|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
29.8.2009 18:05:35   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: HM84

Ooo pica, Dudi uživajtauser posted image

bova bova...sej veš samo da si mal brez otrok da se mal sprostiš da lahko drug dan spet normalno funkcioniraš...user posted image user posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
29.8.2009 18:06:40   
maja1488
Dudi, raca ti je godna user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
29.8.2009 18:11:04   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Dudi, raca ti je godna user posted image

Ooo muchas graciasuser posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
29.8.2009 18:14:08   
Anonimen
babe dost vas mam, se slišmo jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1104
29.8.2009 18:52:27   
HM84
Raca - user posted image user posted image user posted image

Mi2 sva se tud lih spomnla... gremo h kolegu mal popečt, je šou moj v Hofer po mal mesa, pošljem še na RR maluser posted image Je fajn, ko je dež, tam bomo pa pod strehouser posted image

Drugač, če vam je dougcajt - na FB sem lihkar objavla smejčka Alexa, če se keri da pogledat.

Pišem zvečer... by by

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
29.8.2009 19:08:00   
maja1488
pr katmat vse zori user posted image user posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
29.8.2009 19:17:04   
Anonimen
juhu!

sem že nazajuser posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 1107
29.8.2009 19:22:30   
Anonimen
ste se v teh dneh, ko me ni bilo toliko naklepetale, da ne verjamem, da vas bom zmogla prebrati za nazaj!

katera na novo noseča? zoja10?user posted image
kakšna novica, ki jo ne smem zamuditi?

mi je bilo danes nazaj grede slabo v avtu,... ja, klanci pa obračanje nazaj k otrokoma, kolona... na meji bi skoraj potrebovala vrečko...

pripravljam slikice!
fantastično vreme, super kamp, obala pa tipično istrskauser posted image ... ampak smo uživali, to je pomembno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1108
29.8.2009 19:23:27   
Anonimen
manjka mi samo še cca 260 objav do pete zvezdice,... lake, ti je že uspelo?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1109
29.8.2009 19:27:34   
lananai
poki, si vidla tole?

http://bibaleze.si/clanek/starsi/resnicna-zgodba.html

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
29.8.2009 19:28:25   
Anonimen
evo, slikice:

user posted image user posted image

opozorila bi na predzadnjo slikico (Urbanov smisel za poziranje in na tisto, kjer je podoben Rimljanuuser posted image )
zdaj pa šibam,... se malo kasneje pridružim:))

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1111
29.8.2009 19:29:07   
Anonimen
a, zadnja je tista slikica, kjer Urban pozira... lačen dojenčekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1112
29.8.2009 19:30:57   
Tanja_
Hej!
No, mi smo tudi nazaj. Je bilo zdej ful lepo. Sicer pa greva s Hano 10.09. na sprejem na pediatrijo, da ugotovijo, kaj je s tem njenim refluksom. Drugače pa mislim, da se je zdej na morju fejst razvadila bit na rokah-me je že kar strah ponedeljka, ko jo bom mogla sama folgat. Aja, pa glavico že sama drži in pridno prijema igrače in jih nosi kam drugam kot v usta.user posted image Pa palce je odkrila, da se jih da fino cucljat-jo moram ves čas kontrolirat, da ji dajem roke iz ust...Aja, pa spet se je začela zbujat 2krat na noč. Sem čist neprespana-upam, da je to le zaradi spremembe okolja in se zdej doma spet spala v kosu do 5ih zjutraj.

O kakšni farmi je tuki zdej govora?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
29.8.2009 19:33:53   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

poki, si vidla tole?

sej to je zgodba ene rr-jevke...sej je tudi tuki mislim da pisala pokici se mi zdi

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
29.8.2009 19:35:15   
lake
O K.tja dobrodošla nazaj, sm pogrešala sogovornico zvečer po deseti user posted image , lepo da ste se mal fajn na morju. Drgač sm se pa trudla da bi te ujela, pa mi ni ratal user posted image .

Sva bla na kosilu, ki sva ga pojedla v peti minutah, ker se je začela Taja dret takoj ko sva krožnike na mizo dubla. Pol sva pla pa še na en obisk, in se na poti nazaj skregala, ker nisrm hotla Taje zbudit, da bi šla v trgovino po tortice. Zdej pa ne govori z mano.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
29.8.2009 19:37:13   
lake
Tanja Tudi ti dobrodošla nazaj.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
29.8.2009 19:57:52   
petrazg
OJla bejbe...
Mi smo se pa dons kopali na morju. Je oči zjutraj vse pripravil in rekel, gremo se kopat... in smo šli na morje. user posted image Na sredini poti slabo vreme za popuser posted image , tako da smo bili že čist slabe volje... V Portorožu pa vročina, nenormalno je žgalo. Smo se kopali 2 uri, šli na kosilo in domov. Doma pa vsi 4 v posteljo in smo skupaj spali 2 urci user posted image user posted image user posted image Ma, mi je bil všeč takšen potek dneva...

k.tja.
.. dobrodošla nazaj. Slikce so full lepe, mala dva pa prava srčka. Kje ste to bili, zgleda zelo lepo?
Tanja... super, da je bilo fajn. Itak, da je, če te pedenajo, a ne? user posted image Se pa tudi mi že zbujamo zadnja 2 dni ponoči in smo lačni... očitno je preskok v rasti in se bo umirilo v nekaj dneh...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
29.8.2009 20:15:49   
Anonimen
lake, me boš že še ujela!user posted image
ne skrbi za prepiruser posted image ... se dogaja tudi pri najboljših parihuser posted image

petrazg, smo bili kar blizu, v Umagu, kamp Park Umag (čuuudovito urejen!), smo zasedli eno od mobilnih hišk (s klimo, ki nam je kar prijala,... samo eno nočko je deževalo, da nam je osvežilo jutro, drugače pa sonček sonček in sonček... morje toplo, bazen odličen za otročke!)
je bila gužva danes na obali?
mi smo skoraj uro porabili, da smo prišli od Umaga do mejeuser posted image user posted image user posted image !!!

Tanja_ dobrodošla nazaj! nam je prijalo, ne?user posted image
pri nas je Urban dobesedno užival na morju (sicer se je kopal edino v lavorčku, pa 1x sem mu namočila nogice, 1x pa sem ga umila v morju, ker se je tako posračkal, da mi drugega ni preostalo kot kopel v morju (takrat že nobenega ni bilo več na plaži,... samo mi smo se prepuščali zahajajočemu soncu))
dojila, se mi zdi, pa sem non-stop podnevi in ponoči pa še čaja je ogromno popil...

1x smo mu dali breskvico za poskusit (se mi zdi, da je prišel do nebes! cuzal kot nor, ko smo jo umaknili, se je pa pritoževal)
se je pa hitro navadil na spremembo... tudi danes doma.

začel je dvigovati rito, ko pase kravice in se odrivati naprej,...
včasih drži flaško,... itak je vse, kar prime takoj v ustihuser posted image  (je zadnjič Oskar čisto blizu ležal in je še pri njem iskal joškouser posted image ... seveda se je Oskar ekspresno hitro pobral stran! slina, bljak!)

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 1118
29.8.2009 20:18:40   
Anonimen
uff, kol'ko vas je danes prijavljenih,... kje pa ste vse???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1119
29.8.2009 20:24:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

poki, si vidla tole?

sej to je zgodba ene rr-jevke...sej je tudi tuki mislim da pisala pokici se mi zdi

je, ja, se tudi jaz spomnim.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1120
29.8.2009 20:24:24   
petrazg
k.TJA... Na morju ni bilo nobene posebne gneče, smo dobili takoj parkirišče, prostor na plaži, v gostilni. Domov smo se tudi peljali brez problemov... lepo, da ste tako uživali in da ste se imeli lepo. Nas je tukaj v Ljubljani kar malo preveč grelo sonce..

Punce pa sedaj na veliko kmetujejo. So vse postale prave kmetice. Jim gre zelo dobro, se kar nekaj širijo :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
29.8.2009 20:28:00   
petrazg
Aja Dudi... za Arboretum  - izpolni prijavnico na njihovi strani, potem ti bodo pa na mail poslali potrditev. To potrditev sprintaj in jo jutri nesi na blagajno. Tam boš dobila za vse vas 1 vstopnico za 5,5, eur. Drugače je vsopnica 4 ali 5 eur na osebo...
Sicer pa tudi mi razmišljamo, da bi šli...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
29.8.2009 20:42:20   
maja1488
O k.tja in Tanja WB. Najbolj novo in In je to, da vse kmetujemo na FB. Pošljita na ZS kje vaju najdemo in vam pošljemo vabilo, da bosta lahko kmetici tudi vive. Maši je ful všeč user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
29.8.2009 21:08:40   
FLASK_A
No, babe žabe, kje se dobimo v Arboretumu, da se bojo otroc' lahko skupaj igrali? Mi bomo tam okrog 3h ali 4h in kar ob glavnem odru, ko se bo plesalo. Prej nam ne bo zneslo, Jakata pa itak samo ples zanimauser posted image

Dudi, mojo tel. imaš, pa me pokliči, če boste takrat tam!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
29.8.2009 21:10:32   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Sva bla na kosilu, ki sva ga pojedla v peti minutah, ker se je začela Taja dret takoj ko sva krožnike na mizo dubla. Pol sva pla pa še na en obisk, in se na poti nazaj skregala, ker nisrm hotla Taje zbudit, da bi šla v trgovino po tortice. Zdej pa ne govori z mano.

Mogoče te je pa želel kaj presenetit, pa mu ni uspelo. Zdej je pa slabe volje... Kaj pa veš. Sej bo, jutri bo že boljeuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

sindarin

Se vam zdi, da imate doma preveč igrač?

da (65%)

ne (35%)

Število vseh glasov: 273

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!