MiniMiska
|
Dober dan, čveke. Najprej dober tek vsem, če ste pri kosilu ali "le" nosečniškem sendviču sem se nasmejala izrazu, ima pa dobre sestavine, čeprav meni bolj paše kuhan pršut. Vprašanje za "sendvičarke": ali jeste zdrav (polnozrnat, črn) kruh ali belega? Jaz imam za kosilo pišč.bedro in riž z grahom pa solatko, mnjami, že komaj čakam, da moj pride, da skupaj pojeva. Kar se pridobljenih kg tiče, težko rečem, ker se sploh nerada tehtam, ampak mislim, da še nisem šla v plus - je res, da imam že tako kakšnega viška, skušam pa ne že v pri tretjini nabrat ne vem kolko kg - kar mi moj ploska je to, da mi ne paše sladkor in upava, da tko ostane Frcefela: ko sem brala, da si se sporekla s tvojim in o vzrokih, sem se že videla v tem,... no tudi vidim, da marsikateri nagajajo hormoni in na srečo nisem edina. Se poskušam pogovorit preden izbruhnem Je pa tako, da včasih ko mi je ful slabo, se mi res niti pogovarjat ne da ne nič, in kar zaspim, mojemu seveda to ni povšeči, ker se nič ne crkljava in to... ampak se tolažim, da bo bolje, da ima (skoraj) vsaka na začetku malo "krize"... držim pesti, da nam uspe, tudi zadovoljiti (tako in drugače) naše partnerje Toliko za zdaj, popoldne imam še nekaj za delat za službo, vam želim lep dan naprej!
|