barbchen
|
Hej so , tassika, jaz bom papirje kar osebno odnesla v službo, ker sem na bolniški, sicer 1. mesec in ravno v naslednjem tednu pričakujem odločbo komisije. Niti ne vem kaj pričakovati , ker sem že na več koncih slišala podobno kot se dogaja tebi...v službo verjetno ne bom več šla, ker so mi že pred poletjem povedali, da me ne bodo dajali na jesenske projekte in tudi dela ni dovolj za vse, kar meni popolnoma odgovarja...sem se pa s kolegico, ki je imela dve rizični nosečnosti pogovarjala kako je bilo pri njej in tudi njej kljub vsem težavam, ki jih je imela, niso vedno podaljšali, pa se je lepo pritožila in je bilo vse OK...očitno probajo šparat in ne podaljšujejo kar vse po vrsti, potem pa imajo nosečnosti malo načete živčke in dodatno delo...bomo videli kaj bo, ampak ne upam preveč. nadležni obiskovalci v stanovanjih - tassika, ti nisem nč fovš zaradi mravelj...dokler sem živela še doma v bloku smo imeli une ta mičkene mravlje, ki so šle na vse možno - hrano, obleke,...skratka brrr ni to nč fejst. Upam, da si se jih znebila za zmeraj! - tašče pa itak vedno kaj pametnega izjavijo kolcanje - sem ga tudi jaz 2x čutila, je pa zanimivo, da je bilo kar visoko, direktno pod mojim srcem, kar pa niti ni čudno, ker očitno škrat-ek/inja vztraja v svojem ''bua meditacijskem'' položaju, v katerem je bil pred 3 tedni na zadnjem pregledu - sedi po turško in odpira usteca, očitno mu/ji paše , upam, da se bo odločil/a za obrat, ker če ne ne bo luštno , sej časa ima še dovolj, sam prostora bo vedno manj zgaga - no pa je tudi mene doletela. Na začetku nosečnosti sem sočustvovala s tistimi, ki ste imele težave s tole nadlogo...in ta teden je pri meni kar neznosno , sem en dan zvečer mislila, da me bo pobralo, se mi je dvigovalo, kot da bom podrla kupček, potem pa se je žgoča bolečina razširila na cel trebuh in je bilo za znoret , potem sem spila mleko in je bilo vsaj toliko bolje, da sem lahko zaspala. Z Donatom od kolonoskopije naprej nisva frenda, se mi je čist uprl, ker sem ga morala tok spit...ima še katera kakšen recept, nasvet? Včeraj sem se potrudila in sem jedla večkrat na dan po malo in je bilo bistveno bolje, se pa izogibam raznoraznih omak s paradižnikom in podmetom... oteženo dihanje - sem astmatik z blago astmo in redno jemljem pumpico 2x dnevno in opažam zadnja 2 tedna, da težje diham - se je začela uresničevati napoved pulmologinje, da ne bo celo nosečnost vse tako super kot je bilo doslej, ko nisem imela prav nobenih težav...očitno je res vse skupaj že tako visoko, da otežkoča dihanje...sej ni, da bi me dušilo, ampak me sili na kašelj in čutim, da ne gre vse tako gladko kot dosedaj. Še katera težko diha? Saj jutri imam kontrolo in upam, da ne bodo preveč slabi izvidi Lep dan vam privoščim in uživajte! B.