Anonimen
|
kakšno kmetovanje? to mi bo pa potrebno razložiti! turistične kmetije ali pop tv kmetija slavnih? na FB? maja, ti pošiljam zs! me zanima, kaj je to,... do FB danes še nisem prišla... se pozna 10 dni brez računalnika! FLASK_A kaj in kdaj pa se bo dogajalo v Arboretumu? HM84, breskvica je bila čisto vmesna zadeva... še vedno se skušam zadržati glede goste hrane. ampak če me gleda in zraven cmoka in požira slino, se kar ne morem premagati (enkrat sem mu dala malo jogurta in je tudi ven padel),... zdaj pa bo spet kakšen teden ali dva samo na mleku in čaju (dieta mora biti!) s tisto pravo gosto hrano bom pa po šestem mesecu začela. pleskavice? njami,... jutri si jih bom privoščila. v trgovini v kampu jih niso imeli, v gostilnah pa se nismo zadrževali... priznam, da sva se z mojim 2 dni pred odhodom skregala, ker mi je rekel, da naj zdržim še dva dneva, potem pa gremo domov... mi je stopil na živec! so naju Nemci in Avstrijci morali čudno gledati, ker niso razumeli, zakaj se kregava,... potem mi pa prijavi, da mu ni všeč morsko dno (kot da bi bil navdušen potapljač! ali da bi bil non stop v vodi)...ni hotel priznati, da ima en teden potepanja dovolj in da želi nazaj v LJ (ker sosedom razlaga, da če bi zadel na lotu, da bi šel za 3 leta okrog po svetu??) ajajaj! glavno, da sta otroka uživala! Oskarja so tako ali tako vsi naokrog poznali (še vedno mi ni jasno, kako se je zmenil z vsemi tujci, ko pa ga včasih še Slovenci ne razumejo ... mogoče pa moj sin govori kakšen tuj jezik pa še sama ne vem tega?) Tanja_ sem prebrala, ja, da greste po Braču še na Umag. smo imeli lepo vreme, ne? na Šmarni gori pa še nisem bila (joj, kakšna Ljubljančanka! ) bi pa enkrat šla,... zdaj v septembru, ko bo Oskar začel v vrtec hoditi, bova z Urbančkom imela dopoldne kar veliko časa,...
|