|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
20.12.2009 23:06:27   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Aha Altaja, pa s pijačo imaš tut še vedno probleme vidim user posted image user posted image

ma zdle bi si prou eno pivo odprla user posted image

kar daj si ga, da bo obatroje imel/a kaj za prebrat user posted image

lol user posted image user posted image user posted image
Na zdravje!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
20.12.2009 23:08:07   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Pa kaj ve to z malimi tako v šoping hodite? Js sploh ne zmorem tega, še nisem navajena, da moram voziček zraven tovorit, pa malega...

Pa sej vozička ne rabiš nosit, ga lapo porivaš, pa malega imaš notri in kar gre user posted image user posted image user posted image

Ma js potem samo na to mislim, kdaj se bo zbudil, lačen, pokakan, tečen... pa sem skoz nemirna in fulll hitim ter na koncu nimam nič od šopinga. Pa v večino trgovin tako ne grem, ker ni dost placa not... V glavnem, še rabim nekaj prakse user posted image .

Zbudi se, ko se. Če je lačen ga priklopiš na prvem voglu, če se poserje zaviješ v previjalnico (BTW v CE v Cityu imate zelo lepo uštimano user posted image ), če je tečen ga še mal priklopiš in pol pade v komo user posted image Ko enkrat probaš, rataš šoping manijak user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
20.12.2009 23:09:32   
anitka7

Pa kaj ve to z malimi tako v šoping hodite? Js sploh ne zmorem tega, še nisem navajena, da moram voziček zraven tovorit, pa malega...

Pa sej vozička ne rabiš nosit, ga lapo porivaš, pa malega imaš notri in kar gre user posted image user posted image user posted image

Ma js potem samo na to mislim, kdaj se bo zbudil, lačen, pokakan, tečen... pa sem skoz nemirna in fulll hitim ter na koncu nimam nič od šopinga. Pa v večino trgovin tako ne grem, ker ni dost placa not... V glavnem, še rabim nekaj prakse user posted image .

brezveze razmišljat kako bo...ti kr greš kar bo pa bo....zdaj je še luštn k ti lepo leži v vozičku,pol k ti še en leta po štacuni je mal hujš user posted image user posted image ampak saj se hitr vsega navadiš user posted image
lohk jutr v SN začneš z vajami user posted image

< Sporočilo je popravil anitka7 -- 20.12.2009 23:11:44 >

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
20.12.2009 23:11:14   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

brezveze razmišljat kako bo...ti kr greš kar bo pa bo....zdaj je še luštn k ti lepo leži v vozičku,pol k ti še en leta po štacuni je mal hujš user posted image user posted image ampak saj se hitr vsega navadiš user posted image

ker ti drugega ne preostane user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
20.12.2009 23:12:25   
dolenjka
Moj čas je potekel...v bistvu že pred 1 uro, pa sem vještico Anitko čakala user posted image
Se tipkamo zjutraj ob kavici in potem vidimo user posted image user posted image user posted image

Mirno in dolgo nočko user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
20.12.2009 23:14:53   
anitka7

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

ker ti drugega ne preostane user posted image

joj najbolš je k greš neki probat pa ti pod vrati od kabine leze....user posted image user posted image ...sam Tulpek to se še nimašza bat user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
20.12.2009 23:17:51   
anitka7

Moj čas je potekel...v bistvu že pred 1 uro, pa sem vještico Anitko čakala user posted image
Se tipkamo zjutraj ob kavici in potem vidimo user posted image user posted image user posted image

Mirno in dolgo nočko user posted image

če me ne bo tle me poklič na mobija....k mam namen kmal it od doma....seveda je to le namen user posted image realnost je večkrat drugačna user posted image user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
21.12.2009 8:47:43   
Tanik
dobro jutro, še v eno mrzlo jutro brrrrrrrrrrrr

oblečena sem k medved da sem psa ven peljala.

škorpijončica, meni je pediatrinja predpisala eno olje k so mi ga dal v lekarni in sem vsa temenca stran spravila.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
21.12.2009 8:48:25   
baby blue
Jutro čveke user posted image

Lana je šla spet nazaj spančkat mami se pa na hitro oglaša pol pa še hitrejš nazaj v pojstlo ker se me nekaj loteva... Kašljam in smrkam tako da upam da se Lana ne bo česa nalezla... Pa ati je tud malo prehlajen... Sicer pa skušam čim manj dihat vanjo pa ji lubčke dajat tako da sva malo bolj na razdaljo iz preventive... Bo pa treba v lekarno po lekadol pluc C... A še kaj priporočate da lahko vzamem glede na to da dojim?

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
21.12.2009 8:55:37   
draja
Jutro!

baby blue mogoče še kaj za kašelj vzemi (npr. Slezov sirup). Najbolje da v lekarni poveš, da dojiš, pa ti bodo svetovale. Pa upam, da se kmalu pozdraviš.

Hojica je zagotovo ne bomo imeli!!!

Stajica jo bomo imeli za toliko da se skoči v miru na WC, pa da ga prvorojenka med tem ne "porihta" kaj preveč sama. Če mu bo sploh všeč seveda notri. Drugače pa so tla zakon za otroka!

Filipu so se končno malo popravile noči in spet lepše spančka. Še vedno se zbujamo, ampak ni pa več tako hudo kot prvih 14 dni po cepljenju. Samo kaj ko nas v začetku januarja čaka že drugo cepljenjeuser posted image .

Lepo se načvekajte danes v SN!

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
21.12.2009 9:01:35   
baby blue
draja hvala za nasvet

Ja sem vedla da sem še neki hotla komentirat user posted image

Stajica jo bomo mogoče imeli bomo še videli ker placa v stanovanju je bolj malo user posted image

Hojice pa ne bomo imeli sploh

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
21.12.2009 9:15:10   
anitka7
Dobro jutro

Dolenjka da ne pozabiš...en piškot za probat user posted image user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
21.12.2009 9:17:32   
Anonimen
jutr!
mi mamo dans UZ kolkov in pa cepljenje,tko da bo še zanimivouser posted image

Altaja he he to takoimenovane vohune mam jaz že od nekdaj,pa  recimo k veš da te nekdo bere potem si dej duška in ji/mu napiši kar se za gre in jih pošlji tja k sonček nikol ne posijeuser posted image potem pa opazuj naslednjič k jo/ga boš srečala pa opazuj to hinavščinouser posted image veš to so ljudje k nimajo svojga life,če ga pa že imajo je pa tok zanič da se ti lahko samo smilijo al pa še to ne k je preveč za njihuser posted image jaz vem kdo me bere pa tud ona ve da vem tko da komot lahk napišem da ji pošiljam lepe pozdrave tja kjer sonček nikol ne posijeuser posted image user posted image   sej bi kej druzga napisala sam sm dobre volje tko da sm bila nežna zdeleuser posted image

Baby blue slezov pomaga sicer je zanič ampak pomaga,pa operil si daji v nos da boš vsaj lažje dihala,drugače pa za izkašljevanje narezana čebula pa posuješ z cukrčkom ali medom,smrdi ampak pomaga in to je dobr tud za otročke takrat k kašljajo,pa inhalacije si naredi s kamilicam

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3688
21.12.2009 9:30:06   
dolenjka
Dobro jutro user posted image

Spali do 8h, no Maks do 8.30 user posted image Vmes je pa jedel okrog 2.30 user posted image

Anitka, 1 piškot sem dala v vrečko, a bo to ok user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
21.12.2009 10:00:34   
vila MaLiNa
Dobro jutro prvouser posted image

Tega pa še sama ne bi mogla bolje napisatiuser posted image . Groza... kakšne smouser posted image . Zato antika pa dolenjka upam, da bosta danes prizanesljive do mene, če bom hotla kaj prej uitiuser posted image

Zgleda, da pri prvih otrokih še kompliciramo, potem se nam pa več ne dauser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
21.12.2009 10:04:00   
vila MaLiNa
Aja... kje potem v SN?

Hm... vohuni... tudi pri meni souser posted image user posted image user posted image user posted image . Vidim, da jih je kar dostiuser posted image Samo sem se odločila, da vseeno pišem tu gor svoje misli in občutja, ker se potem bolje počutim in ker ve dobro potroštateuser posted image . Sem pa že imela probleme zaradi tega ja... Samo, če ljudem ni všeč kaj berejo naj pač ne ali se naj pa kdaj tudi v mojo kožo postavijo.

Kaj je punce, nič niste komentirale vlage v stanovanju?. Pri nam je namreč niuser posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
21.12.2009 10:05:06   
vila MaLiNa

Spali do 8h, no Maks do 8.30 user posted image Vmes je pa jedel okrog 2.30 user posted image

Anitka, 1 piškot sem dala v vrečko, a bo to ok user posted image user posted image

A zame pa nobenga? Pol se pa ne splača nosu vn pomolituser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
21.12.2009 10:14:32   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

A zame pa nobenga? Pol se pa ne splača nosu vn pomolituser posted image

ok, 2 komada user posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
21.12.2009 10:19:34   
dolenjka
Pupček, javi al nesem robo v SN al ne, ker se pokam počasi in se mi ne da odvečne robe nosit user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
21.12.2009 10:40:49   
dolenjka
Men je zgleda crknu GSM user posted image user posted image user posted image Malinca, če si še doma sem ti na ZS poslala cifro od Anitke, pa njo poklič za randi, jaz vaju bom pa izvohunila v SN user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
21.12.2009 10:42:29   
veselka
jutro,

še mal pa gremo po tatija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... no, v četrtek

pol bo pa do 10.1. skos doma user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
21.12.2009 11:17:12   
altaja
Vohunčki:  mene ne moti, če me bere prijateljica, kateri itak vse povem. Motijo me pa firbci. Predvsem pa taki ki dobijo vročino če kej ne vejo user posted image .

Na vohune user posted image

Pa tolk da boste vedl, u križu me je usekalo da hodim kot račka!!!!!

Veselka: sej bo kmal. Verjamem da komaj čakaš.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
21.12.2009 14:20:44   
tulpek
Hvala za nasvete glede šopinga, očitno rabim še enega user posted image , da mi bo lažje kam it.

Da napišem eno poročilo, kaj vse opažam pri našem malem:
- odzove se na zvok... če kaj rečem, on pa gleda vstran, se obrne k meni, prav tako k atiju. Ga v postelji zafrkavava in se izmenično oglašava, on pa vrti glavico :))
- se smeji, če se mu smejim
- se prestraši glasnih zvokov, če kdo govori na glas, zazvoni telefon... prej tega ni bilo user posted image --> prav pošteno zajoka, če se fejst prestraši
- prav tako se prestraši hitrih, nenadnih gibov
- pljuva
- se izredno slini, slinčki so non stop mokri, če je samo slina, ga posušim na radiatorju, sicer bi porabila 10 slinčkov dnevno, tako pa samo 3
- cmoka, sem včeraj mislila, da ima kaj v ustih, pa ni bilo nič
- med dojenjem ga moram gledat, če gledam v računalnik, noče sesat user posted image , pogosto mu moram tudi peti, čeprav sem totalno brez posluha, mu je všeč
-prepozna rutino... včeraj sem ga sama kopala in je ves presenečen cel čas gledal v smer, kjer sicer stoji partner... mu ni bilo jasno, zakaj ga ni (ker se je potil na orbitreku...)
-je danes že 4krat kakal
-spušča vedno več zvokov, ampak samo, če smo ostali tiho
-občuduje svoje nogice
-se skrije pod kovter
-pozorno opazuje dogajanje, predmete okrog sebe
-če je zaspan, poje... vleče tak dolgi eeeeeeeeeee, ko js pojem, kot moj nečak... user posted image
-obrne se na bok, naprej ne gre
-vse da v usta
-fiziološka v nos mu je poslastica, prav tako poskuša polizat vse, s čimer ga namažem, pa moje roke, igračke...
-še vedno pridno spi ponoči, pa čez dan tudi kar dosti. Zdajle se je zbudil... tak da grem..

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
21.12.2009 15:05:10   
baby blue
Bom kar tvoje kopirala pa brisala tisto kar za našo punco (še) ne drži user posted image

- odzove se na zvok
- se smeji, če se ji smejim
- se izredno slini
- cmoka
- prepozna rutino
- spušča vedno več zvokov, vriska
- občuduje svoje nogice
- se skrije pod kovter
- pozorno opazuje dogajanje, predmete okrog sebe
- če je zaspana si mane učke
- obrne se na bok
- vse da v usta
- v postelji se obrača na vse strani

No drugače pa danes bolj poležavam v topli postelji... Lano samo podojim pa kupčka podreva in se potem bolj na večjo razdaljo pogovarjava, vriskava in smejiva... Sem pa dobila ta Slezov sirup... Se je treba do četrtka pozdravt da gremo lahko k moji mami na RD user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil baby blue -- 21.12.2009 15:07:47 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
21.12.2009 15:17:30   
Bety11
ooo  SN je torej supernova in greste na čvek....imejte se lepo....mi ne pridemo, ker ni primeren čas...

Začetek maja pa vas vabim v Bistro pri Vrhniki....tam lahko pohajamo, čvekamo, jemo......

Altaja....korenček je bil samo za foro....to sem mislila da boste skapirale???

polari....Če otroku med dojenjem poskušaš bradavico izvleči ven, jo močno zagrabi in posesa....tako pri meni sproži da mleko poteče.....to naredim večkrat vmes in mleko teče še preveč....

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......