|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
26.9.2009 21:00:11   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Shuki lepo te je brat in vesela sem za vas. Bodite fajn.
Hvala enako sonček user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
26.9.2009 21:00:47   
črticaa
deja lih pošlem ti sporočila na fb,..pa kr zginešuser posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
26.9.2009 21:09:40   
claud
Evo Larissa spi.

Črtica-eh sam o zavarovanjih neuser posted image ...jih morm že tko po telefonu odganjat...lahko sam kavica...brez zavarovalniških foruser posted image

Shuka-no vsaj voziček vam bojo zastonj dal....user posted image user posted image ....rane nima več ane? Pa kako kaj nogice? Brca pa tko naprej? pa sedi tudi?
Nism nikjer zasledila če si pisala o tem, tko da sori ce sprasujem neumnostiuser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
26.9.2009 21:53:11   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa
mlea kje pa delaš,..a za kakšno zavarovalnico?

Ne delam za nobeno zavarovalnico ampak sem zaposlena drugje..... so mi po drugi strani te stvari zelo dobro poznane....user posted image user posted image user posted image

Pa lepo od Adrijana.....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
26.9.2009 21:57:06   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Evo Larissa spi.

Shuka-no vsaj voziček vam bojo zastonj dal....user posted image user posted image ....rane nima več ane? Pa kako kaj nogice? Brca pa tko naprej? pa sedi tudi?
Nism nikjer zasledila če si pisala o tem, tko da sori ce sprasujem neumnostiuser posted image

Sej za vozek sem cel svoj lajf plačevala zavarovanje, neki lohka pa tud jest dobim, sam nau nč tko fensi za pogledat, grd je k ... pa še težak baje, no vsaj mel ga bomo, upam da kmal. Zdej ga še vedno v košari vozim, še dobro da gre še not, sam mu je mal tesen. user posted image
Kakšne rane? A hrbet? ma rano, vsak dan mažemo s kremo. Noge premika sam ne tko kt zdravi otroci, ma momente k jih pa momente k jih ne, pa če mu jo primem je ne zadrži v luftu ampak sam pade k klada tko da ko bo kej znal govoriti in k bo vedu kaj govorimo bo znal povedat kaj čut pa kaj ne, prej pa težko da bomo kej konkretnega vedel.
Evo drugi alarm: jest mu bom dudo prlepla na usta pa ovco v roke, mogoče se nau zbujal.user posted image
Sedi še ne sam, sam bi pa tko zelo rad, pa k ga posedem ga kr naprej zanese, tko da sedi ne, sam če ga držim mu pa dogaja, pa tko no skoz se smeji, zna se tud mal sam igrat, ni treba da sem skoz zraven, čeprov sem sam me ne viduser posted image , tko no, hecamo se velik, sam to njegovo ščipanje mi mal najeda, pol ga pa nazaj uščipnem se mi pa reži, sam sej ga ne ornk ker če ne bi tulu. Dela mam mal več sam zato k previjanje ni sam previjanje ampak še kateteriziranje, tko da se najmanj pol ure previjamo tako rekoč pa telovadba za noge obvezna pri vsakem previjanju. Drgač je pa fuuuul priden, sam ne mu tega povedat k pol se mu ful zdi pa zna mal potečnart.user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
26.9.2009 21:59:54   
sonček33
Shuka kolk pozitive čutim iz tvojih postov. Le tako naprej. Itak ste zmagovalci!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
26.9.2009 22:01:26   
Shuka

Shuka kolk pozitive čutim iz tvojih postov. Le tako naprej. Itak ste zmagovalci!
No ja, sej mam tud jest svoje dneve k me zmanjka, sam k ga pogledam spet najdem to energijo. Sam še raj bi pa vidla k bi mal več spal.user posted image
Sonček kako ste pa vi, dej mi kako slikco pošl, al pa če si na FB me poišči.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
26.9.2009 22:04:18   
Onasiss

Se podpišem.....

SHUKA ZAME SI TI MAMA V PRAVEM POMENU BESEDE. Kaj vse si morala dat čez za Maja, pa kaj vse te še čaka. Ne vrži puške v koruzo.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
26.9.2009 22:11:01   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Se podpišem.....

SHUKA ZAME SI TI MAMA V PRAVEM POMENU BESEDE. Kaj vse si morala dat čez za Maja, pa kaj vse te še čaka. Ne vrži puške v koruzo.....user posted image user posted image user posted image
Ah punce, sej ste tud ve vse MAME V PRAVEM POMENU BESEDE, k mate svoje srčke rade, jih crkljate in skrbite za njih, sej bi vsaka tko nardila, če bi se ji zgodilo kot meni, otrok je otrok, nč kriv pa potrebuje te, jest sem mela sam to srečo, da mi je Bog naložu dodatno delo k sem prej lenarla predn je Maj prišeluser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
26.9.2009 22:12:08   
sonček33
user posted image

Evo, shuki, samo zate.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
26.9.2009 22:13:52   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Se podpišem.....

Ah punce, sej ste tud ve vse MAME V PRAVEM POMENU BESEDE, k mate svoje srčke rade, jih crkljate in skrbite za njih, sej bi vsaka tko nardila, če bi se ji zgodilo kot meni, otrok je otrok, nč kriv pa potrebuje te, jest sem mela sam to srečo, da mi je Bog naložu dodatno delo k sem prej lenarla predn je Maj prišeluser posted image

A si ti vedela, da ima Maj spino bifido? Mislim, če se je videlo na UZ?

< Sporočilo je popravil mlea -- 26.9.2009 22:14:17 >

So what....

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
26.9.2009 22:17:54   
Shuka

user posted image

Evo, shuki, samo zate.

Joooj ker srček je tale naš Lovro, pa kako se lepo smejčka. Ej obvezno lupčkov mami milijon, da mu daš a prov. Če boš pa kej v KR hodila pa poklič bomo šli na kofe.user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
26.9.2009 22:20:02   
Shuka

Se podpišem.....

A si ti vedela, da ima Maj spino bifido? Mislim, če se je videlo na UZ?
Ne nisem vedla, sem zvedla po porodu, če bi vedla,...., no ja kar je je, potoči zvoniti je prepozno.Če se je videlo, no na to vprašanje še čakamo odgovor, moj G ni videl al pa je pa ni reku, bog si ga vedi, ne bom nikol vedla, pa tud nočem, ker če je vidu, mu še zdej lohk glavo odšraufam (kokr bi rekla una iz TV Dober dan)user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
26.9.2009 22:26:58   
Onasiss
O boga. Sprašujem zato, ker je imela moja sestrična spino bifido, pa so prepozno ugotovili, šele v 5 mesecu nosečnosti, tako, da je revamorala čakati, do osmega, da je šla rodit.. Otrok ni preživu, ker je imel previsoko to spino bifido.... Non stop je samo jokala.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zato pa pravim SVAKA ČAST..... Čeprav te ne poznam čutim, da si močna oseba!

So what....

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
26.9.2009 22:35:04   
Shuka

O boga. Sprašujem zato, ker je imela moja sestrična spino bifido, pa so prepozno ugotovili, šele v 5 mesecu nosečnosti, tako, da je revamorala čakati, do osmega, da je šla rodit.. Otrok ni preživu, ker je imel previsoko to spino bifido.... Non stop je samo jokala.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zato pa pravim SVAKA ČAST..... Čeprav te ne poznam čutim, da si močna oseba!
Sej če tko pomislim je bolje da nisem vedela, ampak vseeno če bi vedela danes ne bi tukaj čvekali, nikomur ne bi želela da gre skozi take stvari in travme in sočustvujem s tvojo sestrično, upam, da se je pobrala. Ampak kar nas ne ubije nas krepi, mi je blo že namenjeno tako. Kdo si je to usodo sicer izmislil se je fajn hecu na moj račun.user posted image

Zdej k pa vem kak srček je moj malček pa če bi vedla da bo tak bi ga tud mela, kljub vsemu.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
27.9.2009 6:22:07   
baki
dobro jutro.....sem vas malo prebrala.suka.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sploh si ne morem predstavlat kok je to k mam zdravega otroka.zato mislim na tebe in tvojega maja,pa upam da bo šlo na boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil baki -- 27.9.2009 6:27:24 >

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
27.9.2009 6:44:36   
baki
nik je včeri zaspal ob 19.40 in je spal do 5.00.pol je spil flaso in ni zaspal nazaj.pol je pa zaspal 6.15 v jajčki k smo jo prvezali gor na štango da ga malo zagugamo.smo se kr znašli ker drgač nimamo več jajčke za v avto k mamo sedež pa smo jo za to ponucali.samo zdej ko je bil bolan.jo bomo nazaj dol vzeli da se nebo preveč razvaduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .če se že niuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil baki -- 27.9.2009 6:45:18 >

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
27.9.2009 6:46:12   
baki
ponavadi otroke scrtljš tej ko so boln.si hiter pridejo gor kaj je bolšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil baki -- 27.9.2009 6:47:40 >

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
27.9.2009 6:56:50   
baki
a šenobene ni.pa se pol kaj napišem.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
27.9.2009 8:38:56   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

deja lih pošlem ti sporočila na fb,..pa kr zginešuser posted image user posted image

sorry!!!!!!!!!!! je mali rabil ziza servis...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in ko pove čarobno besedo jaz šibam....

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
27.9.2009 9:01:02   
claud
Jutro!

user posted image user posted image user posted image Tale naš zobekuser posted image Takoooooooooo počas raste....nč več ni zuni kot učeri....pa celo noč nas je matru tko da sm zdj k en zombi s podočnjaki do kolen...user posted image

Shuka- user posted image user posted image user posted image
Jah, res se sploh ne zavedamo dobro kaj pomeni imet zdravega otroka....
Samo da ste se pobral in da je tud Maj dobrovoljčekuser posted image user posted image user posted image

Mlea sm pozabla pohvalt tvoj avataruser posted image user posted image user posted image

Katera zdj ureja seznamčke?

Katjuša ste že zdravi?

Majchy kako matematka?....jst sm se učer spravla h knjigam in zvezkuuser posted image

črtica- iii kok je Adrijan to lepo rekuuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil claud -- 27.9.2009 9:04:37 >

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
27.9.2009 9:35:31   
Jutro,

nočka takšna kot ponavadi ali pa malos labše z večkratnim popravljanjem dude...Lia spi lepotni spanec ati je pa tud ko je prišel domov spat prišel pa ob 7 zjutraj pa od 15:30 včeraj...in še drugo soboto bo ista pesem imajo ponovno poroko...user posted image prav sita sem že tega res....ok ne bom jamrala...

Shuka ko sem brala user posted image user posted image user posted image  res si močna in trdna ženska želim da Maj vedno močneje napreduje in seveda da se imate vsak dan lepo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj še naj napišem ne vem vse sem pozabla ni moj dan sem tko žalostna ampak to je že druga pesem...

Lepo nedeljo vam želim polno smeha in sončka...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
27.9.2009 10:36:39   
Čebel@

Dan,
bejba full te je fajn bratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj zuni je tko lepo vroče, sicer malo piha ampak mali je spal celo uro jest pa mišice treniram, sej za koga dejansko so ti sprehodi? user posted image

Kako ste, kako vaši malčki, zobki,....virusi, gripice?zaenkrat Hanči brezzoba in zdrava(trkam)user posted image

Evo tole zgoraj sem vam pisala celo popoldne in nisem in nisem našla časa da vam se javim.

Vidm neki vam v recesiji na varčevanje greuser posted image , ste pa face.

A tiste k vam malčki še nimajo ne vem kolk zobkov a pasirate kašice al sam gnetete, sej zdej vse že skor jedo, ne? no naša je sicer še bre zob,ampak ji moram zato vse s paličnim ker drugače se daviuser posted image
Jest si bom mogla jedilnik za cel teden naštimat, tkole na hitr mi zmanjka idej, sploh če sva cel dan zunaj, pol k pa prideva not sem pa mrzla, k vse se kuha 1h, če je meso zraven.jaz imam za take primere že skuhano zelenjavo in jo imam shranjeno v shladilniku(v frutkovem lončku) in zraven skuham le krompir,malo AM in je kosilo v  10 minutahuser posted image user posted image user posted image
Kolikokrat na teden imate meso pri malčkih in kakšni so vaši obroki od jutra do večera, kolikokrat imate še mleko, tiste ki ne dojite in kaj naj naredim, da bi moj mali pil še kaj drugega kot AM?cca. 2x na teden ima meso na jedilniku-zaenkrat je jedla le piščanca in purana.......ob 9.00 200 ml AM,ob 12.00 kosilo(krompir,riž..+zelenjava),ob 15.30 sadje(kuhano ali surovo kar pač imam),19.00 mlečna kašica od millupe + 200ml AM-->ob 21.00 že spi do jutra ko jo zbudim......naša pije prekuhano vodo,hippov čaj ali pa od jabolčnega kompota sokec.......a ne mara flaške?kaj pa kozarec z ustnikom?ali pa po žlički?
Ma nimam vam drugače kaj povedati, zato tolk ne sodelujem pri vaših debatah, ker mal zaostajamo se z vami ne morem veliko meniti, ni mi pa do tega da grem drugam, k tle ste moje sonosečke. No ja mal čustvenga izlivauser posted image
prosim ne govorit da nimaš kaj povedat,ker valda si naša in hočemo vedeti kako mali napredujeuser posted image user posted image user posted image .....večkrat se oglasi da malo podebatiramo-sej ni nujno  da o otrocihuser posted image .......ti si naša in rade te imamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo tolk.
jutr še kako, če mi bo tamal pustil.user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
27.9.2009 10:37:32   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Majchy kako matematka?....jst sm se učer spravla h knjigam in zvezkuuser posted image

delam vaje in upam na to da mi ostane kaj v bučiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
27.9.2009 11:54:08   
Čebel@
sem se prijavila na FB(ne morev verjetiuser posted image ) in nekatere od vas sem že poklikalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?