Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 14:05:03
|
|
|
|
birdy
|
Claud, prvič slišm da je paradajz alergen? Vem pa da zna zvijat, to pa ja.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 14:06:00
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Claud, prvič slišm da je paradajz alergen? Vem pa da zna zvijat, to pa ja. hm...nekje sm prebrala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 14:06:15
|
|
|
|
Onasiss
|
Spet sem dobila zelo pomemben klic!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 14:07:44
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Spet sem dobila zelo pomemben klic!!!!!! ??????????????????????? a je zoki?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 14:07:54
|
|
|
|
Urša08
|
mlea upam da je blo kakšna lepa novička v tem klicu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 14:09:34
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Jutro! Moj zadnji frej dan, tamala pa tečna ko ! Ne ležat pa ne v naročju pa ne tko pa ne drugač .... groza! Pa še kašlat je začela! Še zobek nej začne rast pol bom mela popoln začetek novga šihta! Sm hotla pokomentirat pa sm pozabla Urša - naša spije ob 20.00 flašo mleka z eno žlico riževih kosmičev pa spi do zjutrej! Kaj pa če mu ob 7 daš riževo kašco al pa kej podobnga - se prav večerjo? Moja svakinja je to uvedla pa ji spi do enih 3 ponoč pol se pa še doji. Grem malo uspavat da bo mal počila ker je tečna ko Super, če to pomaga Pri nas ne pomaga čisto nič. Vid se dvakrat ponoči zbudi, ker hoče dojenje. Ob šestih pa je že čisto buden. Ampak vsak mora sprobat, če kaj pomaga. Če ima še katera kak predlog, bom vesela, ker že sedem mesecev in pol nisem spala v kosu več kot tri ure skupaj dan. kako ste kaj? tudi pri nas nič ne pomaga - ob 18-19 poje skuto 110 g, se skopava in nato podojiva, pa se še vedno zbuja, se mi zdi da vedno pogosteje da te potolažim - jaz pa sedem let in pol.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 14:10:15
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea Spet sem dobila zelo pomemben klic!!!!!! ??????????????????????? a je zoki? aha...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 14:12:38
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea upam da je blo kakšna lepa novička v tem klicu Ah ne vem no..... je želel še neke podatke.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 14:13:54
|
|
|
|
claud
|
mlea a imaš 2 minuti za 1 vprašanje zdj?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 14:15:09
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea Spet sem dobila zelo pomemben klic!!!!!! ??????????????????????? a je zoki? aha... a res? a si njemu osebno pisala?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 14:16:00
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Ursa midva sva vceraj in danes dala malo skorjice za grist in prav uziva. Odlocila sem se, ker sem ugotovila da vsaka patronazna pove po svoje. Moji sestricni so rekli, da ce nima alergij da lahko vse zacnes dajat po 6 mesecu in me je to malo opogumilo. Bom kar vse poskusala pocasi uvest in se ne bom sekirala. Po kruhu nima nobene reakcije in se uziva zraven kot nora. Ste nekaj govorili o spanju. Moja se je tudi ves cas zbujala dokler se nismo opogumili in sli na varijanto da sama zaspi. Od takrat spi celo noc vsako noc in koncno sva tudi midva naspana... Ce se slucajno ponoci zbudi naredim isti postopek in zaspi prej kot v 5 minutah. Barbara - tudi Vid zaspi sam. Imamo že kar nekaj časa enak obred vsak večer in se je navadil, ker jaz ga po petem mesecu nisem mogla več na rokah uspavat, je bil pretežek zame Ampak ponoči se v vsakem primeru vsaj dva krat zbudi, čeprav ima na dan 4 GH obroke in tri krat dojenje.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 14:18:24
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 simonakr jaz mam občutek da tvoja princeska samo spi, dons že tretjič a ne Je če šteješ še v avtu za 10 min je pa res že 3. Drugač spi dopoldne okrog 9.30 ene 20 - 30 min, pa potem zdele ta glavni obrok, k traja od 45 min pa do 2,5 ure. Pol pa če je fejst zmatrana pa še okrog 18.00 kakšnih 15 min - vendar je to bolj izjema kot pravilo. Pri nas je čist isto
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 14:20:33
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud mlea a imaš 2 minuti za 1 vprašanje zdj? Ponovi...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 14:20:39
|
|
|
|
Jutta
|
Urša - za tvoje malčke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 14:21:35
|
|
|
|
Jutta
|
Birdy - za tvoje malčice tudi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 14:24:33
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: claud mlea a imaš 2 minuti za 1 vprašanje zdj? Ponovi... Družina, ki živi na igu kjer niti slučajno ne gradijo neprofitnih stanovanj....in nimaš v lj nikogar, kjer bi se lahko prijavil....ker prvi pogoj je da si prijavljen v lj. kaj lahko narediš?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 14:27:17
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: claud mlea a imaš 2 minuti za 1 vprašanje zdj? Ponovi... Družina, ki živi na igu kjer niti slučajno ne gradijo neprofitnih stanovanj....in nimaš v lj nikogar, kjer bi se lahko prijavil....ker prvi pogoj je da si prijavljen v lj. kaj lahko narediš? Ti bom odgovorila preko maila....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 14:30:11
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: claud mlea a imaš 2 minuti za 1 vprašanje zdj? Ponovi... Družina, ki živi na igu kjer niti slučajno ne gradijo neprofitnih stanovanj....in nimaš v lj nikogar, kjer bi se lahko prijavil....ker prvi pogoj je da si prijavljen v lj. kaj lahko narediš? Ti bom odgovorila preko maila.... ok...hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 15:43:23
|
|
|
|
simonakr
|
PRI NAS PA BODE VN PRVI ZOBEK! Ima zarezico na dlesni. Upam da bo hitr zunej! Ni čudno da je tečka!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 17:39:47
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce eno vprašanje: Žiga poje zvečer ob 7 zadnji obrok in potem je ob pol polnoči lačen in poje celo flaško. Sedaj pa a mislite da bi blo dobr oz. fer da ga ob 22 zbudim in mu dam flaško? Jaz računam na to da bi mela vsaj malce daljšo nočko. Kaj pravite? Kaj bi ve naredile v mojem primeru? hvala Urša.... naš Žiga ima tudi večerni obrok okoli 7h zvečer.... mu pa potem okoli 22h - torej prej ko gremo spat - dam še zizo in potem Žiga spi do enih 7h zjutraj Med večernim obrokom in zizo Žiga včasih zadrema za kake pol ure, včasih pa ne....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 18:17:39
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Mlea ce imas kaksen pameten nasvet v zvezi z neprofitnimi stanovanji, bi te prosila ce se meni posredujes info. Imam podobno situacijo kot Claud. Claud kaj je kaksen nov razpis za neprofitna stanovanja?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 18:23:22
|
|
|
|
muši buši
|
Pozdravljene! Tudi jaz sem februarčica (19.) in ravno tako bo moj otroček, ki naj bi privekal na svet 17. 2. 2010. Na pobudo prijateljice sem se odločila, da se prijavim na natečaj miss buši, izbor najbolj simpatične nosečnice, na katerem se z vstopom v finale potegujem za celo vrsto čudovitih nagrad, ki bi mi prišle zelo prav. Ker je prijavljenih veliko nosečk, potrebujem za finale veliko glasov, zato sem sklenila, da poskusim srečo še tukaj in vas naprosim, da glasujete zame. Glasujete preko računalnika ali mobilnika na spletni strani www.missbusi.si vse do 6. 10.! Mogoče vam bom simpatična, ali pa me katera celo pozna :) Vnaprej hvala za pomoč! Maruša Prelogar
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 20:00:44
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Mlea ce imas kaksen pameten nasvet v zvezi z neprofitnimi stanovanji, bi te prosila ce se meni posredujes info. Imam podobno situacijo kot Claud. Claud kaj je kaksen nov razpis za neprofitna stanovanja? A mi lahko na mail posreduješ podatke kaj te zanima in za katero občino se zanimaš....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 20:48:07
|
|
|
|
simonakr
|
Tko pa se zaklučuje moj zadnji frej dan! Mala spi, jest bom tud kmal šla! Oblubm da se bom javla ko se bom mogla, bodte pridne, klepetajte pa se kdaj vidmo - če boste naredle srečanje na torek. Se tipkamo!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 21:07:13
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Tko pa se zaklučuje moj zadnji frej dan! Mala spi, jest bom tud kmal šla! Oblubm da se bom javla ko se bom mogla, bodte pridne, klepetajte pa se kdaj vidmo - če boste naredle srečanje na torek. Se tipkamo! Simona - ŽELIM TI ČIMVEČ LEPIH TRENUTKOV V SLUŽBI IN ČIMMANJ STRESNIH TRENUTKOV. NAJ TI DNEVI NE POSTANEJO RUTINA AMPKA SAMO ENO VELIKO VESELJE.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?