|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
30.9.2009 10:19:11   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

simona.....kaj pomeni tista aplikacija user posted image ,ki si mi jo poslala?user posted image
urša,jutta......mislim da sta veliki zmagovalki glede dojenja ke marsikateri ne rata dojiti toliko časauser posted image user posted image user posted image

Jaz sem Vita do 10 meseca, pa zagotovo bi še, če ne bi morala nehat zaradi konizacije.....

Je pa res, da še pri enemu sorojencu v družini težje shajaš vse gospodinjstvo in še dojenje... to je res umetnost.user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
30.9.2009 10:27:12   
simonakr
Majchy katera aplikacija?

Bom pol uletela še na FB pa bom vidla.

Letim dinarčke zapravlat - spet!vuser posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
30.9.2009 11:41:39   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Jutro! Moj zadnji frej dan, tamala pa tečna ko user posted image ! Ne ležat pa ne v naročju pa ne tko pa ne drugač .... groza! Pa še kašlat je začela! Še zobek nej začne rast pol bom mela popoln začetek novga šihta! user posted image

Sm hotla pokomentirat pa sm pozabla user posted image user posted image

Urša - naša spije ob 20.00 flašo mleka z eno žlico riževih kosmičev pa spi do zjutrej! Kaj pa če mu ob 7 daš riževo kašco al pa kej podobnga - se prav večerjo? Moja svakinja je to uvedla pa ji spi do enih 3 ponoč pol se pa še doji.

Grem malo uspavat da bo mal počila ker je tečna ko user posted image

Super, če to pomagauser posted image Pri nas ne pomaga čisto nič.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vid se dvakrat ponoči zbudi, ker hoče dojenje. Ob šestih pa je že čisto buden. Ampak vsak mora sprobat, če kaj pomaga. Če ima še katera kak predlog, bom vesela, ker že sedem mesecev in pol nisem spala v kosu več kot tri ure skupajuser posted image user posted image user posted image

dan. kako ste kaj?
tudi pri nas nič ne pomaga - ob 18-19 poje skuto 110 g, se skopava in nato podojiva, pa se še vedno zbuja, se mi zdi da vedno pogosteje user posted image user posted image user posted image user posted image
da te potolažim - jaz pa sedem let in pol. user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
30.9.2009 11:58:49   
baki
haj punce.da se malo javim.kuham kosilo.danes bo riž z zelenjavoin pohano kurje prsi+solata.nik je tk tečen da ne vem kam bi ga vtaknila.mu 4 zob rine ven.pa me ne vprašat.spimo tudi bol tko,bi pa nebi.mi počasi moči pojenjajo

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
30.9.2009 12:41:25   
piskot
dan.

danes imamo preurejanje spalnice. ana mi je v enem tednu ze drugic padla s postelje. sem jo dala spat, pa se je zgleda zbudila in sam naenkrat bum in jok. demet. bom vse omare prestavila tako, da ni sans da dol pade.

se pa pridruzujem tistim ki ze dolgo niso spali celo noc. pri meni mineva 3 leta. ana se tudi pogosto zbuja. poje 3 obroke GH na dan, cez dan se potem se 2× doji, pa se mi ponoci zbuja skoz neki. vcasih sploh noce dojenja. mislim da so zobje. se ena tecka, tko kot njen brat.

martin je danes drugi poskusni dan v vrtcu. vceraj bi moral biti 1 uro, ostal je 3. danes je sel za 3 ure, pa upam da bo sploh hotel se domov user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
30.9.2009 13:00:41   
tanci29
dan

še ena k nč ne spi ponoč....dons sta mela oba svoje urice, hvalabogu al pa tud ne sta se glih šihtala, tko da sem bla skos pokonc...mi je ratal zaspat ob 5ih zjutrej pa do osmih...
joj jest ne vem kwa je to, hana se tud zdej kar naprej zbuja ponoč, to je zmer slabš...jemo pa tud bl tko...kosilo sicer poje to je pa tud več al manj use, še dojenje je nekaj na poluser posted image

zdele pančka, kuham ji kosilo...mleta teletina+pomoje testenine
pa še govejo župo kuham mogoče bo to jedla

piškot-joj noro, celo spalnco prestavt...
dej nehi veš kwa sem šele jest učeri nardila, se prov vid da me že luna nos, mami mi je skuhala učer jajca s papriko in sem dala še hani mal za jest sam jajčka in sem se pol čez ene dve uri spomnla da je beljak tud zraven koza neumna

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
30.9.2009 13:08:15   
Urša08
ekola mi smo nazaj od zdravnika, Nejc ima baje lažjo obliko slinovkeuser posted image zgleda da smo že na dobri poti ozdravitve, nč čudnega da nč ni jedu pa joku da ma ajsiko v ustih in nej popihamuser posted image user posted image user posted image user posted image

klubu nespečih mamic se pridružujem, mamo pr nas tud non stop zbujanje, se mi že mešauser posted image user posted image user posted image dons je moj ob 3 vstal in ga mal mel k nisem bla več sposobna vstat, ma od pol polnoči non sto vstajanje in zbujanje, zdej en zdej drug

majchy hvala ti za tok lep stavk user posted image

simonakr je tamala kej boljše volje

tamika 7,5 let brez cele noči spanja - dobra si

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
30.9.2009 13:12:51   
Urša08
tanci ne sekiri se zarad jajčka, sej najbrž ni ne vem kok pojedla, pač mamice tud napake delamo, sej smo tud krvave pod kožo a neuser posted image user posted image user posted image

simonakr
tud kašica ne pomaga, jo ma ponavadi za večerni obrok tam med 6 in 7 pa ne pali

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
30.9.2009 13:19:25   
Urša08
Žiga sem dala spat, sedaj pa najboljš da v peto prestavim in se spravim našo bombo pospravit. Mamo tak da me je kr sram koga na obisk povabituser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
30.9.2009 13:22:59   
simonakr
Evo mene! Kosilo sva pojedle - polenta pa aptamil user posted image - in zdej probava spat, pa ma samospeve iz postelce user posted image user posted image
Tečna je še vedno, nosek ji tud še mal bolj nagaja lahko da jo to mot pa je zarad tega tečna pa zarad lune!

jo grem mal potolažit ker se dere ko zverina user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
30.9.2009 13:25:16   
Urša08
simonakr upam, da ti rata uspavat Lariso in boš mela mal miru in časa zaseuser posted image  

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
30.9.2009 13:33:51   
Urša08
Katjuša za seznamček: Žiga kobaca od 25.9

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
30.9.2009 13:35:08   
Urša08
še kar tuki visimuser posted image user posted image user posted image

Eno vprašanjeuser posted image kok kej ponujate kruh/žemljico svojim user posted image ? Žiga samo da nas vidi pri zajtrku koj hoče kruh jest, drugače pa panika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
30.9.2009 13:39:04   
Onasiss
Evo tudi nas od zdravnika.....
Oba imata laringitis in prehlad.....

Bomo kupli kar vlažilec zraka, mi je povedala + in - za inhalator.....

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
30.9.2009 13:41:55   
Onasiss
Ursa-jaz ki kar dam kak kos kruha, ni panike... pa še všeč ji je ker si drgne dlesni.

tanci-saj je čist mal probala, mogoče pa ne bo nič.

katjusa za seznam... 7,,5 mesecev 8300 g

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
30.9.2009 13:44:01   
BarbaraGS
Ursa midva sva vceraj in danes dala malo skorjice za grist in prav uziva. Odlocila sem se, ker sem ugotovila da vsaka patronazna pove po svoje. Moji sestricni so rekli, da ce nima alergij da lahko vse zacnes dajat po 6 mesecu in me je to malo opogumilo. Bom kar vse poskusala pocasi uvest in se ne bom sekirala. Po kruhu nima nobene reakcije in se uziva zraven kot nora.

Ste nekaj govorili o spanju. Moja se je tudi ves cas zbujala dokler se nismo opogumili in sli na varijanto da sama zaspi. Od takrat spi celo noc vsako noc in koncno sva tudi midva naspana... Ce se slucajno ponoci zbudi naredim isti postopek in zaspi prej kot v 5 minutah.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
30.9.2009 13:51:32   
simonakr
Spi - končno!

Naša žemljico oz skorjico ful rada žveč, pa plazma piškote pa riževe vaflje - samo slani morjo bit! - al pa kruhek nadroblen v juhco. Pa ji kar dam vsak dan neki, ponavad takrat to kuham da ni tečna user posted image

No zdej pa še mal pospravt pa vse za jutr prpravt da bo šla mirno v varstvo!

< Sporočilo je popravil simonakr -- 30.9.2009 13:53:48 >

RDEČI NOSKI

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
30.9.2009 13:52:33   
Urša08
mlea naj se tvojedva otročka čim prej pozdravita, teb pa eno orenh dozo spanja - naj onasis mal na otroke pogleda kaako nočuser posted image

birdy kako sta pa tvoji punci? Kaj boljše?

Neposredna povezava do sporočila: 4618
30.9.2009 13:53:28   
Urša08
simonakr jaz mam občutek da tvoja princeska samo spi, dons že tretjič a ne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
30.9.2009 13:55:18   
baki
enkrat na dan ziher je kruh

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
30.9.2009 13:56:05   
birdy
Hoj,
tamala spi in čakam da se zbudi da gremo po Nelči v vrtec.
Pozabla sem povedat da so se me v Domžalah usmilil in da gremo tja v razvojnouser posted image user posted image user posted image user posted image  Sem ful vesela ker sem bla že pri Neli nad njimi navdušena, sestra, pediatrinja in fizioterapevtka so carkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Se pridružujem klubu nespečih. Itak se vsako noč neštetokrat dojimo, kokrat točno pa ne vem, ker spi kr pri meni in si sama postrežće. No, še mal pa bomo tud mi začel navajat samo spat, po isti metodi kot barbara. Pri Neli je palil, upam da bo tud pri Kristi.
Spet mam šolo, od pol petih do pol osmihuser posted image  Mi je kr hudo it, ampak vem da je to najbolj, pa še mal se spočijemuser posted image
Mejte lep dan!!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4621
30.9.2009 13:57:28   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

simonakr jaz mam občutek da tvoja princeska samo spi, dons že tretjič a ne user posted image user posted image user posted image user posted image

Je če šteješ še v avtu za 10 min je pa res že 3.

Drugač spi dopoldne okrog 9.30 ene 20 - 30 min, pa potem zdele ta glavni obrok, k traja od 45 min pa do 2,5 ure. Pol pa če je fejst zmatrana pa še okrog 18.00 kakšnih 15 min - vendar je to bolj izjema kot pravilo.

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
30.9.2009 13:59:23   
birdy
Urša, Kristi se mi zdi da gre počas na boljeuser posted image  Je velik boljš k je bla, upam da se še izboljšauser posted image
Pa tvojedva? Čaki, Nejc (ta starejši a ne?) ma slinavko? Božec, to mora bolet, upam da se čimhitrej do konca pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ta mali je pa zdrav? Nisem nič zasledila da bi bil kej božec, al pa sam mal površno berem...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
30.9.2009 14:01:51   
Urša08
birdy super da ste boljšiuser posted image user posted image user posted image Pri nas je Žiga v redu in upam, da se ni nalezuuser posted image , Nejc je pa iz hudega že vnuser posted image Lepo se mej v šoliuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
30.9.2009 14:03:11   
claud
Dan!

?Evo mi smo bli celo dopoldne leteči, zdj pa mala že spi...dons se je ponoč sam 1x zbudilauser posted image ...očitno jo je nehal zob zajbavat al kako...

hrana....a zdj že lahko rumenjak ane...? zakaj pa beljaka ne smejo?
Jst sm pogruntala da je Larissi ful dobr okus sveže zelenjave.....ker kuhanih kašic še vedno ne mara, tko da smo še vedno sadni....
obožuje pa grizenje sveže paprike, pa paradižnika (ampak to ga je sam enkrat ji moj dal, pa baje da je alergen....ampak ji ni blo nč)....

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?