezdica, sam a ni oven-vodnar taka zanimiva kombinacija... nikol ni dolgčas user posted image user posted image user posted image

ploha, dobr si to kupla, res... jaz pa zmer pozabm na te akcije user posted image

mene pa neki zanima... off topic completely user posted image k jaz bi se spravla enkrat torto pečt, mogoče drug teden user posted image če ne drugač pa k bo mela čmrlesa rd user posted image ... in me zanima, ulla, npr. user posted image kako si nardila uli une okraske na torti? pa berem že cel dan o ticino masi, pa si ne predstavljam dela s tem user posted image pa ne vem, a to se dela k s fimo maso user posted image (tu sem kr doma) a k z ne vem čim user posted image ... pa če bi delala pikapolonico, kako se nardi un kup user posted image da pikapolonca ni ravna, ampak polkrožna user posted image mam cajt do konc januarja naštudirat zadeve user posted image user posted image user posted image

pejt z mano na tečaj okraševanja tort iz tičino mase :) jst grem...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
14.10.2009 21:17:35   
Anonimen

OK, sam tolk da povem,...ta 99% pomen, da ne vem za zihr če je bilo tako znižanje sem pa 99 procentna :).....ker me klikne mami na FB-ju in mi reče, če še zmer ne znam procentov računat al ka mi je? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

sem te jst že tud hotla pobarat maluser posted image

khurde jst sem si nardila maso iz mleka v prahu in cukra v prahu ( pol pol), pa tolk vode da pride taka gosta masa, ko daš v hladilnik more res čist trdo bit. sej pol k jo gneteš, se zmehča, lohk jo tud mal v mikrovalovno daš, če je ful trdo. pol sem si pa maso razdelila in dele pobarvala z jedilnimi barvami. razvaljala sem med dvema peki papirjema, pa gor narisala, pa kr s škarjami izrezala in dala mal v skrinjo strdit, pol pa sam papir dol odlepla in sestavla na torto....
pikapolonico bi pa jst delala v skledo - lepo biskvit na poden, da se po skledi usede, pa kremo, tako da se fajn strdi, pa spet biskvit itd., da bi bla polna skleda, pa čez noč v hladilnik, pol pa ven obrntuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3672
14.10.2009 21:27:36   
sonček33
Čer

lena, utrujena, tečna, presita...skratka za en d***.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
14.10.2009 21:28:39   
spetko
dober večer..

moj se odpravlja na trening..jaz pa lepo čas zase..mali pa spi...
danes je spet blo ful lepo sončno...ampak smo šli samo na kratek sprehod ker je bila mama malo egoist in si je "vzela čas zase" (beri oprala lase,nohte zrihtala,itd)...pol pa smo šli v šoping in še sem si kupla čevlje...ne morete verjet...user posted image

ooo zvezdica...vsaj nekdouser posted image user posted image
ja skoraj res bi morale tko..če bi bilo res izvedljivouser posted image ...lahko pa pridem vseeno..ampak z avtom in na kavo in sprehod..user posted image
še ko tako gledam mojega ko gre ob 21.30 na trening...no go...jaz že na pol spim..a kaj šele da bi trenirala ob tej uri..user posted image

farfala...hehe sej to mi jih ogromno ljudi govori,če je punčka...še dobro da smo ga ostrigli..prej ko je imel daljše lase pa so ga non stop mešali s punčkouser posted image user posted image

drgač pa hvala na komplimentihuser posted image

plačala sem zdej vse položnice..user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem brez komentarja...ampak ok..vsaj čevlje sem si privoščila...user posted image

amm..torte..mmmm...jaz sem ta vikend naredila easy tortico...s pudingom in bananami...nič posebnega..lih da smo se malo osladkali..
drugače pa bi ful rada vedla delat nore torte al pa sladice...kot ronja ki jih neki peče..ki niti pol ne vem kaj pomenijo in kako zgledajo kaj šele kakšnega so okusa..user posted image

nič..grem še malo farmo pogledat..pod tuš in spat..

lep večer vam želim...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
14.10.2009 21:36:09   
khurde
ulla, sej to s skledo sem se pol spomnila, k sem letela tamalo dojit user posted image aha, pol eno idejo že mam... sem mal gledala, pa tko luštne zadeve se lah doma naredi, pa še okus je preverjen, sam mal smisla je treba met, pa potrpljenja in volje

ploha, sej za ta tečaj si pa enkrat že napisala, a ne? sam po pravic povedan sem za to maso slišala šele danes,user posted image tko da me prej ni zanimal, zdej pa me... kje, kdaj, koliko dnarja? user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Doris in Dorian?
picola1

Ali vam je čudno, če bi bila bratec in sestrica Doris in Dorian ?

da (24%)

ne (52%)

res je malo hecno (24%)

Število vseh glasov: 227

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!