kajjada
|
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka kajjada, se enkrat cestitke, je pa slo kr hitro tole, prava supermami si . Kaj pa presredek, kaj sivana?? Sori, sem radovedna . Pa aka dogodivscina pri ginekologu, svasta Sem pa ravno hotla vprasat, ce ktera sploh dobi zjutraj, ker vse nekaj zvecer in ponoci hodite rojevat. No, zdaj pa ena za zgled , tako bi meni pasalo, da zjutraj malega v vrtec dam, grem rodit, pol pa popoldne domov z dojenckom . Menta, kr nazeni naso bejbo ven , meni je danes vse prekipelo, sem psihicno in fizicno izcrpana , ne morem vec... piska goriska, lepo, da mirno prenasas vse, super to! Upam pa tudi, da statistika zdrzi tudi mene in bo hiter porod! Drzite se punce! Že pri prejšnjih dveh sem bila šivana, tako da sem vedela, da bom spet. Se mi zdi, da je to še najmanj, kar mora bit, samo da gre otrok ven. Drugače pa glede cunjic, naš fant je pri enem tednu oblečen v 62 in 68. Sem ga v bolnici komaj oblačila, ker imajo bolj male cunjice. Ima pa res že 4,5 kg oziroma danes že kaj več. Tiste, ki že imate jenčije, a vam je tisto na popku že odpadlo, ker nam kar nekam visi in me je kar malo strah, če pade čez vikend vstran, ker čudno zgleda. Upam, da bo zdržalo do ponedeljka, ko pride patronažna sestra k nam.
|