Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 27.9.2009 12:00:56
|
|
|
|
Shuka
|
majchy tale FB zna zasvojit
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 27.9.2009 12:06:39
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka majchy tale FB zna zasvojit se strinjam
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 27.9.2009 12:14:19
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Shuka majchy tale FB zna zasvojit se strinjam sploh igrce
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 27.9.2009 14:47:54
|
|
|
|
Jutta
|
Shuka - tvoje pisanje je res polno tople energije. Želim ti, da bi bili vsi kljub težavam srečni, ker če si srečen in ohraniš humor, je življenje lažje. Te pa občudujem zaradi vsega kar si mogla dati skozi, ker mi smo imeli veliko manjše zdravstvene težave in tistih pet dni ko sem bila z malim v bolnici je bilo res hudih... Sem pa enkrat v reviji Mama prebrala zgodbo ene mamice, ki je imela nedonošenčka in je rekla nekako tako: Bog ti zmeraj naloži toliko kot lahko preneseš - tistim, ki so močnejši, naloži pač težje naloge...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 27.9.2009 15:17:21
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Shuka majchy tale FB zna zasvojit se strinjam sploh igrce sam res......he he
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 27.9.2009 15:20:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Shuka majchy tale FB zna zasvojit se strinjam sploh igrce sam res......he he no ve 3 če ste gor me morate poklikati
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 27.9.2009 16:17:20
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Shuka majchy tale FB zna zasvojit se strinjam sploh igrce sam res......he he no ve 3 če ste gor me morate poklikati Sem te že....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 27.9.2009 18:33:25
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Shuka majchy tale FB zna zasvojit se strinjam sploh igrce sam res......he he no ve 3 če ste gor me morate poklikati hitr mi povej na ZS ime in priimek.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 27.9.2009 18:39:09
|
|
|
|
Serendipity
|
Iiii, malo se uštulim, ker sem vidla našo shukico tukaj Kak si pupa? BTW, lahko nas prideš kaj pofirbcat in kaj lepega napisat (pa še kakšno slikco svojega lepotca zalimat ) na ''našo'' temo ( http://www.ringaraja.net/forum/m_4467342/mpage_18/tm.htm ). te kar missamo...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 27.9.2009 20:13:59
|
|
|
|
piskot
|
cer. samo kratko se javim. imamo se lepo. samo danes smo imeli eno nesreco, ana je padla s postelje. slampasta mama, priznam. pri martinu se mi je to zgodilo sele pri 14 mesecih (v spanju).
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 27.9.2009 20:23:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot cer. samo kratko se javim. imamo se lepo. samo danes smo imeli eno nesreco, ana je padla s postelje. slampasta mama, priznam. pri martinu se mi je to zgodilo sele pri 14 mesecih (v spanju). nisi šlampasta,si super mamica,in tudi najboljšim se lahko naredi nesreča
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 27.9.2009 20:24:50
|
|
|
|
tanci29
|
hej hoj evo mi smo glih prejle prišli domov...danes smo se odpravili v bohinj...ful je blo luštno, mal smo futrali račke mal smo šli papcat, mal smo španciral skratka mel smo se lepo lepo zdele pa počas kopanje in spanje.... shukica-lepo zelo lepo te je brat...a zdaj že kam gresta z majem, tko če se kej dobimo a bi vidva prišla? majchy-bom šla na fb pogledat in te poiskat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 27.9.2009 21:00:56
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot cer. samo kratko se javim. imamo se lepo. samo danes smo imeli eno nesreco, ana je padla s postelje. slampasta mama, priznam. pri martinu se mi je to zgodilo sele pri 14 mesecih (v spanju). Eh, kaj naj rečem.... ne sekiraj se. važn, da s punco ni nič....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 27.9.2009 21:03:31
|
|
|
|
Onasiss
|
Mi smo bili doma... je Vito zakuhu, neki čudn kašlja, pa vročino ima.... Smo se imeli vseeno luštno. Sem pekla štrudl, spet po dolgem času in je bil fulllllllllllllllll dobr.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 27.9.2009 21:50:44
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki dobro jutro.....sem vas malo prebrala.suka....... sploh si ne morem predstavlat kok je to k mam zdravega otroka.zato mislim na tebe in tvojega maja,pa upam da bo šlo na bolje [/quote] pod tole se pa jaz kr podpišem... SHUKA...Vsaka čast, da si tako dobra mama.. Mi pa jamramo, k naši dojenčki ponoči ne spijo.. Jaz pravim raj še dva meseca ponoči ne spim, sam da je zdav... Shuka.. sam zate in tvojega Maja držita se
< Sporočilo je popravil boma2 -- 27.9.2009 22:00:39 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 27.9.2009 21:55:20
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Pozdravljene. Zopet sva same..tokrat čisto same..Patricija zavrača vso hrano,samo na zizi bi bila?Joj,tako me skrbi....je mogoče zaradi tega ker sem že js par dni kar precej napeta,bi najraj popakala kovčke in šla....Joj,moram se v roke vzet . Claud-tudi mene je Patricija zadnjič tako pretrašla...me je skor kap..ja ona pa potlej v smeh . zakaj bi pa popokala in šla? Držim pesti zate, vem samo da full čutijo, če si napet...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 27.9.2009 21:56:35
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Larissa- še malo pa bo... No mi smo šli v hosto po kostanj, pa polnozrnat kruh sem spekla, zdajle pa pred tv-jem kostanjčkamo. Lahko noč vsem..... jaz bi tudi kostanjčkala, če ni skrivnost, kje ste ga nabrali..?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 27.9.2009 22:00:05
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot cer. samo kratko se javim. imamo se lepo. samo danes smo imeli eno nesreco, ana je padla s postelje. slampasta mama, priznam. pri martinu se mi je to zgodilo sele pri 14 mesecih (v spanju). ne se sekirat, če je vse ok z njo... SI ČIST DOBRA MAMICA...se zgodi
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 27.9.2009 22:02:09
|
|
|
|
boma2
|
birdy....Kako ste kaj? je kaj boljše?? Katjuša... Kako ste kaj? ste zdaj bolj zdravi? Majchy... Držim pesti za tvojo matematiko..Kakšen faks pa delaš?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 27.9.2009 22:53:51
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Ola punce :) super vas je spet brati...nas ni bilo cez vikend doma in nisem imela dostopa do racunalnika Shuka kako lepo te je brati in veseli me, da je z malim sonckom vse vredu in da gre vedno na boljse. birdy kako je? Kaj ste izvedeli? katjusa ja kje si punca? kaj si sla uzivat kam na lepse in nam nisi nic povedala?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 28.9.2009 6:50:36
|
|
|
|
baki
|
dobro jutro.....sem nekam zbita.mam tak cuden občutek doli v maternici.upam da bom dobla men....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 28.9.2009 7:31:40
|
|
|
|
baki
|
ka zdaj a še spite.....?nik je dons hotu vstat ob 3.30 pol se je pa valu po postli 1 uro preden je zaspal nazaj pol je pa vstal ob 6.00.dol padeš.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 28.9.2009 8:24:53
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro naša noč je bla tamala ima čist smrkav nosek in je smrkala celo noč pa se zbujala pa po malem jokcala in od kar je vstala je zoprna in jokca in stokca pa skoz v naročju! Dons že vidm da ne bom nč naredla! Grem kofetkat da ne bo mrzu - če mi bo mala pustla
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 28.9.2009 8:35:05
|
|
|
|
Urša08
|
jutro punce moje Kavico sem že popila zunaj na sončku ob poslušanju valov kok je to fino. Žiga je bil ves zadovoljen v vozičku in imel debato, Nejc pa možek pa še spita. V soboto zvečer smo tud mi Nejca do zdravnika peljali in ima zgleda angino tako da je dobil sirup. Vročine nima več, apetita tud še ne, drugače je pa v redu. Dovoljeni so nam sprehodu tako da smo kar na morju ostali, v vodo pa itak ne gre ker tud med ta hudo sezono ne gre, pač ni vodni tip, ma rajš metanje kamenčkov mlea naj se Vito čim prej pozdravi kaj pa ima? simonkr joj tele nočke, naj se poštimajo shuka lepo te je brat A si že za kako srečanje? piskot nisi slaba mama, to je sekundica in čisto vsakemu se lahko naredi. Važno da je z Ano vse v redu morm mal nazaj prebrat da vidim kaj sem spustila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 28.9.2009 8:37:07
|
|
|
|
Urša08
|
baki vidim, da bi Nik še kar ponoči žural upam, da se ti uspe naspati čez dan - da ti vsaj to pusti tanci super za dan v Bohinju Meni je tam tok všeč, res lep kraj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?