barbchen
|
dober dan so , tassika, kot so ti že soborke napisale - itak si in boš tanartalepša za tvojega dragega. Tunika od Popka je res cute, sam pa cena kar zalima , sem mal razvajena, ker sem do zdaj vse v H&M pa v C&A kupovala, pa še to vse znižano...sem si ravno včeraj ornk jopo čez rit kupila v H&M in je bila 50% znižana, bo pa sigurno treba še kakšne hlače kupit, pa o bundah sem tud že tuhtala, če bo zgodnja in huda zima...kar upam, da ne bo, ker se mi zdi butast kupovat nekaj za tok kratek čas - pustimo se presenetit pi82ka, sošolka lepo da sva se včeraj končno pocukali za rokav in spoznali, bova imeli zdaj več front za čvekanje, pa še bliz sva doma . Pa vajina imena so mi tud všeč, tudi meni se zlo dopade Patrik, ampak še debatirava o tem bradavice - tud jaz sem nekaj dni nazaj eno začutila okrog anusa, pa moram naslednjič G. vprašat. So se pa meni kar namnožile te mičkene bradavice okrog vratu pa malo po trebuščku, sam nisem kaj preveč o tem razmišljala - bom tud osebno zdravnico za nasvet vprašala. polna luna - jaz že cel teden bol slabo spim, dons je bil pa višek, šla spat zgodaj, da se bom ja naspala (ob 22h), ob pol štirih budnica s strani nadležnih komarjev (le kje so se zmuznil in not pršli ), sledila je nočna telovadba škrata/inje in nisem zaspala do 6h, ob 7h pa budilka za dragega zbudit, no in je blo konc veselja. Še dobr, da sem doma, če bo ornk kriza za zakinkat . Tale luna opažam, da me kr ornk nameša - upam, da mali/a ne bo po mamici in bo takrat spal/a. Naredite si lep dan in božajte svoje zakladke! B.