alexjera
|
Čestitam novim mamicam, veselo cartanje. Pri nas nič novega, samo trebuh mi je pa res začel otrdevati, hvala bogu. Sem pa včeraj zvečer že mislila, da se je začelo. Me je namreč 4x zašravfalo, čisto kot pravi popadki, samo bili so na 5 minut, kar pa ni normalno. Na koncu sem dobila drisko, ki jo je povzročil kozarec 100 % soka. Ha-ha, jaz sem pa mislila, da bom hitro rešena. Potem pridem pa v spalnico in začne tamala mami mami buba. Pa smo imeli zopet celo noč, zaspala je šele po peti uri, cirkus malo s potenjem in malo z novo trojko v ustih. Pa naj kdo reče, da življenje ni pestro. Danes pa perem, pospravljam, da bosta imela naslednji teden vse pripravljeno. Možek bo naredil kosilo, seveda zapackal celo kuhinjo, ki potem čaka name. Potem pa gremo na krajši sprehod s kolesom, kar tamala obožuje in sedaj tega že en mesec nismo naredili, ker so nam kopali cesto, danes so pa končno položili asfalt. tassika - če zaspi pri tebi ni nič narobe, samo potem jo preloži v njeno posteljo, da se ne navadi preveč tvoje bližine in toplote, ker boš v primeru, da je zelo cartljiva, imela hude0 težave, saj ne bo hotela spati brez tebe. pikica - jaz sem, ko sem začela dodajati, tamali dajala domač čaj iz malo kumine, kamilc in janeža, brez sladkorja, kar tako mali otroci ne poznajo sladkorja in ga ne pogrešajo, pa tudi zdrav ni. Lahko daš tudi hippov čaj ali prekuhano vodo. Dodajanje čaja je odvisno tudi od tega kako dodajaš. Jaz sem si mleko črpala na 3-4 ure, da sem s tem spodbujALA KONSTANTNO TVORJENJE NOVEGA, shranila sem ga v hladilnik ali zmrzovalnik takšno količino, kot jo je mala pojedla v enem obroku. Vmes pa sem ji dajala adaptirano in takrat potem ponudila tudi čaj. Je pa dobro da dodajaš čaj od 4 meseca dalje, ko začneš uvajati trdo hrano, da se otrok navadi na dudo, ker znajo drugače kasneje zavračati tekočino, ki ni iz prse.
|