ronja
|
da je skor pol moje familije bikov (sestra, padre, star ata) sam da ni tvoja mama, hehe. Kar se tiče mrtvih, imam srečo - meni je do zdaj umrla samo ena babica, ki sem jo imela rada - no, tudi ostali: druga babica in oba dedka so mrtvi, samo za njih mi je dokaj vseeno, za enega se mi zdi pa tako še precej boljše... Prijatelj na srečo ni še noben umrl, od ožje familije pa tudi nihče - no, en stric, če to šteje, samo smo se videli največ 1x na leto, pač nismo si bili blizu, sploh ne otroci. Za moje pojme to niso nadnaravne stvari - tako kot včasih niso znali razložit strele - pa je tudi popolnoma naravni pojav in jo znamo zdaj še sami naredit v labu... Samo je pa veliko šušmušev tu zraven, to pa vidim iz izkušenj . no s sestro se razumema, ko ima ona probleme in ko se mal prizemlji. Ko bi naju opisovala . No, ampak a vidiš, da bikci pašemo skup? Ko mam problem, moram tebe vprašat - maš take prizemljene odgovore, konkretne, hehe. Enkrat na 2-3 tedne. Bolj pogost pa ne, je to čez glavo dost. barba, blagor ti, hehe. No, sej ni tako hudo, samo je pa dostikrat smotano, ko hočejo povečavat frekvenco, čeprav se vidimo vsaj 1x na teden. NO, včeraj sem ju pa sama prosila, da sta pazila Ronjo, ker je mela Lejla plavanje. V petek greva nadomeščat prejšnji teden, jo bom pa sosedi dala, če ne bo lubi dobil dopusta. 3. tuhtam kako po liniji najmanjšega odpora izgubit 13 kg? user posted image Ti dam svoji dve za 14 dni? Čeprav dvomim, da bo to linija najmanjšega napora... Naporen dan, naporen otrok danes, stanovanje je bilo v razsulu Podpis - za včeraj. Groza, Lejla je bila zmatrana, zaspala pa ni, se ji je začelo poznat, da ponoči ne spi... grooooozaaaa!!! upam, da bo danes boljše (zgleda že, je začorila zdaj, hehe) jst sem si pa šla že zobe umit, pol možgani dobijo refleks, da je konc s hranjenem in nehajo želodc gnjavit, nej se oglaša Moji so bolj pametni, pa mi rečejo: "Sej si jih lahko še 1x umiješ!" jancci, seneni nahod, alergija? se drugorojenemu premakne uro rojstva za dve uri nazaj... đ Zakaj pa to? Saj se ni takrat rodil? a si rekla da je rakuser posted image user posted image user posted image tist pa verjam ja, da je jamranje...po moje že kr oporoko pišeuser posted image user posted image Hm, čeprav moj rakec pa ne jamra kaj dosti, moram priznat, da ne! Res ni tipičen moški glede tega - zna stisnit zobe in to mi je ful všeč! (mal je nepraktično, če hoče it bolan delat, ampak boljše kot da bi skoz jamral za vsako bedarijo...) ženska potrebuje moškega tako kot riba potrebuje kolo" user posted image user posted image user posted image To sem že slišala, ja, hehe. Samo ti povem, da včeraj bi se mi pa glih utrgalo brez njega! Že tko sem reveža takoj napadla, ko je prišel domov... (so meli ene sestanke, pa se je ful zavleklo)... jaz pa glih čist na konc, ker mala ni nič spala cel dan in bila posledično take volje... grlo me boliuser posted image user posted image To si se od mene nalezla . No, pri meni gre že na boljše, tak da 2. teden štartamo v vrtec. Saj je čisto ok, da mamo še ta teden, če sem čisto iskrena , mi je fajn z njima (če odštejem včeraj - čeprav je bila Ronja zlata, sam Lejla je bila živ ) Punce, uro rojstva lahko pogledate tudi na rojstnem listu - je bolj ziher - moja mami se je namreč zmotla pri meni... Ona je pogledala na uro, ko je prišla v porodnišnico - ob 17h - rojena sem bila pa 17:30... Midva sva tudi razmišljala, da bi počasi uvedla spalne vreče, ker najini punci se seveda zbrcata približno tisto sekundo, ko ju pokriješ... Sicer imata samo Ronja pižamco, Lejla pa pajacka - včeraj je bil plišast s stopalci, nič spodaj, že tako jima je hitro prevroče - mi smo v bloku in še ni tako mraz (no, vsaj drugim, meni seveda je mraz čim je pod 25)...
|