|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
3.9.2009 9:03:04   
Nezy85
Komisija.....pri meni je tako, da sem na bolniški že od začetka marca, najprej so mi podaljšali za en mesec, potem za tri mesece, sedaj nazadnje pa do 8.10 se pravi do nastopa porodniške.........sem pa odločbo komisije vedno dobila do datuma, ko mi je prejšna odločba potekla!

Punce, tiste ki imate že posteljice, zibke, koške ali ste posteljnino že gor dale ali boste počakale še nekaj časa, da se nebo preveč prah gor nabiraluser posted image .......jaz sem v tem tednu dobila posteljnino od Galeba, imam že oprano, zlikano sedaj me tako matra, da bi jo že kar gor dala, ker je tako cortkana!

Najprej Dobro jutro drage souser posted image

Tudi jaz mislim da naše bibe že prihajajo počasi na svet, saj po 30t se lahko že pripravimo na vse!!!

Jaz sem na bolniški od Aprila in mi zmeraj podalšajo za 4 tedne, tako kot pač napiše moja G.,drugače pa jaz ne hodim nič prej podalševat bolniške kot pa na tisti dan ko mi poteče, torej danes mi poteče bolniška in zdaj grem k svojemu osebnemu zdravniku da dalje pošlje za komisijo, sicer tak me naroči moj osebni zdravnik in že ve kaj dela!!Podalšali pa so mi jo do zdaj vedno, bomo vidli kaj bo tokrat!!!Spet bojo živčki!!!

Jaz imam zibko in bi jo najraje kr takoj opremlauser posted image sam je pa problem ker še zibka ni sestavljena, še more moj nekaj poštrihat, tak da mi ne pusti še veselja, drugač bi pa že pomoje oblekla vse!!user posted image

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 226
3.9.2009 9:09:18   
tassika

user posted image
user posted image user posted image

PDP / NICK    (STAR.)    (?user posted image ,?user posted image )   NAS. PREGLED         SPOL

30.10.

1.user posted image Nončika (27 )               (2.user posted image ,?. user posted image )      08.09.              user posted image
31.10. 
2.user posted image rožica13 (24)               (1.user posted image ,?.user posted image )        ?                      user posted image  

3.user posted image soča (? )                        (?.user posted image ,?.user posted image )         ?                      user posted image
4.user posted image murkica (24)                (1.user posted image , ?.user posted image )                                user posted image
01.11.         

5.user posted image piška goriška (34)        (1.user posted image , 1.user posted image )       11.9.                  user posted image
6.user posted image marby (33)                    (?. , ?. )                ?                     user posted image
7.user posted image  katja34 (36)               (4.user posted image , 4.user posted image )         ?                      user posted image  

8.user posted image  ellam(30)                     (2.user posted image , 1.user posted image )        ?                       user posted image
02.11.             
9.user posted image pocahontas (29)          (2.user posted image , ?.user posted image )         
? 
                      user posted image
10.user posted image Pikica28 (28)              (1.user posted image , ?.user posted image )       8.9.                      user posted image

11.user posted image lucky girl (?)                (1.user posted image , ?.user posted image )       8.9.                     user posted image

12.user posted image stuhica   (30)               (4.user posted image ,?user posted image . )           
?                    user posted image
13.user posted image  sanjacka (34)              (2. user posted image ,?user posted image )             ?                  user posted image
14.user posted image   sunny1980(29)           (2.user posted image ,?user posted image )              ?                  user posted image        

15.user posted image   Zupica (23)                    (1.user posted image ,0.user posted image )         ?                 user posted image             
03.11

16.user posted image  Monika985 (26 ) PO    (1.user posted image ,?.user posted image )          579580.9.                  user posted image
17.user posted image  Maša88 (? )                  (?.user posted image ,?.user posted image )                ?                 user posted image
18.user posted image  Toba (33)                        (2.user posted image ,1.user posted image )           4.9.              user posted image
19.user posted image   Nonička (28)                     (2.user posted image ,1.user posted image )         ?                 user posted image
04.11.  
20.user posted image Perlica76 (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )            ? 
                     user posted image
05.11.

21.user posted image Bojana82 (26) LJ              (2.user posted image ,1.user posted image )          ?                    user posted image    
22.user posted image Anonimna (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )             
? 
                 user posted image
23.user posted image  Juniorka (?)GB              (?user posted image . ,?. )                 ?                  user posted image
24.user posted image   tanja712 (24)                   (1.user posted image ,0. )            ?                  user posted image
25.user posted image  Kajjada (?)                   (3. user posted image ,2.user posted image )         29.9.                 user posted image
06.11. 

26.user posted image Lupinica (23)                 (2.user posted image ,?.user posted image )            ?                    user posted image   
27.user posted image  srecna_zvezda (?)                 (2.user posted image ,?.user posted image )               ?          user posted image   
7.11.     
28.user posted image daisy1980 (28)             (1.user posted image ,0user posted image )    
       03.09.                 user posted image
29.user posted image tante (?)                         (?. ,?.user posted image )                ?                       user posted image    
30.user posted image  cari (30)                      (1.user posted image ,0.user posted image )           ?                       user posted image
08.11.  
31.user posted image aurarina (?)                   (1.user posted image ,user posted image )         
      ?                        user posted image
32.user posted image zanka (?)                       (2.user posted image ,?.user posted image )                ?                        user posted image
09.11.
33.user posted image m031281(27)               (?.user posted image ,?.user posted image )            
?                        user posted image
34.user posted image  Pecorella (?) LJ             (1.user posted image ,1.user posted image )         11.9.                   user posted image    
35.user posted image   KARNEM (27) LJ            (1.user posted image 0.user posted image )          3.9.                     user posted image  
10.11.  
36.user posted image robikA (?)                       (3.user posted image ,?.user posted image )                ?                       user posted image
37.user posted image
 mayamaya (32)           (1.user posted image ,?.user posted image )            4.9. UZ KR                user posted image
38.user posted image   miska73 (36)       RODILA 2.9.09   user posted image user posted image 1420 in 1430
11.11.  
39.user posted image srecna_zvezda (?)         (2.user posted image ,?.user posted image )           
?                        user posted image
40.user posted image
divja (26)                       (1.user posted image ,?. user posted image )          01.09                 user posted image
41.user posted image jj24 (24)                       (2.user posted image ,1.user posted image )               ?                      user posted image
42.user posted image metuljcica77 (32)             (1.user posted image ,0.user posted image )         22.09.                 user posted image          
12.11.    
43.user posted image  jona3 (31)                     (3.user posted image ,3user posted image             ?                       user posted image       

44.user posted image  Tula (36)                         (3.user posted image ,3user posted image             ?                       user posted image     
13.11.  
45.user posted image nina68 (40) LJ/CE         (3.user posted image ,user posted image           2
.9.                       user posted image
46.user posted image valerija77 (32) CE         (3.user posted image ,1.user posted image )             ?
                      user posted image         
14.11.
47.user posted image Nezy85 (23) MB             (2.user posted image ,?.user posted image )          30.9.                    user posted image  
48.user posted image
 ROZICI (25) RADLJE       (2.user posted image ,?.user posted image )              ?                      user posted image
15.11.        

16.11.

49.user posted image   iribiri (27)                         (1.user posted image ,?.user posted image         ?                      user posted image
50.user posted image
 Mashy (27) CE                (3.user posted image ,1.user posted image )        22.9.                      user posted image    
51.user posted image   ninka80(29)                  (2.user posted image ,1.user posted image )         29.9.                   user posted image        
52.user posted image   lelyka(?)                         (?.user posted image ,?.user posted image )          8.9.                  user posted image      
53.user posted image    sasika (31)                      (2.user posted image ,?.user posted image )          ?                      user posted image
54.user posted image    spelap1 (21) CE                 (1.user posted image . ,0user posted image . )       22.09            user posted image   

55.user posted image   Eva19 (19) LJ                 (1. user posted image . ,0. user posted image )           03.09.          user posted image
17.11
56.user posted image among_the_clouds(?)    (2.user posted image ,?.user posted image              
?                      user posted image
57.user posted image MC09(32)                         (1.user posted image ,0.user posted image         23.09.                 user posted image      

58.user posted image  luan  (?) NM                     (2.user posted image ,1.user posted image        ?                           user posted image   
59.user posted image   Nogavicka80(29)PO/PT/LJ(1.user posted image ,0.user posted image        21.9.                    user posted image        
18.11. 

60.user posted image *i.am.happy* (31)            (1.user posted image  ,?user posted image )          ?                         user posted image
19.11.
61.user posted image stelaJ (30)                         (1. user posted image ,?.user posted image )      
 ?      
                user posted image        
62.user posted image  MajchaT (?)                    (1.user posted image  ,?.user posted image )           
?                       user posted image      

63.user posted image december06 (30)CE       (2.user posted image , 2.user posted image )             24.9.                  user posted image      
64.user posted image  caryn (?)                         (1.user posted image , 0.user posted image )            ?                      user posted image      
65.user posted image pikapoka83 (26)             (2.user posted image  ,2.user posted image )         18.09                 user posted image                
20.11. 

66.user posted image sashy (20)                       (2.user posted image ,?.user posted image )          14.9.                     user posted image      

67.user posted image  barbchen(31)PO             (2.user posted image ,?.user posted image )         25.9.                   user posted image      

68.user posted image  mamka3(37)                  (3. user posted image ,? user posted image )              ?                    user posted image
69.user posted image   petkapet (37)                  (2. user posted image ,1 user posted image )                                    user posted image  
21.11
70.user posted image summer410 (29) PT/MB (1.user posted image ,?.user posted image )           02.09.                 user posted image         

71.user posted image  krivonoska (32) MB        (2.user posted image ,1.user posted image )           08.09.                user posted image   
72.user posted image   DULCE (?) LJ                (?.user posted image ,?.user posted image )                   ?                    user posted image   
22.11.
73.user posted image nina7 (27) LJ                   (2.user posted image ,2user posted image )         19.9.                      user posted image
74.user posted image moglan (?)                       (?.user posted image  ,?user posted image )                ?                        user posted image
75.user posted image  giotti  (33)                       (2.user posted image ,?.user posted image )       
 07.09.
                     user posted image
76.user posted image Menta (27)                      (1.user posted image ,?.user posted image )            24.9.                     user posted image

77.user posted image  ursa1981 (28)                (2.user posted image ,1user posted image )                  ?
                     user posted image
23.11.
78.user posted image tassika (26)LJ                (2.user posted image ,0.user posted image )         9.9./19.9. KR             user posted image

24.11.
79.user posted image bellamia (?)                    (2.user posted image ,2.user posted image )               
?                         user posted image

80.user posted image Ikar (32) JESENICE           (3. user posted image ,2.user posted image )           9.9.                        user posted image
25.11.
81.user posted image  karmyka (22)CE          (2.user posted image ,3user posted image )          7.9.                           user posted image   
82.user posted image  pi82ka (26) LJ            (1.user posted image ,1. user posted image )           29.09                     user posted image
83.user posted image  Kepica78 (31) LJ           (1.user posted image ,0.user posted image )          17.9.                      user posted image
27.11.
84.user posted image  Ninaaa (30)                    (2.user posted image ,2.user posted image )            ?                          user posted image            

85.user posted image   Pikapolonica24 (25)MB (2.user posted image ,2.user posted image )               ?                        user posted image            
28.11.
86.user posted image korala (32) KR                 (1.user posted image  ,user posted image )             8.9.                   
   user posted image

29.11.
87.user posted image mariee 
(26)                   (1.user posted image ,?.user posted image )             
?                           user posted image

88.user posted image  neni13 (?)                   (2.user posted image ,1.user posted image )               ?                            user posted image
89.user posted image   Zvezda71 (38) LJ       (2.user posted image ,1.user posted image )              01.09.                    user posted image
30.11.

90.user posted image  katyn (26)                    (1.user posted image ,1.user posted image )           7.9.                        user posted image
91.user posted image   ZalaLuka (26)              (2.user posted image ,3,4.user posted image user posted image )       ?                          user posted image       
02.12.
92.user posted image  eva 1(26)TRBOVLJE       (3.user posted image ,3user posted image )        4.9  3D                        user posted image
XX.XX. 
93.user posted image **lunica** (?)             (?.user posted image , ?.user posted image )              
? 
                           user posted image
94.user posted image D.Mateja  (?)                 (?.user posted image , ?.user posted image )          

?                            user posted image
95.user posted image špešla (?)                      (?.user posted image ,?.user posted image )                ? 
                          user posted image   

Skupaj: 

user posted image :    31 

user posted image :    26

user posted image  :    39 

user posted image + user posted image + user posted image  = 96

Z nami so začeleuser posted image user posted image user posted image

KulGirl   user posted image
Žana21 user posted image
nincrli   user posted image zdajšnja januarka 2010 user posted image

polmaja user posted image  
water lilyuser posted image
Twixy user posted image user posted image   zdajšnja februarka 2010 user posted image
MalaRožauser posted image
miki23user posted image

user posted image                                     user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

• PS. pri eni sem falila leta pa ne najdem zdaj katero, naj mi še enkrat pove, plosimuser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu monika985)
  • Neposredna povezava do sporočila: 227
    3.9.2009 9:11:54   
    tassika
    JEEEEJ  ratal mi je popravit seznamček, ampak sedaj sem hotla še nekaj popravit, pa ne dela več. Res ne vem kaj toliko šteka, ampak važno da imamo vsaj nekaj.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 228
    3.9.2009 9:18:20   
    tassika
     user posted image      

user posted image   Pi82ka 24t1 

user posted image tassika 28t2d 

user posted image   nezy85 29t1d 

user posted image  Valerija77 26t3d 

user posted image sashy 24t 

user posted image  giotti 21t 

user posted image  mashy 21t 

user posted image  Rožica13 26t3d 

user posted image Ellam 22t

user posted image Nonička 18t1d

user posted image murkica 18t3d

user posted image nina7 15t2d

user posted image mayamaya 30t2d

user posted image summer410 25t

user posted image Eva1 25t

user posted image
    Lupinica 21t

user posted image Piškagoriška 29t

user posted image spelap 19t

user posted image luan 24t

user posted image juniorka 27t

user posted image Ninika80 29t2d

user posted image Metuljcica77 30t

user posted image Eva19 29t

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 229
    3.9.2009 9:24:46   
    petkapet
    dobro jutro user posted image ....vreme je na našem koncu malo kislo, ma se ne bomo dali motit.

Bojana82, mi imamo posteljico še v kleti in je še za zmontirat. Mislim, da bom med zadnjimi, ki bom imela to stvar poštimano, mogoče celo po rojstvu. To pa zato, ker bo na začetku korenjak ninal v košarici-lupinici od vozička.
    Me pa matra, da bi oprala že oblekce, pa bom vseeno še malo počakala.

Včeraj sem šla na CSD, so mi dali vse papirje za izpolnit. Glede plač pri delodajalcu, pa rso mi rekli kot ostalim, da naj bo vpisana tudi avgustovska plača..

(odgovor članu Bojana82)
    Neposredna povezava do sporočila: 230
    3.9.2009 9:30:04   
    tassika
    Petkapet, pri tebi so leta narobe a ne, pa sem zdaj hotla popravit pa ne gre, ne bit huda, ker smo te malo postarale, sicer pa saj leta niso važnauser posted image

Najina biba bo spala prvih par mesecev pri nama v spalnici v zibki, še v moji, sem jo samo renovirala in kupila nov jogi. Potem pa gre v svojo sobico, pač bom malo več okoli skakala, ampak saj bom doma pa ne bo panike. Gre pa zato tako hitro tja, ker imava midva tako neumno razporeditev v spalnici, da mi posteljica ne pride notri oz bi prišla, če bi čisto vse premaknila, se pravi omare na drugi konec, ravno tako posteljo,... to se mi pa ne da, ker so omare ful težke. Bom pač malo potrpela pa bo, upam no da se bo izšlo tako kot mislim.

Aja pa pozabila sem povedat, da sva dobila parket in ga drugi teden že pridejo položit, potem pa je treba samo še prebelit, pa danes pobarvam radiatorske cevi, so že malo boge, v pon. pride mizar pogledat za omaro in potem bo počasi to to. Se dogaja in se delauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu petkapet)
    Neposredna povezava do sporočila: 231
    3.9.2009 9:42:44   
    *I.am.happy*
    Ojla.

no naj se še jaz malo javim. se mi zdi, da gre pa zdej počasi zares. mogoče zaradi prvih malčkov, bravo miška73user posted image user posted image user posted image user posted image

No pa tudi ta šola za starše mi je mogoče nagnala en mal strahu v kosti user posted image čist sem zmedena. to bo še veselo user posted image pa tudi poznajo se kile, trebušček, boksarček razgraja sto na uro, sploh v službi - tole bo mala lenobica;) skratka sem že kar malo bolj okorna, počasna, da ne omenjam kako zadihana znam biti kar tako iz nič!! Utrujena po 8 urah službe pa tako, da lahko samo še eno stvar popoldne naredim, mogoče dve. pohajkovanja do večera in opravljanja opravkov, se pa ne grem več.

Rh- injekcijo sem dobila v 29. tednu oz. 28 6/7 pa ni bilo neke panike.

Tole s temi CSDji bo še veselica. mi bomo avgustovsko plačo dobili konec septembra, kar je po vseh rokih prepozno za papirje. pa še po zakonu imajo 15 dni časa, da napišejo odločbo...

Šola za starše, v LJ. lušna stvar, pa še neke velike gužve ni ob 16ih. me je pa včeraj teta totalno zbegala. bebice se oblači v 2 majčki ali bodi? se pravi, da je samo bodi brez majčke čisto OK?

Sem pa ugotovila, da mi od rekreacije najbolj paše plavanje in intenzivno premišljujem o plavanju za nosečnice v atlantisu. samo sem spet v dilemi glede bazenske vodeuser posted image ,

lepo bodite pa pazite na bebice in bušije!

(odgovor članu petkapet)
    Neposredna povezava do sporočila: 232
    3.9.2009 9:51:46   
    Nončika
    IZVIRNO SPOROČILO: barbchen

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miška73 je rodila. Sva govorili. Fanta imata kar lepo težo 1420 in 1430. Vse lepo kaže. Oba sta zajokcala. Podganca se dobro počuti in se vam zahvaljuje za vse pestke in dobre misli. Več bo pa jutri povedala, napisala.

No pa jo imamo, prvo novembrsko mamicouser posted image user posted image user posted image . Iskrene čestitke in vse dobro za naprej!

Pa lahko in mirno nočko vsem!
    B.

pridružujem se čestitkam. bravo miška73, zdaj pa hitro okrevanje in 1,2,3 domov vsi 3je. 

(odgovor članu barbchen)
    Neposredna povezava do sporočila: 233
    3.9.2009 9:55:00   
    divja
    zdravo souser posted image ,
    najprej čestitke miški73
    Jaz sem imela v torek pregled in z našim user posted image  je vse vredu, se je že obrnil dol in je kar živahen, sem pa sama malo zaskrbljena ..... prejšnji teden sva se z mojim po dolgem času hotla malo pocrkljat in sexat, vendar je mene spodaj ful peklo, nakar ugotovim da so mi začele rasti kar ene bradaviceuser posted image  ker je bil moj G še na dopustu sem šla k nadomestnemu, in me pregleda ter pravi da je to čisto normalen pojav (genitalnih bradavic) ki lahko v času nosečnosti izbruhne in da naj me ne skrbi, ter da naj samo spremljam če bo še raslo bo treba z laserjem odstraniti. ko sem vprašala če je z tem moj user posted image kaj ogrožen je rekla da ne in nič jaz grem domov vsa pomirjena, in to povem v torek tudi mojemu G, ki pa je čisto prebledel. Pravi da bi me morala G napotiti direkt na urgenco,ker se to lahko na otroka prenese, mislim kar nekaj .... zdej sem dobila ene vložke in v torek imam spet pregled, kjer  bom tudi kaj več vedela ali bom šla na operacijo ....
    Papirjev tudi še nisem dobila, verjetno jih bom v torek..naslednji teden pa greva tudi mi2 v šolouser posted image

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 234
    3.9.2009 9:56:45   
    divja
    da vidim če mi rata še moj buši gor prilimat-30 T

user posted image

(odgovor članu divja)
    Neposredna povezava do sporočila: 235
    3.9.2009 10:02:12   
    rožica13
    Čestitke miški 73!user posted image Upam da ne bo več veliko nedonošenčkov morajo bejbiji še počakat vsaj kakšen mesec v bušiju!

Me je včeraj na pregledu malo prestrašila, je rekla da imam majhen trebuh. Potem ga je pa merila s trakom in še UZ je naredila pa je rekla da je vredu, da pokaže 1,8 kg in da verjetno nosim bolj v križu. Na ekranu je pustila tudi obrazek ampak bolj kot sem gledala manj sem videla user posted image . Naslednji pregled imam pa čez tri tedne 23.9.

Sedaj smo zvedeli da bodo okna prišla šele konec septembra tako da se starša ne bosta mogla prej odselit v spodnje nadstropje in bomo mogli omare razpostavit po celem stanovanju, midva pa nekaj časa spati v dnevni sobi, da se bo lahko sobica uredila ne da bi me biba prej presenetila. Kaj hočemo, bo že moglo biti.

(odgovor članu Nončika)
    Neposredna povezava do sporočila: 236
    3.9.2009 10:03:22   
    petkapet
    Tassika, ni panike z mojimi leti, če boš lahko, boš poštimala, če ne pa tudi ok.
    Mi bomo zaradi naše spalnice (ki smo jo malo zmanjšali) zmontirali posteljico k nogam od naše potelje. Malo bo nerodno, bo pa spal ko top, ker bo pri nogah user posted image .

Mayamaya user posted image , so mi javili po mailu, da so voziček ( naročene preko une nemške spletne strani, kot tvoj) včeraj odpremili. Zraven so dali še link špedicije,da lahko spremljam pošiljko. Komaj čakam, da se ga nagledam.

Danes grem v 30.teden, jupi! Čeprav počivam, se mi zdi, da ko se korenjak raztegne, mi bo z nogami prikukal skozi, ker je tako nizko. No, upam, da sem zaprta in da vsaj še malo počaka. Naslednji teden mam UZ.

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 237
    3.9.2009 10:10:21   
    tassika
    Divja, meni so napovedali enako težavo, samo trenutno moram potrkat, da je vse ok, ko sem po SS šla na dodatne preiskave so mi odkrili virus hpv, ki povzroča spremembe na materničnem vratu, med drugimi tudi te genitalne bradavice. Meni je bilo takrat rečeno tako, če se pojavijo v veliki količini jih je potrebno odstranit, ker v najslabšem primeru dejao CR da se res ne prenesejo na dojenčka. Samo ne se sedaj sekirat malo pobrskaj po RR in boš videla, da je to zelo razširjen pojav in da so punce s tem vseeno normalno rojevale. Je pa ta virus hpv že močno razširjen. Zdaj naj samo še partner malo gleda, če se pojavi še nejmu kaj, ker potem se mora tudi on zdravit.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu petkapet)
    Neposredna povezava do sporočila: 238
    3.9.2009 10:11:58   
    ninka80
    Čestitke miška73user posted image user posted image

Danes sem končno oprala voziček in ga dala ven sušit, bo menda še sonček, upam.
    Drugač pa še nič pripravljeno, k je še itak dost časauser posted image user posted image .

Tassika, user posted image user posted image user posted image user posted image za urejanje seznama. Si full pridna.

Joj, ena je pisala al oblečt samo body, al tut majčko. No mi smo našmu oblačil 2 bodyja, brez majčke. Sem si že prej pripravla en body v druzga in to je blo to.

Pridne vse, k belte, polagate laminate...... to sva midva delala tak čas pred 2 leti, tko da zdej ni treba.user posted image Sicer sem hotla mal spet belit, pa moj pravi, da za eno leto, pa ne bomo spet belil.user posted image user posted image

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Nezy85)
    Neposredna povezava do sporočila: 239
    3.9.2009 10:41:41   
    mayamaya
    tassika user posted image bravo za seznam

petkapet sem prav vesela, po moje ga boš jutri že dobila. jaz ga imam že ene 3 dni sredi dnevne sobe, pa ga sestavljam pa razstavljam iz športnega v unega z globoko košaro user posted image sem prav hecna

posteljica je pa moja še v kartonu in jo je treba še prebrusit, pa prebarvat, ker je to še moja in je stara že 32 let, ampak sva bila z bratom oba pridna dojenčka pa je nisva uspela uničit user posted image . ko mojemu omenim kdaj se misli kaj lotit, pravi da je še čas, pa do bo to itak hitro naredil user posted image . upam, da res, da se je ne bom na koncu mogla lotit še sama user posted image . samo jogi moram kupit nov. bom naročila kar unega iz paketa pri recinkotu

oblekce pa moram še vse oprat, pa se mi zdi še brezveze zdaj, da jih operem in potem zložim nazaj v karton, ker moramo sobico še pobarvat in je nesmiselno, da bi pa omaro že zdaj spucala, pa dala notri cunjice, pol bi pa itak mogla še enkrat vse.

še dobro, da sva midva tudi lani zrihtala doma vse...parket, pa beljenje...ja, čestitke vse, ki sedaj še to opravljate user posted image pridne

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu ninka80)
    Neposredna povezava do sporočila: 240
    3.9.2009 10:48:00   
    pi82ka

.................ČESTITKE ZA MIŠKO73..........full veselauser posted image ...sam da je vse o.k.

(odgovor članu ninka80)
    Neposredna povezava do sporočila: 241
    3.9.2009 11:47:13   
    MC09

Miška73 je rodila. Sva govorili. Fanta imata kar lepo težo 1420 in 1430. Vse lepo kaže. Oba sta zajokcala. Podganca se dobro počuti in se vam zahvaljuje za vse pestke in dobre misli. Več bo pa jutri povedala, napisala.

No pa jo imamo, prvo novembrsko mamicouser posted image user posted image user posted image . Iskrene čestitke in vse dobro za naprej!

B.

Čestitam!!!!!

sam me je kr malo panika, kaj smo že na vrsti? Vsaj 2 meseca naj še počaka naš malček, je ena kologica rodila 1.9., je imela rok 28.9., je bil kr šok user posted image , sam je HB vse ok.

Da pa pri nas prehtit...Tak da smo kr na hitro začeli skupaj stvari spravljati.

Kaj pa imena user posted image že imate zbrana? Mi še blizu nismo user posted image .

Uživajte!

(odgovor članu barbchen)
    Neposredna povezava do sporočila: 242
    3.9.2009 11:50:54   
    mayamaya
    IZVIRNO SPOROČILO: MC09

B.

Čestitam!!!!!

sam me je kr malo panika, kaj smo že na vrsti? Vsaj 2 meseca naj še počaka naš malček, je ena kologica rodila 1.9., je imela rok 28.9., je bil kr šok user posted image , sam je HB vse ok.

Da pa pri nas prehtit...Tak da smo kr na hitro začeli skupaj stvari spravljati.

Kaj pa imena user posted image že imate zbrana? Mi še blizu nismo user posted image .

Uživajte!

sva že dve user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu MC09)
    Neposredna povezava do sporočila: 243
    3.9.2009 11:59:46   
    Metuljcica77
    oj user posted image ,

najprej čestitke naši prvi mamici miski73, da bosta fantka zdrava in močna, pa da se čimhitreje odpravijo domov cartat.

tassika prava carica si s tem urejanjen seznama in slikic bušijev user posted image user posted image user posted image

Nezy85 jst sm bla danes v Lidlu, so mi ble tud všeč tiste dekice, ampak so nažalost 100% poliester in nisem nič kupila.

Vse ki ste že kupile posteljine ... koliko je standardna mera za otroško odejico, 100x135 cm? ali kakšne druge?

Uživajte s svojimi bušiji.

(odgovor članu mayamaya)
    Neposredna povezava do sporočila: 244
    3.9.2009 12:03:11   
    tassika
    Uf imen, tukaj sva tudi midva obstala na slepi točki, tako da pojma nimava, sva mislila da imava že izbrano pa sva se premislila in zdaj spet od začetka. Meni se zdi tko težko, rada bi ime, ki je lepo, lepo zveni, paše s priimkom in pa še fino bi bilo če se ga da dat v kakšno pomanjševalnico, pa vsi ki so mi všeč tega ni, nobenega se ne da, tako da sem pol rekla bo pa ljubkovalno še vedno moja pikica in pa bibauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Metuljcica77)
    Neposredna povezava do sporočila: 245
    3.9.2009 12:23:58   
    Eva19
    hej souser posted image .

tut jaz najprej čestitam prvi mamici med nami, pa ji vsem skupaj želim velik zdravja user posted image user posted image user posted image

drugače sem pa jaz ravn s pregleda, z našo user posted image vse ok, pridno raste in se razvija, še vedno je user posted image user posted image sem pa mogla dat pred pregledom kri pa vodo, s krvjo je blo vse ok, edin z vodo ne, je rekla da se vid kukr nekakšno vnetje al bakterije.. je katera mela kej podobnga? sem mogla dat potem še enkrat, pa mi jutri sporočijo, če bom mogla antibiotike jemat. sej a je to lahko kej zelo narobe? sploh za otročka? user posted image user posted image

drugače se pa počutm kr ok, sploh danes, ko je zunaj spet malo bolj hladno. smo pa zelo pridni bli te dni, sva se preselila v drugo spalnico, da bo otroška sobica večja, midva ne potrebujeva tko velizga prostora. tko da sva v obeh sobah na novo polagala laminat, pa prepleskala obe sobi, tko da sta zdaj res lepi. user posted image user posted image user posted image otroška je zaenkrat še bela, ampak pride moj oči, k je bolj nadarjen za slikanje, mi mal po stenah kej lepega narisat. oprema v otroški sobici bo kar moja, ker sem mela itak ne dolgo nazaj novo in je seveda še čisto lepa, v svetlo modri barvi. sem pa tut jaz že oprala in zlikala posteljnino, ki sem jo pri galebu naročila in mi je tut tko cort, da bi najrajši to posteljco že oblekla user posted image user posted image user posted image

No, naslednji pregled mam 1.10, pol bojo pa bol na gosto. Sem pa danes tut srčk poslušala user posted image ga je blo res najlepš slišat. Aja, pa dobila sem napotnico za v porodnišnico in rešilca. No upam da tega še ne bom rabila, da bo user posted image kar počakala, vsaj do začetka novembra.

pozdravček in user posted image vsem user posted image

(odgovor članu Metuljcica77)
    Neposredna povezava do sporočila: 246
    3.9.2009 12:24:51   
    Eva19
    aja, ime imava pa tut zbrano za user posted image ...bo LIA user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eva19)
    Neposredna povezava do sporočila: 247
    3.9.2009 14:43:57   
    nogavicka80
    Bolj na hitro sem preletela vse skupaj in vidim, da ste pridne pri pisanju :).

NAJPREJ ČESTITKE NAŠI PRVI MAMICI!!! PREDVSEM OBILO ZDRAVJA OBEMA KORENJAKOMA ŽELIM!!! ( a poznamo njihova imena?)

Sama imam še vedno težave s "pekočinami" tako v zgornjem delu sprednje strani kot hrbta, zraven tega sem se očitno lažje zastrupila, ko sva šla ven jest in sem imela kar hude krče in pohodi na wc so bili poglavje zase...

Jaz še ne bom ničesar prala in beljenje še zdaj ni prišlo na vrsto...to bo še hec, ko bom po možnosti zadnji teden pred odhodom po zidu kracala :).

Trenutno se ukvarjam s papirji in včasih se vprašam, če res urejam papirje v isti državi. Vsak trdi svoje, v službi mi niso potrdili nekih obrazcev, ampak vrnili prazne...huh...

Imena pa sva imela pred kakim letom in pol zbrana v trenutku, ampak danes to ne velja več in nimava pojma, kako ime naj dava. Želiva dvozložno, lepo zveneče, da je nekako "normalno" za SLO okolje - niso nama všeč imena kot so Bred, Gina in ostala, ki so poslovenjena, hkrati pa seveda ne želiva ekstremov, četudi so slovenska imena - kot npr. Pšenica ipd. Na porodni mizi bomo že nekaj našli :)).

Naš voziček je v popravilu in bo baje v ponedeljek "že" gotov.

Naše dete brca non stop - še vedno najraje, ko bi jaz počivala - itak :). In menim, da se še ni obrnilo. Bomo morda izvedeli 21.9., ko imamo pregled.

(odgovor članu Eva19)
    Neposredna povezava do sporočila: 248
    3.9.2009 15:42:15   
    Menta
    Čestitke za našo prvo mamico tudi od mene in obilo zdravja ter čimprejšnje okrevanje!

user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image

(odgovor članu nogavicka80)
    Neposredna povezava do sporočila: 249
    3.9.2009 16:23:09   
    Daisy1980
    Da se še jaz malo javim po nekaj časa.

Danes sem imela pregled in me je ginekologinja kar malo prestrašila v začetku, ko je rekla, da ima naš otrok veliko glavo, potem je pa merila še naprej, pa je ugotovila, da tudi bedrce veliko ne zaostajajo. V začetku 31 tedna smo tako težki že 2 kg, kar pa naj ne bi bil pokazatelj, da bo tako tudi ob rojstvu, saj se lahko rast potem proti koncu malo ustavi.

Tudi jaz sem dobila že vse papirje za urejanje, šolo za strše pa imava čez 14 dni.

Voziček, ki sem ga naročila preko nemške spletne strani pa še nisem dobila in ga vsak dan komaj čakam user posted image .

Naslednji pregled pa imam 6.10., ko bomo menda že počasi finiširali.

Lepo se imejte.

(odgovor članu Menta)
    Neposredna povezava do sporočila: 250
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    Kateri so prvi znaki začetka poroda?
    Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

avto moto
    metalord666

ali zbirate avto moto?

da (17%)

ne (83%)

Število vseh glasov: 235

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!