|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
29.8.2009 22:55:57   
petrazg
K.tja... Tiste otroške, ko jima vpisuješ njune podatke... knjige Moj malček varianta. Pa nisem bila pridna , pa moram Lukcu še vse izpolnit ... O tem , da nimam razvite še niti ene slike, ne bom govorila... me je sram, priznam user posted image user posted image user posted image

Dudi - škoda. Mi, če smo zunaj zdrži tudi do 14 ure, če se mu kaj dogaja. Potem pa rabi posteljo vsaj 3 urce... Takrat je pa prepozno...

Šmarna G.  - odpade, ker ni variante, da Lukata gor prinesem user posted image Žal smo pretežki... Lahko se pa zmenimo za kakšno turo na Rožnik...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
29.8.2009 23:00:12   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

pokica_ močni ste! vsi trije! user posted image

Mormo bit, ni druge! Bi premikala gore za Aneja, če je treba, ati pa sploh! user posted image  Vedno sem si želela sinčka, zdaj ga končno imam! user posted image

Zato se pa ljudje morm spoštovat, pa met radi, biti en z drugim...ko nikol ne vemo kaj nas doleti. Srečni pa itak mormo bit, brez sreče ni volje do življenja.

Grem se jst tud k lubiju stisnit.

Nočko curice!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
29.8.2009 23:15:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

K.tja... Tiste otroške, ko jima vpisuješ njune podatke... knjige Moj malček varianta. Pa nisem bila pridna , pa moram Lukcu še vse izpolnit ... O tem , da nimam razvite še niti ene slike, ne bom govorila... me je sram, priznam user posted image user posted image user posted image

Šmarna G.  - odpade, ker ni variante, da Lukata gor prinesem user posted image Žal smo pretežki... Lahko se pa zmenimo za kakšno turo na Rožnik...

petrazg, si pridna vseeno,... Oskar ima napol izpolnjeno (Moj otrok), slikice sem fotokopirala in so vse nekaj strgane (ker sem mu pustila, da jih je gledal,... otroci pa tako ali tako na začetku gledajo s prstki), pri Urbanu pa sem se odločila, da bom popisala koledar, ki mi je še od Oskarja ostal, a vanj zapisujem samo težo in velikostuser posted image .
bom pa zdaj napravila fotoknjigo za Urbanovo prvo morje, sem se odločila. da bo imel vsaj en dojenčevski spomin.
imam pa za oba shranjena časopisa Delo z datumi rojstev in mi je že to en tak fin spomin.

za Rožnik sem pa tudi jaz. proti drugi polovici septembra. da vidim, kako se bo Oskar navadil na vrtec.
mi lahko svetuješ, za koliko časa naj ga v prvo pustim tam? sem mislila za štiri ure, nekako do kosila ali spanja... prvi teden, potem pa na polno. bi morala biti tam z njim? kolikor se spomnim, mi je vzgojiteljica to odsvetovala, da so potem večje težave, ker je že večji, je lahko sam v vrtcu,... doživljam strese zaradi tega vrtca (mi je na morju spet rekel, da bi bil rajši pri meni doma,...)

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 1153
29.8.2009 23:17:15   
Anonimen
lahko noč vsem zaspankam!

(sem omenila, da sem ves morski dopust ponoči sanjala? kljub zbujanju?
prav priležejo se mi tele sanje,...)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1154
29.8.2009 23:28:46   
lake
No jst sm še pokonc. Je pršla prjatlca, sva se načvekale, in narežale. Je prnesla taveliko bonboniero lindovih bombonov, ker ne smem pit, in je vseh zmanjka. Zdej me pa trebuh boli, le zakaj user posted image
Je blo faj, se mal spominjat starih časov, ko smo bli še ledik pa frej. No ja sej zdej mi tud ni hudga, mam zlatega otroka, in moža, ki je včasih mal muhast.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
29.8.2009 23:32:51   
Anonimen
lake, ti pa si sladkosnedna! pa še prav nič se ti ne pozna, kolikor sladkarij poješ!

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1156
29.8.2009 23:34:46   
petrazg
k.Tja sigurno si kakšne mišičnjake sanjala, a ne? Potem pa verjamem, da je bilo fino user posted image Par strani nazaj poglej, boš videla kakšne kmetovalce so gor popale naše kmetovalke...

Vrtec - kaj naj ti rečem... v bistvu še sama ne vem. Lani septembra, ko je šel prvič v vrtec , sva bila prvi dan skupaj, drug in tretji dan samo še nekaj čas. Drugi dan sva ga šla iskat po kosilu, tretji dan sva dobila sms, da pančka in da naj prideva po 3 uri po njega. 4.dan je bil tam že normalno. Je pa res, da so bili v skupini na začetku samo štirje in od teh ni nobeden jokal nikoli. In nismo imeli nobenega stresa z vrtcem... Zdaj sva ga prestavila v drug vrtec in sploh ne vem kako bo zgledalo... Mislim, da ga bom peljala tja in če ne bo problemov ga bom kar pustila do kosila in ga bom potem šla iskat. Vzgojiteljici bom pa povedala , da naj me pokliče če bo kriza. Takrat bom šla pa po njega. Uvajanje, postopno pri tako velikih bojda ni najbolj pametno... Mislim pa, da bo meni bolj hudo kot njemu, ker me velikokrat vpraša kdaj gre v nov vrtec. Se mi zdi, da tudi on komaj čaka, da gre... Glej bova videli in se prilagodili situaciji...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
29.8.2009 23:36:21   
lake
Počas se mi že pozna. Morm mal omejit user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
29.8.2009 23:40:49   
petrazg
Jst sem tudi dve kili nazaj dobila user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
29.8.2009 23:42:06   
lake
Grem spat, bo ob treh prva budnica. Bom še po topnicah padla če bom preveč zaspana.

Lahko noč!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
29.8.2009 23:43:37   
lake
Mislm da je Šmarna gora prenizka za zgubljanje teže, bo treba kam višje zlest.

Zdej pa res grem. user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
29.8.2009 23:44:43   
Anonimen
ja, petra, imaš prav,... prilagajati se situaciji.
sem malo premišljevala, da bi ga kar moj peljal v vrtec, ker je manj obremenjen s tem kot jaz in bo to neobremenjenost tudi na Oskarja prenesel.
isti dan imam pa tako ali tako še Urbanovo slikanje kolkov,...

se bom rajši ukvarjala z nabavo trenerkic//kje jih dobiti? jih imajo že v H&M? tam so mi bile ene fine, ker niso imele žepov do kolen,...

lake//potem pa danes brez sladoleda (sem ga jaz pojedla namesto tebe, prav?)

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1162
29.8.2009 23:46:15   
Anonimen
meni tudi kilce nočejo več dol... še magičnih 5 kg, da bodo diabetologi zadovoljni!
se bom morala preusmeriti proti zdravi prehrani!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1163
30.8.2009 0:00:57   
petrazg
Trenerkice... nimam pojma, moram iti sedaj, ko bo Anže v vrtcu v en ornk šoping, da bo imel Anže kaj oblečt.

No, zdej grem pa še jst počas v posteljo, bom malo še tv gledala... je moj na enem rd, mi ni za spat, dokler ga ne bo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
30.8.2009 0:05:26   
Anonimen
dežuraš, da vidiš v kakšnem stanju bo domov prišel?user posted image

meni se tudi ne spi,... čeprav sem čisto pri koncu z močmi,... bi se mi prav prilegel en spanec,...
a vidim, da je že toliko ura, da se bom morala prisiliti v ležanje (zdaj vidim, kako kruta sem, ko Oskarja tišim spat, on pa bi bil rad še pokonci,...)

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 1165
30.8.2009 0:09:27   
petrazg
K.tja... kljub vsemu mislim, da ga ne bom dočakala...user posted image Tako pozno kot lahko on pride, ne vem če jaz lahko bedim user posted image user posted image user posted image   Ma stanje, me pa sploh ne skrbi, se zna kar pazit. Upamuser posted image user posted image Nej mu bo, sej je drugač priden...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
30.8.2009 0:24:08   
Anonimen
user posted image

potem pa čimprej v mižalčke, da bo lahko zjutraj še malo pospal,...
na srečo je nedelja in Živžav pa Ringarajauser posted image .

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 1167
30.8.2009 0:34:27   
Anonimen
že odhajam,...user posted image

lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1168
30.8.2009 6:39:06   
Anonimen
dobro jutro

no danes sem pa pokonc že od pol šestih, nevem kaj je tem otrokom nika se je zbudila ob pol šestih tim pa zdejle oz pred 20min, mater in zdej je tečen k hudičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jz se matram shujšat že en mesec pa v kg ni napredka se pa počutim super, in prebava se mi je uredila, izgleda da bom mogla še malo počakat glede mojih kguser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1169
30.8.2009 6:42:28   
Anonimen
kaj ste vse že celo noč na računalnikuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1170
30.8.2009 7:23:23   
Dudica1
DOBRO JUTRO

Ful je gor prijavljenih ob teh urah že včeri je blo...a ste res prijavljene ali računalnik kej štekauser posted image

No mi smo spal super,zdaj mož pripravlja zajtrk in kavico user posted image ...skor v postlo user posted image
Pol pa od vremena odvisno za arboretum...prijavnico moram še sprintat...

flaska
ne pozabi telefonske še enkrat poslat!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
30.8.2009 7:44:08   
FLASK_A
Jutro! user posted image

user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
30.8.2009 7:47:30   
Anonimen
o zdej se pa počasi zbujateuser posted image user posted image user posted image

no jz sem že spila kavo, sam bo rabla pomirjevala, ker ja tastari ustav prezgodi zdej je pa tečen za znortuser posted image user posted image user posted image user posted image

dec pa kot zmerom še spi kot angelček, mater k jih rabiš jih ni k pa jih ne rabiš so pa skojz zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1173
30.8.2009 7:50:14   
FLASK_A
Dudi, imaš ZS!

Pokica, Anej je res tak fant!!!user posted image Super, da si našla mamice s podobnim problemom, zdaj vidiš da se bo vse rešilouser posted image

Maja, ni časa za vrtičkanjeuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
30.8.2009 7:51:20   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

o zdej se pa počasi zbujateuser posted image user posted image user posted image

no jz sem že spila kavo, sam bo rabla pomirjevala, ker ja tastari ustav prezgodi zdej je pa tečen za znortuser posted image user posted image user posted image user posted image

dec pa kot zmerom še spi kot angelček, mater k jih rabiš jih ni k pa jih ne rabiš so pa skojz zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja rukni ga, pa naj gre on za malim letatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.