Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nepoznana Ojla! Ne vem kako vam rata nahecat septemberčke, da tko pridno spijo. Naša dama je očitno zamenjala noč za dan...ali pa še ne ločuje med dnevom in nočjo. Lačna je namreč vsaki dve uri, tko da je ritem večinoma enak - 2 uri spi, dve uri je budna, pa spet spi 2 uri.... In ponoči isto . Ko se naje, je tko zgovorna in nasmejana, tko da sem se že kar navadila, da ponoči vstajam. Sem jo poskušala na vse možne načine uspavat nazaj, ampak se ne da. Tko da sem že obupala in pol vstanemo, gremo v dnevno, da mi pove, kar se ji zdi, pa da se igra, jo uspavam in gremo nazaj spat. Mogoče je to napaka, ampak morem pač mojemu dat mal mira ponoč, ker dela na 4 smene in ima že tko čist zmešan ritem. No, kar se spanja tiče, so mi eni svetovali, da ji ne smem pustit čez dan spat, ampak to pri nas ne bi potegnilo. Ker se je že zgodilo, da pač ni mogla zaspat in pol je bla tečna in ni variante, da bi jo cel dan pokonci držala . Mamice, kaj predlagate? Eh, redko pišem, bodo pa takrat bolj romani No, tole je pa še slabše, kot pri nas, ker našega vsaj tistih 7 ur v postelji obdržimo, čeprav se vmes kaki 2 uri doji. Ne vem, kaj naj ti svetujem. Morda le to, kar bereš vsepovsod: čim bolj poudarjaj dveno nočni rite. Čez dan je bolj hrupno, obvezno svetlo, se dpgaja, skratka, .., ponoči pa temno, bolj mirno, tiho, in če se la - "zdrži" klepetanje z njo v spalnici.