|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
31.8.2009 8:29:39   
maja1488
Zarja je spet spala od 21:30 pa o 5:30. Končno! Jst bi mogla pa mal v šoping. Vsega zmankuje.

Aja, pa bojno polje imamo doma. Morm pazit kje hodim. Sm kr krokse obula, ker sem prej z boso nogo na eno legico stopla. user posted image se mi je cela zabila noter. Tamale so hudič. Zarji sem oprala 68 številko, ker je 62 premajhna. Od Maše imam 68 večinoma zimsko. Upam, da ji bo pozimi še kaj prav.

Olivca, pozdravte se čimprej. Očitno se za user posted image in njegove mladiče preveč gostoljubna. So že dolgo pri tebi.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
31.8.2009 8:55:50   
PapuaNG
uf, mi smo že na 68, pa bo pomoje treba tut kej večjega kupit, čeprou smo šele 3 mesce stari user posted image Sicer ima pa še zmer kakšne cunje 56 (sploh kakšne hlačke), odvisno od znamke-sparky je bolj majhen, h&m so pa bolj velike številke, pa še naš je bolj dolg kot debel, tko da kr gre...moramo pa tut mi mal u šoping, sem zanč gledala u h&m, pa lih 68 ni praktično nč blo user posted image Sm se počutla,kot da zase kupujem, ker nikol številke ne najdemuser posted image   Bom pa počakala še do jutri, ko imamo pregled, da nas zmerijo, potem pa v šoping, je treba bolj tople cunjice kupit, tako za tamalega kot zame. 

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
31.8.2009 8:58:38   
mani2
Jutro

Danes je še zadnji dan počitnic. Jutri pa se začne šola. Me je že kar groza kako bo to ko bo Marko začel hodit v prvi razred. Čas prehitro mineva. Še malo pa bodo naši zmajčki šli v šolo user posted image . Moremo danes še po zadnjih nakupih pred šolo.

Pa na kmetije ne pozabit punce. Je že kaj za pobrat. Lepo se mejte.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
31.8.2009 9:00:47   
petrazg
Joj, cunce... Meni se je tako fajn zdelo, da imam oba majčka. Sem mislila, kako bomo lahko čisto vse ponosili... Sedaj je pa Luka večji kot Anže, pa še skoraj mesec starejši in se nam na oblekcah fajn pozna... Tisto, kar je Anže nosil jeseni, mi že zdaj nosimo, pa še nekaj sproti dokupujemo za Lukca... Smo pa večinoma že na 74 user posted image , je pa tu pa tam kaj 62 št. in nam je prav, ali pa oblekca za 6-9 , ki nam je premajhna...user posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
31.8.2009 9:03:40   
christiana21
He he, kolk mate vi že velika oblačilca. Nam je pa prav 44-46, včasih nosimo 50, ampak je pa malo preveliko, pa saj bo kmalu prav, imamo že 2590guser posted image , proti vsem ostalim zmajčkom in zmajčicam je to malo, ampak za nas je pa veliko velikouser posted image  - v enem tednu smo se zredili za 220guser posted image user posted image user posted image user posted image .

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
31.8.2009 9:04:16   
Tanja_
Jutro...
Ne bo nič s spanjem pri nas zgleda...Se je zbudila ob 3 zjutrej, pa še ob 6ih.No, ja, sej bo.Jst moram tud v nabavo,mamo prazen hladilnik, pa razmišljam, če bi šla kr s kengurujem, ker 2 vozičkov ne morem furat. Kako pa ve to izvedete?A date kar lupinco v nakupovalni voziček?

oliva to pa nisem vedla.Upam, da bo vse okej z malo...

flaška in petrazg jst se bom tud spet mogla navadit študirat...Sm podiplomca vpisala in bo glih pozimi največ dela, ko bo tud Hana najbolj aktivna...Ne vem, kako bo to šlo...

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
31.8.2009 9:07:08   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

He he, kolk mate vi že velika oblačilca. Nam je pa prav 44-46, včasih nosimo 50, ampak je pa malo preveliko, pa saj bo kmalu prav, imamo že 2590guser posted image , proti vsem ostalim zmajčkom in zmajčicam je to malo, ampak za nas je pa veliko velikouser posted image  - v enem tednu smo se zredili za 220guser posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image zakon! Kako ji gre fino!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
31.8.2009 9:07:12   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

user posted image user posted image user posted image Lepo je slišati tako lepo novičko user posted image user posted image user posted image Bravo Clara Gloria... pridna punca

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
31.8.2009 9:09:01   
maja1488
Bravo Klara Glorija!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
31.8.2009 9:13:22   
PapuaNG
user posted image wooohooo Gloria. Sva se lih včeraj z mojim pogovarjala o rubin pa majčicah, pri katerih ni šlo vse brez problema. Se mi vsakič, ko berem o teh malčkih, oči osolzijo...pa naj bo od veselja ali žalosti...user posted image user posted image user posted image user posted image za vse malčke, ki se pogumno borijo.  

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
31.8.2009 9:13:34   
Anonimen
jutrooo

spet en normalen dan. HB...vikendi me čist ferderbajo. Moj gre tako rad domov, pa malo okrog, mene pa to ubije...jaz moram čez vikend ležat, da se mi pol kr malo lušta v službo it, drugače sem preveč crknjena. Uh...še dobro, da sem lahko doma...

Živa je pridna. Čez dan kar veliko spi. Največ energije ma jasno zjutraj, ko bi jaz zategnila do ene enajstih hihihi.user posted image

NIč...danes the usual...pospravit štalo od vikenda, farmo porihtat pa še kaj na sončka it..user posted image

Uh..kako nisem folš kolegom, ki jutri spet resno štartajo.user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 1311
31.8.2009 9:23:25   
FLASK_A
Majch, si učiteljica? Kdaj se pa potem vrneš? Sredi učnega leta?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
31.8.2009 9:27:16   
Anonimen
no jz sem iz sprehoda, zjutraj je blo prav super k je blo tako sveže, zdej so pa zakurl in je vročeuser posted image user posted image user posted image

olivca: popoldne ga gre iskat, bo pa moj avto sem izsilla in sva kupila tazka k mi je bil všeč in ki ga bom vozila, ker v tega se nisem vsedla za volan, ker je bil prevelikuser posted image user posted image user posted image user posted image   to pot je HB obvelalo mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1313
31.8.2009 9:27:49   
petrazg
No, mi gremo malo na sprehod... papa

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
31.8.2009 9:30:27   
PapuaNG
cveka, pa saj tut velik avto ni prav težek za vozit, sam stvar navade je. Jst sm šla iz ultra majhnega (corsa) v ultra velko kravo (passat karavan). Par vožnjic,pa sem se navadila. Le bočno parkiranje še nisem sprobala user posted image Se pa tolažim,da s takim itak ni za parkirat na ulici, ampak sam v garažni hiši user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
31.8.2009 9:30:32   
FLASK_A
cveki, kater avto boste pa imeli?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
31.8.2009 9:35:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

cveka, pa saj tut velik avto ni prav težek za vozit, sam stvar navade je. Jst sm šla iz ultra majhnega (corsa) v ultra velko kravo (passat karavan). Par vožnjic,pa sem se navadila. Le bočno parkiranje še nisem sprobala user posted image Se pa tolažim,da s takim itak ni za parkirat na ulici, ampak sam v garažni hiši user posted image

ja sej vem jz sem mela pa najprej očetovega puntota, potem možove, dajvu,ford, škodo, no in zdej nazadne sva mela kio carneval enoprostorc ( samo enkrat peljalauser posted image user posted image user posted image user posted image ) zdaj pa je kupu ford focusa, k sem ga že navajenauser posted image user posted image user posted image user posted image

a ste vedle to da so fiati dražji  od ostalih znamkuser posted image user posted image user posted image user posted image   drugače bi jaz vzela fiata punto, ker mi je všeč, pa ni tojk kešauser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 1317
31.8.2009 9:36:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

cveki, kater avto boste pa imeli?

ford focus

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1318
31.8.2009 9:37:53   
FLASK_A
ford je zakonuser posted image

dobro, da nisi fiata vzelauser posted image Ford proti Fiatu- nimaš kej izbirat SPLJOH!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
31.8.2009 9:40:08   
Anonimen

ford je zakonuser posted image

dobro, da nisi fiata vzelauser posted image Ford proti Fiatu- nimaš kej izbirat SPLJOH!

ma pa ford ma večji prtlažnik kot fiat, in trenutno rabmo prtlažnik ( voziček) pa še mlajš je 2002 tako da sem čist zadovolnauser posted image user posted image user posted image user posted image sam zdej mora pa 8 let delat ker ni keša prejuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1320
31.8.2009 9:43:13   
FLASK_A
Sej bo delal. Mi imamo tudi forda in je super. Sicer lani kupljen S-Max (prtljažnik, da lahko pakiram z balkonauser posted image ), zaenkrat je super.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
31.8.2009 9:51:45   
Anonimen

Sej bo delal. Mi imamo tudi forda in je super. Sicer lani kupljen S-Max (prtljažnik, da lahko pakiram z balkonauser posted image ), zaenkrat je super.

user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sej HB da so različni avti, in da imamo vsaj nekaj izbireuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1322
31.8.2009 9:52:22   
Anonimen
a veš kaj je fajn......

k bom zdej tud jz lahko kam šla, vsaj upamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1323
31.8.2009 9:54:32   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

a veš kaj je fajn......

k bom zdej tud jz lahko kam šla, vsaj upamuser posted image

zakaj upaš- pojdi, pa te ne bo, ane user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
31.8.2009 9:54:42   
Anonimen

Majch, si učiteljica? Kdaj se pa potem vrneš? Sredi učnega leta?

Ja sem. Nazaj grem po prvomajskih praznikih...komaj čakam uletavanje na koncu dela. Bomo vidli kako bo...user posted image

oooo, čveka, si prišla do svojga avta. Čestitam. Jaz dobim svojga spomladi. Bo najbrž corsa, ker itak samo ople kupujemo v žlahtiuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.