|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
2.9.2009 10:17:18   
Nezy85
Dobro jutro souser posted image

Jaz še nisem nič zasledila da bi se moji bibi kaj kolcalo, al pa mogoče ne vem kak to zgledauser posted image , danes grem na pregled in bom vidla kaj mi bo rekla glede papirjov. Jaz sem tudi vidla akcijo v lidlu, sam men so pa hudo všeč tiste dekice za dojenčka, sam morem iti gledat iz kakšnega materiala je, ker če je poliester odpade!!

tassika, ktere okne sta pa dala not?

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 176
2.9.2009 10:22:23   
tassika
Pvc bele, meni je to najbolj všeč, pa še barvat ni treba, pa ful zvok izolirajo,... Ne vem imava take že v spalnici in sva jih dala še sem, potem pa pride enkrat na vrsto še v dnevni sobi, ko bodo financeuser posted image

Kolcanje pa izgleda tako kot bi se tebi čutiš kako ga premetava po trebuhu v rednih enakih intervalih.

Kako boste tiste, ki ste na boniški urejale papirje v službi, a boste šle tja, jih poslale, meni je malo tko poslat, ker morajo it na dva konca in se bojim, da bi jih na koncu izgubili.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 177
2.9.2009 10:29:41   
Nezy85
Jaz jih bom poslala, ker moja firma je v Ljubljani, tak da se ne bom iz MB v LJ vozlauser posted image , sicer pa so delodajalci tolko odgovorni (vsaj upam) da ti ne poizgubijo papirjov!

1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 178
2.9.2009 11:45:37   
ursa1981
Ojla,

najprej opravičilo ker se nič ne javljam, ampak zdaj ko je bila Anja cel mesec doma ni bilo časa user posted image  10 dni smo bile na Blokah na počitnicah pri stricu, kjer sta odkar sta v penziji tudi moja starša.

Pikica v trenuščku raste in lepo napreduje, prejšnji teden sem imela pregled 26.8. in je vse OK, tehtala je 1100 g. Brca non stop, predvsem kadar hočem počivati, ali pa ponočo ko se zbudim.... Včasih me kr vrže tko brcne - spet ena fuzbalerka, al pa bokseeka user posted image

Sem pa vesela, da je tista huda vročina mimo, ker sem jo težko prenašala. Upam, da se ne bo preveč ohladilo in da bo nekje normalno zunaj, da se bo dalo dihati.

Imela sem tudi pregled za nosečniški diabetes, a me niso nič klicali tako, da je zgleda vse OK, ker v prvi nosečnosti sem ga imela. Hvala bogu, da je tko kot je.

Si pa vzamem čas, da vas malce preberem nazaj, sicer mi ne bo uspelo vse a nekaj pa le.

Se tipkamo.

PAPA

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 179
2.9.2009 12:06:12   
petkapet
user posted image , Koklcanje: Tudi mojemu korenjaku se veliko kolca, ko začne, potem še parkrat v istem dnevu kolca. Sem se že navadila, ker je prvi tudi veliko kolcal. Ni pa to nič narobe, baje je to ok za razvoj pljučk, moah..user posted image .

Danes se mi je zgodilo, da sem zjutraj sem vstala že pred sedmo, pozajtkovala pa odpremila korenjaka v vrtec. Pol se lepo vležem pa prečekiram maile.....in me enostavno zmanjka, zaspala sem sredi belega dne user posted image .
Joja ta utrujenost! Se vidi, da se ponoči vrtim, pa ustajam.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 180
2.9.2009 12:08:46   
mayamaya
ejla user posted image

sem ravnokar iz materinske šole pa iz telovadbe. in se prav fajn počutim user posted image . sicer je bila danes samo uvodna ura, ampak mi je bilo všeč, telovadba je pa tudi organizirana kar v sklopu te šole in še zastonj je, kar pa ni glih pogosto danes. nisem tako telovadila že od srednje šole user posted image . mi je prav pasalo.

moj user posted image je pa zadnje dneve tako dejaven, da se ne momente počutim ko trebušna plesalka...cel trebuh mi valovi, je tako smešno in zanimivo, kakšno je pa kolcanje pa jaz tudi ne vem. čutim neko enakomerno brcanje ali premikanje, pa ne vem če bi to lahko bilo to.

pri nas je pa spet vroče, zjutraj paše, ki je malo hladno, potem pa ni več user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 181
2.9.2009 12:16:05   
eva1
Ojla!!!

Mi smo iz dopusta, bilo je super..vidim, da ste bile ful pridne, nekaj sem prebrala nekaj ne...se bom vklučila kr v sprotno debato!
Moj mali se zadnje dni samo obrača v trebuhu...trenutno je na glavi-le naj tako ostane...mi je pa tole obračanje ful neprijetno, ker me vse tišči in bilo k se obrača, potem pa že čutim da spet drugače brca..kr nekiuser posted image
V petek mam pregled pa 3D UZ-komaj čakam!!!

Punce ki ste na bolniški, povejte jke bilo kaj problema z komisijo? Jaz zdaj čakam odločbo, 30.8 mi je poteklo 30 dni...kok časa sta ve čakale, da so poslali...upam, da bodo odobrili! Vsak dan čakam pošto pa nč..a  v ZD kej prej dobijo, al tut ne???

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 182
2.9.2009 12:23:18   
tassika
Jaz sem prvič dobila tisti dan ko mi je poteklo, drugič so zamujali in sem potem dobila odločbo, da sem čez vikend in na pon - takrat sem jo dobila še doma v tor. v službo, zdaj sem pa dobila ekspresno hitro v pet. bi mi poteklo, dobila sem pošto na torek, tako da ti ne znam nič svetovat kako pa kdaj boš dobila. So pa meni spet podaljšali za 14 dni in sem po tem na dopustu, ker zgleda da me res ne marajo in po pravici povedano se tudi meni ne da ukvarjati z njimi. Bom skombinirala po svoje, saj imam še dovolj dopusta, pa tudi lažje mi je ker se ne bojiš potem nobene kontrole.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 183
2.9.2009 12:35:08   
Nezy85
eva1, včasih ti komisija pošlje odgovor že po 3 dneh včasih pa rabijo kar celi teden, različno, meni so do zdaj vedno odobrili za 4 tedne torej od enega pregleda pri G. pa do drugega pregleda pri G., tako da danes ponovno  dobim  potrdilo od moje G. in jutri odnesem mojemu osebnemu zdravniku da mi pošlje na komisijo, in potem spet tole nestrpno in živčno čakanje od komisije!!Ja zdaj če me bo naročla čez 2 tedna pol bo vrjetno tudi dala za komisijo 2 tedna!

1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 184
2.9.2009 12:44:00   
barbchen
Hej souser posted image ,

tassika, jaz bom papirje kar osebno odnesla v službo, ker sem na bolniški, sicer 1. mesec in ravno v naslednjem tednu pričakujem odločbo komisije. Niti ne vem kaj pričakovatiuser posted image , ker sem že na več koncih slišala podobno kot se dogaja tebi...v službo verjetno ne bom več šla, ker so mi že pred poletjem povedali, da me ne bodo dajali na jesenske projekte in tudi dela ni dovolj za vse, kar meni popolnoma odgovarja...sem se pa s kolegico, ki je imela dve rizični nosečnosti pogovarjala kako je bilo pri njej in tudi njej kljub vsem težavam, ki jih je imela, niso vedno podaljšali, pa se je lepo pritožila in je bilo vse OK...očitno probajo šparat in ne podaljšujejo kar vse po vrsti, potem pa imajo nosečnosti malo načete živčke in dodatno delo...bomo videli kaj bo, ampak ne upam preveč.

nadležni obiskovalci v stanovanjih - tassika, ti nisem nč fovš zaradi mravelj...dokler sem živela še doma v bloku smo imeli une ta mičkene mravlje, ki so šle na vse možno - hrano, obleke,...skratka brrr ni to nč fejst. Upam, da si se jih znebila za zmeraj! - tašče pa itak vedno kaj pametnega izjavijouser posted image

kolcanje - sem ga tudi jaz 2x čutila, je pa zanimivo, da je bilo kar visoko, direktno pod mojim srcem, kar pa niti ni čudno, ker očitno škrat-ek/inja vztraja v svojem ''bua meditacijskem'' položaju, v katerem je bil pred 3 tedni na zadnjem pregledu - sedi po turško in odpira usteca, očitno mu/ji pašeuser posted image , upam, da se bo odločil/a za obrat, ker če ne ne bo luštnouser posted image , sej časa ima še dovolj, sam prostora bo vedno manjuser posted image

zgaga - no pa je tudi mene doletela. Na začetku nosečnosti sem sočustvovala s tistimi, ki ste imele težave s tole nadlogo...in ta teden je pri meni kar neznosnouser posted image , sem en dan zvečer mislila, da me bo pobralo, se mi je dvigovalo, kot da bom podrla kupček, potem pa se je žgoča bolečina razširila na cel trebuh in je bilo za znoretuser posted image , potem sem spila mleko in je bilo vsaj toliko bolje, da sem lahko zaspala. Z Donatom od kolonoskopije naprej nisva frenda, se mi je čist uprl, ker sem ga morala tok spit...ima še katera kakšen recept, nasvet? Včeraj sem se potrudila in sem jedla večkrat na dan po malo in je bilo bistveno bolje, se pa izogibam raznoraznih omak s paradižnikom in podmetom...

oteženo dihanje - sem astmatik z blago astmo in redno jemljem pumpico 2x dnevno in opažam zadnja 2 tedna, da težje diham - se je začela uresničevati napoved pulmologinje, da ne bo celo nosečnost vse tako super kot je bilo doslej, ko nisem imela prav nobenih težav...očitno je res vse skupaj že tako visoko, da otežkoča dihanje...sej ni, da bi me dušilo, ampak me sili na kašelj in čutim, da ne gre vse tako gladko kot dosedaj. Še katera težko diha? Saj jutri imam kontrolo in upam, da ne bodo preveč slabi izvidiuser posted image

Lep dan vam privoščim in uživajte!
B.

Carpe Diem!

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 185
2.9.2009 12:47:33   
ninka80
oj,

vidim, da se pogovarjate okrog bolniške. Jaz sem na B od 1. 9., kar pomeni, do konca septembra, pol pa na komisijo. Upam, da ne bojo kompliciral. Kok časa prej ste pa nesle tisto obvestilo G do svoje osebne zdravnice??

brcanje, ja je prov močno, tko da včas prav fajn zaboliuser posted image user posted image . Ma je bil že prejšnji zelo živ v trbuščku, pa ma zdej energije, da ne vem kje jo jemlje, ta se mi zdi pa še bolj živahen.user posted image

tetra plenice...jih imam 30.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 186
2.9.2009 12:56:52   
tassika
Jaz sem vedno nesla skoraj 1t prej, ker moja osebna zdravnica v pet ali pon pošilja papirje naprej in baje jih potem 2x na teden obravnava komisija v pon in sred - baje to velja za LJ. Meni se je do sedaj še vse lepo pokrilo tudi s pregledi pri moji g. da je dala potrdilo in sem potem takoj odnesla naprej. Zdaj pa imam pregled 9/9 bolniška poteče 11/9 in ne bi ujela roka, da bi pa samo zato lezla zdaj ta teden k svoji g. po papirje, naslednji teden na pregled, vmes sem šla po bolniško in pol bi spet mogla k svoji zdravnici, bi se samo vozil aokoli in čakala, zato bom rajši pokoristila dopust.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 187
2.9.2009 13:12:39   
piška goriška
barbchen - ja, najbolje je da pogruntaš, kaj ti to zgago dela. Jaz sem pojedla ful sadja, ker se mi je zdelo, da je to super ... potem sem pa morala neprestano Mg, pa Donat in sem ga imela že pošteno dovolj....
Kakorkoli - sedaj pojem veliko zelenjave, ker mi paše, izogibam pa se raznih breskvic, marelic, nektarin. Pač ugotovit je treba, kaj ti jo povzroča...
user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 188
2.9.2009 13:42:54   
Metuljcica77
Ojla souser posted image

rada bi dodala slikco svojga bušija, pa mi ni jasno kako to nardimuser posted image

a lohk kera napiše kratka navodila, hvala

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 189
2.9.2009 14:45:06   
mayamaya
to je pa tassika strokovnjakinja.
jaz sem se držala njenih navodil: preko shrani.si naložiš slikico (iz svojega računalnika ali pa fotoaparata), jo shraniš in potem ti da tam neke povezave in ti izbereš uno ki piše zraven za forum ali neki podobnega in prilepiš to povezavo v forum.

meni je včeraj prvič uspelo. tassika pomagaj!!!

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu Metuljcica77)
Neposredna povezava do sporočila: 190
2.9.2009 14:59:21   
kajjada
Barbchen

Tudi meni se zadnje čase dogaja, da na trenutke komaj zadiham, se mi zdi, ko da mi hoče vse skupaj gor pritisnit in ni več prostora, sem pa 31 teden, upam da ne bo prehudo do konca.

Kolcanje, naša bebika tudi kar pogosto kolca, je pa to čisto nežno enakomerno premikanje, ker drugače pa zdej tako leži, da mi direkt v mehur udarja, si mislim, da z rokami in to zelo boli.

Sem pa bila danes na CSD , čeprav še ni 60 dni do roka, ampak sem lahko vseeno vse uredilauser posted image , denar namesto paketa pa dobim nakazan 15.oktobra user posted image , sem mislila, da bo prej.

Kar se pa tiče partnerjevega dopusta, plačanega in neplačanega, pa se ureja, ko se otrok rodi.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 191
2.9.2009 15:03:28   
tassika
Točno tako kot je napisala mayamaya, kopiraš pa 3 link za forum s predogledom, ker drugače vrže gor eno tako ogromno slikouser posted image

Mene pa najprej zebe, zdaj me kuha, ne vem kaj me daje, mogoče sem bvila včeraj vseeno malo preveč na prepihu, sam do sedaj na to nisem bila občutljivauser posted image

Za partnerja pa sem jaz prebrala, da lahko vse papirje odda prej, ko pa se otrok rodi gre s kopijo rojstnega lista tja in pove od katerega datuma naprej bo doma, da vejo od kje naprej oni plačujejo, enako sporočiš delodajalcu, no njega moraš baje 30 dni prej obvestit, da te takrat enkrat pač ne bo, da malo računa na odsotnost.

< Sporočilo je popravil tassika -- 2.9.2009 15:05:29 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu kajjada)
Neposredna povezava do sporočila: 192
2.9.2009 15:11:52   
ninka80
user posted image

29t 2d

Sem slikala sama, pa ni najboljša.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 193
2.9.2009 15:12:06   
kajjada
Pri teh papirjih za partnerja je treba tudi plačo vpisat in moraš vedet, kdaj bo koristil dopust, ker naprimer, če rodimo novembra in bi partner koristil plačani dopust januarja 2010 (časa ima 6 mesecev), potem se napišejo plače od januarja 2009 do decembra 2009; tako je meni danes na CSD razlagala, vem pa ne, če to res drži, ker nisem nikjer o tem brala.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 194
2.9.2009 15:12:58   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: piška goriška

barbchen - ja, najbolje je da pogruntaš, kaj ti to zgago dela. Jaz sem pojedla ful sadja, ker se mi je zdelo, da je to super ... potem sem pa morala neprestano Mg, pa Donat in sem ga imela že pošteno dovolj....
Kakorkoli - sedaj pojem veliko zelenjave, ker mi paše, izogibam pa se raznih breskvic, marelic, nektarin. Pač ugotovit je treba, kaj ti jo povzroča...
user posted image

ja sem tuhtala in mislim, da je bil češpljev štrudl krivec, pa tok dober je biluser posted image , pa marelični cmoki tudi...khm, preveč dobrega škodi, a ne?user posted image bom upoštevala tvoj nasvet in se bolj na zelenjavno skupino vrglauser posted image - hvala ti!!!

Carpe Diem!

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 195
2.9.2009 15:14:44   
ninka80
tassika, za partnerja sva midva 1. tko nardila, kot si napisala. Papirje je oddal 30 dni prej, začetek očetovskega dopusta pa je sporočil po rojstvu. Sej bolj bistvenega pomena je njegov izostanek v službi.

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 196
2.9.2009 15:16:28   
barbchen
ninka80, kot ti je že tassika napisala, jaz sem na bolniški od 6.8. in sem prejšnji teden k osebni zdravnici nesla potrdilo od G., zdaj pa čakam kaj bo. naj bi poslali naprej v tem tednu, pri nas pošiljajo ob torkih in četrtkih, tako da drug teden pričakujem odločbo, sicer z malim knedlom v grlu, ker je toliko zavrnitev...pustimo se presenetiti!

Carpe Diem!

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 197
2.9.2009 15:18:50   
ninka80
barbchen pa tassika, hvala. Nimam pojma kaj bom nardila, če mi zavrne komisija. Ker P začnem šele 19. 10. To pomeni, da bi rabila podaljšat bolniško za 18 dni.user posted image

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 198
2.9.2009 15:22:28   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: ninka80

barbchen pa tassika, hvala. Nimam pojma kaj bom nardila, če mi zavrne komisija. Ker P začnem šele 19. 10. To pomeni, da bi rabila podaljšat bolniško za 18 dni.user posted image

ni kej. ja držim pesti tudi zate, da ratauser posted image . pa ne obremenjuj se zdaj s tem (uživaj in počivaj na polnouser posted image ), bomo že pol tuhtale, če se ne bo razpletlo po naših željah user posted image neki bomo že zrihtal, a ne user posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 199
2.9.2009 15:24:59   
ninka80
ma sej se ne, bomo že neki zmutile, mam HB super G in zdravnico, tko da bota že poštimala stvari tako kot je treba.user posted image user posted image

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?