Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November2009 - 2. del 2.9.2009 15:28:04
|
|
|
|
tassika
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajjada Pri teh papirjih za partnerja je treba tudi plačo vpisat in moraš vedet, kdaj bo koristil dopust, ker naprimer, če rodimo novembra in bi partner koristil plačani dopust januarja 2010 (časa ima 6 mesecev), potem se napišejo plače od januarja 2009 do decembra 2009; tako je meni danes na CSD razlagala, vem pa ne, če to res drži, ker nisem nikjer o tem brala. No vglavnem, ugotovila sem, da tukaj gor ne bomo odkrile tople vode, ker je od vsakega csd-ja odvisno kako posluje. Ravno mi je kepica sporočila, da njej so rekli, d alahko počaka še tudi sept. plačo in da je važno da odda papirje vsaj 10 dni predno nastopi porodniško, meni so rekli pa čisto kontra. Tako da je najboljše da se vsaka pozanima na svojem csd-ju točno kako potek postopek pri njih.
|
|
RE: November2009 - 2. del 2.9.2009 15:55:32
|
|
|
|
Metuljcica77
|
no pa da vidmo če dela ... 30 tednov
|
|
|
|
RE: November2009 - 2. del 2.9.2009 15:58:33
|
|
|
|
Metuljcica77
|
superrrrrr hvala mayamaya in tassika no tkole zgledava čist na začetku 30 tedna
|
|
|
|
RE: November2009 - 2. del 2.9.2009 16:24:30
|
|
|
|
Nončika
|
malce se je shladilo, pa čez dan spet ogrelo, a je za zdržati. superca. vidim, da mate krasne bušije. a, je kera kaj že kupovala preko preizputza? v kolikor maš odgovor maš ta izdelek na razpolago? ker moram keš nakazat in nočem kaj zbekslat. eva1, si ti naročala? tiste, ki se bojite za bolniško. meni je osebna rekla, da od 7m naprej ne komplicirajo. meni komisija ni komplicirala. do sedaj. na bolniškem sem od 19.5 pa sem samo 2x bla na komisiji. G je vedno in osebna isto zaprosil za obdobje 1,5m in so tako tudi odobrili. meni zdaj poteče 15.9, upam, da mi odobrijo, sicer pa če drugo ne, grem na dopust. kar pa mojemu šefeku ravno najbolj ne paše. mi smo pa opravili nabavo talnih oblog in si s tem tako olajšali denarnico, da joj. včeraj smo nabavili laminat, topli pod, tepih za otroško sobo in pa lustre. danes pa še tepih za najino sobo in za kabinet. če bo vse ok, mogoče že v soboto polagamo laminat in se naslednji teden selimo v mansardo. moj bo na dopustu in bo mel čas stvari prestavljati. pa sestavljati.
|
|
|
|
RE: November2009 - 2. del 2.9.2009 16:25:39
|
|
|
|
Eva19
|
29 teden
|
|
|
|
RE: November2009 - 2. del 2.9.2009 16:27:37
|
|
|
|
Eva19
|
jeeej, men je tut prvič uspel fotko naložit :) čist zadovoljna
|
|
|
|
RE: November2009 - 2. del 2.9.2009 19:07:06
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo še sporočilo od naše PODGANCE OSTAJA V BOLNICI NA DOLGI ROK, KER JE ZDRAVNICA ZASKRBLJENA KER IMATA VELIKO PREVEČ PLODOVNICE. zdaj ji je pa odtekla voda. novemberke, naši malčki prihajajo. mislim na vse tri in držim pesti, da bo vse v najlepšem redu.
|
|
|
|
RE: November2009 - 2. del 2.9.2009 19:38:05
|
|
|
|
Menta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo še sporočilo od naše PODGANCE OSTAJA V BOLNICI NA DOLGI ROK, KER JE ZDRAVNICA ZASKRBLJENA KER IMATA VELIKO PREVEČ PLODOVNICE. zdaj ji je pa odtekla voda. novemberke, naši malčki prihajajo. mislim na vse tri in držim pesti, da bo vse v najlepšem redu. Držim pesti, da se vse dobro izteče za vse tri!!!!
|
|
|
|
RE: November2009 - 2. del 2.9.2009 20:09:38
|
|
|
|
lucky girl
|
Pozdravljene... Danes sem pa jaz uboga. Bila sem na kirurgiji, kjer so mi prerezali (lokalno) dva hemoroida, jih sčistrili, ker se je zbrala kri in se strdila. Boli pa za ..., po opreraciji je boljše. Tako da dekleta pazite na hemoroide, tiste ki jih imate. če so na pritisk boleči pojdite k zdravniku. Zdaj pa počivat, baje se bo ponoči umirilo z bolečino.
|
|
|
|
RE: November2009 - 2. del 2.9.2009 20:11:12
|
|
|
|
lucky girl
|
Bo naša Podganca prva, ki bo držala dete v rokah, samo ne bo Novemberček :(
|
|
|
|
RE: November2009 - 2. del 2.9.2009 20:36:35
|
|
|
|
mayamaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucky girl Bo naša Podganca prva, ki bo držala dete v rokah, samo ne bo Novemberček :( Mislimo nate, pa na oba malčka.
|
|
RE: November2009 - 2. del 2.9.2009 20:50:43
|
|
|
|
Lupinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mayamaya IZVIRNO SPOROČILO: lucky girl Bo naša Podganca prva, ki bo držala dete v rokah, samo ne bo Novemberček :( Mislimo nate, pa na oba malčka. A ni to za našo miško73 mišljeno? Sej res da nisem redno na forumu ... mal sem zmedena no ;) Upam da bo vse ok!!! Miška drži se, ti pošiljam in za tvoja dva !! Drugače pa hvala za odgovore glede pleničk! :) Bomo jih zrihtal tam okol 20 ja...smo tak "podatek" dobile tudi dans v šoli. Kolcanje pa ja...je tudi pri nas večinoma zvečer pogosto....ali pa če ga samo zvečer bolj opazim, ko se umirim. aja...pa luškane bušije imate! Bi še kaj več napisala, pa sem ponoč spala kako urco samo, pa že od 7h pokonc, ker sem bila leteča cel dan, tako da...sem ko cunja, vidim sam še tuš pa posteljo! objemčke vam in vašim bušijem!
< Sporočilo je popravil Lupinca -- 2.9.2009 20:51:46 >
|
|
|
|
RE: November2009 - 2. del 2.9.2009 21:13:07
|
|
|
|
barbchen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo še sporočilo od naše PODGANCE OSTAJA V BOLNICI NA DOLGI ROK, KER JE ZDRAVNICA ZASKRBLJENA KER IMATA VELIKO PREVEČ PLODOVNICE. zdaj ji je pa odtekla voda. novemberke, naši malčki prihajajo. mislim na vse tri in držim pesti, da bo vse v najlepšem redu. miška73, držim pesti in mislim nate in na tvoja dva fantička, da bi bilo vse v redu!!!!
|
|
RE: November2009 - 2. del 2.9.2009 21:14:06
|
|
|
|
Menta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca IZVIRNO SPOROČILO: mayamaya IZVIRNO SPOROČILO: lucky girl Bo naša Podganca prva, ki bo držala dete v rokah, samo ne bo Novemberček :( Mislimo nate, pa na oba malčka. A ni to za našo miško73 mišljeno? Sej res da nisem redno na forumu ... mal sem zmedena no ;) Ja, res je malo zmedeno, ker Podgance sploh ni na seznamu. Nekaj ne štima, ampak stiskamo pa vseeno!!!!! Drži se punca in vse dobro!
|
|
|
|
RE: November2009 - 2. del 2.9.2009 21:15:55
|
|
|
|
barbchen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menta IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca IZVIRNO SPOROČILO: mayamaya IZVIRNO SPOROČILO: lucky girl Bo naša Podganca prva, ki bo držala dete v rokah, samo ne bo Novemberček :( Mislimo nate, pa na oba malčka. A ni to za našo miško73 mišljeno? Sej res da nisem redno na forumu ... mal sem zmedena no ;) Ja, res je malo zmedeno, ker Podgance sploh ni na seznamu. Nekaj ne štima, ampak stiskamo pa vseeno!!!!! Drži se punca in vse dobro! miška73=Podganca, tak nick ima na sosednjem forumu pri nosečkah po IVF
|
|
RE: November2009 - 2. del 2.9.2009 21:21:28
|
|
|
|
Nončika
|
podganca=miška73, karkorkoli držim ti pesti in želim, da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: November2009 - 2. del 2.9.2009 21:39:59
|
|
|
|
barbchen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miška73 je rodila. Sva govorili. Fanta imata kar lepo težo 1420 in 1430. Vse lepo kaže. Oba sta zajokcala. Podganca se dobro počuti in se vam zahvaljuje za vse pestke in dobre misli. Več bo pa jutri povedala, napisala. No pa jo imamo, prvo novembrsko mamico . Iskrene čestitke in vse dobro za naprej! Pa lahko in mirno nočko vsem! B.
|
|
RE: November2009 - 2. del 2.9.2009 22:00:46
|
|
|
|
Cari
|
A imate punce že vse izbrana imena? No midva še ne čisto. Pravzaprav le za fantka, pa pravijo da bo punčka...A je katera mogoče našla kakšen dober link za numerološki izračun imena in priimka? Saj ne da ravno verjamem v to, mi je pa vseeno zanimivo... Aha pa še to - a bo vaš mali zakladek na začetku spal v posteljici, košku ali zibki? Jaz sem čisto zmedena od vsega tega
|
|
RE: November2009 - 2. del 2.9.2009 22:02:24
|
|
|
|
Nezy85
|
Čestitke Podganci in njeni družinici , naj se fantiča lepo držita in da bosta čim bol zdrava!! No jaz pa sem iz pregleda, dobila sem papirje za urejanje paketa in porodniške!Z našo bibo je vse vredu, vse je na svojem mestu tako kot mora biti!!!Me je G. pohvalila ker sem se zredila samo 15kg od prejšnega pregleda, naslednji pregled pa imam 30.09. in takrat mi bo tudi delala UZ, ju3 pa zjutraj k osebnemu zdravniku urejat za bolniško, potem pa k zobozdravniku!!
|
|
RE: November2009 - 2. del 2.9.2009 22:15:21
|
|
|
|
tassika
|
Čestitke miška73, držite se in upam ,da se boste kmalu doma cartali vsi 4-je.
|
|
RE: November2009 - 2. del 2.9.2009 22:15:56
|
|
|
|
petkapet
|
Čestikte Miška73 , naša prva "novemberka"!!! Cari, mi pa bomo imeli fantka, pa se tudi nisva še uskladila, ma rečmo, da je še čas . Sladko noč .
|
|
|
|
RE: November2009 - 2. del 3.9.2009 8:08:33
|
|
|
|
mayamaya
|
dobro jutro ! najprej vse čestitke naši mamici miski73 in dvema korenjakoma, da bosta pridno rasla pri nas pa že dežuje, je prav žalostno zunaj , pa menda naj bi bilo do konca tedna tako...
|
|
RE: November2009 - 2. del 3.9.2009 8:18:37
|
|
|
|
monika985
|
Jutro so . Očitno sem danes najbolj zgodna . Najprej čestitke Miški73 in pa fantoma ogromno zdravja!!! Cari; imam podoben problem . Jaz sem imela od samega začetka občutek da bo fantek in ker se nanšam na svoj sedmi čut, imam/sem imela ime samo za fantka. No, moj sedmi čut očitno ne deluje (pravijo da bo punčka) in sem sedaj popolnoma izgubljena. Bomo našli kako ime..., od danes pa do PDP imam še natanko 2 meseca. Sem malo pogledala za nazaj in je ena je tem forumu nalepila tale link http://numerologija.hladnik.net/imena. Upam da ti bo v pomoč. Tiste, ki ste Rh nagativne; ali katera mogoče ve, kako je pomembno, da te cepijo točno v 28 tednu?
|
|
|
|
RE: November2009 - 2. del 3.9.2009 8:27:09
|
|
|
|
Bojana82
|
Dobro jutro punce, uf meni pa prav paše, da je malo dežja ...... Seveda najprej čestitke naši miški73, za dva fanta .....vem, da bosta oba zrasla v velika pogumna kornjaka! Moj sinko je šel pa v torek v prvi razred, joj kako hitro tečejo leta, se mi zdi kot da sem ga šele prejšni teden prinesla iz porodnišnice....... Govora je bilo o pleničkah, no jaz jih imam pripravljenih dvajset in mislim da bo dovolj....pri prvem je bilo! Res pa je da imam sušilni stroj in imam pleničke oprane in posušene en, dva, tri! Komisija.....pri meni je tako, da sem na bolniški že od začetka marca, najprej so mi podaljšali za en mesec, potem za tri mesece, sedaj nazadnje pa do 8.10 se pravi do nastopa porodniške.........sem pa odločbo komisije vedno dobila do datuma, ko mi je prejšna odločba potekla! Punce, tiste ki imate že posteljice, zibke, koške ali ste posteljnino že gor dale ali boste počakale še nekaj časa, da se nebo preveč prah gor nabiral .......jaz sem v tem tednu dobila posteljnino od Galeba, imam že oprano, zlikano sedaj me tako matra, da bi jo že kar gor dala, ker je tako cortkana!
|
|
|
|
RE: November2009 - 2. del 3.9.2009 8:29:41
|
|
|
|
Bojana82
|
Monika985, glede inekcije v 28 tednu......je meni ginekologinja rekla da kakšen dan gor ali dol, preveč odstopanja pa ne sme biti! Jaz sem bila cepljena tri dni pred dopolnjenimi 28-imi tedni!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Partner pri porodusmžAli bo/je vaš partner bil poleg vašega poroda?DA (
86%)
NE (
14%)
Število vseh glasov: 188Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!