Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 8:29:39
|
|
|
|
maja1488
|
Zarja je spet spala od 21:30 pa o 5:30. Končno! Jst bi mogla pa mal v šoping. Vsega zmankuje. Aja, pa bojno polje imamo doma. Morm pazit kje hodim. Sm kr krokse obula, ker sem prej z boso nogo na eno legico stopla. se mi je cela zabila noter. Tamale so hudič. Zarji sem oprala 68 številko, ker je 62 premajhna. Od Maše imam 68 večinoma zimsko. Upam, da ji bo pozimi še kaj prav. Olivca, pozdravte se čimprej. Očitno se za in njegove mladiče preveč gostoljubna. So že dolgo pri tebi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 8:55:50
|
|
|
|
PapuaNG
|
uf, mi smo že na 68, pa bo pomoje treba tut kej večjega kupit, čeprou smo šele 3 mesce stari Sicer ima pa še zmer kakšne cunje 56 (sploh kakšne hlačke), odvisno od znamke-sparky je bolj majhen, h&m so pa bolj velike številke, pa še naš je bolj dolg kot debel, tko da kr gre...moramo pa tut mi mal u šoping, sem zanč gledala u h&m, pa lih 68 ni praktično nč blo Sm se počutla,kot da zase kupujem, ker nikol številke ne najdem Bom pa počakala še do jutri, ko imamo pregled, da nas zmerijo, potem pa v šoping, je treba bolj tople cunjice kupit, tako za tamalega kot zame.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 8:58:38
|
|
|
|
mani2
|
Jutro Danes je še zadnji dan počitnic. Jutri pa se začne šola. Me je že kar groza kako bo to ko bo Marko začel hodit v prvi razred. Čas prehitro mineva. Še malo pa bodo naši zmajčki šli v šolo . Moremo danes še po zadnjih nakupih pred šolo. Pa na kmetije ne pozabit punce. Je že kaj za pobrat. Lepo se mejte.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 9:00:47
|
|
|
|
petrazg
|
Joj, cunce... Meni se je tako fajn zdelo, da imam oba majčka. Sem mislila, kako bomo lahko čisto vse ponosili... Sedaj je pa Luka večji kot Anže, pa še skoraj mesec starejši in se nam na oblekcah fajn pozna... Tisto, kar je Anže nosil jeseni, mi že zdaj nosimo, pa še nekaj sproti dokupujemo za Lukca... Smo pa večinoma že na 74 , je pa tu pa tam kaj 62 št. in nam je prav, ali pa oblekca za 6-9 , ki nam je premajhna...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 9:03:40
|
|
|
|
christiana21
|
He he, kolk mate vi že velika oblačilca. Nam je pa prav 44-46, včasih nosimo 50, ampak je pa malo preveliko, pa saj bo kmalu prav, imamo že 2590g , proti vsem ostalim zmajčkom in zmajčicam je to malo, ampak za nas je pa veliko veliko - v enem tednu smo se zredili za 220g .
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 9:04:16
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro... Ne bo nič s spanjem pri nas zgleda...Se je zbudila ob 3 zjutrej, pa še ob 6ih.No, ja, sej bo.Jst moram tud v nabavo,mamo prazen hladilnik, pa razmišljam, če bi šla kr s kengurujem, ker 2 vozičkov ne morem furat. Kako pa ve to izvedete?A date kar lupinco v nakupovalni voziček? oliva to pa nisem vedla.Upam, da bo vse okej z malo... flaška in petrazg jst se bom tud spet mogla navadit študirat...Sm podiplomca vpisala in bo glih pozimi največ dela, ko bo tud Hana najbolj aktivna...Ne vem, kako bo to šlo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 9:07:08
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 He he, kolk mate vi že velika oblačilca. Nam je pa prav 44-46, včasih nosimo 50, ampak je pa malo preveliko, pa saj bo kmalu prav, imamo že 2590g , proti vsem ostalim zmajčkom in zmajčicam je to malo, ampak za nas je pa veliko veliko - v enem tednu smo se zredili za 220g . zakon! Kako ji gre fino!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 9:07:12
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 He he, kolk mate vi že velika oblačilca. Nam je pa prav 44-46, včasih nosimo 50, ampak je pa malo preveliko, pa saj bo kmalu prav, imamo že 2590g , proti vsem ostalim zmajčkom in zmajčicam je to malo, ampak za nas je pa veliko veliko - v enem tednu smo se zredili za 220g . Lepo je slišati tako lepo novičko Bravo Clara Gloria... pridna punca
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 9:09:01
|
|
|
|
maja1488
|
Bravo Klara Glorija!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 9:13:22
|
|
|
|
PapuaNG
|
wooohooo Gloria. Sva se lih včeraj z mojim pogovarjala o rubin pa majčicah, pri katerih ni šlo vse brez problema. Se mi vsakič, ko berem o teh malčkih, oči osolzijo...pa naj bo od veselja ali žalosti... za vse malčke, ki se pogumno borijo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 9:13:34
|
|
|
|
Anonimen
|
jutrooo spet en normalen dan. HB...vikendi me čist ferderbajo. Moj gre tako rad domov, pa malo okrog, mene pa to ubije...jaz moram čez vikend ležat, da se mi pol kr malo lušta v službo it, drugače sem preveč crknjena. Uh...še dobro, da sem lahko doma... Živa je pridna. Čez dan kar veliko spi. Največ energije ma jasno zjutraj, ko bi jaz zategnila do ene enajstih hihihi. NIč...danes the usual...pospravit štalo od vikenda, farmo porihtat pa še kaj na sončka it.. Uh..kako nisem folš kolegom, ki jutri spet resno štartajo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 9:23:25
|
|
|
|
FLASK_A
|
Majch, si učiteljica? Kdaj se pa potem vrneš? Sredi učnega leta?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 9:27:16
|
|
|
|
Anonimen
|
no jz sem iz sprehoda, zjutraj je blo prav super k je blo tako sveže, zdej so pa zakurl in je vroče olivca: popoldne ga gre iskat, bo pa moj avto sem izsilla in sva kupila tazka k mi je bil všeč in ki ga bom vozila, ker v tega se nisem vsedla za volan, ker je bil prevelik to pot je HB obvelalo moje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 9:27:49
|
|
|
|
petrazg
|
No, mi gremo malo na sprehod... papa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 9:30:27
|
|
|
|
PapuaNG
|
cveka, pa saj tut velik avto ni prav težek za vozit, sam stvar navade je. Jst sm šla iz ultra majhnega (corsa) v ultra velko kravo (passat karavan). Par vožnjic,pa sem se navadila. Le bočno parkiranje še nisem sprobala Se pa tolažim,da s takim itak ni za parkirat na ulici, ampak sam v garažni hiši
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 9:35:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG cveka, pa saj tut velik avto ni prav težek za vozit, sam stvar navade je. Jst sm šla iz ultra majhnega (corsa) v ultra velko kravo (passat karavan). Par vožnjic,pa sem se navadila. Le bočno parkiranje še nisem sprobala Se pa tolažim,da s takim itak ni za parkirat na ulici, ampak sam v garažni hiši ja sej vem jz sem mela pa najprej očetovega puntota, potem možove, dajvu,ford, škodo, no in zdej nazadne sva mela kio carneval enoprostorc ( samo enkrat peljala ) zdaj pa je kupu ford focusa, k sem ga že navajena a ste vedle to da so fiati dražji od ostalih znamk drugače bi jaz vzela fiata punto, ker mi je všeč, pa ni tojk keša
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 9:36:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A cveki, kater avto boste pa imeli? ford focus
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 9:37:53
|
|
|
|
FLASK_A
|
ford je zakon dobro, da nisi fiata vzela Ford proti Fiatu- nimaš kej izbirat SPLJOH!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 9:40:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A ford je zakon dobro, da nisi fiata vzela Ford proti Fiatu- nimaš kej izbirat SPLJOH! ma pa ford ma večji prtlažnik kot fiat, in trenutno rabmo prtlažnik ( voziček) pa še mlajš je 2002 tako da sem čist zadovolna sam zdej mora pa 8 let delat ker ni keša prej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 9:43:13
|
|
|
|
FLASK_A
|
Sej bo delal. Mi imamo tudi forda in je super. Sicer lani kupljen S-Max (prtljažnik, da lahko pakiram z balkona ), zaenkrat je super.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 9:51:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Sej bo delal. Mi imamo tudi forda in je super. Sicer lani kupljen S-Max (prtljažnik, da lahko pakiram z balkona ), zaenkrat je super. ja sej HB da so različni avti, in da imamo vsaj nekaj izbire
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 9:52:22
|
|
|
|
Anonimen
|
a veš kaj je fajn...... k bom zdej tud jz lahko kam šla, vsaj upam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 9:54:32
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 a veš kaj je fajn...... k bom zdej tud jz lahko kam šla, vsaj upam zakaj upaš- pojdi, pa te ne bo, ane
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 9:54:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Majch, si učiteljica? Kdaj se pa potem vrneš? Sredi učnega leta? Ja sem. Nazaj grem po prvomajskih praznikih...komaj čakam uletavanje na koncu dela. Bomo vidli kako bo... oooo, čveka, si prišla do svojga avta. Čestitam. Jaz dobim svojga spomladi. Bo najbrž corsa, ker itak samo ople kupujemo v žlahti
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.