|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
5.12.2009 22:47:08   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Aha, nikjer nobene user posted image ziher vse miklavžu nastavljate user posted image user posted image user posted image

No jaz pa ne in tut ne bom, da nas slučajno ne bi blo naslednje leto 5 user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš je miklavžek... jutri bo star eno leto, večino je preživel v bušiju. Bom poskrbela, da ne bomo naslednje leto 4.
Mislim, da ga mučijo zobki user posted image . ima fejst otečene dlesni pri sprednjih zobkih in revček se na trenutke tak dere, da se mi srce para. sicer se skoraj ne joče...sploh nisem vedela, da ima tak močen glas.

tubolina, pozdravljena še od mene. tudi ti imaš lepega user posted image , pa saj drugače ne more bit, ker so septembrčki vsi lepi.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 5.12.2009 22:51:54 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
5.12.2009 22:47:09   
anitka7
Čeeer.....user posted image

vidm da ste bl mal čvekale dons....pa velik novih je tle...pozdravljene user posted image
upam da ne nastavljate preveč Miklavžu,bo spet polno septembrčkov user posted image men se sicer ni treba bat Miklvaža...bl Božička,k sem mu lan nastavla mi je začel trebuh rast user posted image
Dolenjka ti se morš pa verjetn bl Dedka Mraza bat user posted image user posted image

Veselka ko boš po Btc-ju hodila in HM-ju zavi še v MarksSpencer,majo tud luštne stvari

Tubolina šele zdaj sem vidla da sva midve na isti dan rodile...v istem kraju pa verjetno ne user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
5.12.2009 22:51:55   
dolenjka
Sicer sem pred odhodom v posteljo, ampak Anitki pa moram odgovort: ne, jaz se moram bat treh kraljev user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
5.12.2009 22:52:32   
tulpek
A ti pa kar treh user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
5.12.2009 22:53:25   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

A ti pa kar treh user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image joj, teb pa še bolj seka kot men user posted image user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
5.12.2009 22:53:42   
TuBoLina_86
mene pa je strah silvestra user posted image user posted image user posted image user posted image

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
5.12.2009 23:00:27   
tulpek

user posted image user posted image user posted image joj, teb pa še bolj seka kot men user posted image user posted image user posted image user posted image

Čeprav... pri meni je bil v bistvu parkelj user posted image , ampak ne okol govort, da kdo ne izveuser posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
5.12.2009 23:01:28   
dolenjka

Čeprav... pri meni je bil v bistvu parkelj user posted image , ampak ne okol govort, da kdo ne izveuser posted image .

pššštttt user posted image user posted image user posted image

Pa lahko noč vam želim, jaz imam noge že zvezane user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
5.12.2009 23:03:17   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86

mene pa je strah silvestra user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsaka ima svojega strah vzbujajočega moža... no, dolenjka ima kar tri user posted image .

Grem spat, zdaj ko mali spi, pa parklja še pokličem. Ampak letos ne bo akcije. Zihr je zihr.
Lahko noč

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
5.12.2009 23:05:10   
anitka7
vidm da nas bo kr nekaj december (ene tud januar user posted image ) preživelo v strahu....in to pred dobrimi možmi user posted image  user posted image najbolš da se nekam skupi zapremo in se pogovarjamo o naših fobijah,saj veste tko kot pri AA..."Živjo. Moje ime je Anitka7. Bojim se Božička." user posted image  user posted image skupna terapija user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

Neposredna povezava do sporočila: 2685
5.12.2009 23:10:34   
tulpek
user posted image user posted image user posted image user posted image
js se zadnje dni samo smejim, ko berem to temo user posted image user posted image user posted image . Moj me pa gleda, kaj mi je user posted image user posted image user posted image .
Moje ime je tulpek, bojim se Miklavža in parklja. (Ampak to je čist res, so me kot 4 letno punčko tak prestrašili, da sem se do kakšnega 10 leta pošteno bala teh dveh bitij).

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
5.12.2009 23:13:08   
TuBoLina_86
pozdravljeni! moje ime je tubolina, strah me je silvestra, upam, da me bo letos spet obiskal... user posted image user posted image user posted image da se poveča število na 4 user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
5.12.2009 23:20:35   
anitka7
Tulpek saj znajo bit tile parklji res nadležni in pa grozni....

Tubolina a pr vas boste pa že začel delat user posted image mi še ne bomo,naš ma še travme od poroda pa ga more še minit,upam da bl hitr kot od prvega poroda user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

Neposredna povezava do sporočila: 2688
5.12.2009 23:23:37   
TuBoLina_86
ja, čim prej tem boljše....

kakšne travme? saj ni on rodil user posted image user posted image   moj je tudi bil zraven

meni je porod bil zelo lep, z EA, in voda odtekla ob 00:30, rodila že ob 8:48 user posted image user posted image user posted image
zato pa bi rada čim prej, da nebo velke razlike user posted image

< Sporočilo je popravil TuBoLina_86 -- 5.12.2009 23:24:07 >

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
5.12.2009 23:23:49   
Anonimen
Oj punce..,
še jst se bom mal pofočkala. Sk kr zanemrala vse skupaj, pa brez pravega razloga. user posted image

Ne morem verjet kaj pišete za spanje.. user posted image Da vam otročki tako dooolgo spijo, ma blagor se vam. Sej ne da moj malo ampak... sm bla ponosna na to pa vidim, da v primerjavi z vašimi malčki.., moj ne rad spi. No.. od 20:00 - 01:40 user posted image ampak čist zares do takrat. Pol se pa podojčkava pa... tok je pokakan skoz, da tud previjeva in je cela procedura, da mi nazaj zaspi. So mu bolj živalce nad glavo zanimive in... na momente bi vrtiljak kr skrila. No pol pa spi 3h in spet jok čez 3h... in tako do 11, ko ga pošteno nahranim in spi od 2 do 3h. No pol pa še mal ko vozičkava... in tako vsak dan.

Krčeki mislim, da so zginli ampak zdej mamo nek nov jok, ne vem še kaj pomeni. Mogoče kakšen zobek prihaja, ker se hudo slini in tlači rokice v usta. Je pa en smehec ta naš nedonošenček, ki je že pravi mali bajsko.... včeraj na 3 mesece je mel 5430user posted image in je mami čist ponosna.
Sm mela full hudo krizo z mlekcom.. oz. mali je lenuh. On bi da mu kr teče in on sam golta..., vleče pa bolj slabo. Kregal se je z joško tolk, da več nism vedla kaj naj. Čist polne sm mela.. on pa 2x potegne pol pa u jok in krik in... še mal težav smo mel v bajti pa mi je mal mlekec pobegnil in... je blo hudo. No.. včeraj se je vrnil, črpala sem pa kot zmešana... juuuupi!!! Jedla sm pa vse kar sm slišala, da pomaga pa pila tuduser posted image . Baje naj bi bil nek skok v ratsi pri treh mesecih in takrat mamice doživimo mal šoka z mlekcom. No... ne želim nobeni.

Končno se nam zelo smeji... Naš fantek mal zamuja z prigodami, ker je nodonošenček... zato se tok bolj veselim vsake nove poteze. Zdej umira od smeha, ko mu rečem dduuuuudaaaa... user posted image , dudo obžuje. Skratka.. , mami čist srečna.

Ne vem, če ma še kera enak problem ampak jst se redim, jst sm se že zredila in postajam en mejčkan nesrečna. Da bi pa bolj pametno jedla, to pa ne. Uglavnem moram se v roke vzet.

Posvetovalnico mava 9 in upam, da bo vse fajn in lepo.
Moram se pohvalit, da smo se znebili povijalnih plenic. Juuuupiii.., kolki so ok. Zdej si pa spet lohk sling nabavim.... že kupljenega sem prodalauser posted image .

Skratka... kaj še... hm, nism vas velik brala.. pa mi je nitka ušla... se pa potrudim in vrnem mal nazaj. Mi je super, ko si delimo nasvete, si pišemo kaj in kako počnejo naši mali veseučki.

Aja... na ta drugem začneva delat pa čez 3 mesece... ko bo lih 6 mes. po porodu. Pa kar bo, pa bo. Jst vem, da bo ena lepa punčkica.user posted image

Kdaj grete pa na tortico? Jst sm tud za, ga direkt iz CE pridem.. septembrčke pogledat.user posted image

Lahko nočko... pa, če se vam da....bi vas lepo za en glasek prosila... oz. ne jst ampak moj sinko user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 5.12.2009 23:27:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 2690
5.12.2009 23:42:03   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86

ja, čim prej tem boljše....

kakšne travme? saj ni on rodil user posted image user posted image   moj je tudi bil zraven

meni je porod bil zelo lep, z EA, in voda odtekla ob 00:30, rodila že ob 8:48 user posted image user posted image user posted image
zato pa bi rada čim prej, da nebo velke razlike user posted image

ja sam njemu je hudo k mene vid da me boli pa trpim pa pol pravi da nbenga več...no saj sčasoma bo zbledela ta travma user posted image saj najbl je pa fora da men sploh ni blo tolk hudo,prvič sem bla dobri dve uri v porodni,zdaj pa tri ure...tko da res ni neke hude panike...pa saj veš kakšni so moški,pr 36,9 so že na smrt bolani user posted image user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

Neposredna povezava do sporočila: 2691
5.12.2009 23:59:22   
TuBoLina_86
hehe, maš prav.

ok, šibam ajat, ker bo prekratka nočuser posted image user posted image

nočiko

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
6.12.2009 7:53:47   
Tanik
dobro jutro,

noč je bila fajn od 21-2 pa hranjenje pa potem do 6.30 pa spet jest pa zdaj spi, mami pa na RR, oči pa je v Berlinu.

IZVIRNO SPOROČILO: ANABOJAN

dejte mi prosim povedat kakšne jezičke imajo vaši, pri nas je namreč bel, pa ga nikakor ne morem rešit z daktarinom, sumim da so gljivice, a ne gre dol, mu jih drsam z glukoyo in potem namažem z dakatarinom, pa ni nič boljše...
vaše iskušnje....

naš ima zmeraj bel jezik po hranjenju, drugače ne. kakec pa je zmeraj tekoč, ko se je dojil je bil rumenkast zdaj k je na AM pa je tak zelenkast, sem dohtarco vprašala in to je normalno.običajno se 1x na dan pokaka in to zmeraj ko dobi čisto plenico user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
6.12.2009 8:32:54   
anitka7
a mi lahko prosim nekdo pomaga....user posted image
na tole stran...  http://www.matalan.co.uk/
sem holta mejl poslat k nikjer ne piše če dobavljajo v Slo al pa jaz ne najdem...v glavnem cel Word mi zašteku
a lahko kera drugapošlje pa pol pove kako in kaj je z njihovo dostavo,če dobavljajo v Slo in kolk so stroški pošiljanja...hvala user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
6.12.2009 9:39:43   
veselka
Anitka a veš, da zdej gledam M&S na netu, pa majo ene stvari res fuuuuuuuul luškane... bom šla pogledat, čeprav tega ziher nimajo, kolk mam sreče user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
6.12.2009 9:43:25   
altaja
Večerne debate so pa vsak dan bolj zabavne...user posted image Včeraj me ni blo..je šla mama žurat..dala dve flaški v hladilnik, polupčkala oba fanta in šla. Je pasalooooooo. Ko sem prišla domov je miklavž že spal in ni bil nevaren user posted image   So pa tile dobri možje super, a veste kolk novih septembrčkov bodo prnesl? user posted image No, pa trije kralji tud, a ne Dolenjka? user posted image

Sem vesela, da mamo nove čvekice.

TuBolina: kr še enga septembrčka bi? Dobra si da si za stvar tko hitr...jst ni šans...ne še.

Rižkoo: lepo da si se po dolgem času oglasila.. sem misla da že tko aktivno na punčki delate, da nimaš časa user posted image .

Moj lanski miklavžek ravno neki čveka in telovadi, tko da grem zravn da se malo polupčkava...

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
6.12.2009 10:52:43   
tulpek
Pozdravljene, nimam časa brat, ker me moj že priganja, da greva....

Miklavž nam je prinesel prvega zobka!!!
Točno eno leto po tem, ko sva ga naredila, je dobil še zobka, si ne bo težko zapomnit user posted image .

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
6.12.2009 11:06:54   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

Anitka a veš, da zdej gledam M&S na netu, pa majo ene stvari res fuuuuuuuul luškane... bom šla pogledat, čeprav tega ziher nimajo, kolk mam sreče user posted image

pejt si še v živo pogledat...pa tud za odrasle majo kdaj kaj dobrga
a bi mi ti prosim poslala mejl na uno stran k sem jo prej prlepla...men ne rata user posted image saj vem da se bl telebajsek za računalnik...sam tole pa vem kako gre pa mi ne uspe poslat
majo pa tud luštne cunje pa tud cene so prijazne denarnici user posted image
ti tortico kupim...user posted image user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
6.12.2009 11:08:59   
anitka7

Pozdravljene, nimam časa brat, ker me moj že priganja, da greva....

Miklavž nam je prinesel prvega zobka!!!
Točno eno leto po tem, ko sva ga naredila, je dobil še zobka, si ne bo težko zapomnit user posted image .

kolk ste pa vi pohitel...a se mu mudi miklavževe sladkarije jest user posted image
a je blo zlo hudo preden je zobek vn pogledu

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
6.12.2009 11:29:49   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

pejt si še v živo pogledat...pa tud za odrasle majo kdaj kaj dobrga
a bi mi ti prosim poslala mejl na uno stran k sem jo prej prlepla...men ne rata user posted image saj vem da se bl telebajsek za računalnik...sam tole pa vem kako gre pa mi ne uspe poslat
majo pa tud luštne cunje pa tud cene so prijazne denarnici user posted image
ti tortico kupim...user posted image user posted image

s tortico boš mogla pa koga drucga podkupit user posted image user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.