|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
14.10.2009 8:31:44   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

joj mimi, tale tvoj dedc more res bit pojavauser posted image user posted image user posted image

ja tak je, da smo vsi prestrašeni, ko se odloč neki popravituser posted image user posted image user posted image .....pa da še eno povemuser posted image user posted image ....enkrat je eno luč s takimi steklenimi resicami v enem lokalu popravljal in ko ga je streslo se je prjel za luč, ga je trslo z lučjo vred pol mu je pa v roki ostalo enih par tistih trakov....HB, da se drgač (službeno in za hobi) ne ukvarja veliko s temuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
14.10.2009 8:35:48   
mimi30
jaz tudi dam špelo zdaj v tanek bombažen žakelj, sam jo zebe ponoč, ima čist mrzle rokice....jo potem še pokrijem čez....spi pa itak neuser posted image , vedno slabše je....morem pa rečt, da nejc že dve noči super spi (se mi zdi, da odkar se je rodil je to mogoče tretjič tak, da po več dni skup spi)....tak, da dragi dve noči ni imel dela, pa še zvečer je na kavču mrknil že ob 21h, mater mora bit spočit

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
14.10.2009 9:13:06   
Jancci
Kaj je za narest??? K vrjeten si lahko predstavljate kakšno jamranje moram poslušat?

po moje je smrtno

hec

ja kaj, k dohterju nej gre nazaj, pa si na listek napiše kaj  mu je, pa ga v žepu nosi, da bo lohk pogledal, kadar bo debata nanesla kaj mu je pa dala? claritin?fenistil?

a si rekla da je rak tist pa verjam ja, da je jamranje...po moje že kr oporoko piše

Ja sej bo šel danes nazaj. Pa sem mu tut rekla naj si sam zapiše kaj mu je, ker od dr. ziher ne bo znal prebrat! user posted image Drugač je pa on nekaj let nazaj že Hodkgina skos dal (rak na bezgavkah), pa ni tok zlo jamral. Moram rečt, da se je prav dobro držal!!! user posted image

Jutro!

Spali spet super. se je pa zavleklo samo za 45 minut, tak da se je zbudila 6.45. Tut prav. Je pa ven pokukal 6 zobek. Ma ful dober ona tole prenaša. user posted image user posted image

Jest jo imam pa ponoči v tanki pižamici+sp. vreča (srednje debeline) + dekica. No, saj tako zaspi, kaj pa potem ponoči čara pa nimam pojma. Zjutraj je bila kar topla. Ulla probaj ga dat spat brez štumfkov.. jest tut ne morem s štumfi spat.. vedno zakuham!

Mimi moj je tut izprašan elekro inž., pa je 1x bratu v sobi luč montiral in so mu pomoje kar lase po koncu stali tok ga je zrukal user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
14.10.2009 9:23:41   
ronja
da je skor pol moje familije bikov (sestra, padre, star ata)

sam da ni tvoja mama, hehe.

Kar se tiče mrtvih, imam srečo - meni je do zdaj umrla samo ena babica, ki sem jo imela rada - no, tudi ostali: druga babica in oba dedka so mrtvi, samo za njih mi je dokaj vseeno, za enega se mi zdi pa tako še precej boljše... Prijatelj na srečo ni še noben umrl, od ožje familije pa tudi nihče - no, en stric, če to šteje, samo smo se videli največ 1x na leto, pač nismo si bili blizu, sploh ne otroci.

Za moje pojme to niso nadnaravne stvari - tako kot včasih niso znali razložit strele - pa je tudi popolnoma naravni pojav in jo znamo zdaj še sami naredit v labu... Samo je pa veliko šušmušev tu zraven, to pa vidim iz izkušenjuser posted image .

no s sestro se razumema, ko ima ona probleme in ko se mal prizemlji.

Ko bi naju opisovalauser posted image . No, ampak a vidiš, da bikci pašemo skup? Ko mam problem, moram tebe vprašat - maš take prizemljene odgovore, konkretne, hehe.

Enkrat na 2-3 tedne. Bolj pogost pa ne, je to čez glavo dost.

barba, blagor ti, hehe. No, sej ni tako hudo, samo je pa dostikrat smotano, ko hočejo povečavat frekvenco, čeprav se vidimo vsaj 1x na teden.
NO, včeraj sem ju pa sama prosila, da sta pazila Ronjo, ker je mela Lejla plavanje. V petek greva nadomeščat prejšnji teden, jo bom pa sosedi dala, če ne bo lubi dobil dopusta.

3. tuhtam kako po liniji najmanjšega odpora izgubit 13 kg? user posted image

Ti dam svoji dve za 14 dni? user posted image Čeprav dvomim, da bo to linija najmanjšega napora...

Naporen dan, naporen otrok danes, stanovanje je bilo v razsulu

Podpis - za včeraj. Groza, Lejla je bila zmatrana, zaspala pa ni, se ji je začelo poznat, da ponoči ne spi... grooooozaaaa!!! upam, da bo danes boljše (zgleda že, je začorila zdaj, hehe)

jst sem si pa šla že zobe umit, pol možgani dobijo refleks, da je konc s hranjenem in nehajo želodc gnjavit, nej se oglaša

Moji so bolj pametni, pa mi rečejo: "Sej si jih lahko še 1x umiješ!"user posted image

jancci, seneni nahod, alergija?

se drugorojenemu premakne uro rojstva za dve uri nazaj...
đ
Zakaj pa to? Saj se ni takrat rodil?

a si rekla da je rakuser posted image user posted image user posted image tist pa verjam ja, da je jamranje...po moje že kr oporoko pišeuser posted image user posted image

Hm, čeprav moj rakec pa ne jamra kaj dosti, moram priznat, da ne! Res ni tipičen moški glede tega - zna stisnit zobe in to mi je ful všeč! (mal je nepraktično, če hoče it bolan delat, ampak boljše kot da bi skoz jamral za vsako bedarijo...)

ženska potrebuje moškega tako kot riba potrebuje kolo" user posted image user posted image user posted image

To sem že slišala, ja, hehe. Samo ti povem, da včeraj bi se mi pa glih utrgalo brez njega! Že tko sem reveža takoj napadla, ko je prišel domov... (so meli ene sestanke, pa se je ful zavleklo)... jaz pa glih čist na konc, ker mala ni nič spala cel dan in bila posledično take volje...

grlo me boliuser posted image user posted image

To si se od mene nalezlauser posted image . No, pri meni gre že na boljše, tak da 2. teden štartamo v vrtec. Saj je čisto ok, da mamo še ta teden, če sem čisto iskrenauser posted image , mi je fajn z njima (če odštejem včeraj - čeprav je bila Ronja zlata, sam Lejla je bila živ user posted image user posted image )

Punce, uro rojstva lahko pogledate tudi na rojstnem listu - je bolj ziher - moja mami se je namreč zmotla pri meni... Ona je pogledala na uro, ko je prišla v porodnišnico - ob 17h - rojena sem bila pa 17:30...

Midva sva tudi razmišljala, da bi počasi uvedla spalne vreče, ker najini punci se seveda zbrcata približno tisto sekundo, ko ju pokriješ... Sicer imata samo Ronja pižamco, Lejla pa pajacka - včeraj je bil plišast s stopalci, nič spodaj, že tako jima je hitro prevroče - mi smo v bloku in še ni tako mraz (no, vsaj drugim, meni seveda je mraz čim je pod 25)...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
14.10.2009 9:25:08   
Anonimen
Drugač je pa on nekaj let nazaj že Hodkgina skos dal (rak na bezgavkah), pa ni tok zlo jamral. Moram rečt, da se je prav dobro držal!!!

šit, jst se pa norce delam user posted image user posted image user posted image user posted image

viš, to je pa slaba stran tega, če si tak kres kt jst in morš vse bedarije zinit...v kakih nemogočih/nerodnih/sramotnih/nizhodnih situacijah sem se že znašla zarad moje gofljeuser posted image user posted image user posted image

midva bova šla ven, neki se sonce kaže, sam mrzlo je pa k svinauser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3630
14.10.2009 9:31:45   
Anonimen
Punce, uro rojstva lahko pogledate tudi na rojstnem listu - je bolj ziher - moja mami se je namreč zmotla pri meni... Ona je pogledala na uro, ko je prišla v porodnišnico - ob 17h - rojena sem bila pa 17:30...

ni ziher, so kr zaokrožli v večini primerov...jst mam v rojstnem napisano 14:30 in ko sem prvič pršla v stik za astrologijo in mi je en astrolog delal karto (naj povem da se mi je takrat vse skp zdelo bedarija), ni nič držalo. sploh kar se fotra in vsega tiče, ma sm kr eno zadovoljstvo čutla, v smislu sej sm vedla da je to en larifari, ti boš men govoruuser posted image njemu pa nič jasno, pa še neki tam računa pa po onih efemeridah lista, pa prav če je možno da sem kake tri, štiri minute prej rojenauser posted image in sem si misnla ja valjda, to bouser posted image pa kličem mami in pravim kdaj točno sem bla rojena, al ob 14:30 al kej drgač....in reče točno je blo ob 14:26 user posted image user posted image in pol na novo nardi karto, me je pa na rit vrglo, ker to je blo pa pol čist neki drugegauser posted image

zato sem jaz zahtevala da mi čist točne ure napišejo od otrok user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3631
14.10.2009 9:42:49   
ronja
viš, to je pa slaba stran tega, če si tak kres kt jst in morš vse bedarije zinit...v kakih nemogočih/nerodnih/sramotnih/nizhodnih situacijah sem se že znašla zarad moje goflje

pa te še vedno ni izučilouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
14.10.2009 9:44:21   
ronja
No, sem preverila, tudi če sem se rodila ob 17:00, je še vedno istouser posted image . Prej pa skor ni blo mogočeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
14.10.2009 9:46:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

viš, to je pa slaba stran tega, če si tak kres kt jst in morš vse bedarije zinit...v kakih nemogočih/nerodnih/sramotnih/nizhodnih situacijah sem se že znašla zarad moje goflje

nekak tud nimam več upanjauser posted image

ja sej, pr večini je tko, jst sem pa očitno tud pri astrološki karti ekstremuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3634
14.10.2009 9:55:11   
krtekxx
Vprašanje: a se vam zdi mal mim, da jaz puščam v tem "mrazu" Brito čez dan spat kar zunaj v vozičku? V toplem kombinezonu, ornk kapi in kapuci, pa še z dekco čez pokrito. Baje na Danskem otroke v vrtcih ko zaspijo dajo spat ven na mraz tudi če je -20 (majo take ležalnike na koleščkih). Menda je to ful dobr za krepljenje imunskega sistema.
Ponoči: jo mam v spalni vreči (srednje debeli) + pižamca (pajacek) + dekca. Noter imamo pa cca. 20-21 stopinj. Spi pa itak samo, če je priklopljena na svojo najljubšo dudo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
14.10.2009 10:06:57   
ronja
ne zdi se mi mim, ti pa povem, da je kolegica na ta način ornk prehladila svojo tamalo, čeprav je bila dovolj oblečena. Ne vem, glede na to, da je Brita dosti bolna jaz rajši ne bi...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
14.10.2009 10:10:29   
yelci
Jst sm bla par let nazaj pri astrologinji, mislm, da ji je ime Roža. Nism mogla verjet, kako mi je vse uganla, za fotra, mat, clo za brata je povedala neki, kar sploh nismo vedl, smo ga vprašal, pa je bil čist začudn od kod mi to vemo. Uglavnm preteklost je uganla u nulo, prihodnost pa ne, je rekla, da me vidi, da bom zdravla z rokamiuser posted image da bom pri 28 mela otroka, pa še par stvari, k se zdele ne spomnem, no nč ni blo od tegauser posted image user posted image .
Tud jst premišlujem, če bi ga ponoč oblekla v spalno vrečo, sam, ko je bil star 3 mesece, sm ga dala v vrečo, mu je blo ful vroče, se je skoz premetaval. Bom še vidlauser posted image
Q:a lohk grisolino zmešam z adaptiranim mlekom? Mojuser posted image pa noče pit mleka iz flaške, kaj naj nardim, počas bi ga rada odstavla,sej grem novembra v službo.
Pr ns ni razlike, kdo ga da spat, smo že parkrat probal, da ga da moj spat, pa ni blo nč bolšuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
14.10.2009 10:13:05   
Jancci
Drugač je pa on nekaj let nazaj že Hodkgina skos dal (rak na bezgavkah), pa ni tok zlo jamral. Moram rečt, da se je prav dobro držal!!!

šit, jst se pa norce delam

Nč se sekirat. To je HB že mimo, zdej v bistvu velik bolj jamra kot je takrat. No, je pa res, da ga takrat ni nič bolelo - razen psihe, kar pa je posvoje še najtežje!!? Sej bo.. user posted image

Se greva malo prevetrit!! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 14.10.2009 10:16:26 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
14.10.2009 10:43:07   
farfala

ženska potrebuje moškega tako kot riba potrebuje kolo" user posted image user posted image user posted image

To sem že slišala, ja, hehe. Samo ti povem, da včeraj bi se mi pa glih utrgalo brez njega! Že tko sem reveža takoj napadla, ko je prišel domov...

identično pri nasuser posted image user posted image

Naš pa še vedno spi samo v pižami brez stopalk, pokrituser posted image in ima vedno tople nogice, v vreči bi se mu verjetno zmešalouser posted image

jamranje rakov - mama - drži 100%, jaz - ne drži

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
14.10.2009 10:45:15   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

user posted image user posted image user posted image faca siuser posted image

nekak tud nimam več upanjauser posted image

ja sej, pr večini je tko, jst sem pa očitno tud pri astrološki karti ekstremuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
14.10.2009 10:59:07   
farfala
krtekxx sem včeraj na sprehodu razmišljala, kaj bi naredila, če bi zaspal in ker ga še nisem oblekla zimsko, bi ga odnesla v hišo.

yelci lahko uporabiš AM, zakaj pa ne

Jaz sem pa že kosilo skuhalauser posted image medtem, ko mali spi, na sprehod pa hodiva po kosilu, se mi zdi dopoldan premrzlo in prevlažno.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
14.10.2009 11:27:15   
Anonimen
evo, jst sem šla kupit kape za tamaldva, zaenkrat sta še brez, sam bo pa počas trebauser posted image je kr mrzlo....krtekxx a res jo tko zlo oblečeš žeuser posted image kolk pa maste stopinj....k midva sma zdejle bla zun, je bil v žabah, trenerki, termo zoknih, bodiju s kratkimi rokavi, majci in jopi, mal debelejši iz flisa. brez kape itd. pa je bil čist topel, edin lička je mel mal hladna, valjda če je mrzlouser posted image to mi je šlo zmeri na živce k je tašča mela pripombe, da ma mrzla lička....pa kr  brez kape!!! kt da kapa bi kej koristlauser posted image razn č bi jo mogla po njenem čez faco jo potegntuser posted image
ula je pa tud še brez kape, čeprov vidim v vrtcu da jih že kr zlo nosijo...tud take ful debele, podložene, štrikaneuser posted image me zanima kaj bojo pa pozimi, ne morš zdej, k je sicer mraz, tko oblečt otroka kot pozimi, k bo res ful ful mraz. razn če so pol res kr notri skoz....

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 3642
14.10.2009 11:27:21   
kiara24
ojla

vidim, da pridno klepetateuser posted image . Joj groza kaj se je meni sedaj naredilo je bila koelgica pri menipa klepetava, pol grem pa jaz nekaj na RR gledat o na je bila s Klaro v dnevni sobi, pol pa pride za menoj in jaz nekajs lišim in kavauser posted image joj Klara jo je polila povsod, po sebi.... meni je ratalo vroče kot še nikoli. Sreča da je bila kava že mlačna in ne vroča in da je samo obleka mokra, pa tepih polit, miza... Klari pa ni bilo nič.

Jancci- bravo za 6 zobek a zgoraj?

Spanje- naša je v bodiju brez rokavov in pajcku pa pokrita s kovtrom, pa je imela to noč hladne rokice, sevda se nama je pa v splanici shladilo na 18 stopinj, kar je premalo. Bo treba začet kurit. V spalni vreče noče bit, ker se pol ne more metat po postelji.

Danes bo Klara cel popoldan sama z očijem upam, da ne bo problemov.

Zunaj je mraz ko user posted image . Ko se bo zbudila bova šli ven, če ne jo bo pa očka peljal.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
14.10.2009 11:28:39   
kiara24
Q: Kako jih sploh napravite vaše malčke za ven?

Midva greva v soboto v Avstrijo da pogledava za bundico pa nekaj stvari še za KLaro.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
14.10.2009 11:31:22   
Anonimen
18 stopinj, kar je premalo. Bo treba začet kurit

mi mamo pozimi 15 stopnij ponočiuser posted image pa nič ne kurimo...no, lansko zimo, k se je neo rodil, smo, k za novorojenčka je pa res premal. drgač pa je tko. čez dan mamo pa pozimi tam, 20, 21 stopinj....nikol na več ne ogrevamo...konckoncev je zimauser posted image pač ne morš v kratkih rokavih hodit okol in kurit na 26user posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3645
14.10.2009 11:57:03   
kiara24
Ulla- saj mi imamo pozimi 22 stopinj v dnevni ali pa kuhinji.... več smo imeli samo lani in še to 23 nič več.
Meni je 18 v spalnici premrzlouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
14.10.2009 12:00:24   
nina166
Dan!

Čez vikend smo dobili 2 nova zobka in sicer zgornjo enkico in spodnjo dvojkico...tako da imamo zdaj 4...tri spodaj in enega zgoraj...zdaj me bo šele grizla pri dojenju user posted image

Se že kar lepo postavlja na nogice, se prime za sedežno, se dvigne in potem lepo prestavlja nogice in se drži sedežne....jo je prav lepo gledat.

Vedeževanje: ko je bila moja sestra bolana, je moja mama ful zapravla za te reči...je imela eno vedeževalko iz lj, ki jo je kar pogosto klicala, ji je zelo veliko stvari ugotovila, kaj se bo zgodilo, samo ni pa povedala, da bo sestra umrla. Potem pa jo je mama prosla, da ji naj pove resnico in ji je rekla, da ne bo preživela, sicer ji ni hotela nič točno povedat, samo to da bo kmalu umrla...pa še rekla, je da se smrti ne sme napovedovat in jo vedeževalke načeloma tudi če to vidijo ne povedo...zato moji mami prej ni nič rekla o tem. Pa pred več kot 20 leti je bila mama pri eni in ji je  vse v nulo ugotovila...za nazaj in za naprej...je rekla, da bo imela še enega otroka, pa se je moja mama samo smejala, ker so ji vsi zdravniki reklia, da ne more več zanosit...pa je 20 let po tistem po čudežu zanosla...se je takoj na to vedeževalko spomnila. Tako da nekatere imajo res dar in verjamem da vidijo, večino pa je bolj takih, ki samo služijo na ta račun.

Eno vprašanje: saj mogoče ste že kaj pisale o tem, samo nimam časa brat za nazaj... a vi že kaj dajete vašim sončkom navadno alpsko mleko...npr. ko jim delate pire krompir, ali pa ko ga dodate v kakšne omake...jaz še vedno delam samo z am

Spanje je pri nas še vedno katastrofa...pa bo očitno še nekaj časa...sem se že sprijaznila. Spi pa naša bejba v bodiju na dolge rokave, pa hlačkah z zaprtimi nogicami...pa zdaj sem ji že dva dni dala gor nogavičke...pokrita pa noče bit...še ko zaspi in jo pokrijem se ali razbrca, če pa se ne more, pa se zbudi...jaz pa zmrzujem zraven nje, ker nimamo ravno tople spalnice

Včeraj sva šla z Domnom v kostanj, ker ga je danes nesel v vrtec, ker imajo popoldan praznovanje jeseni in ga bodo pekli...smo starši tudi povabljeni...komaj čakam

Zdaj pa šibam delat...lepo se imejte

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
14.10.2009 12:07:01   
Anonimen
Meni je 18 v spalnici premrzlo

jst pa ne morm spat, če je večuser posted image še okno si včasih odprem, no zdej k mam otroke notri, neuser posted image

nina mi mamo pa jutr tetko jesenuser posted image sej je dons sredauser posted image da nam jst kej zaj...user posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3648
14.10.2009 12:07:19   
uršika***
ojla po dolgem času!

glede spanja :
spi v pižamici- pajacku, pokrit s kovterčkom(beri večino časa odkrit, seveda)
mi smo že zakuril pred enim tednom, da imam v kopalnici pa otroški sobi toplo, ko je nagec.
mu je pa vedno ful vroče- vedno ko se naje tolk zašvica, sploh v glavo - ko pa spi je pa okrog njegove glave vse mokro. ne vem zakaj to.

odstavu se mi je od zizeuser posted image user posted image user posted image
in frajer zjutraj lepo zajtrkuje z nama polnozrnat kruh, margarino, zdenka sirček, razne druge sirne namaze,...
zvečer pa tudi poje svoj lino na žličkouser posted image
samo še čajek se mora naučit pit iz skodelice pa bom lahko pospravla vse stekleničke! in zizeuser posted image
o, po kontracepcijske tabletke grem lahkouser posted image

zobki: 2 spodnja

spanje: še vedno slabouser posted image ko ga pa namažem z gelom je pa boljše- zobki

velikost pri 8m in 14dni: 75cm in 8850kg

na pregledu je bilo vse ok.

ne morem prebrat za nazaj, pa bi rada, ampak kaj, ko pa tolk napišete.
gremo zdaj eno turo okrog ribnika.
aja, moj mož mora zdaj veliko hodet, stanje po operaciji hrbtenice se mu je poslabšalouser posted image upam, da ne bo šel še enkrat na operacijo. tako, da sem za prenašanje našeha Alena večino časa kar sama.

lp vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
14.10.2009 12:09:28   
uršika***
Eno vprašanje: saj mogoče ste že kaj pisale o tem, samo nimam časa brat za nazaj... a vi že kaj dajete vašim sončkom navadno alpsko mleko...npr. ko jim delate pire krompir, ali pa ko ga dodate v kakšne omake...jaz še vedno delam samo z am

jaz ja.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ime za fantka
olana

Prosim, če mi pomagate pri izbiri.

Nik (42%)

Alex (18%)

Tilen (40%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!