khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja da je skor pol moje familije bikov (sestra, padre, star ata) sam da ni tvoja mama, hehe. sam smo pa tle v tej naši hiši štirje vodnarji in en oven (moj)... se mi zdi, da se mu včas kr mal meša IZVIRNO SPOROČILO: ronja Za moje pojme to niso nadnaravne stvari - tako kot včasih niso znali razložit strele - pa je tudi popolnoma naravni pojav in jo znamo zdaj še sami naredit v labu... maš prav IZVIRNO SPOROČILO: ronja ženska potrebuje moškega tako kot riba potrebuje kolo" user posted image user posted image user posted image To sem že slišala, ja, hehe. Samo ti povem, da včeraj bi se mi pa glih utrgalo brez njega! Že tko sem reveža takoj napadla, ko je prišel domov... (so meli ene sestanke, pa se je ful zavleklo)... jaz pa glih čist na konc, ker mala ni nič spala cel dan in bila posledično take volje... ja, ta prijateljica ma rada vse take izjave... zanč mi je tut eno simpatično povedala "friends are like peeing on yourself: everyone can see it but only you get a warm feeling" ulla, jaz ne morm s štumfi spat, res ne... če pa že, pa z muko in zbujanjem tok časa, dokler jih dol ne potegnem... tko da jih tut tamali ne turim, edin če ni pajacek s stopali IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Vprašanje: a se vam zdi mal mim, da jaz puščam v tem "mrazu" Brito čez dan spat kar zunaj v vozičku? jaz tut mojo puščam. itak se mi ne zdi tok mrzlo, če sonce sije, pa jo dam na sonce. k če je sonce in sva not, imam pa itak okno v spalnici odprto, tko da je na konc zunaj bol toplo. edin mal pazim, ker precej piha in jo tko obračam, da ji ne piha v voz (k pol se pa tut zbudi) IZVIRNO SPOROČILO: yelci Q:a lohk grisolino zmešam z adaptiranim mlekom? v bistvu ne vem kaj grisolino je, sam pomoje da lah. če pa more bit mleko vroče, bi pa jaz zmešala z vodo in dodala AM. spanje... bodi brez rokavov ali pa bodi z rokavi, odvisno kok se mi zdi toplo/mrzlo, pa tanke hlače s stopalkami ali pa pižamica z dolgimi rokavi brez stopalk IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 Q: Kako jih sploh napravite vaše malčke za ven? zjutraj ji dam podložene hlače, bodi z ali brez rokavov, jesensko (debelejšo) majčko z dolgimi rokavi ali poletni (tanek) pulover, zdej ji dam čez še neki na način termovelurja, pa termo nogavice in copatke do kolen, če je ful mrzlo in obstaja možnost, da bi ji kej kože ven gledal (k je al v mei taiu al pa v slingu) pa ji dam še gamaše, da res ni lufta med nogavicami in hlačami... če je v vozičku in spi, jo pa sam še z dekco pokrijem k zdele berem kako jih ve oblačte, se mi zdi, da jo jaz zelo malo... sam se mi ne zdi, da bi jo zeblo... pa če piha ji dam kapuco čez glavo, za kape moram nujno v nabavo IZVIRNO SPOROČILO: nina166 Eno vprašanje: saj mogoče ste že kaj pisale o tem, samo nimam časa brat za nazaj... a vi že kaj dajete vašim sončkom navadno alpsko mleko...npr. ko jim delate pire krompir, ali pa ko ga dodate v kakšne omake...jaz še vedno delam samo z am jaz delam vse s svojim mlekom, pa verjetno še neki časa bom, ker sem se šele danes naučila vsaj kokrtok spodobno (beri: v normalnem času) iztisnt IZVIRNO SPOROČILO: spetko b]a vaši ponoči še jejo? kokr kdaj... zdej sem opazla, da če se čez dan dost doji in zvečer poje tiste riževe kosmiče z mlekom, se ponoč doji sam enkrat, pa ene trikrat sam preveri, če je vse še tam, k je treba (se prisesa in takoj spusti)... če pa se čez dan ne doji toliko, pa ponoč nadoknadi babice... mojo mami vidi enkrat tedensko, včas dvakrat, včas pa na 10 dni... taščo (spodnji štuk) vidi ene trikrat tedensko za dlje časa (od 5 minut naprej), za kratek čas (ko se srečamo na vrtu, stopnišču itd.) pa jo tut ne vidi vsak dan IZVIRNO SPOROČILO: farfala Vidim, da dosti bolj oblačite malčke kot jaz .Danes je imel zunaj oblečen bodi z dolgimi rokavi, majčko, malo toplejše hlače, kratke nogavice, copatke, toplejši zg.del trenirke in brezrokavnik, na glavi pa kapuco, pa malo pokrit po nogicah. Rokice je imel sicer mrzle, ampak lička pa topla . A je to premalo moja je bila približno isto oblečena, minus brezrokavnik, pa bodi s kratkimi rokavi jancci za zob spetko, luštn poba
< Sporočilo je popravil khurde -- 14.10.2009 19:34:18 >