|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
2.9.2009 15:28:04   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: kajjada

Pri teh papirjih za partnerja je treba tudi plačo vpisat in moraš vedet, kdaj bo koristil dopust, ker naprimer, če rodimo novembra in bi partner koristil plačani dopust januarja 2010 (časa ima 6 mesecev), potem se napišejo plače od januarja 2009 do decembra 2009; tako je meni danes na CSD razlagala, vem pa ne, če to res drži, ker nisem nikjer o tem brala.

No vglavnem, ugotovila sem, da tukaj gor ne bomo odkrile tople vode, ker je od vsakega csd-ja odvisno kako posluje. Ravno mi je kepica sporočila, da njej so rekli, d alahko počaka še tudi sept. plačo in da je važno da odda papirje vsaj 10 dni predno nastopi porodniško, meni so rekli pa čisto kontra. Tako da je najboljše da se vsaka pozanima na svojem csd-ju točno kako potek postopek pri njih.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu kajjada)
Neposredna povezava do sporočila: 201
2.9.2009 15:55:32   
Metuljcica77
no pa da vidmo če dela ...
user posted image

30 tednov

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 202
2.9.2009 15:58:33   
Metuljcica77
superrrrrr

hvala mayamaya in tassika

no tkole zgledava čist na začetku 30 tedna

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Metuljcica77)
Neposredna povezava do sporočila: 203
2.9.2009 16:24:30   
Nončika
malce se je shladilo, pa čez dan spet ogrelo, a je za zdržati. superca.

vidim, da mate krasne bušije. user posted image user posted image user posted image

a, je kera kaj že kupovala preko preizputza? v kolikor maš odgovor maš ta izdelek na razpolago? ker moram keš nakazat in nočem kaj zbekslat.
eva1, si ti naročala?

tiste, ki se bojite za bolniško. meni je osebna rekla, da od 7m naprej ne komplicirajo. meni komisija ni komplicirala. do sedaj. na bolniškem sem od 19.5 pa sem samo 2x bla na komisiji. G je vedno in osebna isto zaprosil za obdobje 1,5m in so tako tudi odobrili. meni zdaj poteče 15.9, upam, da mi odobrijo, sicer pa če drugo ne, grem na dopust. kar pa mojemu šefeku ravno najbolj ne paše.

mi smo pa opravili nabavo talnih oblog in si s tem tako olajšali denarnico, da joj. včeraj smo nabavili laminat, topli pod, tepih za otroško sobo in pa lustre. danes pa še tepih za najino sobo in za kabinet. če bo vse ok, mogoče že v soboto polagamo laminat in se naslednji teden selimo v mansardo. moj bo na dopustu in bo mel čas stvari prestavljati. pa sestavljati.

(odgovor članu Metuljcica77)
Neposredna povezava do sporočila: 204
2.9.2009 16:25:39   
Eva19
user posted image 29 teden

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 205
2.9.2009 16:27:37   
Eva19
jeeej, men je tut prvič uspel fotko naložit :) čist zadovoljna user posted image

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 206
2.9.2009 19:07:06   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo še sporočilo od naše PODGANCE

OSTAJA V  BOLNICI NA DOLGI ROK, KER JE ZDRAVNICA ZASKRBLJENA KER IMATA VELIKO PREVEČ PLODOVNICE.

zdaj ji je pa odtekla voda. novemberke, naši malčki prihajajo. mislim na vse tri in držim pesti, da bo vse v najlepšem redu.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 207
2.9.2009 19:38:05   
Menta
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

OSTAJA V  BOLNICI NA DOLGI ROK, KER JE ZDRAVNICA ZASKRBLJENA KER IMATA VELIKO PREVEČ PLODOVNICE.

zdaj ji je pa odtekla voda. novemberke, naši malčki prihajajo. mislim na vse tri in držim pesti, da bo vse v najlepšem redu.

Držim pesti, da se vse dobro izteče za vse tri!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 208
2.9.2009 20:09:38   
lucky girl
Pozdravljene...

Danes sem pa jaz uboga. Bila sem na kirurgiji, kjer so mi prerezali (lokalno) dva hemoroida, jih sčistrili, ker se je zbrala kri in se strdila.
Boli pa za ..., po opreraciji je boljše.
Tako da dekleta pazite na hemoroide, tiste ki jih imate. če so na pritisk boleči pojdite k zdravniku.

Zdaj pa počivat, baje se bo ponoči umirilo z bolečino.

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 209
2.9.2009 20:11:12   
lucky girl
Bo naša Podganca prva, ki bo držala dete v rokah, samo ne bo Novemberček :(

(odgovor članu lucky girl)
Neposredna povezava do sporočila: 210
2.9.2009 20:36:35   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: lucky girl

Mislimo nate, pa na oba malčka. user posted image user posted image user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu lucky girl)
Neposredna povezava do sporočila: 211
2.9.2009 20:50:43   
Lupinca
IZVIRNO SPOROČILO: mayamaya

Mislimo nate, pa na oba malčka. user posted image user posted image user posted image

A ni to za našo miško73 mišljeno? Sej res da nisem redno na forumu ...user posted image mal sem zmedena no ;)

Upam da bo vse ok!!! Miška drži se, ti pošiljam user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoja dva user posted image !!

Drugače pa hvala za odgovore glede pleničk! :) Bomo jih zrihtal tam okol 20 ja...smo tak "podatek" dobile tudi dans v šoli. user posted image

Kolcanje pa ja...je tudi pri nas večinoma zvečer pogosto....ali pa če ga samo zvečer bolj opazim, ko se umirim. user posted image

aja...pa luškane bušije imate!user posted image

Bi še kaj več napisala, pa sem ponoč spala kako urco samo, pa že od 7h pokonc, ker sem bila leteča cel dan, tako da...sem ko cunja, vidim sam še tuš pa posteljo!

objemčke vam in vašim bušijem!

< Sporočilo je popravil Lupinca -- 2.9.2009 20:51:46 >

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 212
2.9.2009 21:13:07   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

miška73
, držim pesti in mislim nate in na tvoja dva fantička, da bi bilo vse v redu!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 213
2.9.2009 21:14:06   
Menta
IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

A ni to za našo miško73 mišljeno? Sej res da nisem redno na forumu ...user posted image mal sem zmedena no ;)

Ja, res je malo zmedeno, ker Podgance sploh ni na seznamu. Nekaj ne štima, ampak stiskamo pa vseeno!!!!! Drži se punca in vse dobro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 214
2.9.2009 21:15:55   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: Menta

IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

Ja, res je malo zmedeno, ker Podgance sploh ni na seznamu. Nekaj ne štima, ampak stiskamo pa vseeno!!!!! Drži se punca in vse dobro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miška73=Podganca, tak nick ima na sosednjem forumu pri nosečkah po IVF user posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 215
2.9.2009 21:21:28   
Nončika
podganca=miška73, karkorkoli držim ti pesti in želim, da bo vse ok.

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 216
2.9.2009 21:39:59   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miška73 je rodila. Sva govorili. Fanta imata kar lepo težo 1420 in 1430. Vse lepo kaže. Oba sta zajokcala. Podganca se dobro počuti in se vam zahvaljuje za vse pestke in dobre misli. Več bo pa jutri povedala, napisala.

No pa jo imamo, prvo novembrsko mamicouser posted image user posted image user posted image . Iskrene čestitke in vse dobro za naprej!

Pa lahko in mirno nočko vsem!
B.

Carpe Diem!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 217
2.9.2009 22:00:46   
Cari
A imate punce že vse izbrana imena? No midva še ne čisto. Pravzaprav le za fantka, pa pravijo da bo punčka...A je katera mogoče našla kakšen dober link za numerološki izračun imena in priimka? Saj ne da ravno verjamem v to, mi je pa vseeno zanimivo...

Aha pa še to - a bo vaš mali zakladek na začetku spal v posteljici, košku ali zibki? Jaz sem čisto zmedena od vsega tega

Cari

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 218
2.9.2009 22:02:24   
Nezy85
Čestitke Podganci in njeni družiniciuser posted image , naj se fantiča lepo držita in da bosta čim bol zdrava!!

No jaz pa sem iz pregleda, dobila sem papirje za urejanje paketa in porodniške!Z našo bibo je vse vredu, vse je na svojem mestu tako kot mora biti!!!Me je G. pohvalila ker sem se zredila samo 15kg od prejšnega pregleda, naslednji pregled pa imam 30.09. in takrat mi bo tudi delala UZ, ju3 pa zjutraj k osebnemu zdravniku urejat za bolniško, potem pa k zobozdravniku!!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 219
2.9.2009 22:15:21   
tassika
Čestitke miška73, držite se in upam ,da se boste kmalu doma cartali vsi 4-je.

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 220
2.9.2009 22:15:56   
petkapet
Čestikte Miška73 user posted image user posted image user posted image , naša prva "novemberka"!!!

Cari, mi pa bomo imeli fantka, pa se tudi nisva še uskladila, ma rečmo, da je še čas user posted image .

Sladko noč user posted image .

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 221
3.9.2009 8:08:33   
mayamaya
dobro jutro user posted image !

najprej vse čestitke naši mamici miski73user posted image user posted image user posted image in dvema korenjakoma, da bosta pridno rasla user posted image

pri nas pa že dežuje, je prav žalostno zunaj user posted image , pa menda naj bi bilo do konca tedna tako...

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 222
3.9.2009 8:18:37   
monika985
Jutro souser posted image . Očitno sem danes najbolj zgodna user posted image . Najprej čestitke Miški73 in pa fantoma ogromno zdravja!!!

Cari; imam podoben problem user posted image . Jaz sem imela od samega začetka občutek da bo fantek in ker se nanšam na svoj sedmi čut, imam/sem imela ime samo za fantka. No, moj sedmi čut očitno ne deluje (pravijo da bo punčka) in sem sedaj popolnoma izgubljena. Bomo našli kako ime..., od danes pa do PDP imam še natanko 2 meseca. Sem malo pogledala za nazaj in je ena je tem forumu nalepila tale link http://numerologija.hladnik.net/imena. Upam da ti bo v pomoč.

Tiste, ki ste Rh nagativne; ali katera mogoče ve, kako je pomembno, da te cepijo točno v 28 tednu?

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 223
3.9.2009 8:27:09   
Bojana82
Dobro jutro punce, uf meni pa prav paše, da je malo dežjauser posted image ......

Seveda najprej čestitke naši miški73, za dva fantauser posted image .....vem, da bosta oba zrasla v velika pogumna kornjaka!

Moj sinko je šel pa v torek v prvi razred, joj kako hitro tečejo leta, se mi zdi kot da sem ga šele prejšni teden prinesla iz porodnišnice.......user posted image

Govora je bilo o pleničkah, no jaz jih imam pripravljenih dvajset in mislim da bo dovolj....pri prvemuser posted image je bilo! Res pa je da imam sušilni stroj in imam pleničke oprane in posušene en, dva, tri!

Komisija.....pri meni je tako, da sem na bolniški že od začetka marca, najprej so mi podaljšali za en mesec, potem za tri mesece, sedaj nazadnje pa do 8.10 se pravi do nastopa porodniške.........sem pa odločbo komisije vedno dobila do datuma, ko mi je prejšna odločba potekla!

Punce, tiste ki imate že posteljice, zibke, koške ali ste posteljnino že gor dale ali boste počakale še nekaj časa, da se nebo preveč prah gor nabiraluser posted image .......jaz sem v tem tednu dobila posteljnino od Galeba, imam že oprano, zlikano sedaj me tako matra, da bi jo že kar gor dala, ker je tako cortkana!

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 224
3.9.2009 8:29:41   
Bojana82
Monika985, glede inekcije v 28 tednu......je meni ginekologinja rekla da kakšen dan gor ali dol, preveč odstopanja pa ne sme biti! Jaz sem bila cepljena tri dni pred dopolnjenimi 28-imi tedni!

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Katera barva Mutsy vozička
endrina

Če bi kupovali Mutsy 3Rider ali Urban Rider, katero barvo bi izbrali?

Cargo Kaki (14%)

Team Dark Kaki (6%)

Team Ocean (30%)

College Green (17%)

College Red (19%)

Team New White (13%)

Število vseh glasov: 175

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!