Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Dan, joj zuni je tko lepo vroče, sicer malo piha ampak mali je spal celo uro jest pa mišice treniram, sej za koga dejansko so ti sprehodi? Kako ste, kako vaši malčki, zobki,....virusi, gripice? Evo tole zgoraj sem vam pisala celo popoldne in nisem in nisem našla časa da vam se javim. Vidm neki vam v recesiji na varčevanje gre , ste pa face. A tiste k vam malčki še nimajo ne vem kolk zobkov a pasirate kašice al sam gnetete, sej zdej vse že skor jedo, ne? Jest si bom mogla jedilnik za cel teden naštimat, tkole na hitr mi zmanjka idej, sploh če sva cel dan zunaj, pol k pa prideva not sem pa mrzla, k vse se kuha 1h, če je meso zraven. Kolikokrat na teden imate meso pri malčkih in kakšni so vaši obroki od jutra do večera, kolikokrat imate še mleko, tiste ki ne dojite in kaj naj naredim, da bi moj mali pil še kaj drugega kot AM? Ma nimam vam drugače kaj povedati, zato tolk ne sodelujem pri vaših debatah, ker mal zaostajamo se z vami ne morem veliko meniti, ni mi pa do tega da grem drugam, k tle ste moje sonosečke. No ja mal čustvenga izliva Evo tolk. jutr še kako, če mi bo tamal pustil. Lepo da ti je uspelo se mal javit in prav je da ostanes z nami, SI NASA !!!!!!!!!!!!! Pa nic zato ce Maj se ne pocne stvari kot vecina pri teh mesecih.......eni prej, eni kasnej, eni pa zarad zdravstvenih tezav kar je popolnoma logicno... In seveda kot nas za vse otrocke nase zanima, nas tudi zanima kako napreduje Maj in se veselimo in smo se veselile vsakega napredka...tko da kar na dan z besedo. Sicer pa moram jst vso hrano popolnoma spasirat....je sam vilica premal, ker se ji res vse zatakne Pa se vedno ne mara zelenjave.... Tko da pojma nimam...vsak dan znova tuhtam kaj ji dat za jest, ker sadje se tud enkrat konca Hvala, hvala Claud, sej sem vedla, da sem vaša A Larisin prvi zobek je kolk lepo, naš se je pred tremi tedni slinil v potokih, vse dal v usta in še kak dodaten predmet če je še šel v ta mala usteca poleg rok, dude in igrače, pa tečen je bil kake 3 dni, je sitnaril pa težko se je uspaval, drugače po zobeku je blo pa kot da se nič ni dogajalo, žagica je zunaj zdaj pa samo da raste. Mi smo včeraj drugo enkico dobili ven. Drugače moram pa kr od kake 15-16 ure je zadnja k spi, po tej uri mu pa ne dovolim zaspati, ker pol rogovili do poznih ur in je tečen k ne more zaspat, pa tolk rad bi spal sam kaj k ne gre, tko da sem čist okupirana od popoldneva dalje, dopoldne pa spiva ene 2x, prvič po zajtrku, kake pol urce pol pa na sprehodu 1 urco, to je pa čez dan vse. Pa obvezno je se vsaj enkrat na noč zbudit pa kričat, včasih so kake prebavne motnje, to je verjetno od zel kašic k jih delam pa kot da 1 h kuhanja ne bi bla dovolj, al je pa kej druzga ne vem, sam sej se hitro pomiri, če pridem pravi čas, če pa predolgo joka ga pa še pol ure ne uspavam. Uh sem se pa razpisala No mi hodimo na FT in tm so ugotovili, da žal naš vozek ni dober za njegove kolke in hrbtenico in bomo rabil enega posebnega, men je sicer grd k strela sam je pa zastonj, pa čaka se nanj kr dolgo časa, tak poseben je, no sam da mu bo pomagalo. No kot rečeno vsaj enkrat na noč se zbudi kričeč, zdej se je pa šele pol ure spi. Hrbet me boli, k se tko grdo držim, grem pa zdele pod tuš pa glavo si umit, k čez dan sploh nimam časa. Nočko pa poljubček vašim malčkom.