|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
26.9.2009 13:28:38   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

simona,..ukvarjam se z varčenvanjem,..
.za številka.1 izmed evropskih zavarovalnic,...in je ful kul,...sploh če vlagaš ker maš minimalno 9% obrestiuser posted image user posted image user posted image

Kje ti to delaš? user posted image  Obresti na kaj??

varčevanje prek agencije first,..zavarovalnica wiener stadtische

ja na vloženo premijo maš 9% ali več pripisa obresti

naprimer varčuješ 30 let po 30 eurov,...vložila si torej 10800 vn pa dobiš cca 17000,...to sem zdj z glave povedala,...nimam bloka tukaj
jz sm to sklenila za dominika,..pa jo bo dobil za 18 rojstni dan,....sanjsko darilo

Lej o naložbenih zavarovanjih vem verjetno precej več kot ti... Sem spraševala zato, ker si full čudn napisala....user posted image

So what....

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
26.9.2009 13:29:23   
črticaa

simona,..ukvarjam se z varčenvanjem,..
.za številka.1 izmed evropskih zavarovalnic,...in je ful kul,...sploh če vlagaš ker maš minimalno 9% obrestiuser posted image user posted image user posted image

Kje ti to delaš? user posted image  Obresti na kaj??

varčevanje prek agencije first,..zavarovalnica wiener stadtische

ja na vloženo premijo maš 9% ali več pripisa obresti

naprimer varčuješ 30 let po 30 eurov,...vložila si torej 10800 vn pa dobiš cca 17000,...to sem zdj z glave povedala,...nimam bloka tukaj
jz sm to sklenila za dominika,..pa jo bo dobil za 18 rojstni dan,....sanjsko darilo

Lej o naložbenih zavarovanjih vem verjetno precej več kot ti... Sem spraševala zato, ker si full čudn napisala....user posted image

LAGALA SEM VEN DOBIŠ 56.000 EVROV

mlea sj nism rekla da vem več od tebe,...sam tud na fb sm ti napisala da trenutno poslušam in se učim od pokojnin,...danes,..včasih in kako tudi bo,.......
prov velik pa jz o naložbenih zavarovanjih še ne vem,..saj sem u fazi učenja,..zato mam pa mentorje za pomočuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil črticaa -- 26.9.2009 13:31:25 >

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
26.9.2009 13:32:32   
Onasiss
No, skratka važn da si pridna....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
26.9.2009 13:37:50   
črticaa

No, skratka važn da si pridna....user posted image user posted image user posted image

sj mi ne ostane drugegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
26.9.2009 14:22:16   
claud
Dan!

Mala spi, dragi na poti v sluzbo....zdj mam pa miruser posted image

Cakam Da Larissi zobek pokuka ven, ker ze vidim crtico spodajuser posted image ....pa je dons kr mal teckasta....nima pa nobenih posebnih problemov....user posted image

Zdj grem pa neki pojjest in pol pridm nazaj pogledat ce je ksna goruser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
   [Brisano sporočilo]
26.9.2009 15:10:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 4256
26.9.2009 15:16:59   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Še 5 minut pa se mi bo sneluser posted image ...Rokso tečen do onemoglosti....spanje z Majkom mata pa itak tako "usklajen" d morm bit skos budna, al ponoč al podnev.......tastar je na poti domov, nekje med Dunajem in Grazem.....

A MI LOH EN RAZLOŽI KAKO LAHKO DOBIŠ 56 JURJEV, ČE JIH VLOŽIŠ SAMO 10???????

A POL BO ČEZ 18 LET SPET RECESIJA K BOJO VSI TKO ŠPARAL  IN BOJO HOTL MET SKORAJ 6 KRATNO VREDNOST SVOJGA VLOŽKA?

to pa tud mene zanima

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
26.9.2009 15:22:30   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

Še 5 minut pa se mi bo sneluser posted image ...Rokso tečen do onemoglosti....spanje z Majkom mata pa itak tako "usklajen" d morm bit skos budna, al ponoč al podnev.......tastar je na poti domov, nekje med Dunajem in Grazem.....

A POL BO ČEZ 18 LET SPET RECESIJA K BOJO VSI TKO ŠPARAL  IN BOJO HOTL MET SKORAJ 6 KRATNO VREDNOST SVOJGA VLOŽKA?

to pa tud mene zanima

Tud meneuser posted image

Pol jih grem jst kr u pondelk 50 vlozit....user posted image
Teh zavarovalniskih prevarantov mam jst poln......user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
26.9.2009 15:30:16   
claud
V glavnem prej me je Larissa tkoooo ustraslauser posted image ....

En miniaturen koscek banane se ji je zataknu in se je zacela davit....jo tolcem (ne tko mocno kot se tale beseda slisi, da ne bo kdo mislu da pretepam otrokauser posted image ) pa se se kr davi, ji prtisnem na trebuh pa je zbruhala vse ven, s tistim kosckom vreduser posted image ......
Jst vsa presrana, ona minutko tiho, pol pa smeh naprejuser posted image

In mam se dons u glavi uno tupo zensko, k je na preverjeno rekla da ne verjame v to , da se to ne more zgodit, da se otroku lohk kj zaleti in se od tega zacne dusit....kura ena...user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
26.9.2009 16:17:59   
SURF
Pozdravljene.
Zopet sva same..tokrat čisto same..Patricija zavrača vso hrano,samo na zizi bi bila?Joj,tako me skrbi....je mogoče zaradi tega ker sem že js par dni kar precej napeta,bi najraj popakala kovčke in šla....Joj,moram se v roke vzetuser posted image .

Claud-tudi mene je Patricija zadnjič tako pretrašla...me je skor kap..ja ona pa potlej v smehuser posted image .

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
26.9.2009 16:20:55   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: claud

to pa tud mene zanima

user posted image To pa tudi mene zanima?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
26.9.2009 16:45:45   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Pozdravljene.
Zopet sva same..tokrat čisto same..Patricija zavrača vso hrano,samo na zizi bi bila?Joj,tako me skrbi....je mogoče zaradi tega ker sem že js par dni kar precej napeta,bi najraj popakala kovčke in šla....Joj,moram se v roke vzetuser posted image .

Claud-tudi mene je Patricija zadnjič tako pretrašla...me je skor kap..ja ona pa potlej v smehuser posted image .

Upam da cim prej najdes resitev iz tega.....user posted image
Larissa tu zadnje dni zavraca hrano,,,,,mogoce zarad zobkovuser posted image ....jutr bo pomoje ze cist zuni, ker vidm da se je za mal odprlo, oz.je ze predrlo dlesenuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
26.9.2009 17:03:43   
Onasiss
Cakam Da Larissi zobek pokuka ven, ker ze vidim crtico spodajuser posted image ....

a PRVI??

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
26.9.2009 17:10:20   
Onasiss

Halo punca..... pejt spat. Jaz sem šla, in sedaj ko sem naspana  sem še enkrat prebrala tisti post, pa sem iz foha, mi ni čist nič jasn.....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 4264
26.9.2009 17:30:10   
Shuka
Dan,

joj zuni je tko lepo vroče, sicer malo piha ampak mali je spal celo uro jest pa mišice treniram, sej za koga dejansko so ti sprehodi? user posted image

Kako ste, kako vaši malčki, zobki,....virusi, gripice?

Evo tole zgoraj sem vam pisala celo popoldne in nisem in nisem našla časa da vam se javim.

Vidm neki vam v recesiji na varčevanje greuser posted image , ste pa face.

A tiste k vam malčki še nimajo ne vem kolk zobkov a pasirate kašice al sam gnetete, sej zdej vse že skor jedo, ne?
Jest si bom mogla jedilnik za cel teden naštimat, tkole na hitr mi zmanjka idej, sploh če sva cel dan zunaj, pol k pa prideva not sem pa mrzla, k vse se kuha 1h, če je meso zraven.
Kolikokrat na teden imate meso pri malčkih in kakšni so vaši obroki od jutra do večera, kolikokrat imate še mleko, tiste ki ne dojite in kaj naj naredim, da bi moj mali pil še kaj drugega kot AM?
Ma nimam vam drugače kaj povedati, zato tolk ne sodelujem pri vaših debatah, ker mal zaostajamo se z vami ne morem veliko meniti, ni mi pa do tega da grem drugam, k tle ste moje sonosečke. No ja mal čustvenga izlivauser posted image

Evo tolk.
jutr še kako, če mi bo tamal pustil.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
26.9.2009 17:33:24   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Pozdravljene.

Vidm, da smo na istemuser posted image razen zizeuser posted image

drgač pa otroka za noge prijet pa okol obrnit, čeprov mojmu se je tud zaletel pa sem ga klofala k zmešana, pa je pol zbruhal, mogoče kdaj ušporabim svoj nasvet, ki mi je bil dan že od mnogih.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
26.9.2009 18:04:11   
MIHAILO

JUtrouser posted image ...sm zaspala ob 16 30...na sredi postle...sm se še pokrit pozabila...no enkrat umes sm pol pod kovter zlezla...sam kaj k se je Rokso ob pol šestih zbudil, sm zdej še bl hin.....Majkl je pri babi....pam d bo danes babi tle spala....ga kr poglešam tega mojga razgrajača.......tastarga sm poslala, da mal pošnofa gor u Bratislavi kakšne so kej cene avtosedežev....isti drek oz še dražji...za 10 ojro un moj Romer....sm ga najdla zdej na KIKI WELT sam kaj k jst nimam pojma o naročanju iz tujineuser posted image user posted image ...

MIHAILO KAKO SE REČE UNI STRANI K SI TI VOZIČEK NAROČILA????
Kako kej tata, a je že kej boljše, lepo ga pozdravi.

o-baby de je stran...ati je se v bolnici,dokler mu rana ne neha krvavet ne bo prisel domov...upamo ,da bo to v ponedeljek....

Neposredna povezava do sporočila: 4267
26.9.2009 18:35:46   
claud

Cakam Da Larissi zobek pokuka ven, ker ze vidim crtico spodajuser posted image ....

a PRVI??

Jaaaaaaaaa PRVI!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
26.9.2009 18:42:38   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Dan,

joj zuni je tko lepo vroče, sicer malo piha ampak mali je spal celo uro jest pa mišice treniram, sej za koga dejansko so ti sprehodi? user posted image

Evo tole zgoraj sem vam pisala celo popoldne in nisem in nisem našla časa da vam se javim.

A tiste k vam malčki še nimajo ne vem kolk zobkov a pasirate kašice al sam gnetete, sej zdej vse že skor jedo, ne?
Jest si bom mogla jedilnik za cel teden naštimat, tkole na hitr mi zmanjka idej, sploh če sva cel dan zunaj, pol k pa prideva not sem pa mrzla, k vse se kuha 1h, če je meso zraven.
Kolikokrat na teden imate meso pri malčkih in kakšni so vaši obroki od jutra do večera, kolikokrat imate še mleko, tiste ki ne dojite in kaj naj naredim, da bi moj mali pil še kaj drugega kot AM?
Ma nimam vam drugače kaj povedati, zato tolk ne sodelujem pri vaših debatah, ker mal zaostajamo se z vami ne morem veliko meniti, ni mi pa do tega da grem drugam, k tle ste moje sonosečke. No ja mal čustvenga izlivauser posted image

Evo tolk.

Lepo da ti je uspelo se mal javit in prav je da ostanes z nami, SI NASA !!!!!!!!!!!!!

Pa nic zato ce Maj se ne pocne stvari kot vecina pri teh mesecih.......eni prej, eni kasnej, eni pa zarad zdravstvenih tezav kar je popolnoma logicno...
In seveda kot nas za vse otrocke nase zanima, nas tudi zanima kako napreduje Maj in se veselimo in smo se veselile vsakega napredka...tko da kar na dan z besedo.user posted image

Sicer pa moram jst vso hrano popolnoma spasirat....je sam vilica premal, ker se ji res vse zatakneuser posted image

Pa se vedno ne mara zelenjave....user posted image
Tko da pojma nimam...vsak dan znova tuhtam kaj ji dat za jest, ker sadje se tud enkrat koncauser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
26.9.2009 19:51:03   
Onasiss

a PRVI??

Pa a nisi ti govorila že pri 4 mesecih, da bo kmalu dobila zobek....user posted image

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
26.9.2009 20:06:20   
claud

a PRVI??

Pa a nisi ti govorila že pri 4 mesecih, da bo kmalu dobila zobek....user posted image

Ja pa je revček skor 3 mesce rabu da je ven pršuuser posted image user posted image ..............Je mela dolg take 2 bele pikice...
No zdj je pa res to TO!!!!!!!
Pomoje bo jutr čist zuni...baje da hitr pol čist ven pogleda.. a ne?!

< Sporočilo je popravil claud -- 26.9.2009 20:07:38 >

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
26.9.2009 20:46:37   
Onasiss
Larissa-user posted image user posted image  še malo pa bo...

No mi smo šli v hosto po kostanj, pa polnozrnat kruh sem spekla, zdajle pa pred tv-jem kostanjčkamo.

Lahko noč vsem.....

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
26.9.2009 20:55:12   
Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Dan,

Evo tolk.

Lepo da ti je uspelo se mal javit in prav je da ostanes z nami, SI NASA !!!!!!!!!!!!!

Pa nic zato ce Maj se ne pocne stvari kot vecina pri teh mesecih.......eni prej, eni kasnej, eni pa zarad zdravstvenih tezav kar je popolnoma logicno...
In seveda kot nas za vse otrocke nase zanima, nas tudi zanima kako napreduje Maj in se veselimo in smo se veselile vsakega napredka...tko da kar na dan z besedo.user posted image

Sicer pa moram jst vso hrano popolnoma spasirat....je sam vilica premal, ker se ji res vse zatakneuser posted image

Pa se vedno ne mara zelenjave....user posted image
Tko da pojma nimam...vsak dan znova tuhtam kaj ji dat za jest, ker sadje se tud enkrat koncauser posted image

Hvala, hvala Claud, sej sem vedla, da sem vaša user posted image

A Larisin prvi zobek je kolk lepo, naš se je pred tremi tedni slinil v potokih, vse dal v usta in še kak dodaten predmet če je še šel v ta mala usteca poleg rok, dude in igrače, pa tečen je bil kake 3 dni, je sitnaril pa težko se je uspaval, drugače po zobeku je blo pa kot da se nič ni dogajalo, žagica je zunaj zdaj pa samo da raste. Mi smo včeraj drugo enkico dobili ven. Drugače moram pa kr od kake 15-16 ure je zadnja k spi, po tej uri mu pa ne dovolim zaspati, ker pol rogovili do poznih ur in je tečen k ne more zaspat, pa tolk rad bi spal sam kaj k ne gre, tko da sem čist okupirana od popoldneva dalje, dopoldne pa spiva ene 2x, prvič po zajtrku, kake pol urce pol pa na sprehodu 1 urco, to je pa čez dan vse. Pa obvezno je se vsaj enkrat na noč zbudit pa kričat, včasih so kake prebavne motnje, to je verjetno od zel kašic k jih delam pa kot da 1 h kuhanja ne bi bla dovolj, al je pa kej druzga ne vem, sam sej se hitro pomiri, če pridem pravi čas, če pa predolgo joka ga pa še pol ure ne uspavam.
Uh sem se pa razpisalauser posted image
No mi hodimo na FT in tm so ugotovili, da žal naš vozek ni dober za njegove kolke in hrbtenico in bomo rabil enega posebnega, men je sicer grd k strela sam je pa zastonj, pa čaka se nanj kr dolgo časa, tak poseben je, no sam da mu bo pomagalo.
No kot rečeno vsaj enkrat na noč se zbudi kričeč, zdej se je pa šele pol ure spi.user posted image

Hrbet me boli, k se tko grdo držim, grem pa zdele pod tuš pa glavo si umit, k čez dan sploh nimam časa.

Nočko pa poljubček vašim malčkom.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
26.9.2009 20:57:42   
črticaa

A POL BO ČEZ 18 LET (na 30 let)SPET RECESIJA K BOJO VSI TKO ŠPARAL  IN BOJO HOTL MET SKORAJ 6 KRATNO VREDNOST SVOJGA VLOŽKA?

to pa tud mene zanima

te mu se reče varčevanje oz vlaganje,......ne morm ti tko razlagat,...lah 1x na kavi

LEJ SM PROBALA NAPISAT DA BI ZASTOPLE,..PA ŠE JZ NISM ZASTOPILA TAKO DA SEM RAJ ZBRISALA,....BOM 1X NARDILA IZLET NEKAM PA SE BOMO DOBILE PA VM POVEM,..AL PA BOM MLEI,..PA BO ONA K SE NA TO SPOZNA TKO RAZLOŽILA,...KER JZ PREVEČ ZAKOMPLICIRAMuser posted image user posted image user posted image

mlea kje pa delaš,..a za kakšno zavarovalnico?

9 ur seminarjev je danes že za nami,...še jutri 6 ur,...nato pa domov v objem moža, otroka in "otroka"

mi je dons zjutrej preden sm šla Adrian tako lepo reku, da brez mene pa ne bodo užival in da me bo pogreša,...da bi lah kr zajokala
(morm povdart, ker sem tok vesela)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
26.9.2009 20:59:16   
sonček33
Shuki lepo te je brat in vesela sem za vas. Bodite fajn.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?