|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
6.12.2009 22:21:43   
dolenjka
Tulpek in Barika prosim da pohitita, ker med tem ko vaju čakam še kar šopingiram in me bo predrago stalo tole čakanje user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
6.12.2009 22:24:30   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Še kar šopingirate? Jst čakam pošiljko od Veselke user posted image Septembrčki bodo tko lepi, da bodo kar kičasti user posted image

a je sploh kaj blo na nextu...baje je blo vse razprodan zato tud veselki nisem nič naročila

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
6.12.2009 22:28:14   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Tulpek in Barika prosim da pohitita, ker med tem ko vaju čakam še kar šopingiram in me bo predrago stalo tole čakanje user posted image user posted image user posted image

js sem in ne gledam naprej, ker bi ti še en kup zs-jev poslala sicer. saj si dobila ?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
6.12.2009 22:29:45   
tulpek
saj si dobila 2 zs-ja, sem potem na drugi strani našla lepši primerek... naprej pa ne grem. samo kar res rabim...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
6.12.2009 22:32:48   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

Še kar šopingirate? Jst čakam pošiljko od Veselke user posted image Septembrčki bodo tko lepi, da bodo kar kičasti user posted image

a je sploh kaj blo na nextu...baje je blo vse razprodan zato tud veselki nisem nič naročila

Neki je blo, tko da je naročila (mislim, da večje št), jst sem se pa zravn priključla.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
6.12.2009 22:34:23   
dolenjka
Tulpek dobila user posted image

Ženske zaključujem, žal mi je za vse, ki se niste javile (malinca in Pupček - pri vama je kar nekaj prodanega user posted image , pa Katrin*** user posted image

Bomo še šopingirale, pa boste takrat v prvem planu user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
6.12.2009 22:36:10   
anitka7

Neki je blo, tko da je naročila (mislim, da večje št), jst sem se pa zravn priključla.

nisem vedla k je rekla da pol ne bo ker je v HM nakupovala...ah pa drugič...zdaj sem tko pri mothercare naročila

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
6.12.2009 22:37:54   
dolenjka
AAAAAAAAAAAAA znesek da te kappppp user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
6.12.2009 22:43:37   
barika
user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
6.12.2009 22:52:44   
dolenjka
user posted image user posted image user posted image Oddano in sprejeto naročilo, sem že prejela potrditev user posted image user posted image user posted image
Celoten znesek poštnine je pa 45,89 funtov, kar je 52 EUR, ampak če se strinjate bomo kilažo razdelile glede na naročeno, ker ene smo imele malo več user posted image
Bom pa čekirala on-line, tko da se bo vedelo kdaj pride, pa bomo finance že tko porihtale, da se dobimo na kofetku, najbolj oddaljenim pa po pošti pošljem, pa 25 funtov poštnine zaračunam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
6.12.2009 22:57:22   
anitka7

user posted image user posted image user posted image Oddano in sprejeto naročilo, sem že prejela potrditev user posted image user posted image user posted image
Celoten znesek poštnine je pa 45,89 funtov, kar je 52 EUR, ampak če se strinjate bomo kilažo razdelile glede na naročeno, ker ene smo imele malo več user posted image
Bom pa čekirala on-line, tko da se bo vedelo kdaj pride, pa bomo finance že tko porihtale, da se dobimo na kofetku, najbolj oddaljenim pa po pošti pošljem, pa 25 funtov poštnine zaračunam user posted image user posted image user posted image

plus kilaža 2 funta user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
6.12.2009 23:05:31   
dolenjka

plus kilaža 2 funta user posted image

ne, tolk psica pa nisem user posted image user posted image user posted image

Ok, gremo še zase mal v šoping user posted image Predlagam, da se zorganiziramo do konca tedna in naročimo tukajle kaj lepega user posted image http://www.promod.eu/ Kvaliteta fajn, pa ugotovljeno na eni temi, da so cene nižje kot v naših trgovinah (kar me ne čudi user posted image ). Jaz bom šla kar v štacuno si kaj ogledat, pol pa na netu naročila user posted image rabim kaj za mišelinke pokrit user posted image Aja, pa poštnino spet delimo - 18 EUR pride, če pa skupaj naberemo vsaj za 100 EUR (kar vidim, da nam ni težko user posted image ) bo pa 10,5 EUR poštnine user posted image

No, zdej pa akcija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
6.12.2009 23:06:21   
dolenjka
Tako, kost sem vrgla, zdej grem pa spat user posted image

Nočko user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
7.12.2009 0:09:00   
barika

Tako, kost sem vrgla, zdej grem pa spat user posted image

Nočko user posted image

evo, tole temo si preberi ;)

http://www.ringaraja.net/forum/PROMOD_%2D_naro%C4%8Dilo_preko_spleta/m_4726387/tm.htm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
7.12.2009 8:10:31   
Tanik
dobro jutro,

ali pa tudi ne user posted image , naš se je ob pol 1 zbudil s takim grozovitim jokom, pojma nimam zakaj, res da je potem jedel ampak spet ne toliko pa potem spet budnica ob pol 5 pa spet ob pol 7, sploh ne vem kaj mu je, ker vsake toliko preseneti z zbujanjem.

vidim da pridno šopingirate, december čas zapravljanja user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
7.12.2009 8:54:07   
Pupček

Ženske zaključujem, žal mi je za vse, ki se niste javile (malinca in Pupček - pri vama je kar nekaj prodanega user posted image , pa Katrin*** user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem šla preverjat zalogo, zdaj šele user posted image . Baba blesava! user posted image  

A bo še kdo kaj naročal, se z veseljem pridružimuser posted image .
Sem bila včeraj mal v šopingu za mojo mikeno... srednja žalost. Bila sem tudi v Mark&Spancer in...roza, roza, roza...user posted image . En dan bom šla še v Zaro pogledat.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
7.12.2009 9:03:06   
baby blue
Dobro jutro

Mi spet spančkamo pol imamo pa UZ kolkov na Bledu in bomo še en sprehod obenem nardil... Tak čist kratek user posted image user posted image

Blagor vam ki zapravljate naju je pa mal po denarnici vse skup usekal user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
7.12.2009 9:04:41   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: Pupček

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem šla preverjat zalogo, zdaj šele user posted image . Baba blesava! user posted image  

A bo še kdo kaj naročal, se z veseljem pridružimuser posted image .
Sem bila včeraj mal v šopingu za mojo mikeno... srednja žalost. Bila sem tudi v Mark&Spancer in...roza, roza, roza...user posted image . En dan bom šla še v Zaro pogledat.

Se čisto strinjamuser posted image user posted image . Jz sam še vse rozasto vidimuser posted image . Nobene redeče, oranžne, rumene, zelene, vijolične...

Sm kar malo razočarana pa tako lepe stvari sem izbrala za mojo škratinjouser posted image

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
7.12.2009 9:09:07   
vila MaLiNa
Aja... pa dobro jutro...s va spale do pol ure nazajuser posted image in to od 22ihuser posted image

Baby blue... je treba kaj kupiti, ker mala raste kot konoplja, kmalu bomo na 74user posted image

Tulpek a že kar zobček? Ufff... ste hitri. In kako gre dojenje z zobkom?

Rižkoo a Liam še poliva? Sara na čase še ful... npr. včeraj. HB, da obstaja aptamil AR. Pa podreva kupčke... pa vseeno poliva... pa še naprej podirava, pa se ji začne kolcatuser posted image user posted image . Sej bo kmalu boljeuser posted image .

Jz se pa letos nič nisem Mikalvžu nastavlauser posted image . Bomo še počakali (kakšne tri leta)... pa bomo videli... samo kaj ko ima moj dragi travme od porodauser posted image user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
7.12.2009 9:51:59   
neli04
to ni moje ime,je ime moje hčerkice,ki pa je stara pet let.
v Ankaranu pa imamo prikolico

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
7.12.2009 9:56:46   
neli04
se pa opravičujem,kere sem včeraj zvečer kar ušla-Anže ni pa ni zaspal,tako da smo končali v moji postelji,potem je pa spal do 5ih.in zdaj spet spi,jaz pa kot zombi ob kavi in računalniku.

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
7.12.2009 10:10:11   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: neli04

to ni moje ime,je ime moje hčerkice,ki pa je stara pet let.
v Ankaranu pa imamo prikolico

no vzdevek sem mislna ampak saj ni panike....mislim da vem kera si...a maš še eno hčerko (imena se ne spomnim) pa obe sta svetlolasi pa včasih sta se igrali pri Trishi

pa nič se sekirat če kr zgineš..user posted image smo tle navajene da nas otroci kličejo

< Sporočilo je popravil anitka7 -- 7.12.2009 10:11:38 >

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
7.12.2009 10:23:21   
neli04
ja,sem ta prava,čeprav letos sem bila jaz bolj malo na vašem koncu.s trebuhom čez cel kamp pa po soncu je bila kar huda.ti pa moram priznati,da sem jaz kar nekaj časa rabila,da sem ugotovila katera si.pa mislim da sem te septembra še v Leonišču videla.A je možno?

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
7.12.2009 10:37:27   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Jz se pa letos nič nisem Mikalvžu nastavlauser posted image . Bomo še počakali (kakšne tri leta)... pa bomo videli... samo kaj ko ima moj dragi travme od porodauser posted image user posted image

a tvoj tuduser posted image saj ga bo hitr minil...naš ma travme ker je mene bolel,sam da se jaz sploh ne spomnim da bi blo tolk hudo user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
7.12.2009 10:41:10   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: neli04

ja,sem ta prava,čeprav letos sem bila jaz bolj malo na vašem koncu.s trebuhom čez cel kamp pa po soncu je bila kar huda.ti pa moram priznati,da sem jaz kar nekaj časa rabila,da sem ugotovila katera si.pa mislim da sem te septembra še v Leonišču videla.A je možno?

se mi je zdel da si ta,k sta tvoji enkrat s Trisho k nam prišle pa rekle da bojo tud mel dojenčka.pa velikrat sem te vidla sedet ob bazenu,k si tud sam noge namakala user posted image   Lahko da sem bla v leonišču ker sem šla iskat potrdilo da je bil lahk moj pri porodu

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.