Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 10:19:11
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 simona.....kaj pomeni tista aplikacija ,ki si mi jo poslala? urša,jutta......mislim da sta veliki zmagovalki glede dojenja ke marsikateri ne rata dojiti toliko časa Jaz sem Vita do 10 meseca, pa zagotovo bi še, če ne bi morala nehat zaradi konizacije..... Je pa res, da še pri enemu sorojencu v družini težje shajaš vse gospodinjstvo in še dojenje... to je res umetnost.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 10:27:12
|
|
|
|
simonakr
|
Majchy katera aplikacija? Bom pol uletela še na FB pa bom vidla. Letim dinarčke zapravlat - spet!v
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 11:41:39
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Jutro! Moj zadnji frej dan, tamala pa tečna ko ! Ne ležat pa ne v naročju pa ne tko pa ne drugač .... groza! Pa še kašlat je začela! Še zobek nej začne rast pol bom mela popoln začetek novga šihta! Sm hotla pokomentirat pa sm pozabla Urša - naša spije ob 20.00 flašo mleka z eno žlico riževih kosmičev pa spi do zjutrej! Kaj pa če mu ob 7 daš riževo kašco al pa kej podobnga - se prav večerjo? Moja svakinja je to uvedla pa ji spi do enih 3 ponoč pol se pa še doji. Grem malo uspavat da bo mal počila ker je tečna ko Super, če to pomaga Pri nas ne pomaga čisto nič. Vid se dvakrat ponoči zbudi, ker hoče dojenje. Ob šestih pa je že čisto buden. Ampak vsak mora sprobat, če kaj pomaga. Če ima še katera kak predlog, bom vesela, ker že sedem mesecev in pol nisem spala v kosu več kot tri ure skupaj dan. kako ste kaj? tudi pri nas nič ne pomaga - ob 18-19 poje skuto 110 g, se skopava in nato podojiva, pa se še vedno zbuja, se mi zdi da vedno pogosteje da te potolažim - jaz pa sedem let in pol.
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 11:58:49
|
|
|
|
baki
|
haj punce.da se malo javim.kuham kosilo.danes bo riž z zelenjavoin pohano kurje prsi+solata.nik je tk tečen da ne vem kam bi ga vtaknila.mu 4 zob rine ven.pa me ne vprašat.spimo tudi bol tko,bi pa nebi.mi počasi moči pojenjajo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 12:41:25
|
|
|
|
piskot
|
dan. danes imamo preurejanje spalnice. ana mi je v enem tednu ze drugic padla s postelje. sem jo dala spat, pa se je zgleda zbudila in sam naenkrat bum in jok. demet. bom vse omare prestavila tako, da ni sans da dol pade. se pa pridruzujem tistim ki ze dolgo niso spali celo noc. pri meni mineva 3 leta. ana se tudi pogosto zbuja. poje 3 obroke GH na dan, cez dan se potem se 2× doji, pa se mi ponoci zbuja skoz neki. vcasih sploh noce dojenja. mislim da so zobje. se ena tecka, tko kot njen brat. martin je danes drugi poskusni dan v vrtcu. vceraj bi moral biti 1 uro, ostal je 3. danes je sel za 3 ure, pa upam da bo sploh hotel se domov .
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 13:00:41
|
|
|
|
tanci29
|
dan še ena k nč ne spi ponoč....dons sta mela oba svoje urice, hvalabogu al pa tud ne sta se glih šihtala, tko da sem bla skos pokonc...mi je ratal zaspat ob 5ih zjutrej pa do osmih... joj jest ne vem kwa je to, hana se tud zdej kar naprej zbuja ponoč, to je zmer slabš...jemo pa tud bl tko...kosilo sicer poje to je pa tud več al manj use, še dojenje je nekaj na pol zdele pančka, kuham ji kosilo...mleta teletina+pomoje testenine pa še govejo župo kuham mogoče bo to jedla piškot-joj noro, celo spalnco prestavt... dej nehi veš kwa sem šele jest učeri nardila, se prov vid da me že luna nos, mami mi je skuhala učer jajca s papriko in sem dala še hani mal za jest sam jajčka in sem se pol čez ene dve uri spomnla da je beljak tud zraven koza neumna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 13:08:15
|
|
|
|
Urša08
|
ekola mi smo nazaj od zdravnika, Nejc ima baje lažjo obliko slinovke zgleda da smo že na dobri poti ozdravitve, nč čudnega da nč ni jedu pa joku da ma ajsiko v ustih in nej popiham klubu nespečih mamic se pridružujem, mamo pr nas tud non stop zbujanje, se mi že meša dons je moj ob 3 vstal in ga mal mel k nisem bla več sposobna vstat, ma od pol polnoči non sto vstajanje in zbujanje, zdej en zdej drug majchy hvala ti za tok lep stavk simonakr je tamala kej boljše volje tamika 7,5 let brez cele noči spanja - dobra si
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 13:12:51
|
|
|
|
Urša08
|
tanci ne sekiri se zarad jajčka, sej najbrž ni ne vem kok pojedla, pač mamice tud napake delamo, sej smo tud krvave pod kožo a ne simonakr tud kašica ne pomaga, jo ma ponavadi za večerni obrok tam med 6 in 7 pa ne pali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 13:19:25
|
|
|
|
Urša08
|
Žiga sem dala spat, sedaj pa najboljš da v peto prestavim in se spravim našo bombo pospravit. Mamo tak da me je kr sram koga na obisk povabit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 13:22:59
|
|
|
|
simonakr
|
Evo mene! Kosilo sva pojedle - polenta pa aptamil - in zdej probava spat, pa ma samospeve iz postelce Tečna je še vedno, nosek ji tud še mal bolj nagaja lahko da jo to mot pa je zarad tega tečna pa zarad lune! jo grem mal potolažit ker se dere ko zverina
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 13:25:16
|
|
|
|
Urša08
|
simonakr upam, da ti rata uspavat Lariso in boš mela mal miru in časa zase
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 13:33:51
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša za seznamček: Žiga kobaca od 25.9
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 13:35:08
|
|
|
|
Urša08
|
še kar tuki visim Eno vprašanje kok kej ponujate kruh/žemljico svojim ? Žiga samo da nas vidi pri zajtrku koj hoče kruh jest, drugače pa panika
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 13:39:04
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo tudi nas od zdravnika..... Oba imata laringitis in prehlad..... Bomo kupli kar vlažilec zraka, mi je povedala + in - za inhalator.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 13:41:55
|
|
|
|
Onasiss
|
Ursa-jaz ki kar dam kak kos kruha, ni panike... pa še všeč ji je ker si drgne dlesni. tanci-saj je čist mal probala, mogoče pa ne bo nič. katjusa za seznam... 7,,5 mesecev 8300 g
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 13:44:01
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Ursa midva sva vceraj in danes dala malo skorjice za grist in prav uziva. Odlocila sem se, ker sem ugotovila da vsaka patronazna pove po svoje. Moji sestricni so rekli, da ce nima alergij da lahko vse zacnes dajat po 6 mesecu in me je to malo opogumilo. Bom kar vse poskusala pocasi uvest in se ne bom sekirala. Po kruhu nima nobene reakcije in se uziva zraven kot nora. Ste nekaj govorili o spanju. Moja se je tudi ves cas zbujala dokler se nismo opogumili in sli na varijanto da sama zaspi. Od takrat spi celo noc vsako noc in koncno sva tudi midva naspana... Ce se slucajno ponoci zbudi naredim isti postopek in zaspi prej kot v 5 minutah.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 13:51:32
|
|
|
|
simonakr
|
Spi - končno! Naša žemljico oz skorjico ful rada žveč, pa plazma piškote pa riževe vaflje - samo slani morjo bit! - al pa kruhek nadroblen v juhco. Pa ji kar dam vsak dan neki, ponavad takrat to kuham da ni tečna No zdej pa še mal pospravt pa vse za jutr prpravt da bo šla mirno v varstvo!
< Sporočilo je popravil simonakr -- 30.9.2009 13:53:48 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 13:52:33
|
|
|
|
Urša08
|
mlea naj se tvojedva otročka čim prej pozdravita, teb pa eno orenh dozo spanja - naj onasis mal na otroke pogleda kaako noč birdy kako sta pa tvoji punci? Kaj boljše?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 13:53:28
|
|
|
|
Urša08
|
simonakr jaz mam občutek da tvoja princeska samo spi, dons že tretjič a ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 13:55:18
|
|
|
|
baki
|
enkrat na dan ziher je kruh
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 13:56:05
|
|
|
|
birdy
|
Hoj, tamala spi in čakam da se zbudi da gremo po Nelči v vrtec. Pozabla sem povedat da so se me v Domžalah usmilil in da gremo tja v razvojno Sem ful vesela ker sem bla že pri Neli nad njimi navdušena, sestra, pediatrinja in fizioterapevtka so carke Se pridružujem klubu nespečih. Itak se vsako noč neštetokrat dojimo, kokrat točno pa ne vem, ker spi kr pri meni in si sama postrežće. No, še mal pa bomo tud mi začel navajat samo spat, po isti metodi kot barbara. Pri Neli je palil, upam da bo tud pri Kristi. Spet mam šolo, od pol petih do pol osmih Mi je kr hudo it, ampak vem da je to najbolj, pa še mal se spočijem Mejte lep dan!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 13:57:28
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 simonakr jaz mam občutek da tvoja princeska samo spi, dons že tretjič a ne Je če šteješ še v avtu za 10 min je pa res že 3. Drugač spi dopoldne okrog 9.30 ene 20 - 30 min, pa potem zdele ta glavni obrok, k traja od 45 min pa do 2,5 ure. Pol pa če je fejst zmatrana pa še okrog 18.00 kakšnih 15 min - vendar je to bolj izjema kot pravilo.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 13:59:23
|
|
|
|
birdy
|
Urša, Kristi se mi zdi da gre počas na bolje Je velik boljš k je bla, upam da se še izboljša Pa tvojedva? Čaki, Nejc (ta starejši a ne?) ma slinavko? Božec, to mora bolet, upam da se čimhitrej do konca pozdravi Ta mali je pa zdrav? Nisem nič zasledila da bi bil kej božec, al pa sam mal površno berem...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 14:01:51
|
|
|
|
Urša08
|
birdy super da ste boljši Pri nas je Žiga v redu in upam, da se ni nalezu , Nejc je pa iz hudega že vn Lepo se mej v šoli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 14:03:11
|
|
|
|
claud
|
Dan! ?Evo mi smo bli celo dopoldne leteči, zdj pa mala že spi...dons se je ponoč sam 1x zbudila ...očitno jo je nehal zob zajbavat al kako... hrana....a zdj že lahko rumenjak ane...? zakaj pa beljaka ne smejo? Jst sm pogruntala da je Larissi ful dobr okus sveže zelenjave.....ker kuhanih kašic še vedno ne mara, tko da smo še vedno sadni.... obožuje pa grizenje sveže paprike, pa paradižnika (ampak to ga je sam enkrat ji moj dal, pa baje da je alergen....ampak ji ni blo nč)....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?