|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
5.12.2009 0:13:33   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

saj jaz tud grem počas user posted image

lahko noč...

No, pa so spet vse ušle. Samo še midva s Klemnom sva goruser posted image user posted image . Lahko noč vsem!

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
5.12.2009 8:34:51   
Pupček
Jutro!

Danes se bom pa jaz malo "pohvalila". Luana je spala od 22.30 do 7.30, sva se podojile in zdaj še vedno spi. No... verjetno bo danes zvečer štala.

Ste se včeraj spet načvekale. Punce moje, res ste face user posted image .

Teja in Turbolina dobrodošle.

Včeraj sem se najedla tatarca. Nisem ga skori eno leto jedla. Obožujem ga, njami, njami, njami user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
5.12.2009 8:39:47   
Pupček
Za NY nimamo še nič v planu, razen tega, da planiram, da Luana celo noč prespi. Spala bo od 21.00 pa do 6.00 al pa ne raje do 8.00. You wish! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
5.12.2009 8:50:32   
TuBoLina_86
jutro!

mi smi se najedli, a počivamo.... prespimo že celo noč, od 21 pa do 8 zjutraj user posted image user posted image user posted image user posted image dojimo se pa ne. smo na am...

kdo je rekel da plača čaj? user posted image user posted image user posted image jaz bi rajši kapučino user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TuBoLina_86 -- 5.12.2009 8:51:50 >

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
5.12.2009 8:51:27   
Pupček
Jaz sem pa res čudna. Sem v Ljubljani in se mi ne, da v šoping. Slabša se mi user posted image .

Še dobro, da imam Dolenjko, da lahko kaj nabavim za mojo čmrljo.

Dolenjka, poslala bi ti linke na ZS, pa neznam jih pripopat. Kako že gre to user posted image . Če ne bom pogruntala ti pošljem opise, oz. opis poti do izbranih artiklov. Aja pa velikost bi 3-6 mesecev (verjetno bom to pozabla napisat v zs). A misliš, da bo to preveliko za mojga drobižga?

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
5.12.2009 9:23:37   
veselka
pupček jaz grem pa v četrtek v btc v hm pogledat, če imajo še kaj... na rudniku ni blo cifre kar mi je blo še ušeč... eh, bom pa prevelko kupla, če seveda bo. sem ji trenerkice (ta roza na filmčku) uzela 74 velikost, pa ji je čist lepo prou user posted image prek nexta sem ji pižamce, sem hotla 6-9, pa je blo sold out, pa sm kr 9-12 uzela, bo pa za dlje časa user posted image

Mož ja Aurora fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul govori skoooooooooooos. meni vedno ko jo dojim, nardi pavzo in začne cele zgodbice govort. ko bi le vedla kaj pove. pa moji mami je tud neki razlagala v četrtek, ko sva se še tm ustavle. evo, zdele unim žvalem na ototku neki razlaga user posted image

aja, pa dobro jutro

pa še neki, Auroro sem zvečer spet v polsnu oddala v postlco in je spet zaspala brez pritoževanja user posted image . no, ponoč enkrat me je zbudila, se je neki razburjala v postli, pa js odšibam še na wc in pridem do nje... usta ji je raztegnl od ušesa do ušesa in je začela delat hehehe, hehehe, hehehe, pa z nogicami in rokicami brcat... no no, sej vem, vrjetn je bla ziza v oblačku user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 5.12.2009 9:24:24 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
5.12.2009 9:29:53   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Pupček

Jaz sem pa res čudna. Sem v Ljubljani in se mi ne, da v šoping. Slabša se mi user posted image .

Še dobro, da imam Dolenjko, da lahko kaj nabavim za mojo čmrljo.

Dolenjka, poslala bi ti linke na ZS, pa neznam jih pripopat. Kako že gre to user posted image . Če ne bom pogruntala ti pošljem opise, oz. opis poti do izbranih artiklov. Aja pa velikost bi 3-6 mesecev (verjetno bom to pozabla napisat v zs). A misliš, da bo to preveliko za mojga drobižga?

Dobro jutro user posted image

Pupček, copy, paste pa bo link user posted image user posted image Izi bizi user posted image Velikost ti pa predlaga 3-6 če kupuješ za bližnjo prihodnost user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
5.12.2009 10:41:17   
mayathebee
Dobro jutro še od meneuser posted image ..Mi smo tudi že pokonci, je naša žveglja spala od 23.00-8.00, potem pa nekak ni več mogla nazaj zaspatuser posted image ..Se zna že tudi fajn oglašat in hoče kaj povedat, najraje nekaj v smislu "gagi" user posted image user posted image user posted image ..
je pa tudi ful hecna ko spi in se ji sanja da je, pa tak ustnice premikauser posted image user posted image user posted image ...pa gibčna je tudi, zdaj
si je že izmislila,da na sprehodih noče bit več v vozičku,ampak jo je treba po rokah nosit, da si ogleda okolicouser posted image user posted image ...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
5.12.2009 11:21:40   
BBP
Pozdravljene,

po dolgem času sem si vzela čas in vas malo prebrala, pa sem si rekla, zakaj pa ne bi še kaj napisala. Matija pridno raste. Se vidi, da je najraje priklopljen. Zaspi najraje na dojki in čez dan ponavadi štrajka, ko ga prenesem v posteljo. Na srečo vsaj v vozičku rad zaspi, tako da jo mahneva na sprehod pa je. Zvečer zaspi tam okrog 10. in spi nekje do treh, štirih zjutraj, se podojiva in zaspi še za kakšne dve, tri ure.

Je že en mali klepetavček in moja mala smejkica. Zadnje čase bi vse v usta nesel, od svojih rok do ubogih živalic na loku in otoku. :)

Mi pa zadnje čase zeleno kaka. Občasno temno zeleno in sluzasto - pri pediatru pravijo, da je črevesje pač še nezrelo. Zdaj ugotavljam, kaj mu ne paše. Trenutno se izogibam mleku in jogurtom, če bo kaj bolje. Ne vem pa, če imajo kaj vpliva tudi AD3 kapljice.

sem upala, da bo danes kaj sončka, pa bolj slabo kaže. Kar pogrešam sončne in bolj tople dni. me že kliče ...

Matija je tu.
ob rojstvu: 3580g, 54cm
1. mesec: 4310g, 55 cm
2. mesec: 5360g, 58 cm

(odgovor članu mayathebee)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
5.12.2009 11:52:55   
baby blue
Hojla mamice

Vse nove dobrodošle in super da ste med nami... user posted image user posted image

Mi smo spali od 21 do 5 ure pa potem od 6 do 8 user posted image user posted image Zdej pa spet punca počiva mami je pa končno do računalnika pršla user posted image user posted image

Hmmm za novo leto bomo najbrž kar doma ali pa pri mojih starših minuto stran no dve minuti user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu BBP)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
5.12.2009 12:26:31   
Tanik
ste pa pridne s čvekanjem, jaz sploh ne uspem. razen ko prideva z vozičkanja, kar sva pravkar oz. če je moj mož doma.a nič ne spite, k ste še pozno v noč tle na RR user posted image

altaja, silvestrovo doma, na kavču pa še moji starši pridejo, tako da bova šla kak dan ven z možem pa bova imela pred silvestrovouser posted image

dobrodošle Tejčica in TuBoLina user posted image , turbolina od kod s prekmurja?

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
5.12.2009 12:35:15   
Tanik
škorpijončica, ful lep filmček, res čudovit spomin.user posted image user posted image sem šele zdaj pogledala

Žan

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
5.12.2009 12:44:54   
škorpijončica
Jst sm pa Nio navadla, da spi od 11ih zvečer do 6ih zjutraj, potem pa še od 7ih do 12ih. in vsi mislijo, da sem jst že zdavnaj vstala, pa me kliče sestra ob 11ih, jst jo pa naderem zakaj me budiuser posted image Sam čez dan pa pol niti za pol urce ne spi več.Sicer pa spi samo v svoji postelji, ker poleg naju ne more, ker nimava zakonske pojstle ampak enojno, pa se še midva skoraj pomendrava, če je polna luna..moj fant ful govori v spanju, tko da ko dojim naju zabava s svojimi neumnimi sanjami, čeprav on tega ne ve (jst bom pa psihoanalitik postala).

Pa Nia ima tud že veliko komentarjev. V šoping pa meni ni treba, ker bo jU3 miklavž pa bodo babice in tri tete sigurno kaj za oblečt lepga kupile Nii. Komaj čakam, ker se daril za Nio rauveselim toliko kot tistih, ki so zame, tako da se zdi, kot da bom letos dobila dvojna darilauser posted image .

se slišmo

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
5.12.2009 12:46:01   
Tanik
škorpijončica, kako pa to navadiš otroka da tako spi? povej recept.

Žan

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
5.12.2009 13:05:55   
škorpijončica
No, kar ratalo je tako...celo noč prespi zato, ker podnevi nič ne spi. Posledično imam zjutraj toliko mleka, da se tako naje, da da od sitosti nazaj zadremlje, jst jo pa dam v postelco in kar spi dalje. Pa na stranice postelce sem ji obesila pliškote, zvončke in plastična ogledalca, tko da tud če se vmes zbudi, se igra pol ure, pol jo pa spet zmanjka.
Pa vrtiljak nad postelco je super zadeva- res da je bil drag, sem ga kupila še ko sem bila noseča ampak je vreden denarja. Nii je tako zanimiv, da se ga ne naveliča vsaj 20 min, tako da ga uporabiva takrat, kadar hočeva da se Nia zamoti, da lahko midva v miru malo slončkava.user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
5.12.2009 13:57:16   
TuBoLina_86
moj mali je tudi kar tako, iz enega dneva v drugi dan začel prespati noč.... spi pa ponavadi od 21, 22 pa do 6, 7, danes pa včeraj celo do 8.... pa pol ko se najeva, še eno rundo, tja do 11, pa pol še popoldan kakšno urico....

ga pa seveda pred kopanjem zmatramo, se igramo z njim, se malo dlje kopamo, da se malo utrudi, in potem hitreje zaspi....

pa ko greva na sprehod, skoraj vedno spi v vozičkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
5.12.2009 14:09:34   
dolenjka
Vidim da imamo nove čveke user posted image user posted image user posted image Pa da ste me včeraj nadomeščale user posted image user posted image user posted image

Pri nas nič novega, spali od 8h do 4h, pojedli in spali do 7.20, pa pol še eno dobro urico, tolkda smo mi3je pojedli zajtrk in se pripravili, ker smo morali po darilo za mojo mami, ki ima v ponedeljek RD in ju3 praznujemo, pa sestavine za torto sem šla kupit mljasssskaaaa user posted image zdaj sem pa za kosilo pripravila, Maks še kar spi (pa presdpal je tudi cel šoping), Tara tudi panča, mojga sem pa v štacuno poslala, ker so mi uni žužki user posted image napadli gustin, ki je bil odprt v omari in posledično sem pomila omaro spotoma user posted image

Aha, budnica, grem dojit, ker mi že puščajo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
5.12.2009 17:58:25   
ANABOJAN
Evola tudi jaz se vam pridružujem, ponovno končno po treh mesecih , ko sva z mojim palčkom dobila recimo svojem ritem... malo sem vas prebirala, pa sem vam prw fouš koliko vaši žužki prespijo.... mi gremo spat ob 7h zvečer, p spimo nkeje do 11h, polnoči, potem dojenje potem cca čez 2 uri, in nato do 7 zjutrej nekje na uro uro in pol dojenje... sem sesuta, no dokler si nisem vspostavla dovolj mleka je blo še slabše....., čez dan pa kakor je, 45 minut spi pa uro dve je pokonci... včasih cel dan spi, včasih mi v celem dnevu ne prespi niti dve ure.... kriza ... posledično sem zmozgana.....

kar se pa kakice tiče tudi jaz sem ugotovila da ima tekočo in sluzasto že kake tri tedne, pa ne moreme rečt da je od kaplijic ker sem jih ukinla in zamenjala z italijanksim, ker je od naših imel krče, pa še vedno je blato enako tekoče, mogoče sem ga malo umirala, ko mu dodajam zjutraj čaj z bakterijami za črevesje, ker mu je en cel tedene non stop krulilo po črevesju, no to sem odpravila, driske pa ne.....

dejte mi prosim povedat kakšne jezičke imajo vaši, pri nas je namreč bel, pa ga nikakor ne morem rešit z daktarinom, sumim da so gljivice, a ne gre dol, mu jih drsam z glukoyo in potem namažem z dakatarinom, pa ni nič boljše...
vaše iskušnje....

hvala
lp
ana in nik

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
5.12.2009 20:23:02   
Pupček
Dolenjka, sem ti poslala ene klobase na zs, pa ne mesne user posted image .

Punce, pa kje ste danes. A ste bile poredne in so vas parkeljni odpeljali? user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, lepo čvekajte tiste ki boste v nočni izmeni danes, vas berem jutri.

Lahko noč.

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
5.12.2009 20:31:40   
Pupček
Še to pokomentiram, pa grem...

Drekec... že skoraj od rojstva je tekoč, še nikoli ni bil trd. Včasih je tudi zelen in sluzast. Patronažna mi je povedala, da to n nič narobe. Zelen drekec ali sluz lahko pomeni, da ima krčke, ali pa, da velik prednjega mleka popije. Jaz nisem nikoli panike glede drekca delala, bom pa 15.12 P vprašala, če je to ok. Mislila sem, da se bo po 2eh, 3eh mesecih drekec spremenil, pa se še nič ni user posted image . Pijemo AD3 in Biogaia kapljice in ni videt spremembe v drekcu.

ANABOJAN Jeziček je lep in nič bel, tako da ti nebi znala nič svetovat.

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
5.12.2009 21:28:43   
polari
LP!

Midva z Enejem se še kar zbujama ponoči, vedno ob pol dveh in štirih....pa sedmih, zaspi pa okrog 22h. Upam na boljše noči......saj bo.....čez dan pa rad počiva...po pol urce vedno... Zdaj tudi spančka, pa bomo vidli, kak dolgo bo zdržal....če pa mu vedno dudika ven pade, pa je jok, če ne spi dovolj trdno.....

Aha, ste ble na čveku, super, verjetno ste uživale....

Mi smo že kar šli na Miklavža danes....pa je Eneju prinesel nekaj malega.... (od babice in dedija)

Kakec se je pri nas kar uredil, še vedno je tekoč, pa včasih se 2x na dan, včasih pa po 3 dni ne, različno, ga pa nikoli ne mantra....tudi zvečer že kar nekaj časa ne jočemo več....tako da joka samo, če je lačen ali zaspan.......je pa taki srček!!!!!!!

Jaz se ga kar ne morem nagledat, vsaki dan ga fotkam, pa snemam...ima novo foro....najprej je vriskal, zdaj pa je začel cvilit...in ti prav cvilit, visoki toni, še jaz ne zmorem tega...... govori pa kot navit......no, spušča tone...

Nič, moj je šel danes malo ven na pijačko, jaz pa grem malo pospravit po hiši......ko je mir...

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
5.12.2009 21:50:29   
dolenjka
Aha, nikjer nobene user posted image ziher vse miklavžu nastavljate user posted image user posted image user posted image

No jaz pa ne in tut ne bom, da nas slučajno ne bi blo naslednje leto 5 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
5.12.2009 21:56:36   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Aha, nikjer nobene user posted image ziher vse miklavžu nastavljate user posted image user posted image user posted image

No jaz pa ne in tut ne bom, da nas slučajno ne bi blo naslednje leto 5 user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam miklavž naskrivaj pride user posted image user posted image user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
5.12.2009 22:00:21   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam miklavž naskrivaj pride user posted image user posted image user posted image user posted image

prav, grem si noge skupi zvezat pa spat user posted image user posted image user posted image al pa sploh spat ne bom šla, sam noge zvezala, je še bolj ziher user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
5.12.2009 22:35:08   
TuBoLina_86
čer!

mi smo pa danes prvič kravice pasli user posted image user posted image prvič tak redno.... user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.