Anonimen
|
Oj punce.., še jst se bom mal pofočkala. Sk kr zanemrala vse skupaj, pa brez pravega razloga. Ne morem verjet kaj pišete za spanje.. Da vam otročki tako dooolgo spijo, ma blagor se vam. Sej ne da moj malo ampak... sm bla ponosna na to pa vidim, da v primerjavi z vašimi malčki.., moj ne rad spi. No.. od 20:00 - 01:40 ampak čist zares do takrat. Pol se pa podojčkava pa... tok je pokakan skoz, da tud previjeva in je cela procedura, da mi nazaj zaspi. So mu bolj živalce nad glavo zanimive in... na momente bi vrtiljak kr skrila. No pol pa spi 3h in spet jok čez 3h... in tako do 11, ko ga pošteno nahranim in spi od 2 do 3h. No pol pa še mal ko vozičkava... in tako vsak dan. Krčeki mislim, da so zginli ampak zdej mamo nek nov jok, ne vem še kaj pomeni. Mogoče kakšen zobek prihaja, ker se hudo slini in tlači rokice v usta. Je pa en smehec ta naš nedonošenček, ki je že pravi mali bajsko.... včeraj na 3 mesece je mel 5430 in je mami čist ponosna. Sm mela full hudo krizo z mlekcom.. oz. mali je lenuh. On bi da mu kr teče in on sam golta..., vleče pa bolj slabo. Kregal se je z joško tolk, da več nism vedla kaj naj. Čist polne sm mela.. on pa 2x potegne pol pa u jok in krik in... še mal težav smo mel v bajti pa mi je mal mlekec pobegnil in... je blo hudo. No.. včeraj se je vrnil, črpala sem pa kot zmešana... juuuupi!!! Jedla sm pa vse kar sm slišala, da pomaga pa pila tud . Baje naj bi bil nek skok v ratsi pri treh mesecih in takrat mamice doživimo mal šoka z mlekcom. No... ne želim nobeni. Končno se nam zelo smeji... Naš fantek mal zamuja z prigodami, ker je nodonošenček... zato se tok bolj veselim vsake nove poteze. Zdej umira od smeha, ko mu rečem dduuuuudaaaa... , dudo obžuje. Skratka.. , mami čist srečna. Ne vem, če ma še kera enak problem ampak jst se redim, jst sm se že zredila in postajam en mejčkan nesrečna. Da bi pa bolj pametno jedla, to pa ne. Uglavnem moram se v roke vzet. Posvetovalnico mava 9 in upam, da bo vse fajn in lepo. Moram se pohvalit, da smo se znebili povijalnih plenic. Juuuupiii.., kolki so ok. Zdej si pa spet lohk sling nabavim.... že kupljenega sem prodala . Skratka... kaj še... hm, nism vas velik brala.. pa mi je nitka ušla... se pa potrudim in vrnem mal nazaj. Mi je super, ko si delimo nasvete, si pišemo kaj in kako počnejo naši mali veseučki. Aja... na ta drugem začneva delat pa čez 3 mesece... ko bo lih 6 mes. po porodu. Pa kar bo, pa bo. Jst vem, da bo ena lepa punčkica. Kdaj grete pa na tortico? Jst sm tud za, ga direkt iz CE pridem.. septembrčke pogledat. Lahko nočko... pa, če se vam da....bi vas lepo za en glasek prosila... oz. ne jst ampak moj sinko
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 5.12.2009 23:27:45 >
|