|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
30.9.2009 7:59:44   
Čebel@
urša......jaz če Hano zbudim,ne je

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 30.9.2009 8:07:03 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
30.9.2009 8:01:42   
BarbaraGS
Kolumbo ja tegale imamo

Ursa vprasanje ce se vseeno ne bo zbudil. Lahko da ima tako natempirano urco. Nasa se spomnim je zadnjic jedla ob 7h in potem se je zbudila ob 1h. Pa sem se odlocila, da sprobam dati en obrok se ob 22h, da bo dlje spala, pa se mi je vseeno ob 1h zbudila in hotela jesti. Ne vem no...nasa je reagirala tako, tvoj bo pa lahko res potem spal celo noc. Probaj.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
30.9.2009 8:04:56   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

MLEA ne omenjaj atriauser posted image ....pri nas še vedno NIČ....sm dons znorela in smo s tamalimi kr na tleh sedel na blakonu, Majkl je navleku vse avtočke in smo jih spušal dol po uni strmini k bojo enkrat štengeuser posted image ....sosedje so mislil d se remo kakšno budistično sektouser posted image

KATJUŠA mam vse kataloge 2009 za prikolice domauser posted image jst hočm samo uno ta najbl veliko na dve "akse" oz na 4 kolesauser posted image ...spredi pa enga X5 al pa Q7user posted image

jst ciljam na manjše prikolice so mi male dost..... sem se navajena stiskatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa verjetno rabljeno, ker bi jo notri predelaliuser posted image user posted image user posted image

upam, da danes izvemo kako naprej al stanovanje je al ni:)

Urša jst bi mu urinla nov ritem torej bi ga zbudla prej in mu dala jest..... pol pa do jutra nič druga k vodo..... zdej so res tok stari, da nočno hranjenje ni potrebno mi ga nimamo že od 1 meseca in če bi se zdej začel zbujat mu nebi dala mleka niti slučajno.... je ob 21 zvečer zadnji obrok in spi do 7-9:30 zjutraj in tudi takrat ko se ob 7 zbudi jemo šele pol po 9 uri.... pa ni nič sitko navadu se je takega ritma in to je to.....
A ste se na morju še kopali ta čas?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
30.9.2009 8:11:04   
Urša08
majchy, barbarags in katjuša hvala za odgovore. Bom probala ob 10 mu flašo dat, pa bomo videli. Sej drugače ko ob pol polnoči poje , je sit do 8 zjutraj. Mah sej zgubit nimam kej če probam.

katjuša midva z možekom sva se še kopala, otroka pa ne. Nejc ni navdušen nad kopanjem, on raje kamenčke meče not, pa se na plaži igra. Itak je pa še angino staknu tako da ga nisva nč v vodo dala.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
30.9.2009 8:15:19   
Urša08
Katjuša prikolice so men tud všeč, no tud tele mobilne hišice so super. Držim pesti za priklico.  Glede stanovanja pa škoda, sam sej se bo še kak drug našel. Kako sta pa starša sprejela vašo odločitev ? A otročka sta sedaj zdrava?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
30.9.2009 8:16:53   
Urša08
Katjuša še glede seznama sem ti dolžna odgovor, lej če se naveličaš, ti ne znese povej, pa bom jaz prevzela.user posted image Sem pa vesela da si se ponudla, ker ti gre to sigurno hitreje od rok kot meni, jaz bi se mogla še ulavfatuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
30.9.2009 8:17:37   
Urša08
majchy super za pisarnouser posted image user posted image user posted image user posted image A to tud pomeni, da boš delala samo ob dopoldnevih?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
30.9.2009 8:23:09   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy super za pisarnouser posted image user posted image user posted image user posted image A to tud pomeni, da boš delala samo ob dopoldnevih?
še predno sem šla na porodniško so bili dogovori o premestitvi in bomo videli kako bo,ko pridem nazaj-ni nič obljubljenouser posted image decembra bom šla na sestanek z direktorco in bom videla če bom sploh imela kaj šans delati samo dopoldne-upam na najboljšeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
30.9.2009 8:24:15   
Urša08
jutta še tebi odgovorim glede dojenja. Ni Žiga tisti, ki ne bi hotel jesti ampak je meni pričelo primanjkovati. Enostavno ni blo več tok mleka, pa sprva nisem opazila tega, Žiga je bil čez dan tečkec, non stop bi se dojil in potem sem ga stehtala in ugotovila da je šelč v treh tednih 50g dol namesto da bi se poredil in sem si potem šla črpat da vidim kok mm in sem zvečer načrpala celih 20user posted image user posted image user posted image bošček. Potem sem vedla flaško in kombinirala dojenje. Sedaj mava pa samo še flaško + 1* na dan se pocrklava z dojenjem.Žiga je ratal spet dobrovoljček in tudi nek ritem hranjenja sva dobila. user posted image Sej mi je še vedno malce hudo ker je konec z dojenjem samo bolj otroku flaško dat kot da je revčewk lačenuser posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
30.9.2009 8:25:05   
Urša08
majchy tud jaz upam, da se ti uspe dogovorit in boš lahko popoldneve s Hano in možekom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
30.9.2009 8:27:52   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

še predno sem šla na porodniško so bili dogovori o premestitvi in bomo videli kako bo,ko pridem nazaj-ni nič obljubljenouser posted image decembra bom šla na sestanek z direktorco in bom videla če bom sploh imela kaj šans delati samo dopoldne-upam na najboljšeuser posted image

Majchy-decembra bo prepozno... ti iz kadrovskega vidika lahko povem, da se pojdi prej dogovarjat....user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
30.9.2009 8:31:52   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Majchy-decembra bo prepozno... ti iz kadrovskega vidika lahko povem, da se pojdi prej dogovarjat....user posted image
kdaj pa naj grem?user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
30.9.2009 8:31:54   
Urša08
mlea dobro jutrouser posted image Kako je Vito?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
30.9.2009 8:37:10   
Onasiss
Ursa dobro jutro....
Vito je bolje, je pa zdaj ta mala vsa boga.....user posted image user posted image user posted image user posted image  Revca ne more kašljat in se potem zbuje, un pa še nis zamašen....

grem potem k zdravniku.

Majchy- čimprej pejt. Ker se plani za nov kader in podobno dela do decembra za prihodnje leto... pa pojdi zaradi tega, da bojo vedli kaj si želiš, da ne boš na vrat na nos uletela tja....

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
30.9.2009 8:37:47   
Onasiss
Aja pa še zdravnici nesem tiste papirje iz očesne...

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
30.9.2009 8:42:20   
Čebel@
mlea......tenksuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
30.9.2009 8:44:04   
Urša08
mlea dobro opravi pri zdravnici.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
30.9.2009 8:48:42   
Onasiss

mlea dobro opravi pri zdravnici.

Hvala... ti tud.

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
30.9.2009 8:49:09   
simonakr
Jutro! Moj zadnji frej dan, tamala pa tečna ko user posted image ! Ne ležat pa ne v naročju pa ne tko pa ne drugač .... groza! Pa še kašlat je začela! Še zobek nej začne rast pol bom mela popoln začetek novga šihta! user posted image

Sm hotla pokomentirat pa sm pozabla user posted image user posted image

Urša - naša spije ob 20.00 flašo mleka z eno žlico riževih kosmičev pa spi do zjutrej! Kaj pa če mu ob 7 daš riževo kašco al pa kej podobnga - se prav večerjo? Moja svakinja je to uvedla pa ji spi do enih 3 ponoč pol se pa še doji.

Grem malo uspavat da bo mal počila ker je tečna ko user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
30.9.2009 8:54:02   
rebeka84
dobro jutro!

mi bedimo že od sedmih in tako je skoraj vsako jutro... za vikend smo bili v bosni. Uroš je dobil igračko: svoj prvi avto. jaz sem nekaj prehlajena, pijem čaj user posted image . kar se seznamčkov tiče- niso tako pomembni, da se je zaradi njih potrebno kregat, tako vsaka mamica sama beleži za svojega user posted image vse kar je novega...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
30.9.2009 9:21:37   
Katjusa

Katjuša prikolice so men tud všeč, no tud tele mobilne hišice so super. Držim pesti za priklico.  Glede stanovanja pa škoda, sam sej se bo še kak drug našel. Kako sta pa starša sprejela vašo odločitev ? A otročka sta sedaj zdrava?

prikolca ziher bo ker stanovanje je v bistvu prodano ona je sicer rekla da niso dal včeraj denarja sam so se zmenli čez 14 dni mi2 pa ne morma čakat ker bodo tle delal alsvalt in drug teden je treba dat denar in bomo verjetno dal za dvorišče alsvatirat oz. dovoz...... tko da bomo že kako..... mamica je imale prvo noč ko smo ji povedali, da bi se selili srčni napaduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Florjan je vredu je tud v vrtcu Benjamin pa zamešen nosek in nonstop joka pa za mano plazi..... ko ga prime me tud na wc ne spustiuser posted image

za seznam pa ni panika sam jst ne bom tako k majchy k vas je prosla in fehtala in ne vem kaj katera bo dala podatke bodo posodobljeni ostale pa kakor želite...... in upoštevala bom samo tiste obarvane ker jst tud včasih nimam časa brat in pol če na hitro preletiš ti obarvane stvari padejo v oči in ni težko zrihtat...... če mi pa kdaj ne znese pa hvala ker si se javla in te bom z veseljem nafehtala..... sicer jst sem se kr tko na hitro odločla ker sem vidla da je še vedno neka napetost tle okol tega in ves nisme brala več k en teden pa se ni nič spremenilo in pol sem rekla nič bom zrihtala.... itak je majchy vse tak lepo prštimala da samo kopiraš in dopisuješuser posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO MAJCHYuser posted image user posted image user posted image user posted image

majchy držim pesti za pisarno in za dopoldansko delouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
30.9.2009 9:48:27   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Kolumbo ja tegale imamo

Ursa vprasanje ce se vseeno ne bo zbudil. Lahko da ima tako natempirano urco. Nasa se spomnim je zadnjic jedla ob 7h in potem se je zbudila ob 1h. Pa sem se odlocila, da sprobam dati en obrok se ob 22h, da bo dlje spala, pa se mi je vseeno ob 1h zbudila in hotela jesti. Ne vem no...nasa je reagirala tako, tvoj bo pa lahko res potem spal celo noc. Probaj.

Urša - pri nas je bilo enako. Ampak predlagam, da vseeno poskusiš.

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
30.9.2009 9:53:52   
Jutta

jutta še tebi odgovorim glede dojenja. Ni Žiga tisti, ki ne bi hotel jesti ampak je meni pričelo primanjkovati. Enostavno ni blo več tok mleka, pa sprva nisem opazila tega, Žiga je bil čez dan tečkec, non stop bi se dojil in potem sem ga stehtala in ugotovila da je šelč v treh tednih 50g dol namesto da bi se poredil in sem si potem šla črpat da vidim kok mm in sem zvečer načrpala celih 20user posted image user posted image user posted image bošček. Potem sem vedla flaško in kombinirala dojenje. Sedaj mava pa samo še flaško + 1* na dan se pocrklava z dojenjem.Žiga je ratal spet dobrovoljček in tudi nek ritem hranjenja sva dobila. user posted image Sej mi je še vedno malce hudo ker je konec z dojenjem samo bolj otroku flaško dat kot da je revčewk lačenuser posted image  

Hvala za odgovor - sem vprašala zato, ker nekateri sami pokažejo, da je premalo mleka, nekateri pa vlečejo kar na suho. Vid je pri štirih mesecih sam pokazal, da je mleka premalo in tudi pogostejše dojenje ni pomagalo, pa smo dodali flaško, zdaj pa je poleg GH spet samo na dojenju. Flaške noče več. Te kar zastopim, tudi meni ne bi bilo všeč, če bi čisto prenehala z dojenjem.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
30.9.2009 9:57:54   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Jutro! Moj zadnji frej dan, tamala pa tečna ko user posted image ! Ne ležat pa ne v naročju pa ne tko pa ne drugač .... groza! Pa še kašlat je začela! Še zobek nej začne rast pol bom mela popoln začetek novga šihta! user posted image

Sm hotla pokomentirat pa sm pozabla user posted image user posted image

Urša - naša spije ob 20.00 flašo mleka z eno žlico riževih kosmičev pa spi do zjutrej! Kaj pa če mu ob 7 daš riževo kašco al pa kej podobnga - se prav večerjo? Moja svakinja je to uvedla pa ji spi do enih 3 ponoč pol se pa še doji.

Grem malo uspavat da bo mal počila ker je tečna ko user posted image

Super, če to pomagauser posted image Pri nas ne pomaga čisto nič.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vid se dvakrat ponoči zbudi, ker hoče dojenje. Ob šestih pa je že čisto buden. Ampak vsak mora sprobat, če kaj pomaga. Če ima še katera kak predlog, bom vesela, ker že sedem mesecev in pol nisem spala v kosu več kot tri ure skupajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
30.9.2009 10:17:10   
Čebel@
simona.....kaj pomeni tista aplikacija user posted image ,ki si mi jo poslala?user posted image
urša,jutta......mislim da sta veliki zmagovalki glede dojenja ke marsikateri ne rata dojiti toliko časauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?