|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
30.9.2009 21:11:52   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Claud, prvič slišm da je paradajz alergen? Vem pa da zna zvijat, to pa ja.

ja, je alergen, sploh je potrebno biti prevriden pri semenju

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
30.9.2009 21:14:22   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

simona.....kaj pomeni tista aplikacija user posted image ,ki si mi jo poslala?user posted image
urša,jutta......mislim da sta veliki zmagovalki glede dojenja ke marsikateri ne rata dojiti toliko časauser posted image user posted image user posted image

Jaz sem Vita do 10 meseca, pa zagotovo bi še, če ne bi morala nehat zaradi konizacije.....

Je pa res, da še pri enemu sorojencu v družini težje shajaš vse gospodinjstvo in še dojenje... to je res umetnost.user posted image user posted image user posted image

A si bila na konizaciji? jaz sem bila leto dni preden sem zanosila kar dvakrat, ker enkrat niso zarezali v zdravo. Zdaj pa sem ponovno dala bris in je HB ok.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
30.9.2009 21:17:18   
timy
Majchy za seznam: 26. 9. so Evi na dan prikukali še 6., 7. in 8. zobek (eden spodaj, ter sprednja dva zgoraj)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
30.9.2009 21:17:40   
tanci29
čer

prislužimo si črvička, ker se plazimouser posted image user posted image user posted image user posted image

mlea timy kaj je to konizacija?

miss buši maruša-sploh te nisem našla med kandidatkami tako da nisem oddala glasu

< Sporočilo je popravil tanci29 -- 30.9.2009 21:18:34 >

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
30.9.2009 21:19:27   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: timy

Majchy za seznam: 26. 9. so Evi na dan prikukali še 6., 7. in 8. zobek (eden spodaj, ter sprednja dva zgoraj)user posted image user posted image user posted image

uau bošček mali, kar trije naenkrat

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
30.9.2009 21:19:50   
piskot
cer.

kolk imate eni ze zob!? noro. mi smo se vedno pri 2.

tanci bodi vesela da ne ves, pa upaj da ti ne bo nikol treba vedet. jaz sem tud vesela, ampak vem kaj to je, ker ima pol mojih kolegic ze to za sabo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
30.9.2009 21:25:31   
tanci29
piškot sem spet probala s sojinim jogurtom pa je blo vse ok, čeprav itak poje par žlic ampak je vsaj ok...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
30.9.2009 21:28:11   
claud
timy- waaaaaaa kolk zoooobuser posted image user posted image user posted image

hani od tanci pa user posted image user posted image za plazenje...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 21:30:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4659
30.9.2009 21:30:59   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

piškot sem spet probala s sojinim jogurtom pa je blo vse ok, čeprav itak poje par žlic ampak je vsaj ok...

ooo, super. no jaz se nisem. danes sva uvajali fige. pravi da so uredu.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
30.9.2009 21:31:55   
timy

claud-tus jest poslušam non stop kok sem koščena....ampak kaj češ...tud jest namerno ne hujšam....dobro pretirano veliko tud ne jem ker po pravic povedano sploh nimam cajta, pa tud neke želje ne, mi nč ne paše kej dost...pa še ta dieta se pomoje pozna, kaj pa vem....no ja pa ti povem da mi gre že kar mal na živce...

Joj, se podpišem. Kar naprej poslušam samo to, da me nič več ni skupaj. Pa ati pride domov in mi pametuje in pove, da je srečal mojo sodelavko, ki tudi pravi, da sem preveč suha ... Mi že vse totalno najeda. Ko bom imela čas, se bom že zredila. Saj jem, samo tudi veliko migam. Kadar Eva spi, pa me čaka še vse ostalo (čiščenje, cartanje kosmatinčkov, lubeka ...) no, na meni pa trenutno tudi številka 36 izgleda kot raperske hlače, še 34 odvisno od številke, sem pa tudi preden sem zanosila nosila 32 ali 34, samo so si me ljudje navadili malo obilnejšeuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
30.9.2009 21:32:39   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

MLEA ne omenjaj atriauser posted image ....pri nas še vedno NIČ....sm dons znorela in smo s tamalimi kr na tleh sedel na blakonu, Majkl je navleku vse avtočke in smo jih spušal dol po uni strmini k bojo enkrat štengeuser posted image ....sosedje so mislil d se remo kakšno budistično sektouser posted image

KATJUŠA mam vse kataloge 2009 za prikolice domauser posted image jst hočm samo uno ta najbl veliko na dve "akse" oz na 4 kolesauser posted image ...spredi pa enga X5 al pa Q7user posted image

jst ciljam na manjše prikolice so mi male dost..... sem se navajena stiskatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa verjetno rabljeno, ker bi jo notri predelaliuser posted image user posted image user posted image

upam, da danes izvemo kako naprej al stanovanje je al ni:)

Urša jst bi mu urinla nov ritem torej bi ga zbudla prej in mu dala jest..... pol pa do jutra nič druga k vodo..... zdej so res tok stari, da nočno hranjenje ni potrebno mi ga nimamo že od 1 meseca in če bi se zdej začel zbujat mu nebi dala mleka niti slučajno.... je ob 21 zvečer zadnji obrok in spi do 7-9:30 zjutraj in tudi takrat ko se ob 7 zbudi jemo šele pol po 9 uri.... pa ni nič sitko navadu se je takega ritma in to je to.....
A ste se na morju še kopali ta čas?

Katjuša.. kakšno mleko pa daješ? in koliko?

boma2 :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
30.9.2009 21:33:35   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

ja, ogromno ha? meni je prvi zobek pokukal ven pri 7. mesecih. Kako pa kaj skrbite za zobke? Jaz jih zvečer malo poribam s pleničko (tiste, ki so že čisto zunaj) ali s tisto ščetko, ki se da na prst

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 21:33:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4664
30.9.2009 21:36:17   
Onasiss
prislužimo si črvička, ker se plazimouser posted image user posted image user posted image user posted image

mlea timy kaj je to konizacija?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  KMALU BO MORSKI PRAŠIČEK.....

konizacija-postopek odstranitve spremenjenih celic na MV - tisto tvorbo iz katere se razvije rak......

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
30.9.2009 21:36:43   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša prikolice so men tud všeč, no tud tele mobilne hišice so super. Držim pesti za priklico.  Glede stanovanja pa škoda, sam sej se bo še kak drug našel. Kako sta pa starša sprejela vašo odločitev ? A otročka sta sedaj zdrava?

prikolca ziher bo ker stanovanje je v bistvu prodano ona je sicer rekla da niso dal včeraj denarja sam so se zmenli čez 14 dni mi2 pa ne morma čakat ker bodo tle delal alsvalt in drug teden je treba dat denar in bomo verjetno dal za dvorišče alsvatirat oz. dovoz...... tko da bomo že kako..... mamica je imale prvo noč ko smo ji povedali, da bi se selili srčni napaduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Florjan je vredu je tud v vrtcu Benjamin pa zamešen nosek in nonstop joka pa za mano plazi..... ko ga prime me tud na wc ne spustiuser posted image

za seznam pa ni panika sam jst ne bom tako k majchy k vas je prosla in fehtala in ne vem kaj katera bo dala podatke bodo posodobljeni ostale pa kakor želite...... in upoštevala bom samo tiste obarvane ker jst tud včasih nimam časa brat in pol če na hitro preletiš ti obarvane stvari padejo v oči in ni težko zrihtat...... če mi pa kdaj ne znese pa hvala ker si se javla in te bom z veseljem nafehtala..... sicer jst sem se kr tko na hitro odločla ker sem vidla da je še vedno neka napetost tle okol tega in ves nisme brala več k en teden pa se ni nič spremenilo in pol sem rekla nič bom zrihtala.... itak je majchy vse tak lepo prštimala da samo kopiraš in dopisuješuser posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO MAJCHYuser posted image user posted image user posted image user posted image

majchy držim pesti za pisarno in za dopoldansko delouser posted image user posted image user posted image

če bi bila na tvojem mestu, tudi če bi te klicala iz agencije čez 14 dni bi ji rekla pol cene stanovanja ali pa bi ji rekla da naj gre v..... user posted image

No upam, da bo kej boljše pri vas doma Katjuša sem ti že tolk pikapolonic poslala, da bi morali biti vsi zdravi  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
30.9.2009 21:36:54   
piskot
kako boste zdaj v hladnejsih dnevih grele pijaco zunaj? a imate termoske, al kaksne posebne flase, tiste oblekce ki so kao termo? kaj se obnese?

danes je imela ana cisto mrzel caj, ko sva sli ven ze zgodaj zjutraj.

kolumbo mi smo imeli enega od brevija, pa je ful ropotal, bil je pa takrat mal manj kot 100 eur. no smo resili problem ko je martin enkrat potegnil za kabel ... zdej ga nimamo vec user posted image . pa tud ne vem ce ga bomo kupovali, upam da ga ne bomo potrebovali.

birdy jaz bi pa na tvojem mestu teli tvoji decvi peljala se kam drugam kot k zdravnikom. pa saj sta revici non stop nekaj bolani, al se samo meni tako zdi. no v glavnem upam da se kmal pocajtate.

ursa bogi nejc, drzimo pesti da bo cim prej mimo.

kolumbo vase zdravje? 3 ure ste bili na zagovoru? ah dej no, a ni imela nic pametnega za povedat, da je tolk casa govorila user posted image user posted image user posted image .

zakaj ima zadnje case toliko otrok laringitis? se mi zdi da vcasih za to bolezen sploh nismo vedeli al kako?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
30.9.2009 21:37:33   
Onasiss

mlea A STE DOBIL KAKŠNA ZDRAVILA???? Rokso še zmeri neki čudn kašla....bom vidla jutr...mogoče ga pelem v petek pokazat....kašlja ponavadi ko se zbudi, drugač pa niti ne...sm pa tja kdaj

Za domov ne... tam so jima dali samo neki za popit... nimam pojma kaj, baje neki za pomiritev, ki ti dajo samo v ZD in drži 14 ur.... žal več ne vemuser posted image

So what....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
30.9.2009 21:38:45   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: timy

IZVIRNO SPOROČILO: claud

ja, ogromno ha? meni je prvi zobek pokukal ven pri 7. mesecih. Kako pa kaj skrbite za zobke? Jaz jih zvečer malo poribam s pleničko (tiste, ki so že čisto zunaj) ali s tisto ščetko, ki se da na prst
¸

mi še nimamo kj dost za pucat, ker nam je šele prvi zobek zdj ven pokukaluser posted image

bejbe si pa res drobčkana....no jst sm bla prej na št. 38 ali 40, zdj pa na 36....mah če smo srečno suhe je pa tud u redu aneuser posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
30.9.2009 21:40:10   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Evo tudi nas od zdravnika.....
Oba imata laringitis in prehlad.....

Bomo kupli kar vlažilec zraka, mi je povedala + in - za inhalator.....

no lahko bi nam zaupala minus? in plus? inhalatorja

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
30.9.2009 21:42:34   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Uršauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoje malčke

se podpišem

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 21:42:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 4672
30.9.2009 21:42:44   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Birdy - user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoje malčice tudi

se podpišem

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
30.9.2009 21:45:48   
boma2

Piškot, jst mam uno tamalo termovko cca 3 deci, not dam vrel čaj, pol pa ga dolivam...če greva samo en krog po vasi mam uno od Aventa torbico.

Zagovor...jao...najprej je komisija pol ure nakladala...pol moja priča pol ure prezentacije...pol spet pol ure d so ji vprašanja postavil in pol je ona mela 45 minut d se je pripravila....ta cajt sva šla na eno kavico ob Ljubljanico...no in pol spet pol ure odgovori na vprašanja in na konc še 15 minut za razglasitev....jst ne bom šla delat doktoratauser posted image

jaz tudi ne... še magisterij mi preveč ne diši

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
30.9.2009 21:46:55   
birdy
Piškot, jst bi tamalo (neli niti ne ker je drgač precej zdrava, sam zdej v vrtcu marsikej kasira) prec pelala k kakem naravnem zdravilcu. Sam to stane kr precej. k bo denar pa če bo še veno tok bolna jo bom pa pelala.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?