mimi30
|
Glede kvinoje pa sem brala na embalaži, jaz jo kupim v mullerju tisto bio, da je neprimerna za otroško prehrano. niia, a res ....sva se pol z mami pogovarjali, da je bila mogoče res pretežka hrana za njo, ker je ful beljakovinsko polna ....hvala za info, bomo zdaj nekaj časa počakali preden spet probamo crtka, za malega pikeca, da se čim prej pozdravi Kako je pa z vašimi kg? jaz imam tud eno kilo majn kot prej....sam za te kile se sploh ne sekiram preveč, tud če bi imela kakšno viška, bolj me muči un del okol pasa, brezobličen trebuh .... petra, grozno je to ja....sva se pol z mami še pogovarjali kako je bila mala plava v trenutku, ko se je rodila....popkovnico je imela zavito okoli vratu in HB še okoli roke, da je ni moglo zategnit....je pa bila očitno že kar fajn v stiski glede na barvo....samo se je ful hitro pobrala in takrat sploh nisem študirala na to, da bi lahko šlo kaj narobe Liam za miško Si kaj zanimivega kupila v ikei? sem imela dan plastike ....koš za ločevanje odpadkov, škatle za shranjevanje živil,...nič ekstra, šli sva gledat kuhno za mami ma jst jo ne morm v voziček namontirat, da sedi in da bo ona nas ure in ure gledala kako mi delamo user posted image ne morem evo...pa da se mi še joka zraven, ker vem da jo neki muči...mah ni da bi govoru. ma ja Ploha valda da ne. Pa še kakšno dudko v žganje , da boste lahk v miru delali....ja, razvadli so se, ko je bila Meta majhna in pridno mirno spančkala v vozičku.... Zobki- in kam naj bi prijavil otroka k zobarju? pri nas v mb v oddelek za preventivo....k izbranemu zobozdravniku komaj po 3. letu abcb, mi mamo za ronjo maxi cosi tobi, zadovoljni, bo verjetno lejla istega dobila. ronja, mi imamo dva takšna.....a, se vam tudi zdi, da med vožnjo popušča zategnjenost naramnic? ronja jaz bi tud link, pliz evo, zdajle ko to pišem se špela igra s slušalkami in je skor pojedla gobico iz mikrofona Psico peljala na sprehod pa je šla cela vas cuckov za menoj user posted image user posted image user posted image .