Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Dan, bejba full te je fajn brat joj zuni je tko lepo vroče, sicer malo piha ampak mali je spal celo uro jest pa mišice treniram, sej za koga dejansko so ti sprehodi? Kako ste, kako vaši malčki, zobki,....virusi, gripice?zaenkrat Hanči brezzoba in zdrava(trkam) Evo tole zgoraj sem vam pisala celo popoldne in nisem in nisem našla časa da vam se javim. Vidm neki vam v recesiji na varčevanje gre , ste pa face. A tiste k vam malčki še nimajo ne vem kolk zobkov a pasirate kašice al sam gnetete, sej zdej vse že skor jedo, ne? no naša je sicer še bre zob,ampak ji moram zato vse s paličnim ker drugače se davi Jest si bom mogla jedilnik za cel teden naštimat, tkole na hitr mi zmanjka idej, sploh če sva cel dan zunaj, pol k pa prideva not sem pa mrzla, k vse se kuha 1h, če je meso zraven.jaz imam za take primere že skuhano zelenjavo in jo imam shranjeno v shladilniku(v frutkovem lončku) in zraven skuham le krompir,malo AM in je kosilo v 10 minutah Kolikokrat na teden imate meso pri malčkih in kakšni so vaši obroki od jutra do večera, kolikokrat imate še mleko, tiste ki ne dojite in kaj naj naredim, da bi moj mali pil še kaj drugega kot AM?cca. 2x na teden ima meso na jedilniku-zaenkrat je jedla le piščanca in purana.......ob 9.00 200 ml AM,ob 12.00 kosilo(krompir,riž..+zelenjava),ob 15.30 sadje(kuhano ali surovo kar pač imam),19.00 mlečna kašica od millupe + 200ml AM-->ob 21.00 že spi do jutra ko jo zbudim......naša pije prekuhano vodo,hippov čaj ali pa od jabolčnega kompota sokec.......a ne mara flaške?kaj pa kozarec z ustnikom?ali pa po žlički? Ma nimam vam drugače kaj povedati, zato tolk ne sodelujem pri vaših debatah, ker mal zaostajamo se z vami ne morem veliko meniti, ni mi pa do tega da grem drugam, k tle ste moje sonosečke. No ja mal čustvenga izliva prosim ne govorit da nimaš kaj povedat,ker valda si naša in hočemo vedeti kako mali napreduje .....večkrat se oglasi da malo podebatiramo-sej ni nujno da o otrocih .......ti si naša in rade te imamo Evo tolk. jutr še kako, če mi bo tamal pustil.
|