polari
|
Dobro jutro! Pri nas je tudi sonček!!! Komaj čakam, da boma šla malo spet vozičkat po sončku....ven pa grema vedno tam po 11h...da se malo segreje ozračje...danes je kar mrzlo... Enej še spi, jaz sem si zajtrk uspela naredit - gris....pa polento z mlekom se pojedla, pa da vidimo Uh, mi še ne bomo celo noč spali.....na 3 ure ponavadi se zbujamo....uf.....je pa fajn, ko on zjutraj malo potegne še, jaz pa imam čas vse pospravit in pripravit.... Danes bomo za kosilo imeli sladko zelje in jabolčni zavitek.... (upam ) Prti klopn.menin. mi ne bomo cepili, ker ne hodimo nikamor tak....... Čez en teden imamo kontrolooooooo...jupi! In pa, danes začnemo s 4 kapljicami Plivita....nimam občutka, da bi ga vedno bolj mantralo zvečer...s krčki....edino blato se mu je spremenlo....bomo vidli, kaj bomo naredli..... Če dežuje tudi mi ne gremo nikamor, nimam nobene prevleke za dež...pa ni mi cela mokra za bit.....se pa na kaki obisk peljemo z avtom IZVIRNO SPOROČILO: veselka aromaja tud Aurora je vedno bolj zabavna... se ful igra, smeje, vedno manj joka. se z njenim nosom in lički igram in ji je to blazno zabavno pa s prstki grem čez trebuščka do vratu in se ful smeje in gruli. med hranjenjem se ustavi, če jo gledam in pol me gleda nazaj in ji kej govorim, pa se ful smeje pol gre pa nazaj jest... Jaz tudi že opažam spremembe......ful se rad smeji...pa gleda me že, ko ga rihtam na previjalni.....nič več se joče, ko ga umivam po obrazu, ampak se smeji, jaz pa mu vedno govorim zraven, pa tak posluša....vedno več je dobre volje, no, in se nene pogosto joče.... Pa taaaaak je že zrastel! Ful se je potegnil po mojem.....pravi ded Nohtki na rokah: jaz mu jih strižem s škarjicami, gre super, pa ziher vsaki teden 1x. Mu ful hitro rastejo in se pogosto potegne po nosu ali očkah...Na nogah mu postrižem samo palec, ostali nikam ne rastejo