Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.8.2009 18:05:35
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: HM84 Ooo pica, Dudi uživajta bova bova...sej veš samo da si mal brez otrok da se mal sprostiš da lahko drug dan spet normalno funkcioniraš...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.8.2009 18:06:40
|
|
|
|
maja1488
|
Dudi, raca ti je godna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.8.2009 18:11:04
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Dudi, raca ti je godna Ooo muchas gracias
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.8.2009 18:14:08
|
|
|
|
Anonimen
|
babe dost vas mam, se slišmo jutri
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.8.2009 18:52:27
|
|
|
|
HM84
|
Raca - Mi2 sva se tud lih spomnla... gremo h kolegu mal popečt, je šou moj v Hofer po mal mesa, pošljem še na RR mal Je fajn, ko je dež, tam bomo pa pod streho Drugač, če vam je dougcajt - na FB sem lihkar objavla smejčka Alexa, če se keri da pogledat. Pišem zvečer... by by
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.8.2009 19:08:00
|
|
|
|
maja1488
|
pr katmat vse zori
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.8.2009 19:17:04
|
|
|
|
Anonimen
|
juhu! sem že nazaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.8.2009 19:22:30
|
|
|
|
Anonimen
|
ste se v teh dneh, ko me ni bilo toliko naklepetale, da ne verjamem, da vas bom zmogla prebrati za nazaj! katera na novo noseča? zoja10? kakšna novica, ki jo ne smem zamuditi? mi je bilo danes nazaj grede slabo v avtu,... ja, klanci pa obračanje nazaj k otrokoma, kolona... na meji bi skoraj potrebovala vrečko... pripravljam slikice! fantastično vreme, super kamp, obala pa tipično istrska ... ampak smo uživali, to je pomembno!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.8.2009 19:23:27
|
|
|
|
Anonimen
|
manjka mi samo še cca 260 objav do pete zvezdice,... lake, ti je že uspelo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.8.2009 19:28:25
|
|
|
|
Anonimen
|
evo, slikice: opozorila bi na predzadnjo slikico (Urbanov smisel za poziranje in na tisto, kjer je podoben Rimljanu ) zdaj pa šibam,... se malo kasneje pridružim:))
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.8.2009 19:29:07
|
|
|
|
Anonimen
|
a, zadnja je tista slikica, kjer Urban pozira... lačen dojenček
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.8.2009 19:30:57
|
|
|
|
Tanja_
|
Hej! No, mi smo tudi nazaj. Je bilo zdej ful lepo. Sicer pa greva s Hano 10.09. na sprejem na pediatrijo, da ugotovijo, kaj je s tem njenim refluksom. Drugače pa mislim, da se je zdej na morju fejst razvadila bit na rokah-me je že kar strah ponedeljka, ko jo bom mogla sama folgat. Aja, pa glavico že sama drži in pridno prijema igrače in jih nosi kam drugam kot v usta. Pa palce je odkrila, da se jih da fino cucljat-jo moram ves čas kontrolirat, da ji dajem roke iz ust...Aja, pa spet se je začela zbujat 2krat na noč. Sem čist neprespana-upam, da je to le zaradi spremembe okolja in se zdej doma spet spala v kosu do 5ih zjutraj. O kakšni farmi je tuki zdej govora?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.8.2009 19:35:15
|
|
|
|
lake
|
O K.tja dobrodošla nazaj, sm pogrešala sogovornico zvečer po deseti , lepo da ste se mal fajn na morju. Drgač sm se pa trudla da bi te ujela, pa mi ni ratal . Sva bla na kosilu, ki sva ga pojedla v peti minutah, ker se je začela Taja dret takoj ko sva krožnike na mizo dubla. Pol sva pla pa še na en obisk, in se na poti nazaj skregala, ker nisrm hotla Taje zbudit, da bi šla v trgovino po tortice. Zdej pa ne govori z mano.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.8.2009 19:37:13
|
|
|
|
lake
|
Tanja Tudi ti dobrodošla nazaj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.8.2009 19:57:52
|
|
|
|
petrazg
|
OJla bejbe... Mi smo se pa dons kopali na morju. Je oči zjutraj vse pripravil in rekel, gremo se kopat... in smo šli na morje. Na sredini poti slabo vreme za pop , tako da smo bili že čist slabe volje... V Portorožu pa vročina, nenormalno je žgalo. Smo se kopali 2 uri, šli na kosilo in domov. Doma pa vsi 4 v posteljo in smo skupaj spali 2 urci Ma, mi je bil všeč takšen potek dneva... k.tja... dobrodošla nazaj. Slikce so full lepe, mala dva pa prava srčka. Kje ste to bili, zgleda zelo lepo? Tanja... super, da je bilo fajn. Itak, da je, če te pedenajo, a ne? Se pa tudi mi že zbujamo zadnja 2 dni ponoči in smo lačni... očitno je preskok v rasti in se bo umirilo v nekaj dneh...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.8.2009 20:15:49
|
|
|
|
Anonimen
|
lake, me boš že še ujela! ne skrbi za prepir ... se dogaja tudi pri najboljših parih petrazg, smo bili kar blizu, v Umagu, kamp Park Umag (čuuudovito urejen!), smo zasedli eno od mobilnih hišk (s klimo, ki nam je kar prijala,... samo eno nočko je deževalo, da nam je osvežilo jutro, drugače pa sonček sonček in sonček... morje toplo, bazen odličen za otročke!) je bila gužva danes na obali? mi smo skoraj uro porabili, da smo prišli od Umaga do meje !!! Tanja_ dobrodošla nazaj! nam je prijalo, ne? pri nas je Urban dobesedno užival na morju (sicer se je kopal edino v lavorčku, pa 1x sem mu namočila nogice, 1x pa sem ga umila v morju, ker se je tako posračkal, da mi drugega ni preostalo kot kopel v morju (takrat že nobenega ni bilo več na plaži,... samo mi smo se prepuščali zahajajočemu soncu)) dojila, se mi zdi, pa sem non-stop podnevi in ponoči pa še čaja je ogromno popil... 1x smo mu dali breskvico za poskusit (se mi zdi, da je prišel do nebes! cuzal kot nor, ko smo jo umaknili, se je pa pritoževal) se je pa hitro navadil na spremembo... tudi danes doma. začel je dvigovati rito, ko pase kravice in se odrivati naprej,... včasih drži flaško,... itak je vse, kar prime takoj v ustih (je zadnjič Oskar čisto blizu ležal in je še pri njem iskal joško ... seveda se je Oskar ekspresno hitro pobral stran! slina, bljak!)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.8.2009 20:18:40
|
|
|
|
Anonimen
|
uff, kol'ko vas je danes prijavljenih,... kje pa ste vse???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.8.2009 20:24:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: lananai poki, si vidla tole? http://bibaleze.si/clanek/starsi/resnicna-zgodba.html sej to je zgodba ene rr-jevke...sej je tudi tuki mislim da pisala pokici se mi zdi je, ja, se tudi jaz spomnim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.8.2009 20:24:24
|
|
|
|
petrazg
|
k.TJA... Na morju ni bilo nobene posebne gneče, smo dobili takoj parkirišče, prostor na plaži, v gostilni. Domov smo se tudi peljali brez problemov... lepo, da ste tako uživali in da ste se imeli lepo. Nas je tukaj v Ljubljani kar malo preveč grelo sonce.. Punce pa sedaj na veliko kmetujejo. So vse postale prave kmetice. Jim gre zelo dobro, se kar nekaj širijo :))
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.8.2009 20:28:00
|
|
|
|
petrazg
|
Aja Dudi... za Arboretum - izpolni prijavnico na njihovi strani, potem ti bodo pa na mail poslali potrditev. To potrditev sprintaj in jo jutri nesi na blagajno. Tam boš dobila za vse vas 1 vstopnico za 5,5, eur. Drugače je vsopnica 4 ali 5 eur na osebo... Sicer pa tudi mi razmišljamo, da bi šli...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.8.2009 20:42:20
|
|
|
|
maja1488
|
O k.tja in Tanja WB. Najbolj novo in In je to, da vse kmetujemo na FB. Pošljita na ZS kje vaju najdemo in vam pošljemo vabilo, da bosta lahko kmetici tudi vive. Maši je ful všeč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.8.2009 21:08:40
|
|
|
|
FLASK_A
|
No, babe žabe, kje se dobimo v Arboretumu, da se bojo otroc' lahko skupaj igrali? Mi bomo tam okrog 3h ali 4h in kar ob glavnem odru, ko se bo plesalo. Prej nam ne bo zneslo, Jakata pa itak samo ples zanima Dudi, mojo tel. imaš, pa me pokliči, če boste takrat tam!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.8.2009 21:10:32
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Sva bla na kosilu, ki sva ga pojedla v peti minutah, ker se je začela Taja dret takoj ko sva krožnike na mizo dubla. Pol sva pla pa še na en obisk, in se na poti nazaj skregala, ker nisrm hotla Taje zbudit, da bi šla v trgovino po tortice. Zdej pa ne govori z mano. Mogoče te je pa želel kaj presenetit, pa mu ni uspelo. Zdej je pa slabe volje... Kaj pa veš. Sej bo, jutri bo že bolje
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
sindarinSe vam zdi, da imate doma preveč igrač?da (
65%)
ne (
35%)
Število vseh glasov: 273Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!